Pa samo zato sto nisam inace tip koji ko dzukac samo njuska okolo i gleda ste ce ubosti - je i manja vjerovatnoca da bi bio sa bilo kim. Ako mi je do afera - to je moguce samo sa jednom, najvise dvije osobe,... a vecina afera je upravo tog tipa - svalerska monogamijaKastanienallee wrote:No hard feelings ali ne moras biti ekspert. Podji od sebe. Ako si spreman s jednom bezznacajnom zenom imati uopste odnos, pa i odnos bez zastite, sta te sprijecava da imas takav isti odnos s bilo kim. Seks nije jednokratna potreba koja se ljudima javi jedanput u zivotu.hAZNADAR wrote: Nisam ekspert u toj oblasti - govorim kako sam cuo.
Ako cemo statisticki po onome sto ja znam i sto sam cuo od ostalih - na stranu glasine i nagadjanja.
Najvise afera imaju udate zene, pa slijede muskarci samci, pa ozenjeni muskarci i na kraju neudate zene najmanje.
Mislim da ljudi imaju afere na poslu zbog avanturizma, uzbudjenja oko tajnovitosti, promjene, slatko zabranjenog,..
Kako drugacije objasniti dvoje koji se neprimjetno iskradu, nadju negdje gdje nema nikog, ......... - i vrate uredno pocesljani i zategnute odjece gdje su bili - i to sve za 10 min.?