Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja se zaljubim čim neka dobra treba trepne...
al malo sutra
ja nemam tih emocija, nikad nisam imao, kažu da sam hladan ko snijeg 1941 na vrhovima Igmana.
kako to zaljubit, šta to, đe to???
bianconero wrote:ja se zaljubim čim neka dobra treba trepne...
al malo sutra
ja nemam tih emocija, nikad nisam imao, kažu da sam hladan ko snijeg 1941 na vrhovima Igmana.
kako to zaljubit, šta to, đe to???
blues_woman wrote:maloprije sam nesto pricala sa prijateljicom koja je u vezi tek nekih 15-ak dana i vec cini mi se nakon 5. dana su bili ludo zaljubljeni. ja sam u vezi vec 4 mjesesa pa ne mogu to tvrditi . dakle, koliko vam treba da se zaljubite? da li se mozete zaljubiti vec nakon par dana ili vam treba duzi period?i od cega to zavisi?
blues_woman wrote:maloprije sam nesto pricala sa prijateljicom koja je u vezi tek nekih 15-ak dana i vec cini mi se nakon 5. dana su bili ludo zaljubljeni. ja sam u vezi vec 4 mjesesa pa ne mogu to tvrditi . dakle, koliko vam treba da se zaljubite? da li se mozete zaljubiti vec nakon par dana ili vam treba duzi period?i od cega to zavisi?
meni je zaljubljivanje cas posla...nista lakse...opustis se i to je to...
jedno 3 pive!!! ne treba mi vise, tad mi se svi svidaju
jedno 3 pive!!! ne treba mi vise, tad mi se svi svidaju