MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Ramzess Veliki

#76 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by Ramzess Veliki »

arena1 wrote:Ma sve je to divno krasno , al kada se pojavi obostrana hemija od kojih je jedno u braku koje ne želi prevariti bračnog druga (moram naglasiti brak bez hemije) onda nastaje problem.Džaba što se oni kontrolišu , pa čak i udaljavaju jedno od drugog kada ta napetost između njih postane vidljiva golim okom,jer se trude pokazati okolini da su i dalje dobri prijatelji.I opet kada se sretnu nakon samoinicijativnog udaljavanja sve ispočetka.Patnja živa , žao mi ljudi.I tako već duži period to traje.Jedno ne želi pokvariti brak onom drugom , drugo ne želi varati , a suština je da jako privlače jedno drugo.
Obostrana hemija je opasna stvar. Mislim da su se trebali kresnuti i ostati posebni prijatelji.
Ja bih tako uradio. Kakva vjernost, zar neko još u to vjeruje ... :shock: Vjernost je kad ne dopustiš da sazna, i pružaš mu dovoljno pažnje i poštovanja. :thumbup:
arena1

#77 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by arena1 »

Ramzess Veliki wrote:
arena1 wrote:Ma sve je to divno krasno , al kada se pojavi obostrana hemija od kojih je jedno u braku koje ne želi prevariti bračnog druga (moram naglasiti brak bez hemije) onda nastaje problem.Džaba što se oni kontrolišu , pa čak i udaljavaju jedno od drugog kada ta napetost između njih postane vidljiva golim okom,jer se trude pokazati okolini da su i dalje dobri prijatelji.I opet kada se sretnu nakon samoinicijativnog udaljavanja sve ispočetka.Patnja živa , žao mi ljudi.I tako već duži period to traje.Jedno ne želi pokvariti brak onom drugom , drugo ne želi varati , a suština je da jako privlače jedno drugo.
Obostrana hemija je opasna stvar. Mislim da su se trebali kresnuti i ostati posebni prijatelji.
Ja bih tako uradio. Kakva vjernost, zar neko još u to vjeruje ... :shock: Vjernost je kad ne dopustiš da sazna, i pružaš mu dovoljno pažnje i poštovanja. :thumbup:
I ode onda sve u honduras.Čovječe , oni se ne smiju rukovati koliko se boje jedno drugog i te privlačnosti , a što je najgore ne priznaju jedno drugom ništa,već kad krv udari u glavu njemu nakon nekog vremena izgubi se jedno vrijeme , a tako i ona i onda opet jovonanovo.
Ramzess Veliki

#78 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by Ramzess Veliki »

arena1 wrote:I ode onda sve u honduras.Čovječe , oni se ne smiju rukovati koliko se boje jedno drugog i te privlačnosti , a što je najgore ne priznaju jedno drugom ništa,već kad krv udari u glavu njemu nakon nekog vremena izgubi se jedno vrijeme , a tako i ona i onda opet jovonanovo.
Kukavice. 8-)
Život je jedan i samo je naš. Mi ga kreiramo i živimo, i neće nam se davati druga prilika.
A ljudi se ponašaju kao da će živjeti hiljadu godina i kao da će imati šanse za ispravljanjem propuštenog.
Odo' kresnut' motor i provlačit' se u škare između šlepera, nisam ima po' godine. :thumbup:
nuovavita

#79 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by nuovavita »

Ne razumijem zašto ljudi ostaju u braku ako više nisu sretni. :roll:

Helem...ne vjerujem da može postojati prijateljstvo između muškarca i žene, da budemo jasni odnos gdje ne može proći dan a da se ne čuju i prepričaju događaje, gdje jedno drugom mogu povjeriti ama baš sve na ovom svijetu. Kad tad jedna strana razvije emocije, u nekoj od životnih faza. Može biti drugarstvo, zezancija, idemo popiti kafu/piće, izaći skupa, pomoći jedno drugom i tako...ali onda to ne zovemo pravim prijateljstvom, bar ja ne. 8-)
nuovavita

#80 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by nuovavita »

Ramzess Veliki wrote: Kukavice. 8-)
Život je jedan i samo je naš. Mi ga kreiramo i živimo, i neće nam se davati druga prilika.
A ljudi se ponašaju kao da će živjeti hiljadu godina i kao da će imati šanse za ispravljanjem propuštenog.
:thumbup:
pathyeshme

#81 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by pathyeshme »

Ja imam jaranicu koja je u dugoj vezi, priznao sam joj da mi se svidja,jbg, ne želim kriti svoja osjećanja.Ona je pomalo rezervirana, vidim da i ona ima osjećanja prema meni ali ne želi valjda da prekine tu vezu. Uglavnom ja sam joj nudio da se distanciramo, ali ona kaže da ne može bez mene.Tako je ostalo sve po starom tj. intenzivno se družimo kao i prije pa ćemo vidjeti šta će biti.

