Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kako ko, mozda su neki to i izbrisali, neki nisu...
Prije 5-6 godina kad mi dodjosmo do 6 zadnjih rata, pomislih da od otpremnine to zavrsim da ne razmisljam... Klinac, kad pogledah u otplatnom planu da na par hiljada preostale glavnice imam jos 107 maraka kamate, rekoh neces ga majci, nek cekaju...
Ih,namazani su oni.Sav interes ti je zguran u prvim godinama.Poslije sica.A ovo za prijevremeno je mislim cak i ukinuto skroz.Kod svih.Tako meni rekose i fakat nisam platio.24 mjeseca prije isteka.
HAVANA wrote:Ih,namazani su oni.Sav interes ti je zguran u prvim godinama.Poslije sica.A ovo za prijevremeno je mislim cak i ukinuto skroz.Kod svih.Tako meni rekose i fakat nisam platio.24 mjeseca prije isteka.
Opa, cestitam, a sve kriza... Kad ono, grah se povraca...
HAVANA wrote:Ih,namazani su oni.Sav interes ti je zguran u prvim godinama.Poslije sica.A ovo za prijevremeno je mislim cak i ukinuto skroz.Kod svih.Tako meni rekose i fakat nisam platio.24 mjeseca prije isteka.
Opa, cestitam, a sve kriza... Kad ono, grah se povraca...
Kurko moj. Bio mi uslov da zatvorim taj a da mi daju drugi na 10 godina.
merkato wrote:Hoce li netko reci za koliko ste dobili novce?
2 mjeseca.Krv su mi popili.15 godina sam kod njih,2 hipotekarna do sada i tri na firmu...Dzaba.Opet hipoteke u fulu x2...i 2 mjeseca cekanja.Isteko mi bio i rok za kaparu koju sam dao za nekretninu.Jedino mi krv jos nisu izvadili i krvnu sliku analizirali. Na kràju otisao i rekao il mi daj pare il mi ne treba nikako.Zatvori sve racune, i moje i od firme.Drugi dan legle.Kredit,nuzno zlo al dobra stvar ako se pametno potrosi.
Black swan wrote:Garant ima. Primanja koja ne racuna u platu
Tojest ne zivi od plate samo
Kad odeš u banku, moraš imati dokumentovani prihod.
Priliv svakog mjeseca na račun.
Sve ostalo je dodatno, ali bez dokaza o svakodnevnom prilivu, slikaj se.
Neće mu dati ratu 900 ako on ima 1200 mjesečno.