Šta u vezi očekujete od vašeg partnera/partnerice

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

mala_mala

#76 Re: Šta u vezi očekujete od vašeg partnera/partnerice

Post by mala_mala »

iskrenost i postovanje
MedenoSrce

#77 Re: Šta u vezi očekujete od vašeg partnera/partnerice

Post by MedenoSrce »

ocekujem da se volimo, mazimo i pazimo :mrgreen:
da dijelimo misljenja, stavove, vrijednosti
da ga iskreno zanima nasa dobrobit
da ne bira liniju manjeg otpora
da je proaktivan

eto, samo to :D
mesud12

#78 Re: Šta u vezi očekujete od vašeg partnera/partnerice

Post by mesud12 »

zauzeti username wrote:Šta očekivat od partnera? Da mi isplati pare nakon odrađenog posla i spremljene fakture, da se ne izmotava i da ne kasni sa rokovima isporuke. Mrzim kad i pomislim da ženu nazivam "partnerom", taman i "seksualnim partnerom", mrzim kad kopiraju te američke portale i njihov način "adresiranja" bračnih drugova ili bilo čega drugog (zaručnika, nevjenčanih supružnika, itd).
Eh ta politička korektnost :-D

Nego, šta ja očekujem od svoje žene. Prije svega da i dalje bude dobra mama našoj djeci, ČETVERO KOMADA, i da mi ostane najbolji drug kojeg imam :thumbup:
Da i dalje bude maza, da me i dalje voli, i da je manje živciram sa godinama koje dolaze.
Nije to mala stvar, pogotovo jer je zadnju trudnoću iznijela "u godinama" pa mr bilo strah za mog malog miša i moju bubamaru :kiss:
Ali svako naredno dijete je bilo lakše od prijašnjih, navikneš se oko djece, oko pelena, kupanja, znaš kad treba da bljucne i već kako da ih uspavaš i zabaviš. Samo je "problem" što smo mislili da će biti mala curica, a ono ispade neparan broj momaka u kući, a princeza sama. Mojoj ženi krivo, sad bi htjela šestoro, da ispravi krivu drinu jer ne voli neparne brojeve :D

Ko bi reko da je žena bila djevica kad sam je oženio, sad svi znaju šta je radila kad se svjetla ugase, pa kako je samo nije stid :-D
ja sam ocekivao puno, a nisam dobio nista. najgore je kad ozenis nekog ko je folirant kako u mislima i djelima, tako i u svemu drugom, davao puno, a dobijao malo ili gotovo nista!

http://gospodin-y.blogspot.com/
Nokija

#80 Re: Šta u vezi očekujete od vašeg partnera/partnerice

Post by Nokija »

sex i pare :D
Naranca

#81 Re: Šta u vezi očekujete od vašeg partnera/partnerice

Post by Naranca »

1. da me ne vara
2. da mi otvara vrata
3. da me nasmijava
4. da drhtim od njegovog dodira

Mislim da bi to bilo to!
mesud12

#82 Re: Šta u vezi očekujete od vašeg partnera/partnerice

Post by mesud12 »

Audaces fortuna iuva wrote:mesud12,

:-? , ne mogu da vjerujem da neko može ovako malo (nimalo) da cijeni sebe (o voljenju sebe da ne pričam :shock: ). Imaš li ikog u životu da te iskreno voli i uputi? Postao si beznadežan slučaj... Ne zamjeri na iskrenosti, al' žalosno je vidjeti šta neko sebi dopusti tj. šta si ti sebi dopustio. :shock:
Nemam, nažalost nikoga, a beznadežan slučaj jesam posao, opet nažalost!
Iskreno, samo to! I poštujem.
krompir i riza

#83 Re: Šta u vezi očekujete od vašeg partnera/partnerice

Post by krompir i riza »

