Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića

Post Reply
It_is_a_Leclerc

#76 Re: Poslušajte razgovore generalnog sekretara SDA i Zijada T

Post by It_is_a_Leclerc »

hevi metalac wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
antifascism wrote:SDA je snaga ove drzave.
povikaše Šaja i Zika u glas, te zamahaše zastavama SDA. :odustajem: :zdravkocolic:
Bas me zanima smije li iko Orica spomenut? Garantujem da ne smije
Naser Orić je pravosnažno osuđen na dvije godine zatvora za ratni zločin, a pred sudovima BIH se protiv njega vodi postupak za reket. Dovoljno da ga deklarišem kao kriminalca.

Šta ćemo sad ?
Alfons Kauders

#77 Re: Poslušajte razgovore generalnog sekretara SDA i Zijada T

Post by Alfons Kauders »

udrch wrote:
Alfons Kauders wrote:
Man of steel wrote: Inače, ako će ovaj "skandal" uticati na ključne ljude u SDA da Zukićevu glavušu maknu sa tv ekrana, biće to dobra stvar. Svako njegovo pojavljivanje u ime stranke je sigurno procenat manje na izborima.
Zasto to mislis?

Pa glasaci SDA su isti kao i oni za koje glasaju - polupismena stoka sklona kriminalu.
stvarno si bezobrazan..prvi put u životu sam prijavio nečiji post..

300.000 ljudi nikako ne može biti stoka..a koji su tvoji kriteriji da bi neko bio pismen?- članska karta neke druge stranke osim SDA..
Cuj 300,000 ljudi ne moze nikako biti stoka.... :D Otkad je broj mjerilo? Koliko je ljudi glasalo za Dodika? Nikolica? :D

Stoka, stoka nego sta.

Moj kriterij za pismenost? Pa recimo ne glasati za ljude poput Causevica, Zukica i slicnih. Eto samo u jednom danu se pojave dva hajvana. A ko glasa za hajvana nije nista bolji od njega.
akcid

#78 Re: Poslušajte razgovore generalnog sekretara SDA i Zijada T

Post by akcid »

HM 2011 wrote:Daj račune sa puno eura, kamione avione...... nema ništa u ovom snimku....

PReslušat snimak od samog početka do kraja - naći materijal za optužnice -

onda nastaviti sa temom ili usmjeriti pažnju u pravom smijeru....

Puno eura na stranim računima, kamioni, avioni.....
Da ti ne repliciram na gornji i druge tekstove, pišeš nepovezano i nesuvislo, teško je shvatiti šta želiš reći... No, na ovaj citirani post mogu: jednostavno je, da je sadržaj snimka toliko komprimitirajući i da se da zaključiti primopredaja novca ili druge nagrade, nikad ga mi ne bismo slušali na internetu niti na drugi način u javnom prostoru.

Ovo je možda samo opomena Zukiću, vjerujem da ovakvih snimaka ima još mnogo, obzirom na volju naših političara i ostalih moćnika, njihovu spremnost i intezitet u koruptivnim metodama radi obezbjeđenja vlastite koristi. Pitanje je samo - kod koga se nalaze slični kompromitirajući materijali... :oops:
udrch

#79 Re: Poslušajte razgovore generalnog sekretara SDA i Zijada T

Post by udrch »

gospodine Alfons, možeš li mi reći na kojoj izbornoj listi je bio Čaušević?
and

#80 Re: Poslušajte razgovore generalnog sekretara SDA i Zijada T

Post by and »

HM 2011 wrote:
and wrote:
HM 2011 wrote:U čitavom razgovoru Zukić predstavlja pravnog savjetnika pro bono, turković ga pritišće, inzistira povodom izmjene regulacionih planova ovaj nema odgovora jer zaista nije u njegovom domenu opštinski nivo niti u bilo čijem.... Zukić ga izbjegava - španija, turska - a kuća do kuće - ovaj ga još tuši sa tim....

-Od čitavog razgovora komšija se komšiji nudi da se raspita i to je sve.....

