Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Not My Idea
#76 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Kakva je ovo tema? 
- PriNc_ba
#77 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Lakat Jebić wrote:buraz, ne mozes nikako na ovaj forum uletit s nickom angel![]()
i jos mu skromnost vrlina
-
Sionaaa
#78 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Ne mozes bit' bez mane a ne mozes se samo ni hvalit' 
- Warashii
#79 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Ah kakva? da je samo umjesto uzvicnika stavio upitnik, pa jbte mos mislit kakve bi odgovore dobijaoNot My Idea wrote:Kakva je ovo tema?
-
Great Cornholio
#80 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Ne znam je li neko to napisao, ali možda te žene hoće, možda te neće samo one koje ti želiš, a možda želiš ženu koja ne postoji, možda se trebaš spustiti na zemlju, početi željeti "stvarne" žene.
- alkalna_baterija
#81 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
znam i ja jednog takvog, al džaba što je dobar ko hljeb kad je uhljup brate dragiAngel_24 wrote:A evo sad sam tuocaj wrote:Pa gdje si ti bio prije???Nisam imao hrabrosti mozda da napisem temu na forumu, da se registrujem...
Mislim, kako kaze jedan kolega ovdje, ovo nisam smatrao nekim nacinom toga...
Ali opet, ja nekad dosta zakljucim po nacinu kako neko pise...
Eluna---recimo...ona je tako dobra osoba, hoce pomoci nekome koga ne zna...trudi se...ne znam njenu pricu u potpunosti...ali vidim da je dobra osoba, jednostavno se to osjeti..
Btw, ja nju postujem kao osobuali ne flertujem ovim putem sa njom da se zna
Ah sta cu prijatelju, mozda zbog toga i jesam sam, sto sam ovakav kakav jesam...pametan, dobar..itd..
Ali opet, nije sve ko sto kazu neke teme da cure idu samo za losim momcima, da idu samo za onima sto imaju para itd.
Sve je to ok...ali i ljepota privlaci a karakter zadrzava...vjerujte...i kome je sudjeno bice skupa..
Sta mi treba...pa....treba mi upravo to , da me neko voli zbog onoga sto jesam...da me postuje i da je sa mnom u dobru i u zlu...i da se skupa podrzavamo, borimo protiv svakog zla na ovom svijetu...iskreno i s ljubavlju
Ljubav ona iz srca je izuzetno jaka sila
Mozda sam razocaran bio ,ali opet..moram misliti pozitivno i nadati se da ima neko ko ce da me voli isto koliko i ja nju.
Imam 24 godine i srce koje malo ko imapa nadam se da ce jednog dana, neko htjeti da zivi tu
- dusa_raskopuša
#82 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Pa ako on misli da je dobar, (mada mi jos ni'e rek'o u kom smislu dobar
) ne mora da znaci da zene misle isto to.
Mozda ti i jesi dobar, al' si nezanimljiv, dosadan i tako to. Nemas sarma, nemas ono nesto nedefinisano, sto dolazi iznutra i sto nema svaki muskarac, a sto privlaci zene.
Mozda ti i jesi dobar, al' si nezanimljiv, dosadan i tako to. Nemas sarma, nemas ono nesto nedefinisano, sto dolazi iznutra i sto nema svaki muskarac, a sto privlaci zene.
- Mišo_Kovač
#83 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
dusa_raskopuša wrote:...sto dolazi iznutra i sto nema svaki muskarac, a sto privlaci zene.
- dusa_raskopuša
#84 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
NetOcan odgovor. 
-
Sionaaa
#85 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Ma nece ga niko,,, pa ko bi ga slusao kako se samo hvalidusa_raskopuša wrote:Pa ako on misli da je dobar, (mada mi jos ni'e rek'o u kom smislu dobar) ne mora da znaci da zene misle isto to.
![]()
- madFlava
#86 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Zene tebe hoce, samo sto ti imas sliku neke imaginarne idealne u svojoj glavi andeoskoj, pa tako ti ne obracas paznju na ostale zenke koje su oko tebe. Ne cekaj pravu, prava ne postoji.
Bjez s foruma, izadi iz stana i idi u picarenje. Kad tad ces naletit na onu koja te "hoce" i koja te voli takvog kakav jesi i s kojom ces e borit protiv svih zala svijeta.
Aj sad bla bla
ajde ba spusti se na zemlju iz tog svijeta bajki.
Bjez s foruma, izadi iz stana i idi u picarenje. Kad tad ces naletit na onu koja te "hoce" i koja te voli takvog kakav jesi i s kojom ces e borit protiv svih zala svijeta.
Aj sad bla bla
- shibonja
#87 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Hehe ja sam zauzet i los i zene me hoce,kako da rijesim ovaj problem? 
- alkalna_baterija
#88 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
ubij se, nema ti pomoćishibonja wrote:Hehe ja sam zauzet i los i zene me hoce,kako da rijesim ovaj problem?
