Pusti ziv bio nek se marisu..Oligarh wrote:Mala napomena za oba tabora (SBB - SDA) konfrontirana na ovoj temi: Keljemendi je svoj blistavu karijeru počeo i evoluirao istu upravo za vrijeme SDA apsolutne vlasti, kada je i Fahro bio na početku sticanja oligarhijske slave u istom taboru. Tada je to sve bila ista halka. Džaba se svi sad upirete da krivicu prebacite jedni na druge, jer ste se svi pojili sa istog vrela sa dotičnim "kontroverznim" businessmanom
FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom
- snaga_znanja
#76 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom
- Oligarh
#77 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom
snaga_znanja wrote:Pusti ziv bio nek se marisu..Oligarh wrote:Mala napomena za oba tabora (SBB - SDA) konfrontirana na ovoj temi: Keljemendi je svoj blistavu karijeru počeo i evoluirao istu upravo za vrijeme SDA apsolutne vlasti, kada je i Fahro bio na početku sticanja oligarhijske slave u istom taboru. Tada je to sve bila ista halka. Džaba se svi sad upirete da krivicu prebacite jedni na druge, jer ste se svi pojili sa istog vrela sa dotičnim "kontroverznim" businessmanom
Mudro zboriš
-
ušće
#78 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom
Možda će biti sve više ovakvih tekstova ...kažem možda...
http://slobodnacrnagora.eu/drustvo/2998 ... oinac.html
http://slobodnacrnagora.eu/drustvo/2998 ... oinac.html
- Horasio_Sarajlic
#79 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom
hevi metalac wrote:To se samo furumski SDA klonovi nesto kofol buneFagusDrvo wrote:Ja ne znam šta se onda narod buni.. 1000 ljudi, dakle 250 porodica u Sarajevu on ishranjuje..Horasio_Sarajlic wrote: Oko 1.000 sa novinama,TV kućom, pratećim firmama, obezbjeđenjem itd.
Da eto kojim slučajem Fahro nikad nije došao u Sarajevo, da te pare od SDA nikad nije ni uzeo.. kao bilo bi bolje da je te pare potrošila SDA?
-
OmerD
#80 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom
ovi sdaovi klonovi se haman plase da su sljedeci na listi.
Fahro hapsi kriminalce!
Fahro hapsi kriminalce!
- akcid
#81 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom
OmerD wrote:ovi sdaovi klonovi se haman plase da su sljedeci na listi.
Fahro hapsi kriminalce!
Fahro nema mandat za izdavanje naloga za hapšenje, to rade druge službe i institucije
http://www.vijeceministara.gov.ba/minis ... gTag=hr-HR
- DiplomataSaSela
#82 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom
Fahro:Keljmendiju je mjesto u zatvoru...a meni u gusinju... istakao je MiniStar sigurnosti
- Comrad
#83 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom
Ne zelim stvarno da se prepucavam, ali vise mi je pun qrac ovih zavjera. Cinjenica je da je Fahro mogao uraditi sve da se Naser ne uhapsi, jel tako? I nije to uradio. Ako i ima nesto da je radio protizakonito, onda i on ide s njim. Cisto sumnjam da je Fahro toliko glup, da to uradi. Ako i jeste toliko glup, onda ce sve izaci na vidjelo, a ja cu pojesti govno sa ovim komentarom. Ali eto, vidjet cemo.
I ovdje se svi navalili sad njemu na kosti, a NIKO da upita ko je uopste dao Keljmendijima papire da zive u ovoj drzavi, da otvaraju firme itd. Ko im je dozvolio da nekaznjeno prolaze u mnogobrojnim krivicnim djelima? Itd. Pustili lika da hara gotovo 15 godina. A svi znamo ko je vodio drzavu u to vrijeme.
Hebala vas vise i SDA i toliko uvlacenje u pakas i branjenje. Branite vi svog pedofila Sadika, koji je ovu funkciju srozao do zla boga.
