Oni su ubijali Sarajevo

Post Reply
PM72

#76 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by PM72 »

A upravnik Pionirske doline dogovorio transfer novih lavova na proljeće...
stokton

#77 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by stokton »

Vidi poČetnika što su se uzjogunili. Nisam znao da ih ovoliko ima :x

Svaka čast pokretaču, i što više ovakvih tema, jer ko zaboravi opet mu se ponovi Image
visocicaguy

#78 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by visocicaguy »

varijabilni wrote:
karanana wrote:i ja sam cuo neke stvari ranije ovdje na ovom forumu o brankici. ne znam je li to tacno ili nije, ali ja to okrecem na pozitivnu stranu. ok haj cugala sampanjac sa slobom i viski sa kustom i onda imala sex u troje sa njima. ok.

i sad cura dosla u sarajevo, skontala sta se desavalo, postala lojalan gradjanin ove zemlje i super. sta je problem?
problem je što, ako se takve stvari pišu za neku žensku osobu koja je u vrijeme rata bila maloljetna, šta se onda može pisati o bilo kom srbinu koji je u vrijeme rata bio punoljetan? ne mora čak ni o srbinu nego o bilo kome ko nije bio u sarajevu od 1992.-1995. fino ti neko zasmeta na poslu, konkurencija ti je u bilo čemu a ti na forum i opleti po njemu pa neka se on kasnije pravda i vadi kako zna i umije.

e u tome je problem. svaka budala može napisati bilo šta o bilo kome i da to prođe tek tako ili da neka druga budala dobije inspiraciju u tom pisanju pa danas-sutra napadne tog taksistu ili tu voditeljicu a ljudi možda ni krivi ni dužni.
to je osnovni postulat foruma na internetu? prijedlozi?
felsh

#79 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by felsh »

Ma pusti vise brankicu varijabilni ,hoces imena ,evo dam ti imena mojih poginulih a ti kad si pametan pa sve znas nadji mi imena onih koji su dvoje djece od 2 i 5godina uzeli iz ruku majci i ubili,petorica ih je bilo najmanje.Na to hoces da me natjeras supak ,da ti objasnjavam i pravdam se zasto pisem da treba sve zlocince pronaci i da isti slobodno hodaju i da bi danas ovim gradom hodali jedan momak i jedna djevoka ali umjesto njih taxiraju i hodaju monstrumi
Pa mi reci da sve znas i kako su procesuirani i kako brankicu rudan cekas da je procesuiraju i stavi smajlija molim te!
varijabilni

#80 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by varijabilni »

visocicaguy wrote:
donošenje zakona o govoru mržnje na internet portalima.

a drugo, ako imaš dokaze pravac sud.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#81 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by Truba »

pa dobro i djeca od benita musolinija u italiji žive normala
iako to nije dobro poređenje imamo stotine primjera po svijetu...
Energy_star

#82 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by Energy_star »

Zasto ne pokrenuti ovakvu temu,jel to nas stid treba da bude ako se neki velikosrbski cetnik prepozna na slici ?
visocicaguy

#83 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by visocicaguy »

varijabilni wrote:
visocicaguy wrote:
donošenje zakona o govoru mržnje na internet portalima.

a drugo, ako imaš dokaze pravac sud.
ti ako imas sta protiv, pravac sud. neces me zaustaviti u izrazavanju misljenja. ovu temu podrzavam. ne prihvatam tvoje argumente i, sto se mene tice, ne moras se vise truditi. sto se tice donosenja zakona, ovo je demokratska drzava, svaki punoljetan gradjanin ima pravo da se politicki angazuje. kandidiraj se na izborima, predstavi puku svoj politicki program i nadaj se da ce te izabrati.
Last edited by visocicaguy on 11/02/2013 13:30, edited 2 times in total.
duh_sa_sjekirom

#84 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by duh_sa_sjekirom »

varijabilni wrote: e u tome je problem. svaka budala može napisati bilo šta o bilo kome i da to prođe tek tako ili da neka druga budala dobije inspiraciju u tom pisanju pa danas-sutra napadne tog taksistu ili tu voditeljicu a ljudi možda ni krivi ni dužni.
Ovo ti o forumu na klixu ili o Kuriru?
elcaliente

#85 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by elcaliente »

Ja sam prije par godina slusao slucajno razgovor cetvorice starijih ljudi koji su za vrijeme rata iz Minhena isli u Bosnu da ratuju za vrijeme godisnjeg odmora ili kada imaju slobodno na poslu. Nasao sam se slucajno tu jer sam imao druga Srbijanca koji je trebao da obavi nesto u jednom KUD-U u Minhenu.
Uglavnom koliko sam ja mogao shvatiti oni su to shvatali sve nekako romanticno druzenje. Tada se islo preko Madzarske za Bosnu. Oni se rado prisjecaju tih vremena, pricaju kako su kupovali cokolade i sireve na granici Madzarska-Srbija pa meso u Srbiji i onda za Bosnu na ratiste. Malo u prirodu, razanj, popije se pa malo zapuca itd. Oni su to vise shvatali kao izlet sa malo pucanja i trgovine( donsosili kafu iz Njemacke ) Uglavnom su vise puta ponavljali kako im je bilo ljepo i da je to super vrijeme bilo.
varijabilni

