MedenoSrce wrote:Bolje ikad nego nikad, iako mi nije jasno kako su se udale ako postanu fine tek nakon udaje? Mislim zasto ju je lola ozenio, sigurno ne zbog toga sto je bila "fina".
Logicnija mi je ova shinova sto se nahodala, skontala sta hoce pa se sada pokrila (sta ces niko se nije naucen rodio)
Meni je ruznije vidjeti ove sto su cekale da se udaju kako bi se raspustale, pa onda takve odgajaju djecu, razmnozavaju se pa onda djeci u hranu tope lexiliume kako bi one mogle sulejmana na miru pogledati.
Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- petunija
#76 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju
-
majmunce
#77 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju
proći će te to. volio bih te vidjeti za koju godinu kada ti taj tvoj dopizdi. onda ti ljubav neće biti jedini kriterij.[/quote]
Ako je tebi tvoja dopizdila, ne znaci da ce meni moj dopizditi.[/quote]
znam par takvih koje su na početku imale isto razmišljanje kao i ti. 80% njih vrlo brzo promijeni mišljenje.[/quote]
Pocetak? Kad bi znao koliko sam vec zauzeta nebi to nazivao pocetak
Ako je tebi tvoja dopizdila, ne znaci da ce meni moj dopizditi.[/quote]
znam par takvih koje su na početku imale isto razmišljanje kao i ti. 80% njih vrlo brzo promijeni mišljenje.[/quote]
- MedenoSrce
#78 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju
petunija wrote:MedenoSrce wrote:Bolje ikad nego nikad, iako mi nije jasno kako su se udale ako postanu fine tek nakon udaje? Mislim zasto ju je lola ozenio, sigurno ne zbog toga sto je bila "fina".
Logicnija mi je ova shinova sto se nahodala, skontala sta hoce pa se sada pokrila (sta ces niko se nije naucen rodio)
Meni je ruznije vidjeti ove sto su cekale da se udaju kako bi se raspustale, pa onda takve odgajaju djecu, razmnozavaju se pa onda djeci u hranu tope lexiliume kako bi one mogle sulejmana na miru pogledati.![]()
![]()
al bila nevina
-
majmunce
#79 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju
Normalan momak.micki125 wrote:svako ima svoju definiciju.Verolino wrote:[q
pa zato i pitam šta znači "fin/a" definicija mi treba
profuknjače koje je pregazila ekipa kod mene nikad nisu mogle doći u obzir. ne mrzim ja njih, neka im je sretno, sretno se i uvalile, ali dalje od mene. to mi nije bio jedini kriterij, ali jeste eliminatoran.
- lavorpunvode
#80 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju
Ako je tebi tvoja dopizdila, ne znaci da ce meni moj dopizditi.[/quote]majmunce wrote:proći će te to. volio bih te vidjeti za koju godinu kada ti taj tvoj dopizdi. onda ti ljubav neće biti jedini kriterij.
sto te onda frustrra toliko ova tema? zato sto se ove lose poudavase, a tebe tvoj nikako da ozeni?
-
sha_ba
#81 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju
MedenoSrce wrote:
![]()
![]()
al bila nevina
i fina....
-
majmunce
#82 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju
znam par takvih koje su na početku imale isto razmišljanje kao i ti. 80% njih vrlo brzo promijeni mišljenje.[/quote]lavorpunvode wrote:Ako je tebi tvoja dopizdila, ne znaci da ce meni moj dopizditi.majmunce wrote:proći će te to. volio bih te vidjeti za koju godinu kada ti taj tvoj dopizdi. onda ti ljubav neće biti jedini kriterij.
sto te onda frustrra toliko ova tema? zato sto se ove lose poudavase, a tebe tvoj nikako da ozeni?[/quote]
Jarane ja sam skoro pa udata tako da...
- lavorpunvode
#83 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju
Pocetak? Kad bi znao koliko sam vec zauzeta nebi to nazivao pocetakmajmunce wrote:znam par takvih koje su na početku imale isto razmišljanje kao i ti. 80% njih vrlo brzo promijeni mišljenje.lavorpunvode wrote:Ako je tebi tvoja dopizdila, ne znaci da ce meni moj dopizditi.majmunce wrote:proći će te to. volio bih te vidjeti za koju godinu kada ti taj tvoj dopizdi. onda ti ljubav neće biti jedini kriterij.
sto te onda frustrra toliko ova tema? zato sto se ove lose poudavase, a tebe tvoj nikako da ozeni?[/quote]
Jarane ja sam skoro pa udata tako da...[/quote]
to "skoro" cini veliku razliku, znas..
- MedenoSrce
#84 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju
Jessie B wrote: Sasvim razumljivo jer ja nisam duhovita. Samo praktična. Htjedoh reći, da se nadam za njeno opšte blagostanje da će je proći i da će nekada biti u prilici da moja nadanja da je prođe zabluda o seksu kao simbolu ljubavi a ne jednom od uslova zdravog života, shvati jednako tako kao da sam joj pokonila čokoladu "Najljepše želje" sa takvim željama.
dzesi legendo
- MoSa LjoŽe
#85 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju
U narednim postovima majmunce - Frustracije "ON" 
-
sha_ba
#86 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju
pogotovo kad bacis oko na starije joj teme....Jessie B wrote:Uzevši to u obzir, ovakav odabir teme dobija jedan dublji, tragičniji smisao.majmunce wrote:Jarane ja sam skoro pa udata tako da...
