Pa trebao si reci da si ozenjen, no nebitno! Pa ja ti vidim u buducnosti opasnu svadju, i nekomunikaciju.... Bit ce teski osjecaji po tebe.mrtva kokoš wrote:a zaboravio sam ti reci da je sareni grah u pitanju, nisam im`o bijelog jbg![]()
a i odakle mi cura kad sam ozenjen, nije valjda da cemo se rastaviti
Gledanje u grah !
- Agataa
#76 Re: Gledanje u grah !
- potočanka
#77 Re: Gledanje u grah !
pa nemoj se vrijeđatiAgataa wrote:NEMOJTE ME SHVATATI OZBILJNO I SLATI MI PORUKE, MOLIM VAS! OVO JE SAMO ZABAVA, NISMA JA NIKAKVA VJESTICA! I MOLIM DA SE NE VRIJEDJAM. HVALAA!
- Agataa
#78 Re: Gledanje u grah !
potočanka wrote:pa nemoj se vrijeđatiAgataa wrote:NEMOJTE ME SHVATATI OZBILJNO I SLATI MI PORUKE, MOLIM VAS! OVO JE SAMO ZABAVA, NISMA JA NIKAKVA VJESTICA! I MOLIM DA SE NE VRIJEDJAM. HVALAA!
![]()
- potočanka
#79 Re: Gledanje u grah !
vala jeste, kako već nisi vidjela u grahu

- Nisrin
#80 Re: Gledanje u grah !
A vidim i kultura komuniciranja ti je na nivou! Iscitaj malo bolje Kur'an, ajete, a svakako i hadise koji su sira OBJASNJENJA mnogih ajeta...ako ti je to tesko, uvijek mozes konsultovati nekog ucenjaka...Agataa wrote:Hajd bona malo uzmi Kuran, pa procitaj i sama Fatima je gledala u grah, jest da je to zabranjeno al i ona je to cinila.. iako je Muhamed uvijek kritikovao. Ja nisam muslimanka, al poznajem bolje neke stvari, treba se bona informisati.Nisrin wrote:pozivajući se na moć hazreti Fatime
Zabranjeno u islamu, kao i bilo koji drugi oblik gatanja, astrologije, gledanja u kasike, strave itd itd :S
Uglavnom, STROGO je ZABRANJENO, a s obzirom da NISI muslimanka, uzalud ti je objasnjavati!
Smijesno, gledas ljudima u "grah" preko interneta
- Logovan
#81 Re: Gledanje u grah !
Sumnjam ja da je neko ovo shvatio ozbiljno i čuj nisi vještica.Agataa wrote:NEMOJTE ME SHVATATI OZBILJNO I SLATI MI PORUKE, MOLIM VAS! OVO JE SAMO ZABAVA, NISMA JA NIKAKVA VJESTICA! I MOLIM DA SE NE VRIJEDJAM. HVALAA!
- Edin H.
#82 Re: Gledanje u grah !
Ima u Agatti nesto_terminaš_ wrote:Sumnjam ja da je neko ovo shvatio ozbiljno i čuj nisi vještica.Agataa wrote:NEMOJTE ME SHVATATI OZBILJNO I SLATI MI PORUKE, MOLIM VAS! OVO JE SAMO ZABAVA, NISMA JA NIKAKVA VJESTICA! I MOLIM DA SE NE VRIJEDJAM. HVALAA!
Nego, šta si?
![]()
Malo vuce na Milana
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#83 Re: Gledanje u grah !
Ima li razlike u domacem i uvoznom grahu 
- Agataa
#84 Re: Gledanje u grah !
Moja sporedna zanimacija je ''religija'' sve religije izucavam po meni je sve u ispitnom stanju! Islam poznajem, Kur'an sam procitala prosle godine i sve mi je jasno u vezi te religije, al naravno uvijek treba raditi na nadogradnji. I neke stvari ne mozes iz prve shvatiti, treba tu iskustva i godina... STROGO JE ZABRANJENO U SAVKOJ RELIGIJI ! I zasto to tako kazes - ''ako nisam muslimanka da mi je djaba objasnjavati'' . Uz duzno postovanje, al tvrdim da poznajem vise o islamu od nekih koji se nazivaju ''muslimanima'' !Nisrin wrote:Agataa wrote:Nisrin wrote:pozivajući se na moć hazreti Fatime
A vidim i kultura komuniciranja ti je na nivou! Iscitaj malo bolje Kur'an, ajete, a svakako i hadise koji su sira OBJASNJENJA mnogih ajeta...ako ti je to tesko, uvijek mozes konsultovati nekog ucenjaka...