#86 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by varijabilni »

felsh wrote:Ma pusti vise brankicu varijabilni ,hoces imena ,evo dam ti imena mojih poginulih a ti kad si pametan pa sve znas nadji mi imena onih koji su dvoje djece od 2 i 5godina uzeli iz ruku majci i ubili,petorica ih je bilo najmanje.Na to hoces da me natjeras supak ,da ti objasnjavam i pravdam se zasto pisem da treba sve zlocince pronaci i da isti slobodno hodaju i da bi danas ovim gradom hodali jedan momak i jedna djevoka ali umjesto njih taxiraju i hodaju monstrumi
Pa mi reci da sve znas i kako su procesuirani i kako brankicu rudan cekas da je procesuiraju i stavi smajlija molim te!
neću da pustim brankicu jer je ona po svim prilikama nedužna a treba da ispašta za neke koji zločince koji su tebi nanijeli bol.
ne trebaš ti meni ništa davati, nego policiji, tužilaštvu, sudstvu... ili misliš da treba oko za oko, zub za zub?
varijabilni

#87 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by varijabilni »

visocicaguy wrote:
ti ako imas sta protiv, pravac sud. neces me zaustaviti u izrazavanju misljenja. ovu temu podrzavam. ne prihvatam tvoje argumente i, sto se mene tice, ne moras se vise truditi. sto se tice donosenja zakona, ovo je demokratska drzava, svaki punoljetan gradjanin ima pravo da se politicki angazuje. kandidiraj se na izborima, predstavi puku svoj politicki program i nadaj se da ce te izabrati.
:roll:

ne radi se o meni nego o principu.
danas-sutra i tebe isto tako neko može oklevetati i šta ćeš onda?
visocicaguy

#88 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by visocicaguy »

varijabilni wrote:
visocicaguy wrote:

moze. i neka moze. ne bojim se toga
Gradski

#89 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by Gradski »

Odlična tema, samo stavljajte slike ovih šumnjaka i još ako ko ima spiskove da ih imamo i da je sve dokumentovano, Ovaj napaćeni grad im je sve dao, a oni na brda pa rokaj po njemu djeci, civilima, bez truje i vode pa koja budala može to zaboraviti i oprostiti.
gurabija78

#90 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by gurabija78 »

ikota wrote:Ma Bošnje nikad tobe neće doć,mi i naš merhmet...
Prije jedno godinu,vozim kroz Titovu kad Dragan Božanić,lagano šeta,kulira.(Ko ga ne zna,ratni voditelj,huškač,sa srne)
sta hoces, bio je ministar jedno vrijeme...
jednom sam se vozio u autu prije 2-3 godine pored skenderije, pored njega, on u stojadinu, jado, vjerovatno u istom onom u kojem je i pobjegao '92 iz Sa na brdo.... mržnja je prerasla u sažaljenje....
Last edited by gurabija78 on 11/02/2013 13:40, edited 1 time in total.
felsh

#91 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by felsh »

Varijabilni ja ne govorim kineski fino sam ti rekao: nemam nista protiv brankice niti znam o njoj da bih ista pricao,ne pada mi na pamet osveta zub za zub,nisam ja neki macho tip mangup ,saka, pistolj ,puska toga se gnusam i to bih zabranio ja sam ti samo rekao DA IMAM MAKAR PRAVO PRICATI I PROGOVORITI O ONIMA KOJI SU MI NANJELI ZLO i posto vidim da ovo sve ne dopire do tebe i da samo provociras,pravis se lud ili jesi ja zavrsavam sa ovom temom

PM valjda ce se kafa neka popiti,nacionalisticka nasa,baliskoturskamudjahedinskofasisticka :D
stokton

#92 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by stokton »

varijabilni wrote:
visocicaguy wrote:

Jel da je baco srpsku nejač lavovima :D
Zbog samog podržavanja Slobe, taman da nije ništa više radila treba je spominjati, pa ti crkni od muke Image
varijabilni

#93 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by varijabilni »

felsh wrote:Varijabilni ja ne govorim kineski fino sam ti rekao: nemam nista protiv brankice niti znam o njoj da bih ista pricao,ne pada mi na pamet osveta zub za zub,nisam ja neki macho tip mangup ,saka, pistolj ,puska toga se gnusam i to bih zabranio ja sam ti samo rekao DA IMAM MAKAR PRAVO PRICATI I PROGOVORITI O ONIMA KOJI SU MI NANJELI ZLO i posto vidim da ovo sve ne dopire do tebe i da samo provociras,pravis se lud ili jesi ja zavrsavam sa ovom temom