Sent from my XT701 using Tapatalk 2
vicious2

#82 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by vicious2 »

evo jedan fin clanak na tu temu ....http://znanost.geek.hr/clanak/muskarci- ... rijatelji/
pathyeshme

#83 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by pathyeshme »

vicious2 wrote:evo jedan fin clanak na tu temu ....http://znanost.geek.hr/clanak/muskarci- ... rijatelji/
Shit :S

vicious2

#84 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by vicious2 »

pathyeshme wrote: Shit :S

Shit clanak ili Shit Eureka :D
pathyeshme

#85 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by pathyeshme »

vicious2 wrote:
pathyeshme wrote: Shit :S

Shit clanak ili Shit Eureka :D
Ovo drugo :D

vicious2

#86 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by vicious2 »

pathyeshme wrote: Ovo drugo :D

jadan ... odustani od toga ...
pathyeshme

#87 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by pathyeshme »

vicious2 wrote:
pathyeshme wrote: Ovo drugo :D

jadan ... odustani od toga ...
Evo jesam :D

ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#88 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by ladyblue18 »

Ramzess Veliki wrote:Kakva vjernost, zar neko još u to vjeruje ... :shock: Vjernost je kad ne dopustiš da sazna, i pružaš mu dovoljno pažnje i poštovanja. :thumbup:
Ma jok :mrgreen: dobra ti definicija :lol:
eluna

#89 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by eluna »

vicious2 wrote:evo jedan fin clanak na tu temu ....http://znanost.geek.hr/clanak/muskarci- ... rijatelji/
Dakle, inacica "ponasaj se kao dama, razmisljaj kao muskarac" ipak moze da ima i negativnu stranu ..... prenapucenost :)
iz dna duše

#90 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by iz dna duše »

Moguća su.
It_is_a_Leclerc

#91 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by It_is_a_Leclerc »

Moguća su. Dapače, često su i najiskrenija.
ćiribiribela

#92 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by ćiribiribela »

:D
fantom slobode

#93 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by fantom slobode »

Uvijek bila moguca. Ispadi ne trebaju da se desavaju, to kvari, vrlo je lose. Radi se o pogresnoj stanju u glavi doticnog/doticne koji koristi isto da bi se priblizio/priblizila, to su oni sto pucaju ceznju stotinama godina, da bi otkrili svoje lice u odredjenom trenutku i pali vrlo nisko u moralnom smislu. Odlican znak nesigurnosti u sebe i ciste manipulacije. Naravno greske su u zivotu nesto sto se desava, ljudi smo, ali treba voditi i racuna o tome, jer takve stvari vecinom nista ne vrijede. Kad se pocne desavati pod stare dane, onda se radi o nemanju izbora i uzrokovano je potrebama koji nemaju veze sa ljubavi. Odrastanje je proces koji uprkos godinama ne bude ponekad ne bude nikad zavrsen.
Sistem: .... ...... najbolje smjesti.... jad i bijeda...
Micaha

#94 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by Micaha »

pathyeshme wrote:Ja imam jaranicu koja je u dugoj vezi, priznao sam joj da mi se svidja,jbg, ne želim kriti svoja osjećanja.Ona je pomalo rezervirana, vidim da i ona ima osjećanja prema meni ali ne želi valjda da prekine tu vezu. Uglavnom ja sam joj nudio da se distanciramo, ali ona kaže da ne može bez mene.Tako je ostalo sve po starom tj. intenzivno se družimo kao i prije pa ćemo vidjeti šta će biti.

Ok, vuce te za nos. Neka te na klupi ako se centarfor povrjedi/dobije suspenziju
fantom slobode

#95 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by fantom slobode »

Micaha wrote:
pathyeshme wrote:Ja imam jaranicu koja je u dugoj vezi, priznao sam joj da mi se svidja,jbg, ne želim kriti svoja osjećanja.Ona je pomalo rezervirana, vidim da i ona ima osjećanja prema meni ali ne želi valjda da prekine tu vezu. Uglavnom ja sam joj nudio da se distanciramo, ali ona kaže da ne može bez mene.Tako je ostalo sve po starom tj. intenzivno se družimo kao i prije pa ćemo vidjeti šta će biti.

Ok, vuce te za nos. Neka te na klupi ako se centarfor povrjedi/dobije suspenziju
:lol: :lol: vrlo kratka i jasna poruka :thumbup:
sokkia

#96 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by sokkia »

ako mi neda onda su moguca :D
staradis

#97 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by staradis »

Moguca su, da se ne lazemo jave se nekad strasti i slicno ali nisi zivotinja proci ce te. Moj je savjet da nadjes zensku osobu koja je ista ti po svemu sem spolnog organa, vjeruj prirodna kocnica

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
fantom slobode

#98 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by fantom slobode »

staradis wrote:Moguca su, da se ne lazemo jave se nekad strasti i slicno ali nisi zivotinja proci ce te. Moj je savjet da nadjes zensku osobu koja je ista ti po svemu sem spolnog organa, vjeruj prirodna kocnica

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
odlican savjet. Po mogucnosti da ima i brkove. :lol: a za boldirano :thumbup:
miki.ba

#99 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by miki.ba »

Pitanje za ove što misle da su moguca muško ženska prijateljstva.

Da li bi vam smetalo da vaša supruga/djevojka ili muž/momak ide svakodnevno sa najboljim prijateljom/prijateljicom na kafu?
MedenoSrce

#100 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by MedenoSrce »

miki.ba wrote:Pitanje za ove što misle da su moguca muško ženska prijateljstva.

Da li bi vam smetalo da vaša supruga/djevojka ili muž/momak ide svakodnevno sa najboljim prijateljom/prijateljicom na kafu?

ne bi mi smetalo ni navece da izadju na pivu, zapiju se i ostanu do ujutro
Post Reply