Oni su ubijali Sarajevo
-
PM72
#76 Re: Oni su ubijali Sarajevo
A upravnik Pionirske doline dogovorio transfer novih lavova na proljeće...
-
stokton
#77 Re: Oni su ubijali Sarajevo
Vidi poČetnika što su se uzjogunili. Nisam znao da ih ovoliko ima
Svaka čast pokretaču, i što više ovakvih tema, jer ko zaboravi opet mu se ponovi
Svaka čast pokretaču, i što više ovakvih tema, jer ko zaboravi opet mu se ponovi

-
visocicaguy
#78 Re: Oni su ubijali Sarajevo
to je osnovni postulat foruma na internetu? prijedlozi?varijabilni wrote:problem je što, ako se takve stvari pišu za neku žensku osobu koja je u vrijeme rata bila maloljetna, šta se onda može pisati o bilo kom srbinu koji je u vrijeme rata bio punoljetan? ne mora čak ni o srbinu nego o bilo kome ko nije bio u sarajevu od 1992.-1995. fino ti neko zasmeta na poslu, konkurencija ti je u bilo čemu a ti na forum i opleti po njemu pa neka se on kasnije pravda i vadi kako zna i umije.karanana wrote:i ja sam cuo neke stvari ranije ovdje na ovom forumu o brankici. ne znam je li to tacno ili nije, ali ja to okrecem na pozitivnu stranu. ok haj cugala sampanjac sa slobom i viski sa kustom i onda imala sex u troje sa njima. ok.
i sad cura dosla u sarajevo, skontala sta se desavalo, postala lojalan gradjanin ove zemlje i super. sta je problem?
e u tome je problem. svaka budala može napisati bilo šta o bilo kome i da to prođe tek tako ili da neka druga budala dobije inspiraciju u tom pisanju pa danas-sutra napadne tog taksistu ili tu voditeljicu a ljudi možda ni krivi ni dužni.
-
felsh
#79 Re: Oni su ubijali Sarajevo
Ma pusti vise brankicu varijabilni ,hoces imena ,evo dam ti imena mojih poginulih a ti kad si pametan pa sve znas nadji mi imena onih koji su dvoje djece od 2 i 5godina uzeli iz ruku majci i ubili,petorica ih je bilo najmanje.Na to hoces da me natjeras supak ,da ti objasnjavam i pravdam se zasto pisem da treba sve zlocince pronaci i da isti slobodno hodaju i da bi danas ovim gradom hodali jedan momak i jedna djevoka ali umjesto njih taxiraju i hodaju monstrumi
Pa mi reci da sve znas i kako su procesuirani i kako brankicu rudan cekas da je procesuiraju i stavi smajlija molim te!
Pa mi reci da sve znas i kako su procesuirani i kako brankicu rudan cekas da je procesuiraju i stavi smajlija molim te!
-
varijabilni
#80 Re: Oni su ubijali Sarajevo
donošenje zakona o govoru mržnje na internet portalima.visocicaguy wrote:
to je osnovni postulat foruma na internetu? prijedlozi?
a drugo, ako imaš dokaze pravac sud.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#81 Re: Oni su ubijali Sarajevo
pa dobro i djeca od benita musolinija u italiji žive normala
iako to nije dobro poređenje imamo stotine primjera po svijetu...
iako to nije dobro poređenje imamo stotine primjera po svijetu...
- Energy_star
#82 Re: Oni su ubijali Sarajevo
Zasto ne pokrenuti ovakvu temu,jel to nas stid treba da bude ako se neki velikosrbski cetnik prepozna na slici ?
-
visocicaguy
#83 Re: Oni su ubijali Sarajevo
ti ako imas sta protiv, pravac sud. neces me zaustaviti u izrazavanju misljenja. ovu temu podrzavam. ne prihvatam tvoje argumente i, sto se mene tice, ne moras se vise truditi. sto se tice donosenja zakona, ovo je demokratska drzava, svaki punoljetan gradjanin ima pravo da se politicki angazuje. kandidiraj se na izborima, predstavi puku svoj politicki program i nadaj se da ce te izabrati.varijabilni wrote:donošenje zakona o govoru mržnje na internet portalima.visocicaguy wrote:
to je osnovni postulat foruma na internetu? prijedlozi?
a drugo, ako imaš dokaze pravac sud.
