Ja sam za Bosnu al ne za onakvu kakvi je želi islamist, terorist i antihrvat LiliumBosniacum.
/ covjce boziji, pa ti nista nerazumijes
ja kao musliman , mogu se ponositi sto sam musliman bosnjak imam hiljadu razloga
samo kad odem u sarajevo, pa vidim crkve katolicke, pravoslavne, pa dzamije i sinagoge stoje jedno do drugoga, niko to nije rusio sem cetnika , nisu to bosnjaci rusili jer postuju druge, sta ti mislis
dali bih bili sa nama stjepan siber, jovan divjak, dragan vikic i ostali srbi i hrvati , ne nego bih se razbjezali i oticli bi u cetnike i ustase da smo mi rusili crkve
islamist, terorist i antihrvat LiliumBosniacum.
pa ti blage nemas, to vase nepoznavanje bosnjaka vas je dovelo do rata sa nama
islamist, sta ti mislis da ja sve koljem ispred sebe, ako mislis onda se varas , ne ja postujem druge dok god zive u miru i ne prave probleme
i ja nisam anti hrvat nego anti ustasa
kako cu ja mrziti jednog Stipu Mesica kad je to ljudina, i ostale slicne njemu , ali mrzime ustase sto su protiv bosne i bosnjaka i sto zagovaraju nekakve herceg bosne
ako si ti za bosnu i nisi za te heceeg bosne, i nisi ustasa8 da mris ljude bez ikava razloga) onda peace

nemam niste lose protiv tebe
ako sam ja anti hrvat pa sto imam prijatelja hrvata
Ja sam za Bosnu u kojoj neće biti Arapa, mudžahedina, islamista, Malezije, Saudijske Arabije, Sandžaklija, Šiptara, Roma, Hiv-pozitivnih prostitutki, mafije, razoraznih primitivaca i seljaka, itd...
/ eh poseri ga sad gotovo je to, da vi niste napadali nas nebih bilo ni mudzaheidna ni peti ni deseti
ali sta ces ljudi dosli da nam pomognu kad ste nam vi ledja okrenuli, i sta bih sad trebo da tebe volim a dam mudzahedine mrzim, dobar si