Not My Idea wrote:ove haribo
o da
Moderator: anex
Not My Idea wrote:ove haribo
Not My Idea wrote:Nije tema sta ne volitenego sta ste probali a da vam je zbog toga omrzo zivot.
Ja te nikad ne bih oženio, eto da znašJoker88 wrote:to se podrazumijeva da isto ne volimrinna0304 wrote:uh kad bi tako pocela redat hahahahahahJoker88 wrote:![]()
ja ne volim luk, paradajz, kupus, kecap, majonezu, ajvar, senf, prasu, dinju, tikvu ...
sjeticu se jos necegne volim 70% vrsta povrca i voca
spinat,kelj,karfiol, prasa na samu pomisao mi muka xD
a prasa, ne mogu biti uci u kuhinju kad je mama koristi
ne volim ni burek,a ni pitu od tikve...

nek si i boldiroKal El wrote: Ja te nikad ne bih oženio, eto da znaš
Gdje nećeš burek i tikvenicu voljeti![]()
Tikvenica nula bodova ništa bez sirnice.Joker88 wrote:nek si i boldiroKal El wrote: Ja te nikad ne bih oženio, eto da znaš
Gdje nećeš burek i tikvenicu voljeti![]()
![]()
hahahhaahtendzera wrote:@rinna imal' sta da volis?![]()
Sa cveklom u kupatilo, nagnem se nad kadu i na eks (to ako bi doslo do krajnje tacke da moram povratiti)Not My Idea wrote:Sok od cvekle i curokotovo ulje. To ne bih dala ni smrtnom neprijatelju. Pila sam jer sam morala i svaki put bi dio mene umro.

Ko uspije da mu djeca piju ovaj sok od cvekle rahat je što se tiče njihove ishrane do kraja života, čisto jer im je nakon toga sve ukusno.Rijeka_snova wrote:Sa cveklom u kupatilo, nagnem se nad kadu i na eks (to ako bi doslo do krajnje tacke da moram povratiti)Not My Idea wrote:Sok od cvekle i curokotovo ulje. To ne bih dala ni smrtnom neprijatelju. Pila sam jer sam morala i svaki put bi dio mene umro.A curekotovo ulje, isto na eks i nesto suho poslije obavezno. Grozota

ovo sa schweppesom je superciribiribelaa wrote:
ne daj boze nikom