OTKAZUJU SE PREGOVORI O PRISTUPANJU BiH EU !!!

Post Reply

GLAVNI KRIVAC JE:

1. SDA
56
43%
2. SDP
29
22%
3. SBB
1
1%
4. SNSD
18
14%
5. SDS
1
1%
6. HDZ
23
18%
7. HDZ1990
1
1%

Total votes: 129

slucajni prolaznik

#76 Re: OTKAZUJU SE PREGOVORI O PRISTUPANJU BiH EU !!!

Post by slucajni prolaznik »

cindrlimindrli wrote:Sve je ovo gubljenje vremena, povuci-potezi, gdje si bio-nigdje, sta si radio-nista. Cuj matere ti, dogovori se o uredjenju drzave sa likom koji svaki dan izjavi kako je samo pitanje vremena kad ce se ta drzava raspasti i kako je on jebe. Znaci, svjesno me pravi budalom i onda ja k'o zadnji levat svaki put kao nesta pregovaram sa njim? Ma mrs
u tri pm i ti i tvoja EU. Treba se radi generacija koje dolaze okrenuti sebi, stvoriti im uslove kroz obrazovanje i
ekonomiju da izrastu u nekoga ko ce biti u stanju probleme rjesiti tako sto ce biti u stanju nametnuti svoj stav, bilo
da ce to uraditi diplomatijom, parama, silom..nebitno.
Postaviti sebi cilj i prestati se zamajavati iluzijom da ce neki
svapski polucinovnik nama napraviti drzavu.

Eeeeee, jedan je bravar :(

Da su ga mnogi slusali, sad bi EU na nogama klecala ovdje :-)
It_is_a_Leclerc

#77 Re: OTKAZUJU SE PREGOVORI O PRISTUPANJU BiH EU !!!

Post by It_is_a_Leclerc »

Ako je cijena ulaska u EU osnivanje kamenolikog entiteta na potezu Široki - Livno, poručujem drugu Fulleu da tu i takvu EU može slobodno da natakari na onu stvar.

I ne razumijem koliko su retardirani ovi evropski dužnosnici koji dolaze ovamo i drže nam neka predavanja o saradnji, zajedničkim interesima, a jasno vide da genocidni dijelovi BiH aktivno, doduše neuspješno, ali aktivno rade na njenom rastakanju i destrukciji.
cindrlimindrli

#78 Re: OTKAZUJU SE PREGOVORI O PRISTUPANJU BiH EU !!!

Post by cindrlimindrli »

It_is_a_Leclerc wrote: I ne razumijem koliko su retardirani ovi evropski dužnosnici koji dolaze ovamo i drže nam neka predavanja o saradnji
Ma ja njih donekle i razumijem, placeni su da hodaju po svijetu i prodaju mooda pod bubrege. Samo ne razumijem
ove nase kreten koji u pauzi klimanja glavom i uvlacenja u paksu rade sve da bukvalno fizicki uniste to malo svog
naroda koji je ostao tu da zivi. Opet ima dosta i do nas, pustili smo najveci sljam i bagru da nas predstavlja i
rjesava sudbine.
BHCluster

#79 Re: OTKAZUJU SE PREGOVORI O PRISTUPANJU BiH EU !!!

Post by BHCluster »

slucajni prolaznik wrote:
BHCluster wrote:... Pa imamo li mi ikakve gradjanske odgovornosti prema sebi?
Slabo, uglavnom forsiramo etnicku odgovornost :oops:
Onda ko nas jebe!
frljoka

#80 Re: OTKAZUJU SE PREGOVORI O PRISTUPANJU BiH EU !!!

Post by frljoka »

It_is_a_Leclerc wrote:Ako je cijena ulaska u EU osnivanje kamenolikog entiteta na potezu Široki - Livno, poručujem drugu Fulleu da tu i takvu EU može slobodno da natakari na onu stvar.

I ne razumijem koliko su retardirani ovi evropski dužnosnici koji dolaze ovamo i drže nam neka predavanja o saradnji, zajedničkim interesima, a jasno vide da genocidni dijelovi BiH aktivno, doduše neuspješno, ali aktivno rade na njenom rastakanju i destrukciji.

zbog takvih stavova ova država će nažalost završiti kao Palestina
akobogda

#81 Re: OTKAZUJU SE PREGOVORI O PRISTUPANJU BiH EU !!!

Post by akobogda »

kome boli kurac, evropa mrzi muslimana. srbija ce prije u EU nego sto cemo mi
frljoka

#82 Re: OTKAZUJU SE PREGOVORI O PRISTUPANJU BiH EU !!!

