nova cura - stare brige

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

hhaarree

#76 Re: nova cura - stare brige

Post by hhaarree »

ja rekoh nesta al hladno ignore :zzzz:

btw sta je rasprava? tj. o cemu raspravljamo? zaista mi nije jasno :zoka:
drag_gost

#77 Re: nova cura - stare brige

Post by drag_gost »

Pokusavamo da pomognemo curi da bude pricljiva. To je za njeno dobro. :mrgreen:
ivan-tz

#78 Re: nova cura - stare brige

Post by ivan-tz »

@drag_gost
Nije to brate. Niti imam nesto protiv tebe. Vjeruj da me nijedna rijec ne dotice i da bi nevezano za sve ovo sutra mogo sa tobom na kafu otici. Nemam nikakav problem sa time. Niti ogranicavam nekome da nesto pise. Ali ako ne zelis dati vise sugestiju i prijedlog a reko si da sam posesivan, ok je to, reko si da sam posesivan i ne moras onda vise to ponavljati. Shvatio sam kakvo je tvoje misljenje.

A sto se tice mog ega, prije bi reko da ga nemam nego da mi je ogroman. Nisam uopste nafuran niti imam visoko misljenje o sebi. Ne zamaram se uopste takvim stvarima, niti sta drugi misle o meni u tom kontekstu.
To je kao da ja kazem da ti volis pametovati i da si neki freak koji je doso na forum samo da ponizava druge ljude jer su njega u zivotu ponizavali a nema drugog nacina nego da to cini na forumu. Ali nemam pravo reci to jer te nisam upozno.
Tako da mislim da nema potrebe da pricamo o nekim drugim stvarima i glupostima o kojima nismo upuceni nego se drzat teme i ako ima neko korisno da kaze neka kaze, ako nema nek zaobice i to je to.
hhaarree

#79 Re: nova cura - stare brige

Post by hhaarree »

haj vas dvojica nadjite sobu :mrgreen: al mi prvo odgvori na ovaj post i reci sta hoces da jos dodam na onaj prvi, znaci dao sam ti i opcije i sugestije, sta hoš jos da pricamo
ivan-tz

#80 Re: nova cura - stare brige

Post by ivan-tz »

hhaarree wrote:haj vas dvojica nadjite sobu :mrgreen: al mi prvo odgvori na ovaj post i reci sta hoces da jos dodam na onaj prvi, znaci dao sam ti i opcije i sugestije, sta hoš jos da pricamo
Bez uvrede ikakve ali ne razumijem sto mi ti solis pamet? Kad uporedim tvoj staz i broj postova koje si napisao, nije mi jasno kako je moguce da za mjesec dana napise neko 2800 postova ovdje? Jel ti imas uopste zivot izvan ovog foruma?(bez ikakve uvrede)

Ne znam sta onda meni solis pamet i pises kako treba da idem na druga mjesta i ne spominjem neke stvari. Ocito se moras mijesati u svaki razgovor i trollas temu tako da i one korisne savjete ne moze covjek normalno procitati od takvih gluposti.
hhaarree

#81 Re: nova cura - stare brige

Post by hhaarree »

ivan-tz wrote:
hhaarree wrote:haj vas dvojica nadjite sobu :mrgreen: al mi prvo odgvori na ovaj post i reci sta hoces da jos dodam na onaj prvi, znaci dao sam ti i opcije i sugestije, sta hoš jos da pricamo
Bez uvrede ikakve ali ne razumijem sto mi ti solis pamet? Kad uporedim tvoj staz i broj postova koje si napisao, nije mi jasno kako je moguce da za mjesec dana napise neko 2800 postova ovdje? Jel ti imas uopste zivot izvan ovog foruma?(bez ikakve uvrede)