I da se razumije, hebe mi se i za FahrA. Ima i on sigurno oraha u dzepu, ali pouzdano znam da je fakat zajeban lik kao menadzer i to mu niko ne moze osporiti. Mozemo mi pricati poklonio mu Alija pare za avaz, dala mu banka pare za toranj. Imali su i mnogi prije njega takve poklone, pa nista ne uradise, nego ih bacise u havu.
I ovdje se svi navalili sad njemu na kosti, a NIKO da upita ko je uopste dao Keljmendijima papire da zive u ovoj drzavi, da otvaraju firme itd. Ko im je dozvolio da nekaznjeno prolaze u mnogobrojnim krivicnim djelima? Itd. Pustili lika da hara gotovo 15 godina. A svi znamo ko je vodio drzavu u to vrijeme.
Hebala vas vise i SDA i toliko uvlacenje u pakas i branjenje. Branite vi svog pedofila Sadika, koji je ovu funkciju srozao do zla boga.
I da se razumije, hebe mi se i za FahrA. Ima i on sigurno oraha u dzepu, ali pouzdano znam da je fakat zajeban lik kao menadzer i to mu niko ne moze osporiti. Mozemo mi pricati poklonio mu Alija pare za avaz, dala mu banka pare za toranj. Imali su i mnogi prije njega takve poklone, pa nista ne uradise, nego ih bacise u havu.
-
Savjetnica bez VSS
#84 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom
Pa nije ni čudo kada mu je savjetnica ,zamislite državnog ministra, Elma Kazagić,koja ima jedva završenu srednju školu i neki kurs novinarstva.E pa šta drugo oćekivati.
Elma Kazagić: Štikla mi se ljuljala u emisiji
http://www.avaz.ba/showbiz/film/53604-e ... isiji.html

- Nekako s proljeća
#85 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom
Nije Fahro, već Fahrudin. Nikada stepen obrazovanja nije bio suštinski uslov da neko bude uspješan ili ne. Odgoj je nešto drugo. Za ono što je do sada iza sebe uradio , mislim da je školski primjer da bi tvoja predrasuda u vezi njegovog stepena školske spreme morala da padne u vodu. A kako je došao do tih ''ostvarenja'' je drugi par cipela, i oko toga se ne usuđujem stati na njegovu stranu. Znam samo da je zadovoljio veoma kompleksne sigurnosne provjere , prije nego što je dobio saglasnost za imenovanje ministra sigurnosti BiH. To mi je za sada dovoljno.Rewben wrote:Fahro RADONČIĆ tzv RADON završio vanredno srednju školu u 22 godini u Vučitrnu na Kosovu,
Pedagoška komisija je brojala samo 2 od minimalno 5 članova po tadašnjem zakonu, a u komisiji se nalazili ljudi koji su u neposrednoj krvnoj vezi sa Radončićem.
Njegova diploma iz tzv. srednje škole je neligitimna tako da on u stvari ima završenu legalno samo OSNOVNU ŠKOLU.
bravo za pošteni i radni narod Bosne i Hercegovine koji ovakvima daje glas na izborima!
- jazzer
#86 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom
Tebi se nesto Elma bas zamjerila, ha?Savjetnica bez VSS wrote:Pa nije ni čudo kada mu je savjetnica ,zamislite državnog ministra, Elma Kazagić,koja ima jedva završenu srednju školu i neki kurs novinarstva.E pa šta drugo oćekivati.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Izvukla si tekst iz 2011
Ni ja je ne drzim za posebnu bistru novinarku al' ovo je bas ofirno.
-
Savjetnica bez VSS
#87 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom
Rewben wrote:Fahro RADONČIĆ tzv RADON završio vanredno srednju školu u 22 godini u Vučitrnu na Kosovu,
Pedagoška komisija je brojala samo 2 od minimalno 5 članova po tadašnjem zakonu, a u komisiji se nalazili ljudi koji su u neposrednoj krvnoj vezi sa Radončićem.
Njegova diploma iz tzv. srednje škole je neligitimna tako da on u stvari ima završenu legalno samo OSNOVNU ŠKOLU.
bravo za pošteni i radni narod Bosne i Hercegovine koji ovakvima daje glas na izborima!