-Ima li tu šta opipljivo, neki tajni računi u bankama sa milionima, kamionima, avionima ????? Nešto konkretno - od ovog - osim smanjivanja buke zbog Čauševića koji je inače član SBB-a - nema efekta....

Kod političara i kriminalaca nikad nema ništa džaba, ali nikad! Ko je koga nagradio, ko je kome dužan, iz snimka i transcripta nije teško zaključiti, a i sam si primjetio: Turković ga pritišće...

Zaključak je jednostavan: Amir Zukić je vjerovatno nagrađen da izdejstvuje urbanističku saglasnost za izgradnju objekta na poziciji na kojoj regulacionim planom (zakonom, jer je regulacioni plan upravni akt sa zakonskom snagom) takva gradnja nije planirana, odnosno - na kojoj je nedopuštena, koristeći svoju političku moć i uticaj u javnom prostoru. "Raspitivanje" jednog lokalnog i federalnog moćnika, kakav je Amir Zukić, posebno s činjenicom da je generalni sekretar jedne vrlo jake i moćne političke organizacije, da je član kantonalne skupštine i član federalnog parlamenta, da je pun i prepun u finansijskom slislu, itd., kod osoba koja su u svom poslu zavisna od njegove volje, predstavlja samo jedno: učiniti po volji bez pogovora i u najbržem roku! U Novom Sarajevu Koldžo već godinama vedri i oblači, a Zukić mu je u nekom smislu "pretpostavljeni", odnosno ideološki i politički kolega. A obojica neizmjerno vole novac... U Zukićevom domenu su i lokalni nivoi, i federalni i svi svjetski, gdje je god prilika za novac i dominaciju svojih interesa - tu je i Zukić, tako da si ti ovaj razgovor pogrešno procijenio :cry:

Ovo je odlično pitanje, obzirom da je razgovor snimljen poodavno, i da su se u međuvremenu odvijale mnoge poznate aktivnosti obojice aktera "urbanističke telefonijade". Pitanje je i ko je sve vrijeme držao Zukića u "neprilici", da li ga je ucjenjivao, imao kakvu korist od posjeda ovog snimka...

Vidi konstrukcije......

Hajde ovako - da se nađe snimak u kojem postoji mogućnost da je uzeo novac - pa da raspravljamo o tome i da gledamo suđenje i dokazivanje kako je uzeo novac.....

Ali za ovo - da je uzeo lovu..... BIli nekad komunistički tužioci i sudije i montirali procese..... Bili nekad.....

Zaključak ti se bazira na vjerovatno, zašto ti se zaključak ne bazira na vjerovatno komšija - to je vjerovatno zbog tvojih ličnih stavova....

Recimo ako je Hrasno - vjerovatno je onaj restoran u Hrasnom u pitanju..... nije srušen, ali sumnjam i da je uknjižen.... možda legalizacija ?
a ovaj je na višem nivou vjerovatno neko rješenje po protokolu poništio i vratio u opštinu.naredio sekretarici da to završi.to je procedura?
Preslušaj snimak - čovjek koji šef toj nekoj koja radi je rekao da treba udovoljiti stranci...... i ovaj mu prenosi informaciju....

Daj račune sa puno eura, kamione avione...... nema ništa u ovom snimku....

ahaaaaaaaaaaaa kontam.
ubiješ nekoga i ako te neko nije platio ono puno eura,kamini,avioni nikom ništa.nije kažnjivo :bih:
Alfons Kauders

#81 Re: Poslušajte razgovore generalnog sekretara SDA i Zijada T

Post by Alfons Kauders »

udrch wrote:gospodine Alfons, možeš li mi reći na kojoj izbornoj listi je bio Čaušević?
Na istoj na kojoj je bio i Brankovic

Ko ga je imenovao ako nije SDA? Da nisam slucajno ja?

To stranka i njeni simpatizeri ne trebaju da snose odgovornost za sranja koja naprave njihovi puleni? :D
HM 2011

#82 Re: Poslušajte razgovore generalnog sekretara SDA i Zijada T

Post by HM 2011 »

akcid wrote:
HM 2011 wrote:Daj račune sa puno eura, kamione avione...... nema ništa u ovom snimku....

