PITANJA ZA BILDERE
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
The_Silence_that_Remains
Blago vama koji primjetite ikakve rezultate u BB-u u roku od godinu dana jer kod mene je to nemoguće. Ja jednostavno nemam apetita a to je posebno izraženo ljeti kada se doslovce topim.
- Brando
zna li neko kad je repriza emisije od sinoc na novoj-drugo lice s petrom vlahovom?
bio je gost dr.zeljko sucur i prof. stojic i tema je bila sportska medicina, dodaci prehrani i doping i ostalo, on je bio doktor janici kostelic i on je bukvalno spasio janicu objavivsi javnosti da ima problema sa stitnjacom, bila je dobra emisija ali dodjoh na pola pa mi krivo pravo, ako znate za reprizu

bio je gost dr.zeljko sucur i prof. stojic i tema je bila sportska medicina, dodaci prehrani i doping i ostalo, on je bio doktor janici kostelic i on je bukvalno spasio janicu objavivsi javnosti da ima problema sa stitnjacom, bila je dobra emisija ali dodjoh na pola pa mi krivo pravo, ako znate za reprizu
-
Ali_G
Ne znam jeli tema jos aktuelna al reko da kazem koju
. Ono sto mislim da je doslo do zabune na pocetku teme, jer kod nas kad kazes bilder mislis na tipa koji ide u teretanu
a dizzanje moze biti rekreativno a i profi. Uz sve navedene prednosti aminokiselina, kreatina, proteina ja mislim da za nekoga ko se dizanjem tegova bavi rekreatvino, znaci cisto da oblikuje tijelo te stvari nisu potrebne. Eto ja se hajmo reci rekreativno bavim tim tegovima, idem 3x sedmicno u teretanu i ima raje koja uzima taj kreatin uglavnom. Konkretno moj ga je jaran uzimo. On je bukno sto jest jest., al presto uzimat kreatin i osusio se ziv. Takav kakav je ne bi mogo dizat 50kg na benchu a sa 100 je radio. A evo recimo ja sam trenirao prije dvije godine i dogurao do 80kg na bench, onda je bila godina pauze i nakon povratka sam na tih 80kg vratio nakon 3-4 treninga zagrijavanja. O tim steroidima ni ne razmisljam. Bila je na sat. jedna emisija o frajeru koji se puco tim i sad nakon prestanka redovno ide na neke terapije. Ljudi uzimaju i testosteron pa se onda po novinama vrte slike ispucalih misica.
MIslim da je kvalitetna prirodna ishrana x puta bolja od hemije. Sta mislite kako su ljudi postizali oblike tijela i misca dok nije bilo hemije??
A sto se tice sexipila, def. profi bilderi nisu nimalo privlacni curama. Neki dan u CC dodje 5-6 grdosija sve veci od veceg. Ruka mu ko moja glava, neproporcionalni totalno. Al eto svako svoju furku fura.
MIslim da je kvalitetna prirodna ishrana x puta bolja od hemije. Sta mislite kako su ljudi postizali oblike tijela i misca dok nije bilo hemije??
A sto se tice sexipila, def. profi bilderi nisu nimalo privlacni curama. Neki dan u CC dodje 5-6 grdosija sve veci od veceg. Ruka mu ko moja glava, neproporcionalni totalno. Al eto svako svoju furku fura.
- NeKi_LiK
Ne reprizira se Drugo LiceBrando wrote:zna li neko kad je repriza emisije od sinoc na novoj-drugo lice s petrom vlahovom?
A kad Ali_G već spominje pucanje mišića...
Neupućenim ne zamjerim ako misle da se radi o fotomontaži
Prije...

i nakon pucanja tj eksplozije

-
lithiumlex
Desilo se i tako nesto sa mojim ramenom..pa zalosno je sve to
Ali nek je meni moj ogromni biceps..ko vas sisa
-
lithiumlex
Eh nema Belminitora ovdje..a meni se ne prica vise o tome 
-
neko iz mase
jel ovo violentjacklithiumlex wrote:Desilo se i tako nesto sa mojim ramenom..pa zalosno je sve to
-
lithiumlex
Nemas ruke pa ti bljak
Shvacam tvoju frustraciju