Ne znam sta onda meni solis pamet i pises kako treba da idem na druga mjesta i ne spominjem neke stvari. Ocito se moras mijesati u svaki razgovor i trollas temu tako da i one korisne savjete ne moze covjek normalno procitati od takvih gluposti.
:zoka:

ja ti reko da mozete vas dvoje nastavit da se patite ili da pokusate naci osobe koja vam vise odgovaraju kako bi mogli biti u vezi

i ti sad meni napisa trakat kako ja nemam zivota?

džast lol, pusabok
dita von teese

#82 Re: nova cura - stare brige

Post by dita von teese »

ivan-tz wrote:

Sad se sjetih...bio je jedan tip s kojim sam se upoznala preko facebooka, i vrlo brzo smo se nasli na kafi - da ne bi duljili pricu. Taj dejt je bio katastrofa. :lol: Ma dobro, i nije bas katastrofa, ali nam prica nije nesto isla, ali nisam nista ni ocekivala, jer ni preko fejsa nismo bili bas rjeciti ni on ni ja. Ali mi je ta kafa nekako ostala u sjecanju kao napeta, ono, sta god ja kazem, tip ima neku reakciju kao to je bljak. :lol: I tako za vecinu stvari. Jest doduse da sam rekla da mi je omiljena pjevacica Tanja Savic, a i jest tad bila, tj. bila mi je super neka njena pjesma i stalno sam je motala po glavi. Uglavnom, razisli smo se, malo je reci sa distancom. Kao da sam ja imala motku od metar duzine i on isto, i tako smo se nekako rukovali i rekli hajd cao, i okrenuli i svako na svoju stranu. Niti sam ja njemu "legla", ocito, a ni on meni, tj, bio mi je naporan.
Eh, ali glavna stvar, dodjem ja na facebook, kad ono on sa porukom: gdje si seceru :lol: Nije da sam ocekivala da mi se vise nikad ne javi, htjela sam da mi se vise nikad ne javi. Kao da je imao neki prenos u glavi, i nije mu to bilo jedini put da se preko facea ponasa drugacije nego ovako. Imala sam osjecaj kao da neko pise umjesto njega. :lol: Da napomenem da smo oboje tad bili u srednjim dvadesetima. :oops: Dobro, ja sam malkice starija od njega. :oops:
insomnia78

#83 Re: nova cura - stare brige

Post by insomnia78 »

Jesam ja lud il ste vi svi?
Pokretac teme mladac, cura lijepa mlada zgodna, njemu zao sto ona eto ne pokrece neke teme, nema price???
A da je pokusas poljubiti, uhvati je za sisu?
Vi opet predlazete neke izlozbe, koncerte, plsninarska drustva.
A da je proba poljubiti, uhvatiti za sisu?

s' moje sokoćalo
ivan-tz

#84 Re: nova cura - stare brige

Post by ivan-tz »

veze s vezom wrote:sta ce je ufatiti za sisu kad ne konta da je smara
ja je cak bukvalno i pokusavas izbjegavat radi ovoga zato nemoj suplje molim te, posebno ne tako ozbiljno provaljivat.
vedra nebesa
Location: Bože, sačuvaj me od budala. Pametni me ionako zaobiđu.

#85 Re: nova cura - stare brige

Post by vedra nebesa »

Da ne čitam sve, zanima me jedno, je li njima priča "ne ide" na Facebooku ili uživo?
ivan-tz

#86 Re: nova cura - stare brige

Post by ivan-tz »

Ona uopste i ne vidi problem, to je problem. Nije se desavalo nikada da nema nikakve price jer kad bih sve ispucao u tom trenutku sto mi dodje na inspiraciju zavrsavo bih razgovor, zato i nije nikada vidjela problem, nego ja vidim problem u tome sto hoce sve na gotovo, da se ne ponavljam.
Uglavnom znaci problem je sto ona i ne vidi problem i sto hoce da ja uvijek nesto pricam i ona bi da uvijek ja nacimam teme i stalno nove a ne bi nista zapocinjala niti pitala a da nije isto protu-pitanje.
vedra nebesa
Location: Bože, sačuvaj me od budala. Pametni me ionako zaobiđu.