PM valjda ce se kafa neka popiti,nacionalisticka nasa,baliskoturskamudjahedinskofasisticka :D
čuj provociram!? :roll:

i treba da pričaš o onima koji su ti nanijeli zlo.
Nisrin

#94 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by Nisrin »

Brankicu stavljate u isti kos sa Krajisnikovom kcerkom i ostalim UBICAMA koji JESU ubijali, silovali, otimali, maltretirali?!
Malo je bezveze navoditi imenom i prezimenom "ubice" bez izlozenih dokaza, kao recimo sto imate dokaze za ove na slikama...Cisto degradiranje licnosti, a niko NIJE BIO TU da to 100% potvrdi da je tako bilo, rekla-kazala moze nekoga samo ugroziti, POSEBNO njegovu sigurnost...
Znam dosta Srba iz Sarajeva, znaci rodjenih u Sarajevu, koji su ostali dobre komsije i u ratu i poslije rata...nisu svi isti, u svakom narodu ima ekstremista, ali stavljati sve ljude u isti kos ne moze nikako biti "sloboda govora"...
Citala sam o listama Bosnjaka-muslimana koji su presli na stranu Srba u ratu, pa jesu li sad oni slika i prilika svih muslimana u BiH?!

Kleveta, huskanje, govor mrznje su KRIVICNA/kaznjiva djela u BiH, cak i na samom internetu!
Last edited by Nisrin on 11/02/2013 13:44, edited 1 time in total.
alanskoda

#95 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by alanskoda »

ma najjaci su mi ovi koje se kriju iza nika i siju mrznju. Ali obit ce se od glavu klixu ovakve teme. samo nek se neki prepozna na slikama, pa lijepo tuzbu i onda su ga popusili.
jazzer

#96 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by jazzer »

karanana wrote:i ja sam cuo neke stvari ranije ovdje na ovom forumu o brankici. ne znam je li to tacno ili nije, ali ja to okrecem na pozitivnu stranu. ok haj cugala sampanjac sa slobom i viski sa kustom i onda imala sex u troje sa njima. ok.

i sad cura dosla u sarajevo, skontala sta se desavalo, postala lojalan gradjanin ove zemlje i super. sta je problem?
Sad je meni jasan karananin stav glede Brankice :) .

Karanana, Karanana, krme te ubolo :)

Image
ikota

#97 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by ikota »

Nisrin wrote:Brankicu stavljate u isti kos sa Krajisnikovom kcerkom i ostalim UBICAMA koji JESU ubijali, silovali, otimali, maltretirali?!
Malo je bezveze navoditi imenom i prezimenom "ubice" bez izlozenih dokaza, kao recimo sto imate dokaze za ove na slikama...Cisto degradiranje licnosti, a niko NIJE BIO TU da to 100% potvrdi da je tako bilo, rekla-kazala moze nekoga samo ugroziti, POSEBNO njegovu sigurnost...
Znam dosta Srba iz Sarajeva, znaci rodjenih u Sarajevu, koji su ostali dobre komsije i u ratu i poslije rata...nisu svi isti, u svakom narodu ima ekstremista, ali stavljati sve ljude u isti kos ne moze nikako biti "sloboda govora"...
Citala sam o listama Bosnjaka-muslimana koji su presli na stranu Srba u ratu, pa jesu li sad oni slika i prilika svih muslimana u BiH?!

Kleveta, huskanje, govor mrznje su KRIVICNA/kaznjiva djela u BiH, cak i na samom internetu!
haha ti mora da si iz neke nevladine organizacije što štiti paščad i pedere
stokton

#98 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by stokton »

alanskoda wrote:ma najjaci su mi ovi koje se kriju iza nika i siju mrznju. Ali obit ce se od glavu klixu ovakve teme. samo nek se neki prepozna na slikama, pa lijepo tuzbu i onda su ga popusili.
:D :D :D
Ta će balije vazda šire mržnju i propagandu protiv nebeskog naroda, sve ih treba u AG
alanskoda

#99 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by alanskoda »

ikota wrote:
Nisrin wrote:Brankicu stavljate u isti kos sa Krajisnikovom kcerkom i ostalim UBICAMA koji JESU ubijali, silovali, otimali, maltretirali?!

haha ti mora da si iz neke nevladine organizacije što štiti paščad i pedere

koji si ti kreten ikota.
varijabilni

#100 Re: Oni su ubijali Sarajevo

Post by varijabilni »

to su ti hrabri junaci.

šta kaže ovaj što sve zna, s kostom plakalovićem sjede, garant i piju, poslove sklapaju a kad kosta zagusla možda i zapjevaju.

a kad se vrate u šeher onda brankici i "brankicama" jebu mater četničku.

kakvi bijednici!
Post Reply