Asim Sarajlić, pogledajte i recite ,da li je licemjeran ?

Thinker

#76 Re: Asim Sarajlić, pogledajte i recite ,da li je licemjeran

Post by Thinker »

pametna_glupost wrote:seher sarajka de ti malos bajom popricaj niste odavno :lol:
Ja postavih ovo za Bentley-a kao zafrkanciju, kontam ko je glup da povjeruje. Kada ono jedan od klonova postavi na SDA podforumu kao post.
pametna_glupost

#77 Re: Asim Sarajlić, pogledajte i recite ,da li je licemjeran

Post by pametna_glupost »

Thinker wrote:
pametna_glupost wrote:seher sarajka de ti malos bajom popricaj niste odavno :lol:
Ja postavih ovo za Bentley-a kao zafrkanciju, kontam ko je glup da povjeruje. Kada ono jedan od klonova postavi na SDA podforumu kao post.
Ma lik je cudo, pratio sam ga ja jeno vrijeme sta je pisao, ima jedo 10 profila i najjace kad krene sam sa sobom il kad otvori temu o sebi :lol:
udrch

#78 Re: Asim Sarajlić, pogledajte i recite ,da li je licemjeran

Post by udrch »

nemojte mi antimoba dirati...uživio se u psihopatiju i šizofreniju..
bimbokaposzta

#79 Re: Asim Sarajlić, pogledajte i recite ,da li je licemjeran

Post by bimbokaposzta »

Thinker wrote: Ja postavih ovo za Bentley-a kao zafrkanciju, kontam ko je glup da povjeruje. Kada ono jedan od klonova postavi na SDA podforumu kao post.
Vozio bi on al' otišla mu lamela :mrgreen: . Ja vidio u Ugorskom kad su ga gurali iz garaže. Dvan'est ljudi nemere da ga pomakne :suplja:
bimbokaposzta

#81 Re: Asim Sarajlić, pogledajte i recite ,da li je licemjeran

Post by bimbokaposzta »

SeherSarajka wrote:nista bez slike :lol:
VIDIO i tOčka :janpi:
hej_narode

#82 Re: Asim Sarajlić, pogledajte i recite ,da li je licemjeran

Post by hej_narode »

bimbokaposzta wrote:
Ja sam Bravče,
najbolje se snalazim ko konobar,malo zakidam goste malo uzimam bakšiš

nemojte mi poturati
Sada sam navikao uzimati lopatom,a niko mi ništa ne smije

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pametna_glupost

#83 Re: Asim Sarajlić, pogledajte i recite ,da li je licemjeran

Post by pametna_glupost »

aaaaannnddddd the psycho is back
SeherSarajka

#84 Re: Asim Sarajlić, pogledajte i recite ,da li je licemjeran

Post by SeherSarajka »

bimbokaposzta wrote:
pa ne popij pa ne razbij :lol:

Image
Thinker

#85 Re: Asim Sarajlić, pogledajte i recite ,da li je licemjeran

Post by Thinker »

Dobro neko reče neki dan, neuračunljivost će biti jedina odbrana odredjenih bolesnika na forumu kada uskoro krenu tužbe za klevetu. To što baljezgaš po forumima ne oslobadja od odgovornosti, tako bar piše u pravilima koja prihvataš kada se registruješ.
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#86 Re: Asim Sarajlić, pogledajte i recite ,da li je licemjeran

Post by antimobbing »

Nosioci javnih funkcija kao što je tvoj jaran Asim Sarajlić su PRETplaćeni novcem BiH građana koji im se svakodnevno uplaćuje svaki put kada nešto kupe u iznosu od 17% PDV-a.

Da bi shvatili kolika je to eksploatacija naroda, dovoljna je činjenica da na 100 KM kupovine BIH građanin plaća državi 17 KM harača vladajućoj Oligarhiji koji novac od PDV-a, ne ulaže u pokretanje ekonomije za što je i namijenjen već za enormno bogaćenje pojedinaca u Parlamentu, poput tvoga havera, koji su sebi nabili plate od 3.000 KM do 7.000 KM i više, dok običan narod umire i prosi po emisijama ''Ispuni mi želju''.

Građani, sve ove nosioce javnih funkcija svaki dan plaćaju preko PDV-a i kada vide ili sumnjaju da isti vrše zloupotrebu imaju demokratsko pravo da iste izlože javnoj kritici jer ih BiH građani FINANCIRAJU preko PDV-a, da im budu servis i da rade ZA interese građana, ne obratno ZA svoje lične interese.

