Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
arena1 wrote:Ma sve je to divno krasno , al kada se pojavi obostrana hemija od kojih je jedno u braku koje ne želi prevariti bračnog druga (moram naglasiti brak bez hemije) onda nastaje problem.Džaba što se oni kontrolišu , pa čak i udaljavaju jedno od drugog kada ta napetost između njih postane vidljiva golim okom,jer se trude pokazati okolini da su i dalje dobri prijatelji.I opet kada se sretnu nakon samoinicijativnog udaljavanja sve ispočetka.Patnja živa , žao mi ljudi.I tako već duži period to traje.Jedno ne želi pokvariti brak onom drugom , drugo ne želi varati , a suština je da jako privlače jedno drugo.
Obostrana hemija je opasna stvar. Mislim da su se trebali kresnuti i ostati posebni prijatelji.
Ja bih tako uradio. Kakva vjernost, zar neko još u to vjeruje ... Vjernost je kad ne dopustiš da sazna, i pružaš mu dovoljno pažnje i poštovanja.
arena1 wrote:Ma sve je to divno krasno , al kada se pojavi obostrana hemija od kojih je jedno u braku koje ne želi prevariti bračnog druga (moram naglasiti brak bez hemije) onda nastaje problem.Džaba što se oni kontrolišu , pa čak i udaljavaju jedno od drugog kada ta napetost između njih postane vidljiva golim okom,jer se trude pokazati okolini da su i dalje dobri prijatelji.I opet kada se sretnu nakon samoinicijativnog udaljavanja sve ispočetka.Patnja živa , žao mi ljudi.I tako već duži period to traje.Jedno ne želi pokvariti brak onom drugom , drugo ne želi varati , a suština je da jako privlače jedno drugo.
Obostrana hemija je opasna stvar. Mislim da su se trebali kresnuti i ostati posebni prijatelji.
Ja bih tako uradio. Kakva vjernost, zar neko još u to vjeruje ... Vjernost je kad ne dopustiš da sazna, i pružaš mu dovoljno pažnje i poštovanja.
I ode onda sve u honduras.Čovječe , oni se ne smiju rukovati koliko se boje jedno drugog i te privlačnosti , a što je najgore ne priznaju jedno drugom ništa,već kad krv udari u glavu njemu nakon nekog vremena izgubi se jedno vrijeme , a tako i ona i onda opet jovonanovo.
arena1 wrote:I ode onda sve u honduras.Čovječe , oni se ne smiju rukovati koliko se boje jedno drugog i te privlačnosti , a što je najgore ne priznaju jedno drugom ništa,već kad krv udari u glavu njemu nakon nekog vremena izgubi se jedno vrijeme , a tako i ona i onda opet jovonanovo.
Kukavice.
Život je jedan i samo je naš. Mi ga kreiramo i živimo, i neće nam se davati druga prilika.
A ljudi se ponašaju kao da će živjeti hiljadu godina i kao da će imati šanse za ispravljanjem propuštenog.
Odo' kresnut' motor i provlačit' se u škare između šlepera, nisam ima po' godine.
Ne razumijem zašto ljudi ostaju u braku ako više nisu sretni.
Helem...ne vjerujem da može postojati prijateljstvo između muškarca i žene, da budemo jasni odnos gdje ne može proći dan a da se ne čuju i prepričaju događaje, gdje jedno drugom mogu povjeriti ama baš sve na ovom svijetu. Kad tad jedna strana razvije emocije, u nekoj od životnih faza. Može biti drugarstvo, zezancija, idemo popiti kafu/piće, izaći skupa, pomoći jedno drugom i tako...ali onda to ne zovemo pravim prijateljstvom, bar ja ne.
Ramzess Veliki wrote: Kukavice.
Život je jedan i samo je naš. Mi ga kreiramo i živimo, i neće nam se davati druga prilika.
A ljudi se ponašaju kao da će živjeti hiljadu godina i kao da će imati šanse za ispravljanjem propuštenog.
Ja imam jaranicu koja je u dugoj vezi, priznao sam joj da mi se svidja,jbg, ne želim kriti svoja osjećanja.Ona je pomalo rezervirana, vidim da i ona ima osjećanja prema meni ali ne želi valjda da prekine tu vezu. Uglavnom ja sam joj nudio da se distanciramo, ali ona kaže da ne može bez mene.Tako je ostalo sve po starom tj. intenzivno se družimo kao i prije pa ćemo vidjeti šta će biti.
Uvijek bila moguca. Ispadi ne trebaju da se desavaju, to kvari, vrlo je lose. Radi se o pogresnoj stanju u glavi doticnog/doticne koji koristi isto da bi se priblizio/priblizila, to su oni sto pucaju ceznju stotinama godina, da bi otkrili svoje lice u odredjenom trenutku i pali vrlo nisko u moralnom smislu. Odlican znak nesigurnosti u sebe i ciste manipulacije. Naravno greske su u zivotu nesto sto se desava, ljudi smo, ali treba voditi i racuna o tome, jer takve stvari vecinom nista ne vrijede. Kad se pocne desavati pod stare dane, onda se radi o nemanju izbora i uzrokovano je potrebama koji nemaju veze sa ljubavi. Odrastanje je proces koji uprkos godinama ne bude ponekad ne bude nikad zavrsen.
Sistem: .... ...... najbolje smjesti.... jad i bijeda...
pathyeshme wrote:Ja imam jaranicu koja je u dugoj vezi, priznao sam joj da mi se svidja,jbg, ne želim kriti svoja osjećanja.Ona je pomalo rezervirana, vidim da i ona ima osjećanja prema meni ali ne želi valjda da prekine tu vezu. Uglavnom ja sam joj nudio da se distanciramo, ali ona kaže da ne može bez mene.Tako je ostalo sve po starom tj. intenzivno se družimo kao i prije pa ćemo vidjeti šta će biti.
Sent from my XT701 using Tapatalk 2
Ok, vuce te za nos. Neka te na klupi ako se centarfor povrjedi/dobije suspenziju
pathyeshme wrote:Ja imam jaranicu koja je u dugoj vezi, priznao sam joj da mi se svidja,jbg, ne želim kriti svoja osjećanja.Ona je pomalo rezervirana, vidim da i ona ima osjećanja prema meni ali ne želi valjda da prekine tu vezu. Uglavnom ja sam joj nudio da se distanciramo, ali ona kaže da ne može bez mene.Tako je ostalo sve po starom tj. intenzivno se družimo kao i prije pa ćemo vidjeti šta će biti.
Sent from my XT701 using Tapatalk 2
Ok, vuce te za nos. Neka te na klupi ako se centarfor povrjedi/dobije suspenziju
Moguca su, da se ne lazemo jave se nekad strasti i slicno ali nisi zivotinja proci ce te. Moj je savjet da nadjes zensku osobu koja je ista ti po svemu sem spolnog organa, vjeruj prirodna kocnica
staradis wrote:Moguca su, da se ne lazemo jave se nekad strasti i slicno ali nisi zivotinja proci ce te. Moj je savjet da nadjes zensku osobu koja je ista ti po svemu sem spolnog organa, vjeruj prirodna kocnica
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
odlican savjet. Po mogucnosti da ima i brkove. a za boldirano