Shvacam tvoju frustraciju
-
skunk carcass
ako je milostivi allah na njegovoj strani, onda smije zaspat i na autoputu.CiCiban wrote:ma kako neko smije zaspat s ovim kvrgamak'o da imas jato 8 putnika na sebi
-
|@|€[~]|
Violentjack isti lik sa B92 foruma.neko iz mase wrote:jel ovo violentjacklithiumlex wrote:Desilo se i tako nesto sa mojim ramenom..pa zalosno je sve to
Ali nek je meni moj ogromni biceps..ko vas sisa![]()
![]()
-
|@|€[~]|
Gregg Valentino fuuuuuuuuuj.NeKi_LiK wrote:Ne reprizira se Drugo LiceBrando wrote:zna li neko kad je repriza emisije od sinoc na novoj-drugo lice s petrom vlahovom?i ja sam fulio
![]()
A kad Ali_G već spominje pucanje mišića...
Neupućenim ne zamjerim ako misle da se radi o fotomontaži...
Prije...
i nakon pucanja tj eksplozije...
-
|@|€[~]|
Ovo je ipak bolesno. ROIDS GUY . Još jedanput BLJAK!!!lithiumlex wrote:Nemas ruke pa ti bljak
Shvacam tvoju frustraciju![]()
- CiCiban
No he ainTTT, cause he hates idiOTs alsoskunk carcass wrote:ako je milostivi allah na njegovoj strani, onda smije zaspat i na autoputu.CiCiban wrote:ma kako neko smije zaspat s ovim kvrgamak'o da imas jato 8 putnika na sebi
angelFace, dobar los i zao
- Brando
mene zanima u koje teretane idete po gradu?
ja sam isao u fis, pa onda par mjeseci na mojmilo, ali kad sam vidio kakvi se likovi skupljaju tamo...
i onda opet u fis, jest da mi je daleko ali j... ga
sta mislite gdje su uslovi najbolji, kakva populacija dolazi, cijene, svlacionice i ostalo.
ja sam isao u fis, pa onda par mjeseci na mojmilo, ali kad sam vidio kakvi se likovi skupljaju tamo...
sta mislite gdje su uslovi najbolji, kakva populacija dolazi, cijene, svlacionice i ostalo.
- NeKi_LiK
Ako ti odgovara Fis odgovarala bi ti i Zetra. Koliko znam cijena je 80 KM - mjesec, ako se nije šta promjenilo.
A Mojmilo ima sindrom svake sklonište/podrum mahalske teretane. Ako si domaći osjećaš se k'o kod kuće, a ovako sa strane i nije najzanimljivije biti prisutan tokom silnih intelektualnih rasprava.
Belminator ima li te u ovim forumskim krajevima Ronnia ti
onog koji ne uzima steroide nego je i jetru nabildao 
A Mojmilo ima sindrom svake sklonište/podrum mahalske teretane. Ako si domaći osjećaš se k'o kod kuće, a ovako sa strane i nije najzanimljivije biti prisutan tokom silnih intelektualnih rasprava.
Belminator ima li te u ovim forumskim krajevima Ronnia ti
-
Himera
Ali_G wrote:Ne znam jeli tema jos aktuelna al reko da kazem koju. Ono sto mislim da je doslo do zabune na pocetku teme, jer kod nas kad kazes bilder mislis na tipa koji ide u teretanu
a dizzanje moze biti rekreativno a i profi. Uz sve navedene prednosti aminokiselina, kreatina, proteina ja mislim da za nekoga ko se dizanjem tegova bavi rekreatvino, znaci cisto da oblikuje tijelo te stvari nisu potrebne. Eto ja se hajmo reci rekreativno bavim tim tegovima, idem 3x sedmicno u teretanu i ima raje koja uzima taj kreatin uglavnom. Konkretno moj ga je jaran uzimo. On je bukno sto jest jest., al presto uzimat kreatin i osusio se ziv. Takav kakav je ne bi mogo dizat 50kg na benchu a sa 100 je radio. A evo recimo ja sam trenirao prije dvije godine i dogurao do 80kg na bench, onda je bila godina pauze i nakon povratka sam na tih 80kg vratio nakon 3-4 treninga zagrijavanja. O tim steroidima ni ne razmisljam. Bila je na sat. jedna emisija o frajeru koji se puco tim i sad nakon prestanka redovno ide na neke terapije. Ljudi uzimaju i testosteron pa se onda po novinama vrte slike ispucalih misica.
PRAVO DOBAR POST ŠTO JES JES,ZA SVAKOG KO SE HOĆE DA BAVI PROFESIONALNO NEK NE ČITA A ZA REKREATIVCE NEMA BOLJE.Da se pridružim ovim riječima isto mi se događa jer sam prije redovito išo i furo neke treninge pa čak i sistem 5-2 a sad spalo na 3 puta u sedmici.To što hoću da kažem da je ova prehrambena kemija belaj.Svi koji su imalo ozbiljnije trenirali uzeli su kad i koju novinu pa malo pročitali.Poznat vam je nesretan slučaj sa njemačkim profi bilderom A.Munzerom tip se kljoko sa svim i svačim(tip bi iz istočne Njemačke) i na kraju u svojoj tridesetoj završi u crnoj zemlji.Kod obdukcije patolog ustanovio veličinu testisa jedankoj lešnjacima.Moj point je ako more bez te kemije samo udri po tegovima čovjek se posle odrađenog treninga mnogo bolje osjeća.
- NeKi_LiK