- Kinaski
#89 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Samo da kazem da sam ruzan i da sam nevin i u penziji
- madFlava
#90 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Bio sam u toj situaciji, ako mi vjerujes nisam se iscupao do dana danasnjeg.shibonja wrote:Hehe ja sam zauzet i los i zene me hoce,kako da rijesim ovaj problem?
-
dudlov
#91 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
madFlava wrote:Zene tebe hoce, samo sto ti imas sliku neke imaginarne idealne u svojoj glavi andeoskoj, pa tako ti ne obracas paznju na ostale zenke koje su oko tebe. Ne cekaj pravu, prava ne postoji.
Bjez s foruma, izadi iz stana i idi u picarenje. Kad tad ces naletit na onu koja te "hoce" i koja te voli takvog kakav jesi i s kojom ces e borit protiv svih zala svijeta.![]()
![]()
![]()
Aj sad bla blaajde ba spusti se na zemlju iz tog svijeta bajki.
-
FreakyStyley
#92 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
E moj Bukovski, jos si i alkos.Kinaski wrote:Samo da kazem da sam ruzan i da sam nevin i u penziji
- burek_in_space
#93 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Duso, hajde vrati stari avatar, ovaj me tjera da chitam tvoje postove do kraja, kontajuci da si neko drugi.dusa_raskopuša wrote:NetOcan odgovor.
-
FreakyStyley
#94 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
lol @ shook from burekburek_in_space wrote:Duso, hajde vrati stari avatar, ovaj me tjera da chitam tvoje postove do kraja, kontajuci da si neko drugi.dusa_raskopuša wrote:NetOcan odgovor.
Nisko, ko Hadzialagic.
- Eluveitie
#95 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Haha nabrajaš mane i govoriš:ne pušim, ne pijem, ne drogiram se, završio sam fakultet..Pa eto najnafuranija osoba koju sam srela u svom životu nebi ovako nešto izjavila nabrajajući "mane".(da ne pričam o ostalome hvalisanju)
Sve radi, samo se nikada ne hvali, pogotovo na forumu..
I preporučujem ti da ipak popiješ povremeno koju, jer će ti se tako spustiti kriterij, i vjerojatno će se pojaviti neka koja odgovara tvojoj savršenoj anđeoskoj dobroj i šta sve ne pojavi.
Sve radi, samo se nikada ne hvali, pogotovo na forumu..
I preporučujem ti da ipak popiješ povremeno koju, jer će ti se tako spustiti kriterij, i vjerojatno će se pojaviti neka koja odgovara tvojoj savršenoj anđeoskoj dobroj i šta sve ne pojavi.
-
vnm
#96 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
ispade da se ne bi furao moras pusiti, piti, drogirati se i na fakultet ne idi ni slucajno. to ako ispunjavas nisi nafuran i tad se mozda mozes nadati da te koja bogom data pogleda.
- Eluveitie
#97 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Naravno da ne ispada tako. Samo kažem da to nije trebao ni spominjati kad ga je lala pitala za mane.(jer to nisu mane, kontašvnm wrote:ispade da se ne bi furao moras pusiti, piti, drogirati se i na fakultet ne idi ni slucajno. to ako ispunjavas nisi nafuran i tad se mozda mozes nadati da te koja bogom data pogleda.
-
gradski seljak
#98 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Ne ocajavaj pajdo zivot je nekom majka nekom maceha.Angel_24 wrote:Znaci registrovao sam se maksuz na forum...a stalno ga pratim, iscitavampa evo da postavim ovu temu
Vidim da vanila predlozi ovo za temu...ali u mom slucaju i jeste iskrena
Dobar sam, pazljiv, iskren, romantican itd itd itd...
Samo sto tonem ko titanikStare veze necu ni spominjati nesto, imao sam jednu, volio...razocaran..i to je sve
Ne volim u svakom slucaju lazi i te stvari.
Kad volim, volim svim srcem.
Kako kazu...i kad nemam nista, mogu sve da dam!
-
Woman
#99 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
takom insanu prosječna žena ne treba,ti se čuvaj za hurija
- Ramzess Veliki
#100 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Znači to, i imaš 24 godine. Ja tada nisam ni želio vezu dužu od desetak snošaja.Angel_24 wrote: Najveca mana u proslosti - stavljanje drugih ispred sebe.
Zrtvovanje sebe da bi drugi bili sretni. To mi je najveca mana.
I ta mozda sto ne pijem, ne pusim, ne drogiram se....u nekim drustvima bi se smatrala kao manom ali kao sto rekoh, ja sam ja...
Jos jedna od mana ( za neke svakako ce biti mana sto sam zavrsio fakultet i sto jos nemam posao...ali cu naci aBd)
Financije su dakle mana trenutnoali ne i zadugo...uvijek se ja snadnjem za ljubav...to mi nije problem
Jel dosta napadanja?
Trebam li reci da sam lijep - ako kazem, ispast cu narcis
Vidi, najlakše ti je da postaneš ševac na glasu, pa da te cure same love. Znaš ono - tehnika zadovoljenja deset žena, tantre mantre, Kamasutra, višestruki orgazmi itd, ništa lakše. I ne zadržavaj se dugo na jednoj ... nipošto.