#87 Re: nova cura - stare brige

Post by vedra nebesa »

ivan-tz wrote:Ona uopste i ne vidi problem, to je problem. Nije se desavalo nikada da nema nikakve price jer kad bih sve ispucao u tom trenutku sto mi dodje na inspiraciju zavrsavo bih razgovor, zato i nije nikada vidjela problem, nego ja vidim problem u tome sto hoce sve na gotovo, da se ne ponavljam.
Uglavnom znaci problem je sto ona i ne vidi problem i sto hoce da ja uvijek nesto pricam i ona bi da uvijek ja nacimam teme i stalno nove a ne bi nista zapocinjala niti pitala a da nije isto protu-pitanje.
Ivane, je li to sve na chatu ili uživo?
alijagoro

#88 Re: nova cura - stare brige

Post by alijagoro »

veze s vezom wrote:Pa jedini si ti ovdje koji se provaljuje,nadjes se uvrijedjen ako ti nesto ne odgovara u necemu sto ti neko napise.

Moguce da joj nisi zanimljiv dovoljno da bi s tobom vodila normalan razgovor,a forsiras ocito poprilicno,i moguce da je to smara,ili se pravis previse pametan pa mozda cura ne moze da se opusti u tvom "drustvu"!

A ako si ovakav kakav si ovdje onda bi te trebala odjebati i ne gubiti svoje vrijeme s tobom.

Uzivaj :mrgreen:
Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2
:D Cini mi se da je Ivan imao i onu temu o alkoholu,kako da se napije ali da ne povrati :-) (ta je tema bila veliki hit :lol: ).
amiliana

#89 Re: nova cura - stare brige

Post by amiliana »

Pronalazim sebe u toj prici bila sam ista kao ta djevojka sa svojim bivsim deckom, to mi je bilo u proslosti prosla sam kroz tu situaciju ali poslije toga ja sam se dosta promijenila jer situacija u kojoj sam se nasla i sve sto mi se poslije izdesavalo me natjeralo na isreno mislim da djevojka ima problem u komunikaciji, kao sto i sam kazes rado bih da zapocne neku temu, ali se plasi da se nece pronaci u toj temi ili da ce reci nesto sto se nikako ne uklapa i da ces ti jednostavno steci pogresan dojam i meni je bio problem sa bivsim kad izađemo napolje hajde dobro trenira karate ja sam prije trenirala tu i nađemo malo zajednicki jezik ali dok smo u tramvaju sjedimo jedno pored drugog sutimo ko zaliveni pogrijesio je i on jer se nije trudio da zapocne neku temu samnom, frka mi izaci u grad s njim hodamo ferhadijom sjednemo u kafic ko ublehe nepricamo i onda me prijateljica potiskivala moras biti malo vise pricljiva ali sto se tice tebe cinis pravu stvar podsticuci tu djevojku za komunikaciju jer je moja veza bila skroz out totalna nezainteresovanst sa njegove strane a i moja greska sto sam bila povucena, no sada je skroz drugacije situacija je natjerala da se promjenim ja ti predlazem da pokusas s tom djevojkom porazgovarati pitati sta voli ono u cemu se najvise snalazi pokusaj porazgovarati sa njenom prijateljicom nece pomisliti da je nista lose ili da ti je bad u vezi nego onako reda radi sa nekim njoj blizi pa onda pokusaj sa njom, a to za facebook i ostale mreze nevidim tu nista lose, ja nekad sa nekim osobama puno bolje komuniciram preko neta nego uzivo pokusaj s njom ostvariti kontakt i na tom polju i budi opusten salite se ponekad, nasmij ju malo mozda je tako otvoris i podstaknes da vise razgovarate nadam se da ces u tome uspjeti. :)
Last edited by amiliana on 28/04/2013 13:56, edited 2 times in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#90 Re: nova cura - stare brige