Kad smo već kod tužbi, mislim da građani trebaju podizati tužbe protiv SDA zbog dvadesetogodišnjeg psiho-fizičkog mučenja vlastitog naroda u ovom GETO-u, Bošnjačkog konc-logora polu zatvorenog tipa unutar privatnog SDA Feuda multi-milionera Bakira i Tihića, u kojem su šanse za preživljavanje fukare koja nije dio SDA halke ravne nuli.

Ovo je DE FACTO stanje na terenu.

Prije rata: Republika Bosna i Hercegovina
Image

Poslije rata: Republika Srpska i Federacija BiH
Image
udrch

#87 Re: Asim Sarajlić, pogledajte i recite ,da li je licemjeran

Post by udrch »

samo da onim dobronamjernim napomenem, da su ove dvije karte nepotpune, različite i netačne..
prva prikazuje rasprostranejnost samo dva naroda, Srba i Hrvata u BiH i njihovim bojama su obojene samo opštine gdje su oni u većini većoj od 50%, a zelenom sve općine u kojoj jedan od ta dva naroda nije u većini iznad 50%..
tako recimo na prvoj karti je općina Modriča obojena zelenom bojom, jer u toj općini su sva tri naroda imali između 30 i 40% brojnosti..uz Modriču su zelenom bojom ofarbane i općine Derventa, Brod, Šamac što bi trebalo značiti da su Bošnjaci bili većina, što je elementarna nepismenost, jer recimo u Šamcu Bošnjaka je bilo ispod 10%..
donja karta je ratno razgraničenje, karta vrlo popularan na kamenjarskom forumu..međutim ona odavno ne odražava stanje na terenu..pogledati Jajce, Busovaču, Srebrenicu, Novi Travnik..

evo i podataka sa zadnjeg popisa, to su ove općine na sjeveru, u Posavini, sve zelene na prvoj karti..
Modriča - 35.613, Srbi - 12.534, Bošnjaci - 10.375, Hrvati - 9.805, Ostali - 2899
Derventa - 56.489, Srbi - 22.938, Hrvati - 21.952, Bošnjaci - 7.086, Ostali - 4513
Bos. Brod - 34.138, Hrvati - 13.993, Srbi - 11.389, Bošnjaci - 4.088, Ostali - 4668
Bos. Šamac - 32.960, Hrvati - 14.731, Srbi - 13.628, Bošnjaci - 2.233, Ostali - 2368
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#88 Re: Asim Sarajlić, pogledajte i recite ,da li je licemjeran

Post by antimobbing »

Poenta svega je u tome što se Asim ljudima lažno predstavlja u javnosti i po FB i na taj način obmanjuje građane-poreske PDV obveznike. Ljudi su to prepoznali i kao javnu ličnost koja obnaša javnu funkciju financiranu sredstvima iz PDV-a, izložili su ga javnoj kritici. Karte su tačne ali su sasvim sporedne u ovoj priči ali ti to ne kontaš, frendu naš sa Poljina. :D
Thinker

#89 Re: Asim Sarajlić, pogledajte i recite ,da li je licemjeran

Post by Thinker »

Nije kritika nazivati nekoga pijanicom a pogotovo kriminalcem, to je kleveta i to ozbiljna, naravno ukoliko nemaš ozbiljne dokaze za svoju tvrdnju!
MuaDib

#90 Re: Asim Sarajlić, pogledajte i recite ,da li je licemjeran

Post by MuaDib »

Thinker wrote:Nije kritika nazivati nekoga pijanicom a pogotovo kriminalcem, to je kleveta i to ozbiljna, naravno ukoliko nemaš ozbiljne dokaze za svoju tvrdnju!
Pa ko je tebi kriv što nemaš oči da vidiš, što se vidjeti lako može.
Njemu je alkohol izbio do gole kože, ali doslovno, čim mu vidiš podočnjake.
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#91 Re: Asim Sarajlić, pogledajte i recite ,da li je licemjeran

Post by sabina1 »

tvsabina wrote:
Baja1978 wrote:
Forumaškoj bagri smetaju ljudi kao što je gosp.Sarajlić jer se radi o pravom patrioti, poštenom bošnjaku i vjerniku koji je Bosnu branio od srbo-četničkog agresora a braniti će je i od ovih boljševika, koji da bi sačuvali svoje pozicije sve prodaju i kao što kaže Milorad Živković, daju najbolju ponudu.
Možete li nas informisati u kojem automobilu se vozi danas, pravi patriota , bošnjak i vjernik koji je Bosnu branio od srbo-četničkog agresora a branit će je i od boljševika ? !