Ne bi mi mrsko procitati sve jadikovke na blogu. Da te poklopilo sranje - bome jest. Da si zasluzio bolje - bome nisi. Karma je jebena stvar, fino te puknula po celu i neka je. Aferim joj!
Sve sto je tebi ova tvoja sadasnja uradila je isto sto si ti uradio bivsoj zeni. Jadnica ti sluzila oca, mater, macehu, kogalivec, rodila ti dvoje djece a ti prst u uho, poseres sve, ostavis djecu da gladuju, nadjes si rospiju i kupis njenoj materi i njoj stan :-) Legendo :thumbup:
Adekvatniju zenu nisi mogao naci, vjeruj mi, ova se ubila za tebe.
Nemoj da bi slucajno zavirio u gace da vidis imas li muda, sabrao sto je ostalo pa nastavio zivjeti ko insan. Ni djecu ne obilazi, sta te briga kako im je. Sta ce ti to.
sha_ba

#84 Re: Šta u vezi očekujete od vašeg partnera/partnerice

Post by sha_ba »

krompir i riza wrote:Ne bi mi mrsko procitati sve jadikovke na blogu. Da te poklopilo sranje - bome jest. Da si zasluzio bolje - bome nisi. Karma je jebena stvar, fino te puknula po celu i neka je. Aferim joj!
Sve sto je tebi ova tvoja sadasnja uradila je isto sto si ti uradio bivsoj zeni. Jadnica ti sluzila oca, mater, macehu, kogalivec, rodila ti dvoje djece a ti prst u uho, poseres sve, ostavis djecu da gladuju, nadjes si rospiju i kupis njenoj materi i njoj stan :-) Legendo :thumbup:
Nemoj da bi slucajno zavirio u gace da vidis imas li muda, sabrao sto je ostalo pa nastavio zivjeti ko insan. Ni djecu ne obilazi, sta te briga kako im je. Sta ce ti to.
:thumbup:
mesud12

#85 Re: Šta u vezi očekujete od vašeg partnera/partnerice

Post by mesud12 »

krompir i riza wrote:Ne bi mi mrsko procitati sve jadikovke na blogu. Da te poklopilo sranje - bome jest. Da si zasluzio bolje - bome nisi. Karma je jebena stvar, fino te puknula po celu i neka je. Aferim joj!
Postujem! Kad bi covjek znao gdje ce pasti nikad nebi pao! Zar ne?
Hvala na postu odlican, iskren!
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#86 Re: Šta u vezi očekujete od vašeg partnera/partnerice

Post by Velkoski »

Jao bloga brata mi. :lol: :mrgreen:

Jes' ti siguran da si muško? :zoka:
Not My Idea

#87 Re: Šta u vezi očekujete od vašeg partnera/partnerice

Post by Not My Idea »

:lol: :lol: jes to ti, necrko? :mrgreen:

deder ono malo zene sve vako :shmizla1:
reci da je od mene :D
alkalna_baterija

#88 Re: Šta u vezi očekujete od vašeg partnera/partnerice

Post by alkalna_baterija »

1. poštovanje
2. povjerenje
3. razumijevanje
krompir i riza

#89 Re: Šta u vezi očekujete od vašeg partnera/partnerice

Post by krompir i riza »

Not My Idea wrote: :lol: :lol: jes to ti, necrko? :mrgreen:

deder ono malo zene sve vako :shmizla1:
reci da je od mene :D
To sam ja, Leclerc 8-).
ono malo zene
Sta ima, malo? :lol: (ovo cu morat editovat :D )
Zaglavila s mojom materom a sutra i njena mama dolazi na vikend. Ocekuj je na temi o svekrvama i punicama uskoro :lol:.

On topic, da me ne bi plavka ziknula ;-) : ocekujem/prizeljkujem samo da ostane kakva je i dosad bila i sve 5 :thumbup:
Zoya

#90 Re: Šta u vezi očekujete od vašeg partnera/partnerice

Post by Zoya »

Dvije mame, blago si rizi :lol:

Ja sam na tom blogu stala do nekakvog pekmeza od dunja kad mu nije davala a jela ga je beshtija sa svojom materom :roll:
Glede teme, sto manje ocekujes manje ces se razocarati i postedjeces sebe mnogocegaonogaiovoga.
alkalna_baterija

#91 Re: Šta u vezi očekujete od vašeg partnera/partnerice

gdje nađoste taj blog da se i ja ibretim :D
alkalna_baterija

#93 Re: Šta u vezi očekujete od vašeg partnera/partnerice

sha_ba wrote:
hvala tetka :kiss: :D
sha_ba

#94 Re: Šta u vezi očekujete od vašeg partnera/partnerice

Post by sha_ba »