Post by Velkoski »

haj' Allaha ti stavi koji zarez, lupi nekad' enter jer nema šanse da je pročitam tvoj post :-)
amiliana

#91 Re: nova cura - stare brige

Post by amiliana »

mleetavi wrote:haj' Allaha ti stavi koji zarez, lupi nekad' enter jer nema šanse da je pročitam tvoj post :-)
Niko te ne tjera da citas ako neces nemuci se bezveze :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#92 Re: nova cura - stare brige

Post by Velkoski »

Ali radoznao sam.
kockica_kockica

#93 Re: nova cura - stare brige

Post by kockica_kockica »

Mozda da je prihvatis takvu kakva je... sa svojim manama i vrlinama... jesmo mi cudni ljdi, odmah bi nekog mijenjali na svoju sliku i priliku...

Vrlo je ruzno ivane onaj tvoj komentar kako si ti s njom jer se ti njoj kao vise svidjas... ako ti se ne svidja nemoj biti s njom...

A njoj mozda treba malo vremena da se opusti i pocne s tobom razgovarati o svakodnevnim stvarima... Nekada je lijepo i sutiti u dvoje..
ivan-tz

#94 Re: nova cura - stare brige

Post by ivan-tz »

amiliana wrote:Pronalazim sebe u toj prici bila sam ista kao ta djevojka sa svojim bivsim deckom, to mi je bilo u proslosti prosla sam kroz tu situaciju ali poslije toga ja sam se dosta promijenila jer situacija u kojoj sam se nasla i sve sto mi se poslije izdesavalo me natjeralo na isreno mislim da djevojka ima problem u komunikaciji, kao sto i sam kazes rado bih da zapocne neku temu, ali se plasi da se nece pronaci u toj temi ili da ce reci nesto sto se nikako ne uklapa i da ces ti jednostavno steci pogresan dojam i meni je bio problem sa bivsim kad izađemo napolje hajde dobro trenira karate ja sam prije trenirala tu i nađemo malo zajednicki jezik ali dok smo u tramvaju sjedimo jedno pored drugog sutimo ko zaliveni pogrijesio je i on jer se nije trudio da zapocne neku temu samnom, frka mi izaci u grad s njim hodamo ferhadijom sjednemo u kafic ko ublehe nepricamo i onda me prijateljica potiskivala moras biti malo vise pricljiva ali sto se tice tebe cinis pravu stvar podsticuci tu djevojku za komunikaciju jer je moja veza bila skroz out totalna nezainteresovanst sa njegove strane a i moja greska sto sam bila povucena, no sada je skroz drugacije situacija je natjerala da se promjenim ja ti predlazem da pokusas s tom djevojkom porazgovarati pitati sta voli ono u cemu se najvise snalazi pokusaj porazgovarati sa njenom prijateljicom nece pomisliti da je nista lose ili da ti je bad u vezi nego onako reda radi sa nekim njoj blizi pa onda pokusaj sa njom, a to za facebook i ostale mreze nevidim tu nista lose, ja nekad sa nekim osobama puno bolje komuniciram preko neta nego uzivo pokusaj s njom ostvariti kontakt i na tom polju i budi opusten salite se ponekad, nasmij ju malo mozda je tako otvoris i podstaknes da vise razgovarate nadam se da ces u tome uspjeti. :)

Hvala ti. Dosta koristan komentar i na neki nacin bi mogla ti i biti od koristi. Ono sto je najveci problem je to sto kao sto sam reko i nismo iz istog drustva. Niti ona zna moje prijatelje niti ja njene, a sada da se prvi put javim nekoj njenoj drugarici i raspitujem sta i kako ne zelim, a i sigurno bi prenijela njoj pa bi se ova zapitala i tako.