Kad već pominješ kemiju u Argeti, Poli salami i Orbit žvakamaHimera wrote:Da se pridružim ovim riječima isto mi se događa jer sam prije redovito išo i furo neke treninge pa čak i sistem 5-2 a sad spalo na 3 puta u sedmici.To što hoću da kažem da je ova prehrambena kemija belaj.Svi koji su imalo ozbiljnije trenirali uzeli su kad i koju novinu pa malo pročitali.Poznat vam je nesretan slučaj sa njemačkim profi bilderom A.Munzerom tip se kljoko sa svim i svačim(tip bi iz istočne Njemačke) i na kraju u svojoj tridesetoj završi u crnoj zemlji.Kod obdukcije patolog ustanovio veličinu testisa jedankoj lešnjacima.Moj point je ako more bez te kemije samo udri po tegovima čovjek se posle odrađenog treninga mnogo bolje osjeća.![]()
![]()
![]()
Munzer je hardcore pro bbilder koji je u sebe unosio ogromne količine aas-a i nema smisla spominjati ga u raspravama o kreatinu, proteinima i amaterskom/rekretivnom bb-u o kojem se obično priča na forumima.
A kada si već kod njega, evo ti Munzerove "prehrane" pred smrt koja ga je (pored života) koštala 4-6 hiljada eura mjesečno.
Daily all through the cycle: Ephederine, AN 1, Captagon, Aspirine, Valium, Clenbuterol, thyroid hormone
10-6 weeks before the Competition daily:
2 injects Testoviron a 250 mg
1 inject Parabolan
30 tabletts Halotestin
30 tabletts Dianabol (Thailand)
20 IE* GH
20 IE* Insuline
5-3 weeks before the Competition daily:
3 injects Masteron
2 injects Parabolan
30 tabletts Halotestin
50 tabletts Stromba
2 injects Stromba
24 IE* GH
20 IE* Insuline
2-1 weeks before the Competition daily:
2 injects Masteron
2 injects Stromba
40 tabletts Halotestin
80 tabletts Stromba
24 IE* GH
Insuline
IGF
A few days before the Competition: Aldactone, Lasix
-
Himera
NeKi_LiK wrote:Kad već pominješ kemiju u Argeti, Poli salami i Orbit žvakamaHimera wrote:Da se pridružim ovim riječima isto mi se događa jer sam prije redovito išo i furo neke treninge pa čak i sistem 5-2 a sad spalo na 3 puta u sedmici.To što hoću da kažem da je ova prehrambena kemija belaj.Svi koji su imalo ozbiljnije trenirali uzeli su kad i koju novinu pa malo pročitali.Poznat vam je nesretan slučaj sa njemačkim profi bilderom A.Munzerom tip se kljoko sa svim i svačim(tip bi iz istočne Njemačke) i na kraju u svojoj tridesetoj završi u crnoj zemlji.Kod obdukcije patolog ustanovio veličinu testisa jedankoj lešnjacima.Moj point je ako more bez te kemije samo udri po tegovima čovjek se posle odrađenog treninga mnogo bolje osjeća.![]()
![]()
![]()
imaš više hemije nego u kvalitetnom whey proteinu
.
Munzer je hardcore pro bbilder koji je u sebe unosio ogromne količine aas-a i nema smisla spominjati ga u raspravama o kreatinu, proteinima i amaterskom/rekretivnom bb-u o kojem se obično priča na forumima.
A kada si već kod njega, evo ti Munzerove "prehrane" pred smrt koja ga je (pored života) koštala 4-6 hiljada eura mjesečno.
Daily all through the cycle: Ephederine, AN 1, Captagon, Aspirine, Valium, Clenbuterol, thyroid hormone
10-6 weeks before the Competition daily:
2 injects Testoviron a 250 mg
1 inject Parabolan
30 tabletts Halotestin
30 tabletts Dianabol (Thailand)
20 IE* GH
20 IE* Insuline
5-3 weeks before the Competition daily:
3 injects Masteron
2 injects Parabolan
30 tabletts Halotestin
50 tabletts Stromba
2 injects Stromba
24 IE* GH
20 IE* Insuline
2-1 weeks before the Competition daily:
2 injects Masteron
2 injects Stromba
40 tabletts Halotestin
80 tabletts Stromba
24 IE* GH
Insuline
IGF
A few days before the Competition: Aldactone, Lasix
Čekaj bolan mislio sam na ovo što si izdiktiro njegov prehrambeni ciklus;za mene lično je ovo previše. O kemiji tu ti dajem potpuno pravo.A još to da ne zaboravim zbog kreatina mi je zamalo nastrado jaran zveknula ga blaža srčana kap.Nismov mu vjerovali dok nam nije pokazo kardiološke nalaze koji pokazuju povečane količine kreatina u krvi i problemi sa radom srca i to sve u njegovoj 28.godini života.Al svačiji organizam ne djeluje isto na neki određeni prehrambeni produkt,NEKOME POTPUNO POZITIVNO A NEKOME POTPUNO NEGATIVNO SA RUŽNIM POSLJEDICAMA.S vakl bi trebo prvo dobro promisliti o uzimanju preparata kod dizanja tegova.
Hebote pravo si me izrezilio
- NeKi_LiK
Završena je i Olympia 2005. Osmi put za redom pobjednik Ronnie Coleman.

Top 10 :
1. Ronnie Coleman
2. Jay Cutler
3. Gustavo Badell
4. Gunter Schlierkamp
5. Victor Martinez
6. Dennis James
7. Melvin Anthony
8. Branch Warren
9. Darrem Charles
10. Mustafa Mohammad
Ronnie vs Cutler