Post by frljoka »

akobogda wrote:kome boli kurac, evropa mrzi muslimana. srbija ce prije u EU nego sto cemo mi

šta Evropa mrzi ?!!!

i daj molim te napiši koja je alternativa EU ? Kabul, Teheran, ili Južna Koreja ?
akobogda

#83 Re: OTKAZUJU SE PREGOVORI O PRISTUPANJU BiH EU !!!

Post by akobogda »

zasto bih bio HRVATSkI ENTITET jbg

nemamo mi alternativu, nemamo mi nada jarane. svako nas mrzi, i boli svijetu kurac da je na nama izvjesen genocid. RS je najveci primjer ovoga
bole1st

#84 Re: OTKAZUJU SE PREGOVORI O PRISTUPANJU BiH EU !!!

Post by bole1st »

Kao sto mrzi Albaniju i Kosovo?
It_is_a_Leclerc

#85 Re: OTKAZUJU SE PREGOVORI O PRISTUPANJU BiH EU !!!

Post by It_is_a_Leclerc »

frljoka wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Ako je cijena ulaska u EU osnivanje kamenolikog entiteta na potezu Široki - Livno, poručujem drugu Fulleu da tu i takvu EU može slobodno da natakari na onu stvar.

zbog takvih stavova ova država će nažalost završiti kao Palestina
Ne, ne, amigos, nešto pobrkaste.

Zbog ljudi koji su spremni krvlju odbranjene dijelove BiH predati mašinskom tehničaru Čoviću za neki njegovim imaginarij, ova bi država mogla, ali neće jer mi nećemo dati, završiti i puno gore nego Palestina.
akobogda

#86 Re: OTKAZUJU SE PREGOVORI O PRISTUPANJU BiH EU !!!

Post by akobogda »

Kosovo se koristi kao americki "Military Base" protiv Rusije
frljoka

#87 Re: OTKAZUJU SE PREGOVORI O PRISTUPANJU BiH EU !!!

Post by frljoka »

akobogda wrote:
nemamo mi alternativu, nemamo mi nada jarane. svako nas mrzi, i boli svijetu kurac da je na nama izvjesen genocid.
malo me ova tvoja gramatika čudi, i najviše me brine kad ljudi koji nisu iz BiH toliko "brinu" o BiH i imaju "tako divne" ideje vezane za budućnost BiH
bole1st

#88 Re: OTKAZUJU SE PREGOVORI O PRISTUPANJU BiH EU !!!

Post by bole1st »

akobogda wrote:zasto bih bio HRVATSkI ENTITET jbg

nemamo mi alternativu, nemamo mi nada jarane. svako nas mrzi, i boli svijetu kurac da je na nama izvjesen genocid. RS je najveci primjer ovoga
Sad zvucis kao "dogodine u Kninu" ekipa.

Jel prosjecan stanovnik Tuzle treba da se ubije zbog toga sto je Bijeljina u RS-u?
akobogda

#89 Re: OTKAZUJU SE PREGOVORI O PRISTUPANJU BiH EU !!!

Post by akobogda »

bole1st wrote:Kao sto mrzi Albaniju i Kosovo?
samo ti sjeti arms embargo 91'. oni su OBOZAVALI da muslimani umruju
bole1st

#90 Re: OTKAZUJU SE PREGOVORI O PRISTUPANJU BiH EU !!!

Post by bole1st »

akobogda wrote:
Podsjeti me, jesu li bombardovali Srbiju ili Kosovo?
akobogda

#91 Re: OTKAZUJU SE PREGOVORI O PRISTUPANJU BiH EU !!!

Post by akobogda »

bole1st wrote:
akobogda wrote:
Podsjeti me, jesu li bombardovali Srbiju ili Kosovo?
podsjeti me, da li su dozvolili da umru 100,000 nevinih muslimana s njihovim embargo ili ne
fantom slobode

#92 Re: OTKAZUJU SE PREGOVORI O PRISTUPANJU BiH EU !!!

Post by fantom slobode »

Nama treba NATO. I da razvijamo svoju privredu, da ukinemo sami sve ove sto su na drzavnim jaslama i ne zele nikakve promjene na bolje. Svakako je proces kandidata za clanstvo dug. Nije uopste neka steta sto se otkazuju pregovori. Smijesan je i zahtjev Evrope, vrlo neozbiljno, neka oni kod sebe tako organizuju, kako nama nude. Osim toga, ostatak Balkana, ako bude ulazio, ulazice u paketu.
bole1st

#93 Re: OTKAZUJU SE PREGOVORI O PRISTUPANJU BiH EU !!!

