Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ho oponopono
#76 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
...normalnu, teško more teško, no dobro nikad se ne predajem! 
-
granita
#78 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Izadji na proteste, ima ih na pretek.
- Ramzess Veliki
#79 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
granita wrote:Izadji na proteste, ima ih na pretek.
- anoush
- Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.
#80 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
i šta se to podrazumijeva pod normalnaho oponopono wrote:...normalnu, teško more teško, no dobro nikad se ne predajem!
- Neradnik
#81 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
valjda da nije lezala u bolnici i da nema dijagnozu...
- ho oponopono
#82 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
...to stoji, svako to gleda kroz svoju prizmu, ono što je meni ne mora da znači da je njemu!anoush wrote:i šta se to podrazumijeva pod normalnaho oponopono wrote:...normalnu, teško more teško, no dobro nikad se ne predajem!
- MedenoSrce
#83 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
anoush wrote: i šta se to podrazumijeva pod normalna
a ne znam draga, uvijek sam mislila za sebe da sam nenormalna
- Neradnik
#84 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
mislis i da si lijepa a nisi...MedenoSrce wrote:anoush wrote: i šta se to podrazumijeva pod normalna
a ne znam draga, uvijek sam mislila za sebe da sam nenormalna
- MedenoSrce
#85 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
meni mama kaze da sam najljepsaNeradnik wrote: mislis i da si lijepa a nisi...
- madner
#86 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Imam ja spisak forumasica, za malu sumu ti mogu reci gdje imas najbolje izglede.
- Neradnik
#87 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
majka ko majka...ako treba i slagat ce kad je djete u pitanju....MedenoSrce wrote:meni mama kaze da sam najljepsaNeradnik wrote: mislis i da si lijepa a nisi...
- MedenoSrce
#88 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
za tvoju ne znam al' moja ne laze
- Neradnik
#89 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
ja svoju nisam ni pito kad znam istinu....MedenoSrce wrote:za tvoju ne znam al' moja ne laze
-
vivace
#90 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
svuda i na svakom mestu, samo da si spreman. moj kum je upoznao kumu u foajeu pred film. njoj je ispala karta a on je podigao i tako su se upoznali...i evo celi zivot su zajedno. 
imaju dva deteta .
imaju dva deteta .
- Neradnik
#91 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
koji je bio film jel onaj iza 12 navece?vivace wrote:svuda i na svakom mestu, samo da si spreman. moj kum je upoznao kumu u foajeu pred film. njoj je ispala karta a on je podigao i tako su se upoznali...i evo celi zivot su zajedno.
imaju dva deteta .
- MedenoSrce
#92 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
moja ti je tako k'o ti, prica i kada je niko nista ne pitaNeradnik wrote:ja svoju nisam ni pito kad znam istinu....MedenoSrce wrote:za tvoju ne znam al' moja ne laze
-
vivace
#93 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
nije nego oko 8 uvece.Neradnik wrote:koji je bio film jel onaj iza 12 navece?vivace wrote:svuda i na svakom mestu, samo da si spreman. moj kum je upoznao kumu u foajeu pred film. njoj je ispala karta a on je podigao i tako su se upoznali...i evo celi zivot su zajedno.
imaju dva deteta .
- Neradnik
#94 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
pametna zena....MedenoSrce wrote:moja ti je tako k'o ti, prica i kada je niko nista ne pitaNeradnik wrote:ja svoju nisam ni pito kad znam istinu....MedenoSrce wrote:za tvoju ne znam al' moja ne laze
- crni_86
#95 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Vidim svasta ste mi predlagali i pomalo se i nagovorili 
Ne mogu pustiti da ide samo ode sebe i da ce doci kad tad. Za fizicki izgled sam realan, nemam sta lagati jer nikog ne barim i nemam se kome ovdje predstavljat za ono sto nisam.
Al da vam prenesem od danas situaciju i akciju: Cekam danas bus, gledam lijepa djevojka koji metar dalje od mene. Duga prava smedja kosa, uredna, smirena itd. Dok sam je tako gledao, malo kontao sta cu kako cu prici kad upaljac
al hajd preci cu i preko toga. Dolazi bus, mjesta nema za sjediti i pozicioniram se ja do nje koja takodje stoji. Zapocnem pricu normala, ona prihvati, tamo vamo, smjeh ovo ono i kad sam vidio da sam kao "prosao" pitam ja nju konkretno jesi ti zauzeta. Kaze ona meni, zarucena a ne samo zauzeta. 
Ne mogu pustiti da ide samo ode sebe i da ce doci kad tad. Za fizicki izgled sam realan, nemam sta lagati jer nikog ne barim i nemam se kome ovdje predstavljat za ono sto nisam.
Al da vam prenesem od danas situaciju i akciju: Cekam danas bus, gledam lijepa djevojka koji metar dalje od mene. Duga prava smedja kosa, uredna, smirena itd. Dok sam je tako gledao, malo kontao sta cu kako cu prici kad upaljac
Last edited by crni_86 on 07/06/2013 17:02, edited 1 time in total.
- Neradnik
#96 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
jel te pozvala na svadbu?crni_86 wrote:Vidim svasta ste mi predlagali i pomalo se i nagovorili
Al da vam prenesem od danas situaciju i akciju: Cekam danas bus, gledam lijepa djevojka koji metar dalje od mene. Duga prava smedja kosa, uredna, smirena itd. Dok sam je tako gledao, malo kontao sta cu kako cu prici kad upaljacal hajd preci cu i preko toga. Dolazi bus, mjesta nema za sjediti i pozicioniram se ja do nje koja takodje sjedi. Zapocnem pricu normala, ona prihvati, tamo vamo, smjeh ovo ono i kad sam vidio da sam kao "prosao" pitam ja nju konkretno jesi ti zauzeta. Kaze ona meni, zarucena a ne samo zauzeta.
- vejza00
#97 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
jel ti rekla i da mozes biti manekenkaMedenoSrce wrote:meni mama kaze da sam najljepsaNeradnik wrote: mislis i da si lijepa a nisi...
- tendzera
#98 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Ti kad bi zagazio u more,ono bi presusilo. 
- crni_86
#99 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
tendzera wrote:Ti kad bi zagazio u more,ono bi presusilo.
- dita von teese
#100 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Dodjes lijepo na Panonsko jezero u Tuzlu kad malo otopli. Tu se zadesi da momci i djevojke ne dolaze coporativno, vec sami, a ako neko dodje sam, to ti je zicer ulov
Cesce momci dolaze sami, moram priznati, a djevojke nesto slabije.