Da ti ne repliciram na gornji i druge tekstove, pišeš nepovezano i nesuvislo, teško je shvatiti šta želiš reći... No, na ovaj citirani post mogu: jednostavno je, da je sadržaj snimka toliko komprimitirajući i da se da zaključiti primopredaja novca ili druge nagrade, nikad ga mi ne bismo slušali na internetu niti na drugi način u javnom prostoru.

Ovo je možda samo opomena Zukiću, vjerujem da ovakvih snimaka ima još mnogo, obzirom na volju naših političara i ostalih moćnika, njihovu spremnost i intezitet u koruptivnim metodama radi obezbjeđenja vlastite koristi. Pitanje je samo - kod koga se nalaze slični kompromitirajući materijali... :oops:
Ja na drugu stranu sam mišljenja da turković nije mogao naći gori i kompromitujući materijal kao osvetu zbog nečega ??? Ali šta ćeš, znaš šta kažu za mišljenje.....

Ove stvari nisu vrijedne rasprave, nisu vrijedne pažnje, ovo ne treba niti saslušati.....

Ima li igdje kakvih računa u stranim bankama sa puno eura u vlasništvu domaćih političara, a u tom kontekstu ima li aviona, kamiona, brodova, vila, kuća, vikendica.....

Tome vrijedi posvetiti pažnju.....

Ovo je bezvrijedno i porazno je što uopšte komentarišemo o ovome....

bote legalizacija kafane pored puta... krunska afera.....

nesuvislo.....

usput ako ti ovo sa kamionima i avionima nije bilo jasno - nisi ti od ovog naroda - nisi niti srbin niti hrvat niti bošnjak ! Uopšte nisi iz Bosne jel tako ?
Last edited by HM 2011 on 24/04/2013 00:35, edited 1 time in total.
and

#83 Re: Poslušajte razgovore generalnog sekretara SDA i Zijada T

Post by and »

udrch wrote:gospodine Alfons, možeš li mi reći na kojoj izbornoj listi je bio Čaušević?
on je stranka kokuza,šta su neki zajmili :mrgreen:
udrch

#84 Re: Poslušajte razgovore generalnog sekretara SDA i Zijada T

Post by udrch »

Alfons Kauders wrote:

To stranka i njeni simpatizeri ne trebaju da snose odgovornost za sranja koja naprave njihovi puleni? :D
znači osim što vrijeđaš, usput ponekad i slažeš..
rimljani bi to okarkterisali kao infamiu i oduzeli ti mogućnost da kao častan građanin svjedočiš pred sudom..
HM 2011

#85 Re: Poslušajte razgovore generalnog sekretara SDA i Zijada T

Post by HM 2011 »

Alfons Kauders wrote:

Ruka zakona je neke napokon stigla.... (ćoravi smajli)

znam da je licemjerno - ali ljudi su vješto krili lopovluke i od svojih najbližih, a u njihove kvalitete se tek posumnjalo prilikom promjene dresa.....
akcid

#86 Re: Poslušajte razgovore generalnog sekretara SDA i Zijada T

Post by akcid »

Alfons Kauders wrote:

Čaušević nije bio politički aktivan, nije smio biti, obzirom na funkciju koju je obavljao. Međutim, na tu funkciju, svojevremeno, imenovao ga je travnički geometar, tada visokopozicioniran član SDA, danas prebjeg u SBB, i otud i nije iznenađenje Čauševićevo članstvo u istoj stranci. Ko zna, možda ima i kakvih uslova koje je geometar postavljao, ko zna...
Alfons Kauders

#87 Re: Poslušajte razgovore generalnog sekretara SDA i Zijada T

Post by Alfons Kauders »

udrch wrote:
Alfons Kauders wrote:

znači osim što vrijeđaš, usput ponekad i slažeš..
rimljani bi to okarkterisali kao infamiu i oduzeli ti mogućnost da kao častan građanin svjedočiš pred sudom..
Sta lazem? Nije ih imenovala SDA? Pa ko je onda? Ko je odgovoran za njihove "rezultate"

I koga vrijedjam? Tebe? Vrijedjam ljude koji glasaju za takve imbecile i kriminalce - sta cu ti ja ako si se prepoznao, ali onda bujrum prihvati svoj dio odgovornosti za poteze doticne gospode.