Pobježe nam sa FTV ne proba burek
-
Savjetnica bez VSS
#88 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom
jazzer wrote:Ma ne pljujem kakvi,ona je moja kolegica sa FTV,dugo smo nas dvije zajedno radileSavjetnica bez VSS wrote:Pa nije ni čudo kada mu je savjetnica ,zamislite državnog ministra, Elma Kazagić,koja ima jedva završenu srednju školu i neki kurs novinarstva.E pa šta drugo oćekivati.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jako bistra,pametna,ima super iskustvo,školu
samo ovi momci naši sa FTV žale za njom, ode ne proba im burek
a bio bi red da napiše i ona biografiju na ovoj službenoj stranici
http://www.vijeceministara.gov.ba/minis ... gTag=bs-BA
Tebi se nesto Elma bas zamjerila, ha?![]()
Izvukla si tekst iz 2011da bi popljuvala nju koja nije tema ove emisije
.
Ni ja je ne drzim za posebnu bistru novinarku al' ovo je bas ofirno.
- Nekako s proljeća
#89 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom
Ti se registrovala da bi sama sa sobom...
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#90 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom
Fala Tornjaku što je sklonio s televizije
eto da ga barem malo pohvalim

eto da ga barem malo pohvalim
-
Savjetnica bez VSS
#91 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom
Nekako s proljeća wrote:![]()
Ti se registrovala da bi sama sa sobom...se savjetovala , jel' ljepoto bez VSS?
Pošto ste Vi advokat moje prijateljice
najbolje bi bilo da probate ovo "Nekako s proljeća",burek znam da ona to voli
- MuaDib
#92 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom
Fahro zna da vodi politiku, on poznaje sve narodne marifetluke i zna u koju žicu da pogodi, i trenutno vrlo proračunato radi svoj posao, pri čemu dobiva blagonaklonost USA, što će sutra biti presudno u njegovom opstanku na političkoj sceni.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#93 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom
JoseMujica wrote:Fala Tornjaku što je sklonio s televizije![]()
eto da ga barem malo pohvalim![]()
![]()
![]()
Na Tv je vrlo loš primjer djeci, da ne moraš ni čitati ni učiti ni raditi na sebi, ali da možeš imati ne samo posao u zemlji nezaposlenih, nego i svoju tv emisiju od naših para. Dakle, u pravu si, što dalje od tv, isti profesionalni jad, ali sklonjeno od očiju djece koju , ipak, valja odgajati u nekim vrijednostima
-
hizo ramidovic
#94 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom
dakle, nemas pojma. tako sam i mislio.crysis wrote:hizo ramidovic wrote:vrli branioce lika i djela fahrovog: hoces li biti ljubazan da nam otkrijes formulu po kojoj neko dodje u sarajevo sa dva kufera u rukama i go k'o turski kurac, a onda za par godina 'digne' nekoliko zgrada i postane tako imucan?crysis wrote:samo se u ovoj jebenoj drzavi gleda diploma . fahro ima kliker za poso i zna napravit pare, a ne ko neki sto imaju diplome a sjebase sve zivo sto ovoj drzavi i narodu donosi pare. sto se neupitate jel ijedan fahrin zaposlenik ijedan mjesec ostao bez plate i placenih doprinosa, koliko je drzavu zavrno poreza, pa da onda nastavite pljuvat
haj, ziv bio, objasni nama neukima kako se to radi a mi cemo ti zahvalni do groba biti.
vidis ti bi bio sretan da ti neko objasni kako se to radi , pa da mozes i ti . mucni malo glavom pa pokreni biznis i uzivaj u plodovima svoga rada. a da sam branioc fahrin nisam bio niti cu to ikad biti.
ti si, dakle, tipican fahrov isprdak, polupismeni saban majmunolikog oblika lica, bez stava, misljenja i ideje, nesposoban za bilo kakvu dublju raspravu, osim za klasicno seosko mahalanje.
haj vozdra.