Hvala unaprijed.
Thinker wrote:Bentley Mulsanne naravno, pa to svi znaju!
Osim ovog "šaljivdžije" nažalost niko nije odgovorio na moje pitanje. Ni gospodin Sarajlić lično niti niko iz njegove potparolske službe.
Ponoviću.
U kojem automobilu se vozi Asim Sarajlić (ili koji automobil vozi Asim Sarajlić) ? (suvišno je napominjati da je riječ o pravom patrioti , bošnjaku i vjerniku koji je branio Bosnu od srbo-četničkog agresora a braniće je i od boljševika !).
Unaprijed hvala na odgovoru.
SeherSarajka

#92 Re: Asim Sarajlić, pogledajte i recite ,da li je licemjeran

Post by SeherSarajka »

jeli to i patriota zatocen u parlamentu :lol: kazu nestale sve zalihe hrane meze i pica :lol:
cadburry

#93 Re: Asim Sarajlić, pogledajte i recite ,da li je licemjeran

Post by cadburry »

Priča se da su njemu povjerili nosanje sokova i žestica po zgradi. Kažu da u ovakvim situacijama to treba prepustiti ekspertima. :mrgreen:
hej_narode

#94 Re: Asim Sarajlić, pogledajte i recite ,da li je licemjeran

Post by hej_narode »

cadburry wrote:Priča se da su njemu povjerili nosanje sokova i žestica po zgradi. Kažu da u ovakvim situacijama to treba prepustiti ekspertima. :mrgreen:
http://s3.postimg.org/jiropszxv/ccc26ad ... 35dee7.jpg

http://shamaiba.com/wp-content/uploads/ ... a-dno_.jpg

http://www.malasrpskaprodavnica.com/use ... %20bez.jpg

http://www.avaz.ba/assets/image_cache/6 ... 0alija.JPG

Slatki mali psić je moj pas Pancho. Inteligentno malo stvorenje. Čim uzmem nešto da jedem, dotrči i sjedne pokraj mene, spusti okice, rastuži se, savije uhice, i moli me pogledom da mu poklonim komadić hrane! Tako nekako su mi izgledali Sulejman Tihić, predsjednik SDA, i njegov intelektulani pokrovitelj i savjetnik, profesionalni konobar Asim Sarajlić- bravče, kada su shvatili da će usitinu, Bravče opet morati početi konobarisati u parlamentu,jer je on tamo bio jedini,zatočeni, profesionalni konobar.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:sax:
:bih:
Thinker

#95 Re: Asim Sarajlić, pogledajte i recite ,da li je licemjeran

Post by Thinker »

Nemaju svi priliku da obrazovanje stiču na prestižnim školama kao vaš ideolog Fahrudin Radončić.
cadburry

#96 Re: Asim Sarajlić, pogledajte i recite ,da li je licemjeran

Post by cadburry »

Thinker wrote:Nemaju svi priliku da obrazovanje stiču na prestižnim školama kao vaš ideolog Fahrudin Radončić.
Fahro je jedna suptilna umjetnička duša... Na faci mu se vidi kako ga lome unutrašnje dvojbe, jedan nesklad između materijalnog i duhovnog svijeta... Ali, Bravče je tema :D
SeherSarajka

#97 Re: Asim Sarajlić, pogledajte i recite ,da li je licemjeran

Post by SeherSarajka »

Image

:lol: :lol: :lol: :lol: onaj osjecaj provesti noc cugajuci sa majkickom neprocjenjivo :lol: :lol: :lol: :lol:
Shahab

#98 Re: Asim Sarajlić, pogledajte i recite ,da li je licemjeran

Post by Shahab »

SeherSarajka wrote:Image

:lol: :lol: :lol: :lol: onaj osjecaj provesti noc cugajuci sa majkickom neprocjenjivo :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :thumbup:
Thinker

#99 Re: Asim Sarajlić, pogledajte i recite ,da li je licemjeran

Post by Thinker »

cadburry wrote:
Thinker wrote:Nemaju svi priliku da obrazovanje stiču na prestižnim školama kao vaš ideolog Fahrudin Radončić.
Fahro je jedna suptilna umjetnička duša... Na faci mu se vidi kako ga lome unutrašnje dvojbe, jedan nesklad između materijalnog i duhovnog svijeta... Ali, Bravče je tema :D
Tema je fotografija na kojoj Asim S. navodno pije alkohol, što se pokazalo da nije tačno. Ovo sve ostalo nema veze sa temom dakle možemo i o likovnjaku, i o rukovodstvu SDP-a koje je kompletno na utakmici u Latviji. Možemo o slineganju tla na mjesecu o večerašnjoj utakmici.....
bimbokaposzta

#100 Re: Asim Sarajlić, pogledajte i recite ,da li je licemjeran

Post by bimbokaposzta »

SeherSarajka wrote:Image

Zaaapjevalaaa sooojkaaa ptiiicaaa... :serbo: :janpi:
Post Reply