- respo
#87 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju
sve su prilike da ces postati ova nefina kad se udasmajmunce wrote:Jarane ja sam skoro pa udata tako da...
- respo
#88 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju
manijak hoces ti na kafu kad mi je svejedno kako ona kazeMoSa LjoŽe wrote:Kakve veze zagorenost ima sa pozivom na kafu? Respo kad je ovako primitivna ni na kafu je nemoj voditi, a ne nešto više.lavorpunvode wrote:ako si bas toliko zagorio da ovako nekog pozivas na kafu, cini mi se da ti nije od velike vaznosti da li je iza nicka zensko ili ne
- burek_in_space
#89 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju
Dajte neku loshu, kojoj radi mashta... 
-
majmunce
#90 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju
Jarane ja sam skoro pa udata tako da...[/quote]
[/quote]
Neka cini, i meni je velika razlika izmedju osobe kojoj brzo dopizdi i osobe kojoj je dovoljna jedna osoba
Neka cini, i meni je velika razlika izmedju osobe kojoj brzo dopizdi i osobe kojoj je dovoljna jedna osoba
- MoSa LjoŽe
#91 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju
Ma može respo lave, ali pod uslovom da mene ne pokušaš oploditirespo wrote:manijak hoces ti na kafu kad mi je svejedno kako ona kazeMoSa LjoŽe wrote:Kakve veze zagorenost ima sa pozivom na kafu? Respo kad je ovako primitivna ni na kafu je nemoj voditi, a ne nešto više.lavorpunvode wrote:ako si bas toliko zagorio da ovako nekog pozivas na kafu, cini mi se da ti nije od velike vaznosti da li je iza nicka zensko ili ne
- Hercegoviina
#92 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju
Kurava je kurava, bila u braku ili ne.
- respo
#93 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju
ti bas imas moc zakljucivanja ko dijete od 5 godinamicki125 wrote:kakva su vremena došla još će se djevojke stiditi što nisu profuknjače.
![]()
ko prica o stidu je li ili nije bila
svakom njegova proslost i sta se ima stiditi toga
ako se jebala sa 100 muskaraca iza toga treba i da stoji
ako nije ni sa jednim itso ta treba iza toga da stoji
niko ne prica da je jedna ili druga losa ili fina
sve je stvar licnog izbora kako i sta ce prozivjeti ponasati se sta raditi i ostalo
-
Verolino
#94 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju
Na zalost ovde se definicija "fin" podrazumijeva samo broj frajera s kojima je cura spavala.majmunce wrote:Normalan momak.micki125 wrote:svako ima svoju definiciju.Verolino wrote:[q
pa zato i pitam šta znači "fin/a" definicija mi treba
profuknjače koje je pregazila ekipa kod mene nikad nisu mogle doći u obzir. ne mrzim ja njih, neka im je sretno, sretno se i uvalile, ali dalje od mene. to mi nije bio jedini kriterij, ali jeste eliminatoran.
Ne svidja se ni meni lik ili ti ga frajercina koji se vodi onom od biraca nikada j....a, pa hoce sve i svasta sto ima rupu
- lavorpunvode
#95 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju
manijak hoces ti na kafu kad mi je svejedno kako ona kaze[/quote]MoSa LjoŽe wrote: Kakve veze zagorenost ima sa pozivom na kafu? Respo kad je ovako primitivna ni na kafu je nemoj voditi, a ne nešto više.
Ma može respo lave, ali pod uslovom da mene ne pokušaš oploditi
pa cekaj, kakve veze kafa ima s tim? sa oplodnjom, zagorjeloscu i tako to? nije mu dugo trebalo, ide mi ova procjena od ruke bas
- MedenoSrce
#96 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju
Treba da dodju vremena kada ce se svi stidjeti gluposti, nedostatka samopouzdanja, nedostatka samopostovanja, neodgojenosti i neznanja
- tendzera
#97 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju
micki125 wrote:profuknjače koje je pregazila ekipa kod mene nikad nisu mogle doći u obzir. ne mrzim ja njih, neka im je sretno, sretno se i uvalile, ali dalje od mene. to mi nije bio jedini kriterij, ali jeste eliminatoran.
-
sha_ba
#98 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju
majmunce wrote: Jarane ja sam skoro pa udata tako da...
haman bi se ti nazor udala....
- MoSa LjoŽe
#99 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju
Ne mora da ima bilo kakve veze, ali kad je Respo u pitanju lijepo je da se insan ogradi na vrijeme, pogotovo muškaraclavorpunvode wrote:pa cekaj, kakve veze kafa ima s tim? sa oplodnjom, zagorjeloscu i tako to? nije mu dugo trebalo, ide mi ova procjena od ruke bas
- respo
#100 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju
kod mene nema tih uslovaMoSa LjoŽe wrote:respo wrote: Ma može respo lave, ali pod uslovom da mene ne pokušaš oploditi