Ono vezano za teme, kod mene nije stvarno problem niti ista krijem da pricam o bilo cemu. Znaci bukvalno bi joj mogao reci sta god da zeli ili da me pita dati joj misljenje, nema veze o cemu je rijec iskreno ih joj sasvim rekao. A problem je po meni najveci sto ona ne vidi da ona nikada nije ta koja nesto pokrece i radi, to sam vec i reko. I ona onda dobija losu sliku o meni vezano za tu sutnju i ne pricanje, a ne ja o njoj. Meni to cak i ne smeta, ali se glupo osjecam, posebno ti je problem kad se dopisujes a taj neko ne zapocne nikad temu niti nesto prica konkretno nego samo tako nekad odgovara.
Pomislio sam i da je problem da je u zurbi ili sta ja znam da ima obaveza dok prica recimo, ali se desavalo da mi se javi i da kaze ono dosadno joj ovo--ono pa da malo prica sa mnom i tako. Tako da je imala svo vrijeme svijeta u nekim trenucima i ne bih opet vidio razliku.

Pokusavao sam i sa nekim zivotnim temama pricati, vezano zaveze, kako se drugi odnose, razmisljanja ta neka i td, ali sve sto bih dobio je to da se u potpunosti slaze sa mnom, da joj je jako drago sto tako mislim i td, nista konkretno sto bi dovelo do neke dublje price ili nove price sa njene strane.

kockica_kockica wrote:Mozda da je prihvatis takvu kakva je... sa svojim manama i vrlinama... jesmo mi cudni ljdi, odmah bi nekog mijenjali na svoju sliku i priliku...

Vrlo je ruzno ivane onaj tvoj komentar kako si ti s njom jer se ti njoj kao vise svidjas... ako ti se ne svidja nemoj biti s njom...

A njoj mozda treba malo vremena da se opusti i pocne s tobom razgovarati o svakodnevnim stvarima... Nekada je lijepo i sutiti u dvoje..
Nije meni cak ni problem to prihvatiti. Nego je problem sto zbog toga sto ona ne vidi probleme i smatra da je sve okay, dobiva losiju sliku o meni jer se ne prica nista, kontas? A inace cure zele biti sve ravnopravne, medjutim kad je rijec o vezama i nekim pricama onda bi sve da im se ugadja i da muskarci sve vode a oni na gotovo. Nije to problem koji je ona izmislila, nego je generalno tako da muskarci sve moraju oko price i zapocinjat i onda ako nisu interesantni onda nevaljaju, a ne razmisljaju kako su one dosadne sto ne mogu nicega korisnog da se sjete...
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#95 Re: nova cura - stare brige

Post by ladyblue18 »

ivan-tz wrote:A inace cure zele biti sve ravnopravne, medjutim kad je rijec o vezama i nekim pricama onda bi sve da im se ugadja i da muskarci sve vode a oni na gotovo. Nije to problem koji je ona izmislila, nego je generalno tako da muskarci sve moraju oko price i zapocinjat i onda ako nisu interesantni onda nevaljaju, a ne razmisljaju kako su one dosadne sto ne mogu nicega korisnog da se sjete...
Moj Ivane :-) :facepalm:
TheMule

#96 Re: nova cura - stare brige

Post by TheMule »

ivan-tz wrote:Ovako. Prije svega kako naslov kaze, rijec je o novoj curi a klasicnim starim problemima koje ljude muce a to je komunikacija.

Prije nego ista napisem o slucaju, moram reci da sam se predomisljao da li da otvorim temu. Jer kad samprije par mjeseci otvaro jednu temu, bilo je raznih za?ebancija na moj racun, ali ipak i kroz te zezancije kojima ste me pokusali "isprovaljivati" na neki nacin, pomoglo mi je u nekim stvarima u zivotu i da promijenim neke stvari i nacin razmisljanja pa sam se odlucio da ovu stvar podijelim sa vama u nadi da cete naci mozda vi neko rjesenje.