Uglavnom, STROGO je ZABRANJENO, a s obzirom da NISI muslimanka, uzalud ti je objasnjavati!
Smijesno, gledas ljudima u "grah" preko internetaBacila bih i ja koju bobicu, ali zagorio mi
Ja od ovog nema nikakve zarade ili sta vec, samo dobrog SMIJEHA !
- Logovan
#85 Re: Gledanje u grah !
Možda je ovo Milan.Edin H. wrote:Ima u Agatti nesto_terminaš_ wrote:Sumnjam ja da je neko ovo shvatio ozbiljno i čuj nisi vještica.Agataa wrote:NEMOJTE ME SHVATATI OZBILJNO I SLATI MI PORUKE, MOLIM VAS! OVO JE SAMO ZABAVA, NISMA JA NIKAKVA VJESTICA! I MOLIM DA SE NE VRIJEDJAM. HVALAA!
Nego, šta si?
![]()
![]()
Malo vuce na Milanasve zna
- Neradnik
#86 Re: Gledanje u grah !
Ko da joj je ava sta u rodu kako se gađa recenicama 
- Edin H.
#88 Re: Gledanje u grah !
A je li_terminaš_ wrote:Možda je ovo Milan.Edin H. wrote: Ima u Agatti nesto![]()
Malo vuce na Milanasve zna
![]()
![]()
- Neradnik
#89 Re: Gledanje u grah !
Vidis kako smo mi vidoviti a ne bacamo grah
Ja se bavim bacanjem slova sa testature.
- Agataa
#90 Re: Gledanje u grah !
Samo nemoj previse da bacas, kako ces nam pisatiGospodin_bez_kravate wrote:Vidis kako smo mi vidoviti a ne bacamo grah![]()
- Neradnik
#91 Re: Gledanje u grah !
Posudit cu koje od vas ako zafali. 
- Neradnik
#93 Re: Gledanje u grah !
oće oće 
- Agataa
#94 Re: Gledanje u grah !
Vrag se probudi i u vama, pustio je korijenjeGospodin_bez_kravate wrote:oće oće
- Neradnik
#95 Re: Gledanje u grah !
dapače 
- VenomousV
#96 Re: Gledanje u grah !
a sta je sa hrpicama koje ostanu poslije proslosti i sadasnjosti?
sta ako se grah zatvorio na sadasnjosti a ti gledas i buducnost?
i ko'ko ja znam crvenim se pokriva kad se grah zatvori da bi islo na hajr i na dobro a nije obavezno gledati na crvenom
sta ako se grah zatvorio na sadasnjosti a ti gledas i buducnost?
i ko'ko ja znam crvenim se pokriva kad se grah zatvori da bi islo na hajr i na dobro a nije obavezno gledati na crvenom
-
sour cherry
#97 Re: Gledanje u grah !
Ne bi.Kratko i jasno.Eh, dragi moji, sta vi mislite na ovu temu, da li bi trebalo vjerovati tim stvarima
- Agataa
#98 Re: Gledanje u grah !
Kako mislis koje ostanu poslije proslosti i sadasnjosti ? imas 123 456 789 i pored ova tri reda imas i cetvrti koji se slaze iskljucivo po cetiri zrna i nista ti ne moze ostati ! Ja uvijek gledam do kraja, jer nije ti uvijek ''sretni grah'' kad se zatvori, sve zavisi od ostalih kombinacija... Pa nije obavezno ni to pokrivanje, a ni gledanje...VenomousV wrote:a sta je sa hrpicama koje ostanu poslije proslosti i sadasnjosti?
sta ako se grah zatvorio na sadasnjosti a ti gledas i buducnost?![]()
-
sour cherry
#99 Re: Gledanje u grah !
Prvi put čujem.Čuj gledala u grah.Agataa wrote:Hajd bona malo uzmi Kuran, pa procitaj i sama Fatima je gledala u grah, jest da je to zabranjeno al i ona je to cinila.. iako je Muhamed uvijek kritikovao. Ja nisam muslimanka, al poznajem bolje neke stvari, treba se bona informisati.Nisrin wrote:pozivajući se na moć hazreti Fatime
Zabranjeno u islamu, kao i bilo koji drugi oblik gatanja, astrologije, gledanja u kasike, strave itd itd :S
Last edited by sour cherry on 16/02/2013 23:02, edited 1 time in total.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#100 Re: Gledanje u grah !
jel kome sta pogodila?