Last edited by visocicaguy on 11/02/2013 13:30, edited 2 times in total.
- duh_sa_sjekirom
#84 Re: Oni su ubijali Sarajevo
Ovo ti o forumu na klixu ili o Kuriru?varijabilni wrote: e u tome je problem. svaka budala može napisati bilo šta o bilo kome i da to prođe tek tako ili da neka druga budala dobije inspiraciju u tom pisanju pa danas-sutra napadne tog taksistu ili tu voditeljicu a ljudi možda ni krivi ni dužni.
-
elcaliente
#85 Re: Oni su ubijali Sarajevo
Ja sam prije par godina slusao slucajno razgovor cetvorice starijih ljudi koji su za vrijeme rata iz Minhena isli u Bosnu da ratuju za vrijeme godisnjeg odmora ili kada imaju slobodno na poslu. Nasao sam se slucajno tu jer sam imao druga Srbijanca koji je trebao da obavi nesto u jednom KUD-U u Minhenu.
Uglavnom koliko sam ja mogao shvatiti oni su to shvatali sve nekako romanticno druzenje. Tada se islo preko Madzarske za Bosnu. Oni se rado prisjecaju tih vremena, pricaju kako su kupovali cokolade i sireve na granici Madzarska-Srbija pa meso u Srbiji i onda za Bosnu na ratiste. Malo u prirodu, razanj, popije se pa malo zapuca itd. Oni su to vise shvatali kao izlet sa malo pucanja i trgovine( donsosili kafu iz Njemacke ) Uglavnom su vise puta ponavljali kako im je bilo ljepo i da je to super vrijeme bilo.
Uglavnom koliko sam ja mogao shvatiti oni su to shvatali sve nekako romanticno druzenje. Tada se islo preko Madzarske za Bosnu. Oni se rado prisjecaju tih vremena, pricaju kako su kupovali cokolade i sireve na granici Madzarska-Srbija pa meso u Srbiji i onda za Bosnu na ratiste. Malo u prirodu, razanj, popije se pa malo zapuca itd. Oni su to vise shvatali kao izlet sa malo pucanja i trgovine( donsosili kafu iz Njemacke ) Uglavnom su vise puta ponavljali kako im je bilo ljepo i da je to super vrijeme bilo.
-
varijabilni
#86 Re: Oni su ubijali Sarajevo
neću da pustim brankicu jer je ona po svim prilikama nedužna a treba da ispašta za neke koji zločince koji su tebi nanijeli bol.felsh wrote:Ma pusti vise brankicu varijabilni ,hoces imena ,evo dam ti imena mojih poginulih a ti kad si pametan pa sve znas nadji mi imena onih koji su dvoje djece od 2 i 5godina uzeli iz ruku majci i ubili,petorica ih je bilo najmanje.Na to hoces da me natjeras supak ,da ti objasnjavam i pravdam se zasto pisem da treba sve zlocince pronaci i da isti slobodno hodaju i da bi danas ovim gradom hodali jedan momak i jedna djevoka ali umjesto njih taxiraju i hodaju monstrumi
ne trebaš ti meni ništa davati, nego policiji, tužilaštvu, sudstvu... ili misliš da treba oko za oko, zub za zub?
-
varijabilni
#87 Re: Oni su ubijali Sarajevo
visocicaguy wrote:
ti ako imas sta protiv, pravac sud. neces me zaustaviti u izrazavanju misljenja. ovu temu podrzavam. ne prihvatam tvoje argumente i, sto se mene tice, ne moras se vise truditi. sto se tice donosenja zakona, ovo je demokratska drzava, svaki punoljetan gradjanin ima pravo da se politicki angazuje. kandidiraj se na izborima, predstavi puku svoj politicki program i nadaj se da ce te izabrati.
ne radi se o meni nego o principu.
danas-sutra i tebe isto tako neko može oklevetati i šta ćeš onda?