Pitam se kako bi se proveli vidjeniji clanovi SDA u Rimu. Pocrkali bi im lavovi od gojaznosti.
don vito

#88 Re: Poslušajte razgovore generalnog sekretara SDA i Zijada T

Post by don vito »

Alfons Kauders wrote:

Nemoj tako, imenovala ga je, nisam sad siguran, mislim Liberalna stranka ili Gradjanska partija, jer je jedna od ove dvije partije zbog dobrih izbornih rezultata imala pravo da imenuje direktora Uprave za indirektno oporezivanje. Mada kruze price da je njegov politicki mentor (i punac) - plagijator Sefkija Cekic - slavu i moc stekao kao kadar Republikanske stranke ili demokratske incijative sarajevskih Srba?
Last edited by don vito on 24/04/2013 00:41, edited 1 time in total.
udrch

#89 Re: Poslušajte razgovore generalnog sekretara SDA i Zijada T

Post by udrch »

Postao/la Alfons Kauders
Moj kriterij za pismenost? Pa recimo ne glasati za ljude poput Causevica, Zukica i slicnih. Eto samo u jednom danu se pojave dva hajvana. A ko glasa za hajvana nije nista bolji od njega.
nije majka Muju karala što se napio, već što se ofirno vadio..
akcid

#90 Re: Poslušajte razgovore generalnog sekretara SDA i Zijada T

Post by akcid »

HM 2011 wrote:
akcid wrote:....Ovo je možda samo opomena Zukiću, vjerujem da ovakvih snimaka ima još mnogo, obzirom na volju naših političara i ostalih moćnika, njihovu spremnost i intezitet u koruptivnim metodama radi obezbjeđenja vlastite koristi. Pitanje je samo - kod koga se nalaze slični kompromitirajući materijali... :oops:
Ove stvari nisu vrijedne rasprave, nisu vrijedne pažnje, ovo ne treba niti saslušati.....

Ima li igdje kakvih računa u stranim bankama sa puno eura u vlasništvu domaćih političara, a u tom kontekstu ima li aviona, kamiona, brodova, vila, kuća, vikendica..... Tome vrijedi posvetiti pažnju.....

Sorry, opet se ne slažem s tvojim mišljenjem. Ovaj snimak bi trebao biti, bi morao biti inicijalni, morao bi potaći i "običnog" glasača SDA na razmišljanje kome daje svoje povjerenje, kome daje svoj glas. Posebno oni koji se iskreno i svakom mukom naprežu da legalno dobiju nekakvu saglasnost od lokalne vlasti, dok masovni ubica, kriminalac, u sprezi sa SDA moćnikom takve stvari dobija telefonskim razgovorom.

Ovaj snimak je jako vrijedan, i treba ga pustiti građanima kroz TV i radio stanice, na slušanje! Nek NAROD ZNA :oops:
udrch

#91 Re: Poslušajte razgovore generalnog sekretara SDA i Zijada T

Post by udrch »

ne volim Zukića, ali snimak sam prvo poslušao u početku nekoliko onih prvih razgovora, pa sam onda nakon ovih tema poslušao skroz..
nijednom mu ništa nije obećao, svaki put ga upućuje na sistem..
osim toga 2011. godine niko nije znao šta je ovaj sve radio i uradio..
njegovo hapšenje je uslijedilo kad je pao onaj njegov jaran i progovorio o svemu..
HM 2011

#92 Re: Poslušajte razgovore generalnog sekretara SDA i Zijada T

Post by HM 2011 »

akcid wrote:
HM 2011 wrote:
akcid wrote:....Ovo je možda samo opomena Zukiću, vjerujem da ovakvih snimaka ima još mnogo, obzirom na volju naših političara i ostalih moćnika, njihovu spremnost i intezitet u koruptivnim metodama radi obezbjeđenja vlastite koristi. Pitanje je samo - kod koga se nalaze slični kompromitirajući materijali... :oops:

Ima li igdje kakvih računa u stranim bankama sa puno eura u vlasništvu domaćih političara, a u tom kontekstu ima li aviona, kamiona, brodova, vila, kuća, vikendica..... Tome vrijedi posvetiti pažnju.....

