masta nebi bila masta kada bi se ostvarila, + nisi mi kolega + jos ne radim da bi imala radne kolege + ne svidja mi se tvoje ime + nikad nista nisam upoznala s neta...uzivo + ja nisam ovakva kao sad u stvarnom zivotu+...oces jos +wedo wrote:mayo, da se mi nadjemo nekada ako imas vremena kada ja budem dolazio u bosnu
sta kazes?
zena-muskarac a da nisu rodjaci
-
_MaYa_
-
wedo
nisam ni ja ovakav u stvarnom zivotu + pun mi je kurac da prostis svega + da mi je da vidim kucu ove godine + mali milion sranja sa kojima mi valja zivjeti ali eto. nemojte me ljudi pogresno shvatiti_MaYa_ wrote:masta nebi bila masta kada bi se ostvarila, + nisi mi kolega + jos ne radim da bi imala radne kolege + ne svidja mi se tvoje ime + nikad nista nisam upoznala s neta...uzivo + ja nisam ovakva kao sad u stvarnom zivotu+...oces jos +wedo wrote:mayo, da se mi nadjemo nekada ako imas vremena kada ja budem dolazio u bosnu
sta kazes?
-
_MaYa_
ne glumim finocu...fina sam po prirod...jokeren wrote:naravno da nisi... u stvarnom zivotu glumis finocu i ocekujes idealnog muza_MaYa_ wrote: ja nisam ovakva kao sad u stvarnom zivotu
muza ne zelim...bar ne jj nekih 5-6 godina...a ti kako hoces kontaj...
kad ja zaradim svoje pare, pa nadjem svoj stan pa kad ja zelim najurim ga nogom u guzicu
jel vazi?
aj sad nemojte vise o meni pricati...cudno mi je u najmanju ruku da filozofiras o mom zivotu a ja prvi put vidim tvoj nick
vozdra!
-
jokeren
Ponekad su stvari jasne i bez odgovora.hananah wrote:Jokerenu, odgovorila sam na pitanje o sebi, za sebe. Drugi me se ne ticu, sta rade i kako rade. Nisam tip mahaluse da bi me se ticalo to i da bih prosudjivala tudje postupke.
p.s. volis razvodnjavati to je cudo jedno
-
jokeren
jokeren tebi svako dobro zeli... i pefektnog muza_MaYa_ wrote:ne glumim finocu...fina sam po prirod...jokeren wrote:naravno da nisi... u stvarnom zivotu glumis finocu i ocekujes idealnog muza_MaYa_ wrote: ja nisam ovakva kao sad u stvarnom zivotu
muza ne zelim...bar ne jj nekih 5-6 godina...a ti kako hoces kontaj...
kad ja zaradim svoje pare, pa nadjem svoj stan pa kad ja zelim najurim ga nogom u guzicua ne da on meni uvodi pravila
jel vazi?
aj sad nemojte vise o meni pricati...cudno mi je u najmanju ruku da filozofiras o mom zivotu a ja prvi put vidim tvoj nick
vozdra!
- kekec
Cuv'o je ti ili ne cuv'o, ako je ona nesto...ako joj je u glavi da te prevari...na tvom ce te krevetu prevariti ......nikakve to veze nema sa kahvenisanjem
naumila, ona ce to i uraditi.
Ne mora ici na kahvu. Moze ona istu
kuci napraviti i "popiti je" sa .....
Ma vazda je tu neko, ako niko drugi,
a ono postar.
Ima ona postarska pjesmica:
" Ja sam mali postar, k...c mi je ostar,
cuvajte se zene, bicete je...ne."
(eto i ja dadoh mali doprinos temi)
-
jokeren
ma daj bolan, sve ove cure kao lafo nesto emancipovane, nece on meni ovo, nece on meni ono, ja, prijatelj, kafa kolega, kurac palac, a da te vidi sa nekom trebom kako sjedis u kaficu odmah bi ti oci iskopala.
emancipacija nasih zena protice otprilike kao i demokratizacija nase drzave. mada ni muskarcima nije mane.
emancipacija nasih zena protice otprilike kao i demokratizacija nase drzave. mada ni muskarcima nije mane.
Last edited by jokeren on 07/02/2005 00:27, edited 1 time in total.
-
jokeren
ma, goni se u tri picke materine balave. sta sebi umisljas da si nekom interesantna ili da ti neko nudi muza? fino sam ti pozelio svako dobro, a ti se tako ponasas kravo neodgojena._MaYa_ wrote:jokeru jokeru ne zadiri u tudje zivote jebbem te glupog
rekoh da ne zelim muza jel ti treba nacrtati...???
ne obracaj mi se i kraj...i ja tebi sve najbolje, al ohladi s tom seljackom pricom o muzu...
fuj pu pu sto dalje od mene![]()
![]()
![]()
jebe mi se za tvojim zivotom papanko malena. i nisi nizasta drugo takva nepismena nego da kucu spremas i djecu radjas.
