naguzim ti mamu u šupak balijskiBlack swan wrote:dođi u luksor da te naguzimo![]()
![]()
jebo vas srpsko sarajevo
naguzim ti mamu u šupak balijskiBlack swan wrote:dođi u luksor da te naguzimo![]()
![]()
Black swan wrote:dođi u luksor da te naguzimo![]()
![]()
nešto si ti pobrkoikota wrote:naguzim ti mamu u šupak balijskiBlack swan wrote:dođi u luksor da te naguzimo![]()
![]()
jebo vas srpsko sarajevo
ja idem samo ulicom Kalabic Nikole i to poslovnoikota wrote:aha evo poznatih četalja sa foruma,jebo li te ulica draže mihajlovića
u lukavici postoji ulica draže mihajlovića,raspitaj se malo boljeBlack swan wrote:ja idem samo ulicom Kalabic Nikole i to poslovnoikota wrote:aha evo poznatih četalja sa foruma,jebo li te ulica draže mihajlovića
bratsto jedinstvo,pa što nam je,bre,taj rat trebao,pa ko nas zavadi,to misliš?varijabilni wrote:dobro @ikota, razumjeli smo te, a sad pusti normalne ljude da se druže i razgovaraju.
izadji iz rova, rat je zavrsen prije 20 godina.ikota wrote:bratsto jedinstvo,pa što nam je,bre,taj rat trebao,pa ko nas zavadi,to misliš?varijabilni wrote:dobro @ikota, razumjeli smo te, a sad pusti normalne ljude da se druže i razgovaraju.
I dalje se dosta gradi bez obzira na krizu. Poceli su graditi nove blokove stambenih zgrada u Hilandarskoj.falcon_iv wrote:Kada se u I.S. napravi jos jedna ulica osim Spasovdanske,pa da i pricamo o necemu.Dodje ljeto,cice se nacifraju i onda setaju u krug od kraja do kraja Spasovdanske,bude korzo pravi.

na haveru,ne smetaju mi oni,nek šetaju,sve dok se ne kurče i ne pričajubaxul wrote:kako ne kontaš da baš tim četnicima najviše i godi ta tvoja priča o kojom bi ti nekome da ograničavaš slobodu kretanja...
ti najvise postova od svih diskutanata napravio na temi "smrdljive rupe". toliko o tome da ti se ne ide.ikota wrote:idi ti u svoju smrdljivu rupu,ne zovi i mene
a što se tiče ratova,nikad ih mi(Bošnjaci)nismo počinjali
uvijek ste vi(srbi)počinjali sranja,UVIJEK
na kraju ,po običaju,ispušite
tako,toliko o tome da izađem iz rova,samo mi se ne ide u vaše krmetnjake
ma reko sam ti,u krmetnjak idem baš kad moramvarijabilni wrote:ti najvise postova od svih diskutanata napravio na temi "smrdljive rupe". toliko o tome da ti se ne ide.ikota wrote:idi ti u svoju smrdljivu rupu,ne zovi i mene
ti sebe u sopstvenoj drzavi ogranicioikota wrote:ma reko sam ti,u krmetnjak idem baš kad moramvarijabilni wrote:ti najvise postova od svih diskutanata napravio na temi "smrdljive rupe". toliko o tome da ti se ne ide.ikota wrote:idi ti u svoju smrdljivu rupu,ne zovi i mene
gdje se srpska zastava vihori,to ne volim
dok se srpska zastava vihori na tom dijelu,ne volim otićkaranana wrote:ne volis taj dio bosne i hercegovine?
pa onda je karadzic postigao ratni cilj. oznaciti teritoriju i razgraniciti se za sva vremena.ikota wrote:dok se srpska zastava vihori na tom dijelu,ne volim otićkaranana wrote:ne volis taj dio bosne i hercegovine?
nije postigao svoj cilj,da nas istrijebi,ali kakve smo balije,sami ćemo mi tokaranana wrote:pa onda je karadzic postigao ratni cilj. oznaciti teritoriju i razgraniciti se za sva vremena.ikota wrote:dok se srpska zastava vihori na tom dijelu,ne volim otićkaranana wrote:ne volis taj dio bosne i hercegovine?
@cska je li ovo zgrada na dobrinji 4? onih novih par zgrada što su napravljene? inace, meni se najvise svidjaju one niske zgrade sto su napravljene izmedju garaze i zgrada na dobrinji 4. ono mi je nesto fantasticno, s velikim balkonima. jedino lokacija ne valja jer je na samoj entitetskoj liniji.CSKA wrote:I dalje se dosta gradi bez obzira na krizu. Poceli su graditi nove blokove stambenih zgrada u Hilandarskoj.falcon_iv wrote:Kada se u I.S. napravi jos jedna ulica osim Spasovdanske,pa da i pricamo o necemu.Dodje ljeto,cice se nacifraju i onda setaju u krug od kraja do kraja Spasovdanske,bude korzo pravi.
Upravo zavrsena nova lamela...
______________________________________________________________________________________________________
Vidio sam ovu novu lamelu,svidja mi se.Ako znas reci mi ima li lift ? Posto ima sest spratova trebala bi da ima,ali znajuci nase...
ima li slika?inace, meni se najvise svidjaju one niske zgrade sto su napravljene izmedju garaze i zgrada na dobrinji 4