Korisničkoime wrote:Na žalost ništa od Rahimića, on onakav kao prije 4 godine suhog bi zlata bio vrijedan ali sada mislim da moramo biti ozbiljni nije u pitanju ni želja ni znanje nego da čovjek nije od kamena. Zna on bez sumnje bi i htio ali nakon ovako duge pauze i u ovim godinama mislim da jednostavno više ne može a takav igrač je ogroman rizik.
Kako dobiti Grke sigurno neće biti lako i sigurno ih nećemo razbiti ubiti poderati ili kako se već ovdje navodi. Grke moramo ponavljam moramo dobiti igrom preko krila, moramo ih razvući na terenu što je više moguće kako bi igračima u centru prije svega Pjaniću olakšali kako bi za njega stvorili prostor. Grci jesu jaki i jesu def.nastrojeni maksimalno ali nije im brzina neka velika odlika znači iskoristiti to i pokušati prenositi loptu brzo preko krila.
Ovoj zamisli ne ide u koristi da Lulić očigledno nije u formi kao i to da nemamo brzog lijevog beka zapravo nemamo nikakvog ali eto.
Def.vezni a hebiga o njemu smo toliko govorili da više nema smisla Sušić hoće da mu to bude Zahirović i nema druge po bilo koju cijenu.
Ja licno mislim da Rahimic moze do kraja kvalifikacija odigrati,ako ne 90,onda 60 min.
I to ne samo kvalifikacije,nego i prvenstvo...
A od razvlacenja nema nista,to preko krila,kao sto si ti nave,jer igramo sa dva spica,a nazad sa cetiri u liniji,u sredini ostaju "samo" cetvorica,tako da se ni to promjeniti nece...
Igramo 4-4-2,vec evo haman dvije godine,tako da od mjenjanja taktike,nevjerujem da ce nesto biti...
Jedino u prvih jedanaest,Zahirovic-Rahimic,Zukanovic na desnog beka (cisto zbog te lijeve noge,centarsuta radi!),Mujdza na neprirodnog lijevog (cisto sto mora,a za muku i moze odigrati),Vranjes na stopera,Steva desno,Lula lijevo,njihove zamjene Visca,i Avdija,spic zna se...
I isto kao i protiv Slovenije,pa ako sta prodze dobro je...
A ako prema nasem golu sta prodze,jebi ga...
Nemoj misliti da ja nebih volio da mi njih razvlacimo,Ali se neigra na wembliu,a ni na no kampu,bilino je to,a i sa cetri u sredini,sa Zahirovicem,koji sedam sekundi loptu kontrolisati nemoze,ma mi nismo ni Slovence mogli razvuc,cak smo licno mi u pojedinim trnutcima razvuceni bili...