nemoj dushu grijesiti, u avazu ima par dobro skolovanih ljudi, koji nazalost ne mogu doci do izrazaja...tiu ljudi naprave super clanak, onda GLODUR (glavni i odgovorni urednik - hehehe) to sve izmjeni da bi citalacka populacija shvatila poentu clankanineac wrote:Meni je najsmješniji onaj komentar u avazu, ja mislim od ponedjeljka, kada ide uvod, ja mislim ovako: "zadnji kongres SDP prokomentarisali su predsjednici i članovi nekih od najrelevantnijih stranaka u BiH" a to su: Mirnes Ajanović!!! Ta stranka, ja mislim BOSS, ima manje glasača nego cjeli saziv SDP-ovog kongresa, pa ond aIvo Komšić, budale bože ti sačuvaj, te čistačica Seada palavrić koja jew izjavila da nije bilo rata nebi ušla u politiku. Jebiga, mora se priznati da je tu bila upravu! Od koga će avaz još tražiti mišljenje? Možda od Borislava Paravca, ili Dragana Čavića? Stvarno se pitam, kada bi izvršili reviziju stepena obrazovanja novinara avaza, bil našli i jednu fakultetsku diplomu?
sto se medijskog pokrivanja politike tice, najvise cijenim ntv 99 - oni samo puste snimak ili prijenos , i niko ne pametuje nit se nadmudruje... i onda si u stanju da sam vidis sta se desava