Post by bole1st »

akobogda wrote: podsjeti me, da li su dozvolili da umru 100,000 nevinih muslimana s njihovim embargo ili ne
Prisjeti se, tvoja tvrdnja je bila da mrze muslimane, sto znaci da mrze i Albance i Kosovare. Nisi rekao da mrze samo Bosnjake, sto je isto apsurdno, ali ne zelim da sirim temu skacuci sa jednog tvog apsurda na drugi.
akobogda

#94 Re: OTKAZUJU SE PREGOVORI O PRISTUPANJU BiH EU !!!

Post by akobogda »

bole1st wrote:
akobogda wrote: podsjeti me, da li su dozvolili da umru 100,000 nevinih muslimana s njihovim embargo ili ne
Prisjeti se, tvoja tvrdnja je bila da mrze muslimane, sto znaci da mrze i Albance i Kosovare. Nisi rekao da mrze samo Bosnjake, sto je isto apsurdno, ali ne zelim da sirim temu skacuci sa jednog tvog apsurda na drugi.
E, zasto nije poslije PEDESET godina Turska u EU??
Hajvan

#95 Re: OTKAZUJU SE PREGOVORI O PRISTUPANJU BiH EU !!!

Post by Hajvan »

bole1st wrote:
akobogda wrote:zasto bih bio HRVATSkI ENTITET jbg

Sad zvucis kao "dogodine u Kninu" ekipa.

Jel prosjecan stanovnik Tuzle treba da se ubije zbog toga sto je Bijeljina u RS-u?
Ne, ali da se zapita za svoje (i svojih najmilijih) neizvjesno postojanjeu budućim destljećima ili godinama- to svakako. :(
Hajvan

#96 Re: OTKAZUJU SE PREGOVORI O PRISTUPANJU BiH EU !!!

Post by Hajvan »

A EU!?!

Ako nećemo biti IGRAČ, jebo EU.
Ionako "sjedimo na klupi" :D
BHCluster

#97 Re: OTKAZUJU SE PREGOVORI O PRISTUPANJU BiH EU !!!

Post by BHCluster »

Hajvan wrote:A EU!?!

Ako nećemo biti IGRAČ, jebo EU.
Ionako "sjedimo na klupi" :D
Upravo to vazni su ovi iz ankete gore vazno je da oni uhljebavaju svje blize i daljne rodjake itd...
bole1st

#98 Re: OTKAZUJU SE PREGOVORI O PRISTUPANJU BiH EU !!!

Post by bole1st »

fantom slobode wrote:Smijesan je i zahtjev Evrope, vrlo neozbiljno, neka oni kod sebe tako organizuju, kako nama nude. Osim toga, ostatak Balkana, ako bude ulazio, ulazice u paketu.
Smijesan je i neozbiljan zahtjev, ali iz suprotnog razloga, valjda je jasno da makar zvanicno ne mogu postojati gradjani drugog reda. Traze da se ukine zabrana ljudima koji nisu B/H/S da se kandidiraju za neke politicke funkcije, to je najmanje sto mogu da traze i to je samo prvi korak. Smijesno je sto opce moraju da takvu stvar traze, to se podrazumijeva.

Ovdje nije kraj price. Zahtjev nije vezan samo za prikljucenje EU, mora se ukinuti diskriminacija "Ostalih" bez obzira na pristupanje EU. Sejdic Finci je uvijet da se BiH opce tretira kao normalna drzava.
akobogda

#99 Re: OTKAZUJU SE PREGOVORI O PRISTUPANJU BiH EU !!!

Post by akobogda »

Da li prikljuca EU znaci destrukcija RS?
cindrlimindrli

#100 Re: OTKAZUJU SE PREGOVORI O PRISTUPANJU BiH EU !!!

Post by cindrlimindrli »

frljoka wrote:najviše me brine kad ljudi koji nisu iz BiH toliko "brinu" o BiH
Da ima pameti i razuma ta drzava bi na svaki nacin pokusala vratiti klince koji su zavrsili Harvarde, Kembridze i sl
univerzitete a sada razvaljivaju po bijelom svijetu. Al' sta su oni u poredjenju sa maticarima, tesarima, uciteljima i
ostalim vedetama koje ti nisu u stanju obezbjediti gradski prevoz a kamo li da ti naprave drzavu. No, polako, spucaces
se ti u tintaru kad ti stave rampu na Kozjoj Cupriji a Fule i slican olos poruci da se dogovoras.
Post Reply