-
visocicaguy
#88 Re: Oni su ubijali Sarajevo
moze. i neka moze. ne bojim se togavarijabilni wrote:visocicaguy wrote:
ti ako imas sta protiv, pravac sud. neces me zaustaviti u izrazavanju misljenja. ovu temu podrzavam. ne prihvatam tvoje argumente i, sto se mene tice, ne moras se vise truditi. sto se tice donosenja zakona, ovo je demokratska drzava, svaki punoljetan gradjanin ima pravo da se politicki angazuje. kandidiraj se na izborima, predstavi puku svoj politicki program i nadaj se da ce te izabrati.![]()
- Gradski
#89 Re: Oni su ubijali Sarajevo
Odlična tema, samo stavljajte slike ovih šumnjaka i još ako ko ima spiskove da ih imamo i da je sve dokumentovano, Ovaj napaćeni grad im je sve dao, a oni na brda pa rokaj po njemu djeci, civilima, bez truje i vode pa koja budala može to zaboraviti i oprostiti.
-
gurabija78
#90 Re: Oni su ubijali Sarajevo
sta hoces, bio je ministar jedno vrijeme...ikota wrote:Ma Bošnje nikad tobe neće doć,mi i naš merhmet...
Prije jedno godinu,vozim kroz Titovu kad Dragan Božanić,lagano šeta,kulira.(Ko ga ne zna,ratni voditelj,huškač,sa srne)
jednom sam se vozio u autu prije 2-3 godine pored skenderije, pored njega, on u stojadinu, jado, vjerovatno u istom onom u kojem je i pobjegao '92 iz Sa na brdo.... mržnja je prerasla u sažaljenje....
Last edited by gurabija78 on 11/02/2013 13:40, edited 1 time in total.
-
felsh
#91 Re: Oni su ubijali Sarajevo
Varijabilni ja ne govorim kineski fino sam ti rekao: nemam nista protiv brankice niti znam o njoj da bih ista pricao,ne pada mi na pamet osveta zub za zub,nisam ja neki macho tip mangup ,saka, pistolj ,puska toga se gnusam i to bih zabranio ja sam ti samo rekao DA IMAM MAKAR PRAVO PRICATI I PROGOVORITI O ONIMA KOJI SU MI NANJELI ZLO i posto vidim da ovo sve ne dopire do tebe i da samo provociras,pravis se lud ili jesi ja zavrsavam sa ovom temom
PM valjda ce se kafa neka popiti,nacionalisticka nasa,baliskoturskamudjahedinskofasisticka
PM valjda ce se kafa neka popiti,nacionalisticka nasa,baliskoturskamudjahedinskofasisticka
-
stokton
#92 Re: Oni su ubijali Sarajevo
Jel da je baco srpsku nejač lavovimavarijabilni wrote:visocicaguy wrote:
ti ako imas sta protiv, pravac sud. neces me zaustaviti u izrazavanju misljenja. ovu temu podrzavam. ne prihvatam tvoje argumente i, sto se mene tice, ne moras se vise truditi. sto se tice donosenja zakona, ovo je demokratska drzava, svaki punoljetan gradjanin ima pravo da se politicki angazuje. kandidiraj se na izborima, predstavi puku svoj politicki program i nadaj se da ce te izabrati.![]()
Zbog samog podržavanja Slobe, taman da nije ništa više radila treba je spominjati, pa ti crkni od muke

-
varijabilni
#93 Re: Oni su ubijali Sarajevo
čuj provociram!?felsh wrote:Varijabilni ja ne govorim kineski fino sam ti rekao: nemam nista protiv brankice niti znam o njoj da bih ista pricao,ne pada mi na pamet osveta zub za zub,nisam ja neki macho tip mangup ,saka, pistolj ,puska toga se gnusam i to bih zabranio ja sam ti samo rekao DA IMAM MAKAR PRAVO PRICATI I PROGOVORITI O ONIMA KOJI SU MI NANJELI ZLO i posto vidim da ovo sve ne dopire do tebe i da samo provociras,pravis se lud ili jesi ja zavrsavam sa ovom temom
i treba da pričaš o onima koji su ti nanijeli zlo.
- Nisrin
#94 Re: Oni su ubijali Sarajevo
Brankicu stavljate u isti kos sa Krajisnikovom kcerkom i ostalim UBICAMA koji JESU ubijali, silovali, otimali, maltretirali?!
Malo je bezveze navoditi imenom i prezimenom "ubice" bez izlozenih dokaza, kao recimo sto imate dokaze za ove na slikama...Cisto degradiranje licnosti, a niko NIJE BIO TU da to 100% potvrdi da je tako bilo, rekla-kazala moze nekoga samo ugroziti, POSEBNO njegovu sigurnost...