-
Raul Gonzales
sta je seljacino jedna cura je namjestu,a to sto si ti glup pitaj svoje roditelje 
-
HRVAT-BIH
bosniak, jokeren i slicni bi to ovako rjesavali (da se ne zna):
KAIRO - Žena i muškarac koji su se nakon tromjesečnog kontaktiranja putem interneta odlučiti sastati uživo doživjeli su neugodno iznenađenje - ispostavilo se da su već zajedno u braku, javila je u nedjelju jordanska agencija Petra.
Kako navodi agencija, Adnan i njegova supruga Sana već su tri mjeseca živjeli odvojeno kad su se "susreli" na internetu. Nakon tromjesečnog elektronskog dopisivanja odlučili su se upoznati i to je bio kraj virtualnog zavođenja.
Sana je nazvala Adnana lažljivcem, a on je odmah podnio zahtjev za službeni prekid braka, prenosi agencija Petra.
KAIRO - Žena i muškarac koji su se nakon tromjesečnog kontaktiranja putem interneta odlučiti sastati uživo doživjeli su neugodno iznenađenje - ispostavilo se da su već zajedno u braku, javila je u nedjelju jordanska agencija Petra.
Kako navodi agencija, Adnan i njegova supruga Sana već su tri mjeseca živjeli odvojeno kad su se "susreli" na internetu. Nakon tromjesečnog elektronskog dopisivanja odlučili su se upoznati i to je bio kraj virtualnog zavođenja.
Sana je nazvala Adnana lažljivcem, a on je odmah podnio zahtjev za službeni prekid braka, prenosi agencija Petra.
-
sirah
ma jarane meni se čini da je to tebe neka bala rospijica zajmila u mashinu, a ti se zaljubio ko magarac, još joj i miraz trebaš donjet.....
NAJBOLJE RIJEŠENJE JESTE DA JE TEŠKO ALI EVO
1. SVOJU ŽENU FINO DERI 2-3 PUTA DNEVNO...... NITI ĆEŠ TI POMISLITI NA NEKU DRUGU A ONA AKO POMISLI TREBA JOJ GLAVU ODKINUTI.
2. DA BI MOGAO 100% REĆI MOJA ŽENA MENE VARA MORAŠ JE VIDJETI KAKO SE JEBE SA DRUGIM MUŠKARCEM.
3. AKO I KAD JE VIDIŠ - RECI JOJ DA JE GLUPA KO TOČAK, OPROSTI JOJ, I JEBI I NJU I JOŠ JEDNU U KREVETU ISTOVREMENO, VJERUJ MI NEĆE SE LJUTITI, SAMA JE TO TRAŽILA.
4. ONO ŠTO NE ZNAŠ TO TE NI NE BOLI.
5. ŠTO DOVODI DO ZAKLJUČKA DA JOJ VJERUJEŠ SLIJEPO.
6. ALI ZRNO SUMNJE TI NE DOZVOLJAVA DA MIRNO SPAVAŠ
7. PA POČNEŠ AKO NIŠTA POSJEĆIVATI JAVNE KUĆE - čisto ono reda radi (KAŽU STARI LJUDI DA SE PIČKA I VODA NIKAD NIJE PLAĆALA, HAJD IM SAD VJERUJ)
a rospijice koje vole zamutiti ljudima pamet svojom pričom I JESU ZA ĐUVEGIJE SA MERCEDESIMA......
NAJBOLJE RIJEŠENJE JESTE DA JE TEŠKO ALI EVO
1. SVOJU ŽENU FINO DERI 2-3 PUTA DNEVNO...... NITI ĆEŠ TI POMISLITI NA NEKU DRUGU A ONA AKO POMISLI TREBA JOJ GLAVU ODKINUTI.
2. DA BI MOGAO 100% REĆI MOJA ŽENA MENE VARA MORAŠ JE VIDJETI KAKO SE JEBE SA DRUGIM MUŠKARCEM.
3. AKO I KAD JE VIDIŠ - RECI JOJ DA JE GLUPA KO TOČAK, OPROSTI JOJ, I JEBI I NJU I JOŠ JEDNU U KREVETU ISTOVREMENO, VJERUJ MI NEĆE SE LJUTITI, SAMA JE TO TRAŽILA.
4. ONO ŠTO NE ZNAŠ TO TE NI NE BOLI.
5. ŠTO DOVODI DO ZAKLJUČKA DA JOJ VJERUJEŠ SLIJEPO.
6. ALI ZRNO SUMNJE TI NE DOZVOLJAVA DA MIRNO SPAVAŠ
7. PA POČNEŠ AKO NIŠTA POSJEĆIVATI JAVNE KUĆE - čisto ono reda radi (KAŽU STARI LJUDI DA SE PIČKA I VODA NIKAD NIJE PLAĆALA, HAJD IM SAD VJERUJ)
a rospijice koje vole zamutiti ljudima pamet svojom pričom I JESU ZA ĐUVEGIJE SA MERCEDESIMA......