Sorry, opet se ne slažem s tvojim mišljenjem. Ovaj snimak bi trebao biti, bi morao biti inicijalni, morao bi potaći i "običnog" glasača SDA na razmišljanje kome daje svoje povjerenje, kome daje svoj glas. Posebno oni koji se iskreno i svakom mukom naprežu da legalno dobiju nekakvu saglasnost od lokalne vlasti, dok masovni ubica, kriminalac, u sprezi sa SDA moćnikom takve stvari dobija telefonskim razgovorom.

Ovaj snimak je jako vrijedan, i treba ga pustiti građanima kroz TV i radio stanice, na slušanje! Nek NAROD ZNA :oops:
Ima ogavnijih snimaka od ovih o kojima narod ne zna - pazi šta želiš može ti se i ostvariti............ Sutra izlazi avaz sa naslovnicom - mogu zamisliti naslov:

Ekskluzivni snimak: Zukić čekao u zasjedi sa Turkovićem transkript razgovora na strani 2..... poseban prilog - transkript na masnom papiru u sredini, sa logom SBB, za vaš zid umjesto kalendara....

Narod ima da zna - gdje su Evrići...

Image
Last edited by HM 2011 on 24/04/2013 00:54, edited 1 time in total.
don vito

#93 Re: Poslušajte razgovore generalnog sekretara SDA i Zijada T

Post by don vito »

akcid wrote:Sorry, opet se ne slažem s tvojim mišljenjem. Ovaj snimak bi trebao biti, bi morao biti inicijalni, morao bi potaći i "običnog" glasača SDA na razmišljanje kome daje svoje povjerenje, kome daje svoj glas. Posebno oni koji se iskreno i svakom mukom naprežu da legalno dobiju nekakvu saglasnost od lokalne vlasti, dok masovni ubica, kriminalac, u sprezi sa SDA moćnikom takve stvari dobija telefonskim razgovorom.

Mislis da "narod" ne zna? Zna, itekako dobro zna ko je i sta je SDA, i ovi sto ih brane na ovom forumu. Ali, svi su dio halke, a na nasu nesrecu halka je ogromna i dovoljna za odrzavanje na vlasti jos dugo dugo vremena. Razlike su samo u nijansama i mogucnosti da se dovoljno duboko zagrabi u saharu. Causevic je bio u mogucnosti da klapi 6-cifrene iznose, ovi sa zavrsenim medresama i fakultetima u Travniku zadovoljavaju se sa 4-cifrenim brojkama na budzetu, 35-godisnjim vojnim "penzionerima" dovoljno je "nekoliko stoja" penzije (ali drug moj, primace je u narednih pola vijeka). Svima je zajednicko da nisu sposobni obavljati posao koji im je povjeren, na drzavnu sisu nakaceni su uz pomoc SDA.
Najtragicnije je da su ostale stranke uvidjele kako je SDA-recept najsigurniji nacin za privlacenje birackog tijela pa sad SDP isto zaposljava i Kuntu i Pantu, sutra ce to raditi neka druga stranka. Nema kraja.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#94 Re: Poslušajte razgovore generalnog sekretara SDA i Zijada T

Post by -LIBERO- »

Tuzno je gledati pojedince koji se iz petnih zila trude relativizirati cijeli niz poteza SDA u zadnje vrijem. Od pozicioniranje i raspodjelu resora zena, familije, plagijatora i idiota tipa Radeljasa...pa do Causevica, Zukica itd. i to sve u zadnjih par mjsececi.