Znam dosta Srba iz Sarajeva, znaci rodjenih u Sarajevu, koji su ostali dobre komsije i u ratu i poslije rata...nisu svi isti, u svakom narodu ima ekstremista, ali stavljati sve ljude u isti kos ne moze nikako biti "sloboda govora"...
Citala sam o listama Bosnjaka-muslimana koji su presli na stranu Srba u ratu, pa jesu li sad oni slika i prilika svih muslimana u BiH?!
Kleveta, huskanje, govor mrznje su KRIVICNA/kaznjiva djela u BiH, cak i na samom internetu!
Malo je bezveze navoditi imenom i prezimenom "ubice" bez izlozenih dokaza, kao recimo sto imate dokaze za ove na slikama...Cisto degradiranje licnosti, a niko NIJE BIO TU da to 100% potvrdi da je tako bilo, rekla-kazala moze nekoga samo ugroziti, POSEBNO njegovu sigurnost...
Znam dosta Srba iz Sarajeva, znaci rodjenih u Sarajevu, koji su ostali dobre komsije i u ratu i poslije rata...nisu svi isti, u svakom narodu ima ekstremista, ali stavljati sve ljude u isti kos ne moze nikako biti "sloboda govora"...
Citala sam o listama Bosnjaka-muslimana koji su presli na stranu Srba u ratu, pa jesu li sad oni slika i prilika svih muslimana u BiH?!
Kleveta, huskanje, govor mrznje su KRIVICNA/kaznjiva djela u BiH, cak i na samom internetu!
Last edited by Nisrin on 11/02/2013 13:44, edited 1 time in total.
-
alanskoda
#95 Re: Oni su ubijali Sarajevo
ma najjaci su mi ovi koje se kriju iza nika i siju mrznju. Ali obit ce se od glavu klixu ovakve teme. samo nek se neki prepozna na slikama, pa lijepo tuzbu i onda su ga popusili.
- jazzer
#96 Re: Oni su ubijali Sarajevo
Sad je meni jasan karananin stav glede Brankicekaranana wrote:i ja sam cuo neke stvari ranije ovdje na ovom forumu o brankici. ne znam je li to tacno ili nije, ali ja to okrecem na pozitivnu stranu. ok haj cugala sampanjac sa slobom i viski sa kustom i onda imala sex u troje sa njima. ok.
i sad cura dosla u sarajevo, skontala sta se desavalo, postala lojalan gradjanin ove zemlje i super. sta je problem?
Karanana, Karanana, krme te ubolo

-
ikota
#97 Re: Oni su ubijali Sarajevo
haha ti mora da si iz neke nevladine organizacije što štiti paščad i pedereNisrin wrote:Brankicu stavljate u isti kos sa Krajisnikovom kcerkom i ostalim UBICAMA koji JESU ubijali, silovali, otimali, maltretirali?!
-
stokton
#98 Re: Oni su ubijali Sarajevo
alanskoda wrote:ma najjaci su mi ovi koje se kriju iza nika i siju mrznju. Ali obit ce se od glavu klixu ovakve teme. samo nek se neki prepozna na slikama, pa lijepo tuzbu i onda su ga popusili.
Ta će balije vazda šire mržnju i propagandu protiv nebeskog naroda, sve ih treba u AG
-
alanskoda
#99 Re: Oni su ubijali Sarajevo
ikota wrote:haha ti mora da si iz neke nevladine organizacije što štiti paščad i pedereNisrin wrote:Brankicu stavljate u isti kos sa Krajisnikovom kcerkom i ostalim UBICAMA koji JESU ubijali, silovali, otimali, maltretirali?!
koji si ti kreten ikota.
-
varijabilni
#100 Re: Oni su ubijali Sarajevo
to su ti hrabri junaci.
šta kaže ovaj što sve zna, s kostom plakalovićem sjede, garant i piju, poslove sklapaju a kad kosta zagusla možda i zapjevaju.
a kad se vrate u šeher onda brankici i "brankicama" jebu mater četničku.
kakvi bijednici!
šta kaže ovaj što sve zna, s kostom plakalovićem sjede, garant i piju, poslove sklapaju a kad kosta zagusla možda i zapjevaju.
a kad se vrate u šeher onda brankici i "brankicama" jebu mater četničku.
kakvi bijednici!