Dakle, rijec je o tome da sam upoznao jednu curu. Eh sad, nisam se toliko "nalozio" na nju da sam zaljubljen u nju. Ali onako, cura je lijepa, fina, bavi se u slobodno vrijeme plesom i to jednim posebnim, a ne oni tipa salsa i te stvari tako da je i ono cura u formi, bla bla bla.

Ono sto sam htio reci je da kada bi pricali, uvijek mi je djelovala pravo zainteresovano. Cak je govorila kako bi me rado bolje upoznala i da sam ja osoba ta koju bi najvise voljela od svih koji joj padaju na pamet bolje upoznati.
U toku nase komunikacije na fbu kada bi se dopisivali, uvijek je bila zainteresovana za mene nekako, hvalila me cesto, pa cak i neke stvari za koje sam poprilicno siguran da nisu u njeno mfazonu. Npr neke stvari kada bih joj napisao sta trenutno slusam iako sam poprilicno siguran da ne bi nikada poslusala, ona bi rekla ekstra odabir pjesme i slicno. I tako jos sa nekim stvarima.

Medjutim, u cemu je problem? U temama. Kao da je cura zeljna price ali nekako ne uklapa se ni u jednu. U tome je problem. Da se ne lazemo, nije hvalisanje ali mogu reci da sam poprilicno komunkativan. Znao sam se dopisivati sa nekima i po dva sata. I jednom sam se cak dopisivao nekih 4-5 sati i to od 2-3 iza ponoci pa do jedno 8h.
Tako da nije bas da sam ono mutav i da je toliki problem u meni. Nego jednostavno, osjecam se nekad i malo glupo, jer svaka cura uglavnom ocekuje da muskarac vodi sve i zapocinje teme, vodi pricu i ostlae gluposti, pa tako i ona. I problem je sto o cemu god da je pitam ona bi kratko odgovarala, iako sa veseljem, opet kratko i to je to.
A ne znam kako da je zainteresiram za nesto da dadne svoj maksimum u toj komunikaciji, jer nam se i drustva razlikuju. Ona zivi na drugom kraju grada od mene, nemamo zajednickih nekih prijatelja posebno, jedino poznanike medjutim oni sa kojima se druzimo su totalno razliciti i slicno. Pitanja bi se uglavnom njena sastojala od toga sta ima kod tebe ili sta jos ima ktb novo i tako to.

Nekako se u svemu tome osjecam glupo i zatupljeno, ko da ispadam mutav u njenim ocima, a stvarno bih se rado potrudio oko toga, medjutim tako stvari stoje. Ne znam, ima li barem neka zenska osoba da bi rado pomogla i dala svoje misljenje sta bi je privuklo to i zainteresiralo? Imam osjecaj da bi ona sa mnom mogla svaki dan pricati i to je sve ok, ali problem je sto opet sve na meni, pa to ispadne kao ispitivanje.

I da odma kazem ne bih volio da neko sad napise kao odgovor mani se ti nje, dva ste svijeta razlicita i slicno.
Potrudio sam se da napisem ovaj roman, pa se nadam da nakon svega ovoga ce se javiti barem jedna normalna osoba koja ce dati neki konkretan savjet.
Hvala unaprijed.
Imo sam slicno iskustvo s jednom prijateljicom davnih dana.