Ljudi se trude relativizirati stvari koje bi u svakoj normalnoj zemlji bile rigorozno i zakonski sankcionisani. A sasvim siguran sam da ti ljudi koji sve to, na ovaj ili onaj nacin, brane nisu ni glupi ni mentalno limitirani...i onda se iz samo tog primjera da zakljuciti da se radi o ljudima koji imaju licnu korist i licni interes da SDA mafija ostane u vlast.

To je vjerovatno dio one price sulejmana Tihica da moraju uci u koaliciju sa SDP-om, jer se hiljade mjesta gubi za njihove kadrove ako izadju iz vlasti. Kasnije su se samo drzali tog principa, opstruirajuci sve zivo samo ad zadrze fotelje i da zadrze kvalitet na pozicijama kao sto je radeljas, Zukic, Seka Izetbegovic, Causevic (i slicni njemu).

Da je moj dedo rahmetli dio te price, mrtav hladan bih bio protiv ovog koncepta i unistavanja drzave koje provodi ova kriminogena SDA. Al' jok, branite ih vi i dalje pod cijenu da ispadate smijesni, toliko da ja vise nemam ni zelje ni volje raspravljati sa ovih par nikova koji gorljivo brane ovu mafijasku tvorevinu poznatiju kao SDA. :roll:

Degutantno...bez zezancije. Tu se gubi bilo kakva suvisla mogucnost za diskusiju, jer braneci ovakve stvari i realtivizirajuci ih, zapravo svu mogucu argumentaciju izbijate sebi iz ruku. I kako onda diskutovati uopste...kada se sve to svodi na pricu "..ok mozda su lopovi (jok eto nisu :D ) al' nasi su pa halal olsum".

Povraca mi se od toga. :roll: :D
HM 2011

#95 Re: Poslušajte razgovore generalnog sekretara SDA i Zijada T

Post by HM 2011 »

don vito wrote:
akcid wrote:Sorry, opet se ne slažem s tvojim mišljenjem. Ovaj snimak bi trebao biti, bi morao biti inicijalni, morao bi potaći i "običnog" glasača SDA na razmišljanje kome daje svoje povjerenje, kome daje svoj glas. Posebno oni koji se iskreno i svakom mukom naprežu da legalno dobiju nekakvu saglasnost od lokalne vlasti, dok masovni ubica, kriminalac, u sprezi sa SDA moćnikom takve stvari dobija telefonskim razgovorom.

Mislis da "narod" ne zna? Zna, itekako dobro zna ko je i sta je SDA, i ovi sto ih brane na ovom forumu. Ali, svi su dio halke, a na nasu nesrecu halka je ogromna i dovoljna za odrzavanje na vlasti jos dugo dugo vremena. Razlike su samo u nijansama i mogucnosti da se dovoljno duboko zagrabi u saharu. Causevic je bio u mogucnosti da klapi 6-cifrene iznose, ovi sa zavrsenim medresama i fakultetima u Travniku zadovoljavaju se sa 4-cifrenim brojkama na budzetu, 35-godisnjim vojnim "penzionerima" dovoljno je "nekoliko stoja" penzije (ali drug moj, primace je u narednih pola vijeka). Svima je zajednicko da nisu sposobni obavljati posao koji im je povjeren, na drzavnu sisu nakaceni su uz pomoc SDA.
Najtragicnije je da su ostale stranke uvidjele kako je SDA-recept najsigurniji nacin za privlacenje birackog tijela pa sad SDP isto zaposljava i Kuntu i Pantu, sutra ce to raditi neka druga stranka. Nema kraja.
Ima kraja....

Samo treba imati cilj i podršku.....

Šta misliš kad bi SDA odlučila da preokrene svoju politiku u smislu sukoba sa korupcijom u vlastitim redovima i svugdje....

Ali da se to ostvari, pa paralelno provesti politiku racionalizacije potrošnje državnog aparata ?

Bil promjenio mišljenje.....

Eh sad treba pitati i SDA - kada ćemo to dočekati ?

preokreni priču prema bilo kojoj političkoj partiji.... Koja to uopšte nudi ali istinski ?

