Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ni radoncic ni drugi sandzacki sverceri nisu moji bliznji.
oni sandze koji su bili u ratu branili su prije svega svoje magaze(cast seferu halilovicu).
nemoj grijesit dusu i dirati neke stvari radi ovog naseg prepucavanja
ti mi govoris o grijesenju duse?
ti koji sve bosance pausalno oznacavas ovako ili onako?
nisam te ja vukao za jezik,ali samo da znas da i ovdje ima dovoljno ljudi sa mudima za obracun...i verbalni i fizicki.
ako ti je lijepo ovdje,bujrum.ako nije,trazi bolje.
Emac, pitaj svog idola sta je cromagnon.
On bi kao jedan od pametnijih medju vama to trebao znati. Mozda ti i ne naplati za informaciju. Zemljaci ste. Niste Bosanci, majka mu stara.
glupane samo ti govorim da ne oduzimas ljduima zasluge koje im pripadaju i da ne diras mrtve.
moja poenta nije da ovdje nije dobro nego da moze da bude bolje
ma oslobodjenje blato.
avaz je polovnjak ali oslobodjenje je blato.
zato radije citati polovni avaz
a nemoj mislit da si bas troliko pametan koliko ti se cini
emac wrote:glupane samo ti govorim da ne oduzimas ljduima zasluge koje im pripadaju i da ne diras mrtve.
moja poenta nije da ovdje nije dobro nego da moze da bude bolje
i ja tebi govorim da ne moze par stotina sandza prevagnuti 200.000
bosnjaka u ARBiH.
i ti si stvarno zadnji koji nam treba da bi bilo bolje.ako je to bolje fahro i tasim kucevic i njima slicni,neka,hvala.
ostajte tamo,sunce ovog neba
nece vas grijati ko sto ono grije....
emac wrote:ljudi u nedostatku argumenata pocinju da vrijedaju hehe
to je znak slabosti nebi
Ma kakvi "ljudi"? Sve je to stoka, samo bi da vrijedjaju! Evo pogledaj samo sta pisu:
emac wrote:
ONI TI GA PUSE FAHRUDINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!
A POSEBNO OVAJ KUB LAJKAN. AKO SI TI KONJ NE VRIJEDJAJ COVJEKA JER CES ISPAST GLUP. COVJEK IMA REZULTAT KAO NAJACI ARGUMENT.
NEMOJ BITI LJUBOMORAN OSLOBODIMO SE KRAVA SINDROMA
emac wrote:
Sarajlija=cevap,piva,deen,poltron
Necu da kvalifikujem sve bosance i hercegovce jer su sarajlije specijalni slucaj kompleksasa ali nisu ni oni daleko
emac wrote:
Ama bolan sarajlije vi ste najobicnije cifte koje misle da su popile pamet ako su iz Sarajeva
emac wrote:
He he kurce
emac wrote:
Nebi ti si karina a da nisi ni svjestan toga.
bosniak wrote:ma oslobodjenje blato.
avaz je polovnjak ali oslobodjenje je blato.
zato radije citati polovni avaz
a nemoj mislit da si bas troliko pametan koliko ti se cini
oslobodjenje je takvo kakvo jeste jer je ciljano unisteno...prvo od cetnika,onda od fahre i sda-kamarile.jednostavno,
nebi sjala tako jako kad bi postojao jedan list kao ono oslobodjenje od prije rata.kada je oslobodjenje izlazilo '92,gdje je bio tvoj dvorski novinar?
A kada govorimo o sandzaklijama ne govorimo o bosnjacima
Ma takvi kao ti prodali bi Sarajevo za po grosa
E ja bi radije licio na kromanjona nego na muskarca iz sarajeva
Prekasno sam skuzio likove i skontao da je bilo kakvo izjasnjavanje (cak i na ovaj nacin koji sam ja izabrao) na ovom threadu ustvari tesko samokompromitovanje.
Last edited by jokeren on 10/02/2005 23:51, edited 1 time in total.
jesi vidio toozla svi zadovoljni e al najbolje je kako se trebe loze kada im kazem da sam crnogorac i da sam ziveo u Beogradu. To samo govori koliko visoko mislite o sebi
Last edited by emac on 10/02/2005 23:58, edited 1 time in total.