-
klixo
#95 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom
Onda hajmo svi radit kod Keljmendija imat cemo velike plate i doprinose.crysis wrote:samo se u ovoj jebenoj drzavi gleda diploma . fahro ima kliker za poso i zna napravit pare, a ne ko neki sto imaju diplome a sjebase sve zivo sto ovoj drzavi i narodu donosi pare. sto se neupitate jel ijedan fahrin zaposlenik ijedan mjesec ostao bez plate i placenih doprinosa, koliko je drzavu zavrno poreza, pa da onda nastavite pljuvat
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#96 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom
a ne treba škola
perfektan poso' za napaćenog Bošnju
- fantom slobode
#97 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom
Eto, to me bas cudi kako mu je uspjelo da prodje kompleksne sigurnosne provjere prije imenovanja, ali kad malo bolje pogledam da i ratni zlocinci mogu da ucestvuju u vlasti, onda mi kompleksnost provjera izgleda vec drugacije. Naravno da je cist dok se ne dokaze suprotno, ali lik je bljak. Usput, nisam nikad ni glasao za SDA, niti bi to uradio. Gadi mi se vecina tih sto se bave politikom na prostorima bivse YU, sve su to mjenjaci dresova, oni sto su se obogatili preko ledja svih obicnih i postenih ljudi, licemjeri bez morala, koji gaze preko ljudi i ne rade za dobrobit svih ovih drzava, vec za licnu korist i interese onih koji sa njima upravljaju, jer ih drze u saci zbog debelih dosijea u njihovim rukama, koje mogu uvijek potegnuti, ako doticni pomisli da bi se mogao osamostaliti. Sistem je samo naslijedjen od komunjara i to onih losih, drzavna sluzba je puna poslusnika, drzi se sve pod kontrolom da bijela mafija ostane na vlasti. S tim da se krade vise nego u proslom sistemu, prekomjerno licno bogacenje nije problem.Nekako s proljeća wrote:
Nije Fahro, već Fahrudin. Nikada stepen obrazovanja nije bio suštinski uslov da neko bude uspješan ili ne. Odgoj je nešto drugo. Za ono što je do sada iza sebe uradio , mislim da je školski primjer da bi tvoja predrasuda u vezi njegovog stepena školske spreme morala da padne u vodu. A kako je došao do tih ''ostvarenja'' je drugi par cipela, i oko toga se ne usuđujem stati na njegovu stranu. Znam samo da je zadovoljio veoma kompleksne sigurnosne provjere , prije nego što je dobio saglasnost za imenovanje ministra sigurnosti BiH. To mi je za sada dovoljno.
Fahru mi je sve rekao kad sam ga vidio kako se naklanja i ljubi ruke Zlatku Lagumdziji (cini mi se kad je Zlatko drzao vlast 2000,2001) kod Goge u kaficu, upitah koji je ono crv - kazu to je Fahrudin...sve u svemu zna se kako je poceo, kako je unistio oslobodjenje sa dugovima stvaranim u ratu, a kako je dobijao kredite za dizanje zgrada, to je naravno prica za sebe, takvih prica je pun prostor bivse Jugoslavije - odabrani su mogli, ali ne zato sto su sposobni, vec sto su podobni.
To sto je zaposlio 1000 ljudi i kao podigao zgrade, to mi je tako smijesan plus za doticnog, ako cemo tako i ostali su to uradili (Bh telekom, Elektroprivreda,Aluminijum, drzavna sluzba i mnoge druge slicne "firme" su pune zaposlenih, sa tim se kupuje socijalni mir, a drzava samo pretjerano zaduzuje. Kad tad ce doci dani naplate po ledjima gradjana, a ne Fahrinim i inim ostalim. Jebe se njima, cuj pomazu narod, zaposljavaju...cccc
- fatamorgana
#98 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom
Samo da podsjetim da su u tada osnovne škole bile daleko bolje nego sada, znači tadašnja osnovna škola vrijedi k'o danas fakultet, evo i ja imam samo osnovnu i šta mi fali 
-
StupskaBitanga
#99 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom
koliko znam sljedeći na spisku za hapšenje je i Neven Kulenović na čemu insistira i OBN
-
Innovation
#100 Re: FAHRO RADONČIĆ osoba sa završenom OSNOVNOM školom
Osim krampe, lopata.