Svi mi znamo koja politička partija ima snage da to ostvari !
It_is_a_Leclerc

#96 Re: Poslušajte razgovore generalnog sekretara SDA i Zijada T

Post by It_is_a_Leclerc »

Aha.. Znači Zukić (inače poznat po jalijaškom nastupu u parlamentu, seljakluku po maloprodajnoj cijeni) nije ništa obećao Turkoviću iako je sasvim izvjesno satima čavrljao s tim dokazanim svirepim i krvoločnim monstrumom, i to bi trebalo biti opravdanje i dokaz da je SDA, i dalje, unatoč činjenici da su, nakon rata, kao kuga, šta dirnu, to propadne, neka poštena partija...
klej

#97 Re: Poslušajte razgovore generalnog sekretara SDA i Zijada T

Post by klej »

Cuj 300,000 ljudi ne moze nikako biti stoka.... :D Otkad je broj mjerilo? Koliko je ljudi glasalo za Dodika? Nikolica? :D

Stoka, stoka nego sta.

Moj kriterij za pismenost? Pa recimo ne glasati za ljude poput Causevica, Zukica i slicnih. Eto samo u jednom danu se pojave dva hajvana. A ko glasa za hajvana nije nista bolji od njega.[/quote]

@Alfons Kauders: a za koga si ti glasao uvazeni gospodine, lakovanih cipelica??? ko je to u BiH bio, ili je trenutno na vlasti, a da ga mozemo okarakterisati kao bezgrjesnog i postenog??? ne valjaju ti klasifikacije mangupe!!! da ne bude zabune, zaboli me i za sda i za sdp i za sbb i za bos i za hdz (i bez brojeva i sa brojevima) i za hsp i za sds i za snsd... da ne nabrajam dalje, jer kraja nema... lopov do lopova ili kako uvazeni forumas kaze: STOKA, pa po njegovoj logici i oni koji glasaju STOKA, ukljucujuci i njega samog...
Last edited by klej on 24/04/2013 01:17, edited 1 time in total.
Akibh

#98 Re: Poslušajte razgovore generalnog sekretara SDA i Zijada T

Post by Akibh »

Alfons Kauders wrote:
A ko glasa za hajvana nije nista bolji od njega.
Ha,ha, rece neko ko je 2010. glasao za Zlatka, Noleta, Niksica...
Cirkus zivi...
Akibh

#99 Re: Poslušajte razgovore generalnog sekretara SDA i Zijada T

Post by Akibh »

It_is_a_Leclerc wrote:Aha.. Znači Zukić (inače poznat po jalijaškom nastupu u parlamentu, seljakluku po maloprodajnoj cijeni) nije ništa obećao Turkoviću iako je sasvim izvjesno satima čavrljao s tim dokazanim svirepim i krvoločnim monstrumom, i to bi trebalo biti opravdanje i dokaz da je SDA, i dalje, unatoč činjenici da su, nakon rata, kao kuga, šta dirnu, to propadne, neka poštena partija...
Uzevsi u obzir da je Zika svaki dan razgovarao sa minimalno 10-ak ljudi, sto je godisnje oko 3500 ili za deset godina 35000, ja bi digo na noge SIPU i sve pohapsio. Mislim, sto su cavrljali sa dokazanim monstrumom :)
akcid

#100 Re: Poslušajte razgovore generalnog sekretara SDA i Zijada T

Post by akcid »

Akibh wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Aha.. Znači Zukić (inače poznat po jalijaškom nastupu u parlamentu, seljakluku po maloprodajnoj cijeni) nije ništa obećao Turkoviću iako je sasvim izvjesno satima čavrljao s tim dokazanim svirepim i krvoločnim monstrumom, i to bi trebalo biti opravdanje i dokaz da je SDA, i dalje, unatoč činjenici da su, nakon rata, kao kuga, šta dirnu, to propadne, neka poštena partija...
Uzevsi u obzir da je Zika svaki dan razgovarao sa minimalno 10-ak ljudi, sto je godisnje oko 3500 ili za deset godina 35000, ja bi digo na noge SIPU i sve pohapsio. Mislim, sto su cavrljali sa dokazanim monstrumom :)

Ali, samo je jedan Generalni sekretar SDA :oops:
Post Reply