Elem, radili smo na istom mjestu, lijepa djevojka i onako dobra osoba, ali nikad ni da me pogleda. Isprva sam mislio da se puse, a ja to ne volim, tako da sam i ja nju ignoriso. Ipak, nakon nekog vremena, vidim ja kad prodjem pored nje, kao da za nju vrijeme stane. Zaznam od mojih sefica da je zaljubljena u mene. Nisam nesto bio previse zainteresovan, ali odem i uzmem broj telefona ovo ono. Dopisujemo se preko SMS, i par puta je pitam da izadjemo negdje, ali ona uvjek ima neki izgovor. Na poslu me izbjegava. Cesto ona salje SMS i jednom ona mene pita da idemo negdje, ali sa njenim prijateljicama, znaci jos uvjek stidna...ja kazem u redu, samo reci kad. Stvari su se iskomplikovale jer se meni strasno svidjala jedna druga, tako da sam se onako mlad i neiskusan, iznerviro sbog ove stidne. Ona mi je slala SMS jos par puta, ali meni nije bilo do komunikacije, tako da je sve na tom ostalo...ja nju nisam htio vise kontaktirati. Tek par godina kasnije je nasla nekog drugog. Mislim da sam ja mogo dosta tog uraditi, ali mozda je i bolje da se losa veze sasjece u korjeno odmah.

Mislim da je i ova tvoja slicna. Ja bi ti preporucio da izadjete, ali ne u kafic, vec negdje gdje se mozete sprijateljiti, gdje ce te nesto raditi. Ti budi ti, i nemoj da se prilagodjavas njoj. Neka vidi ko si i sta si, i ako joj se svidjas, mozda ce se otvoriti, ako ne ostavice te na miru.
ivan-tz

#97 Re: nova cura - stare brige

Post by ivan-tz »

Ma nije meni prijatelju problem izaci sa njom. Pristala bi ona na to kad je zovnem, nego me "plasi" ta tisina.
Da ne bude ja ne valjam i ja los i da prekine zbog toga svaki odnos sa mnom. Nije da cu biti nesto shrvan ili sta ja znam, ali ne bih volio da se tako zavrsi i da radi njene greske uvidi pogresno pa to bude razlog prekida svakog odnosa.
A sto se tice setnje te, to nije nikakav problem, cak bi njoj ja mislim najvise i odgovarala samo setnja, tako da bih to i uradio, ali drugi je problem a ne to pozivanje vani.
TheMule

#98 Re: nova cura - stare brige

Post by TheMule »

ivan-tz wrote:Ma nije meni prijatelju problem izaci sa njom. Pristala bi ona na to kad je zovnem, nego me "plasi" ta tisina.
Da ne bude ja ne valjam i ja los i da prekine zbog toga svaki odnos sa mnom. Nije da cu biti nesto shrvan ili sta ja znam, ali ne bih volio da se tako zavrsi i da radi njene greske uvidi pogresno pa to bude razlog prekida svakog odnosa.
A sto se tice setnje te, to nije nikakav problem, cak bi njoj ja mislim najvise i odgovarala samo setnja, tako da bih to i uradio, ali drugi je problem a ne to pozivanje vani.
Ma znam, ali izadji s njom pa sta bude da bude. Ako sve to zavrsi, to ce biti zato sto ce ona vidjeti da niste jedno za drugo i cao. Ne mislim da ce ona tebe kriviti, da ce reci da si dosadan i td. previse analiziras to.
floo_master

#99 Re: nova cura - stare brige

Post by floo_master »

Meni se sve cini da si ti pogresno protumacio neke "signale" koje ta djevojka salje. Mozda joj se uopce ne svidjas, i sam kazes da ti se javi na fb kad joj je dosadno, vjerovatno joj sluzis da joj s vremena na vrijeme prekratis vrijeme.. A uostalom ako je djevojka fina prema tebi, ako nije htjela biti odvratna kad joj se javis, ne znaci da joj se svidjas. Bez komunikacije bilo kakav dublji odnos je nemoguc, pa je najbolje da se u buducnosti vodis time i nadjes nekog ko ti vise odgovara.
Vojko.Vrućina

#100 Re: nova cura - stare brige

Post by Vojko.Vrućina »

ivan-tz wrote:Ma nije meni prijatelju problem izaci sa njom. Pristala bi ona na to kad je zovnem, nego me "plasi" ta tisina.
Ne daj da te paranoje peru. Samo opušteno. :D
Post Reply