Djevojke i loši momci?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

irmanon

#76 Re: Djevojke i loši momci?

Post by irmanon »

Kako je glupa tema a i mrzim ovo generalizovanje...
WildRedRose

#77 Re: Djevojke i loši momci?

Post by WildRedRose »

m@m@ wrote:Ne kontam sta podrazumijevate pod losi, opasni tipovi... :-)
logicno da niko ne zeli pi... nego muskarca sa stavom, koji zna sta hoce, nece, voli, ne voli a to i jasno kaze.
Prijateljica je imala frajera, sve ima i izgled i pare (nije stvar u tome) ali nema ono svoje ja...kad se ona usuti samo, on pita sta sam sad uradio, i to onim poniznim glasom. idu samo gdje ona hoce i zadrze se onoliko koliko njoj pase i ona odredjuje kad se ide kuci...ko je tu kriv? jel mislite da tako treba? ne bih rekla. pa valjda treba neke stvari zajedno dogovoriti i kad kazu takvi parovi da su u vezi ja bih se upucala, gdje je tu veza :run:
Svi nesto trubite o iskrenosti i otvorenosti a vrlo malo je onih koji to zaista i jesu bez prikrivenih misli. Zato i ima ovoliko i raskida i razvoda. provodi se vrijeme na netu umjesto da se ide u grad s drustvom, djevojkom, momkom. Zasto? strah? nesigurnost? vecina imate stav, zene su sponzoruse bla bla ko je sad tu kriv? naravno opet vi jer da ugodite djevojci od nje napravite sponzorusu koja kad vidi da je obasipate poklonima, vecerama i sl. navikne na to i svaki put trazi jos i jos. Izadjete li ikad onako cisto u setnju, bez svracanja u kafice i bez gledanja zenskih izloga pored kojih se preznojavate od dosade jer to mrzite a nista ne govorite?! kljucna rijec je komunikacija a toga je sve manje. procjenjute djevojku, momka na osnovu izgleda, odjece, par progovorenih rijeci i tu pravite drasticne greske. ohladi mi se kafica, dosta od mene sad za sad.
ovo je moja mama! :mrgreen: :mrgreen:
sour cherry

#78 Re: Djevojke i loši momci?

Post by sour cherry »

Realno žene ne zaslužuju toliko pretjeranu pažnju muškog dijela što ih uzoholi.
Volim kad mi muškarac ugađa.Znam da to zaslužujem.Žena koja zna cijeniti dobrog momka ne uzoholi se.
sour cherry

#79 Re: Djevojke i loši momci?

Post by sour cherry »

m@m@,aferim ti za sve što si rekla.Svi lafo cijene iskrenost i otvorenost,a glumatanja na svakom koraku.
dezurni_ucenik

#80 Re: Djevojke i loši momci?

Post by dezurni_ucenik »

Obicno djevojke koje se zabavljaju sa takivm haharima,postanu na kraju predmet prica tipa "ado nju satiro od kurca","prima ga u pakas" i tako to.
MaxPayne

#81 Re: Djevojke i loši momci?

Post by MaxPayne »

Moguće je da je u pitanju predselekcija,mada je ta evolutivna psihologija poprilišno debunkirana,ali eto.Dakle,o čemu se radi:tzv.loši momci iskazuju osobine alpha mužjaka,ujedinjene u tamno trojstvo:narcizam,manipulativnost i nebriga za tuđe osjećaje i potrebe.Dok nije bilo svakakvih zakona,tako su se mogli ponašati većinom samo najmoćniji pojedinci,koji su shodno svom položaju često bili i sa više poželjnih žena.Naravno,teza je da bi danas djevojke trebale imati kriterije prema kojima bi izabirale vrijedne,mirnije i muškarce koji mogu osigurati stabilnu vezu sa pravilnim odgojem potomstva.S druge strane,postoji dosta regiona u kojem ovi kriteriji ne vrijede,tu bi spadalala i naša zemlja,veći dio balkana,USA,itd zbog mnogih specifičnih okolnosti koje su naravno s vremenom promjenjive.
Drugo objašnjenje bi bilo u čovjekovoj podsvijesti,tj.težimo partnerima koji su na neki način preslika naših roditelja,ako su oni bili loši ili hladni nastojimo da na neki način nalazimo partnere sličnih osobina,pokušavamo ih ispraviti kako bi u glavi zadovoljili neku svoju ideju pravde.
Ramzess Veliki

#82 Re: Djevojke i loši momci?

Post by Ramzess Veliki »

m@m@ wrote:Ne kontam sta podrazumijevate pod losi, opasni tipovi... :-)
logicno da niko ne zeli pi... nego muskarca sa stavom, koji zna sta hoce, nece, voli, ne voli a to i jasno kaze.
Prijateljica je imala frajera, sve ima i izgled i pare (nije stvar u tome) ali nema ono svoje ja...kad se ona usuti samo, on pita sta sam sad uradio, i to onim poniznim glasom. idu samo gdje ona hoce i zadrze se onoliko koliko njoj pase i ona odredjuje kad se ide kuci...ko je tu kriv? jel mislite da tako treba? ne bih rekla. pa valjda treba neke stvari zajedno dogovoriti i kad kazu takvi parovi da su u vezi ja bih se upucala, gdje je tu veza :run:
Svi nesto trubite o iskrenosti i otvorenosti a vrlo malo je onih koji to zaista i jesu bez prikrivenih misli. Zato i ima ovoliko i raskida i razvoda. provodi se vrijeme na netu umjesto da se ide u grad s drustvom, djevojkom, momkom. Zasto? strah? nesigurnost? vecina imate stav, zene su sponzoruse bla bla ko je sad tu kriv? naravno opet vi jer da ugodite djevojci od nje napravite sponzorusu koja kad vidi da je obasipate poklonima, vecerama i sl. navikne na to i svaki put trazi jos i jos. Izadjete li ikad onako cisto u setnju, bez svracanja u kafice i bez gledanja zenskih izloga pored kojih se preznojavate od dosade jer to mrzite a nista ne govorite?! kljucna rijec je komunikacija a toga je sve manje. procjenjute djevojku, momka na osnovu izgleda, odjece, par progovorenih rijeci i tu pravite drasticne greske. ohladi mi se kafica, dosta od mene sad za sad.
:thumbup: Svaka čast za ovaj komentar. Velika istina. :thumbup: Muškarac tog tipa svoju nesigurnost nadoknađuje trošeći silne novce. To je najobičniji jeftini kompleks. Vidite me jesam bogat, imam para i mogu kupiti sebi djevojku.
I drugi imaju para pa se ne eksponiraju na taj način.
Neko nema para toliko, ali je duhom bogatiji od gore navedenog, interesantniji i ima djevojke koje vrijede mnogo više od te što se proda. I ko je tu bolje prošao?
Ramzess Veliki

#83 Re: Djevojke i loši momci?

Post by Ramzess Veliki »

Jedna stvar mi u naslovu teme para uši - djevojke i loši momci. Čini mi se da je možda trebalo da piše - djevojke i opasni momci, jer ovo "loši" asocira na loše osobe.
Ako su u pitanju opasni momci, a ne loši, to je druga priča. Jasno da djevojke traže malo avanture, ko je ne traži?
Post Reply