U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškarca?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
sour cherry

#76 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by sour cherry »

ti daješ primjere istog socijalnog statusa. jedna glumica teška 25 miliona sa glumcem teskim 30 miliona i to kao nesta treba da dokaze?
Ona već ima novac i to puno novca,ali je ipak s njim koji je eto puno stariji.Godine joj nisu bitne.
daj primjer gdje je muskarac kome ne trebaju pare mlad i popularan ozenio babu, debelu, brkatu, sijedu i siromasnu.
E ne znam sad da li ima takvih :D Teško :D Pa eto,neće staricu.Bitna mu je mladost,ljepota,vjerovatno i status i popularnost jer je i on popularan i tako.Dosta muškaraca ne bi bilo ni sa mladom siromašnom.Vole miris novca na ženi.Voli da je otmjena,uvijek dotjerana čak ako ni sami nemaju para.Svačeg ima.
Inače su mi priče ko je s kim i zbog čega bezveze.
Last edited by sour cherry on 01/02/2013 21:40, edited 1 time in total.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#77 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by Truba »

neće da se muče
neće da rade pod 9 do 5
oće kućne pomoćnice
poduža je lista :D
Kvačilo

#78 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by Kvačilo »

sour cherry wrote:
ti daješ primjere istog socijalnog statusa. jedna glumica teška 25 miliona sa glumcem teskim 30 miliona i to kao nesta treba da dokaze?
Ona već ima novac i to puno novca,ali je ipak s njim koji je eto puno stariji.Godine joj nisu bitne.
daj primjer gdje je muskarac kome ne trebaju pare mlad i popularan ozenio babu, debelu, brkatu, sijedu i siromasnu.
E ne znam sad da li ima takvih :D Teško :D Pa eto,neće staricu.Bitna mu je mladost,ljepota,vjerovatno i status i popularnost jer je i on popularan i tako.Dosta muškaraca ne bi bilo ni sa mladom siromašnom.Vole miris novca na ženi.Voli da je otmjena,uvijek dotjerana iako ni sami nemaju para.Svačeg ima.
Inače su mi priče ko je s kim i zbog čega bezveze.
znaći potvrđuješ moju teoriju da se ne radi o šarmu već o trgovini.
sha_ba

#79 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by sha_ba »

daj primjer gdje je muskarac kome ne trebaju pare mlad i popularan ozenio babu, debelu, brkatu, sijedu i siromasnu.[/quote]

hiljade primjera.... jedan koji licno vidjeh prije par godina (kazu da je sad toga sve vise i vise).... francuski konzulat, gospodja u ranim pedesetim, ugodno popunjena, ipak dama... sa momkom od 25-26 godina, mrsav, porijeklo sjeverna Afrika, cekaju u redu da legalizuju brak.... bali mali po njoj, ljubav na prvi pogled
:mrgreen: :mrgreen:

raja ba ne generalizujte, nije uvijek sve u parama, nesto je i u zlatu... il papirima :mrgreen:
sour cherry

#80 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by sour cherry »

Nisu sve žene sa starijim muškarcima s njima zbog novca ,ali ima i onih koje jesu.Ne možeš sad izvući neko pravilo.Ima i muškaraca koje su sa ženama zbog novca.Svačega ima.Čak ako muškarac nema novca,opet će željeti da je žena lijepa i da uz to ima novac i da će kompletno kao ličnost biti zanimljivija.Možda se ona još i bavi nečim interesantnim,možda ima veliki stan.Šarm kao šarm ima veliku ulogu,naravno.Nije sve trgovina.Od osobe do osobe.Ma svako zna svoje i šta mu je bitno.
Tequila

#81 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by Tequila »

sha_ba wrote:daj primjer gdje je muskarac kome ne trebaju pare mlad i popularan ozenio babu, debelu, brkatu, sijedu i siromasnu.
hiljade primjera.... jedan koji licno vidjeh prije par godina (kazu da je sad toga sve vise i vise).... francuski konzulat, gospodja u ranim pedesetim, ugodno popunjena, ipak dama... sa momkom od 25-26 godina, mrsav, porijeklo sjeverna Afrika, cekaju u redu da legalizuju brak.... bali mali po njoj, ljubav na prvi pogled
:mrgreen: :mrgreen:

raja ba ne generalizujte, nije uvijek sve u parama, nesto je i u zlatu... il papirima :mrgreen:
[/quote]

Ma daj covece boziji taj iz Afrike garant fura interese da samo pobjegne o tamo a tu ljubavi nema barem ja nemogu to zamislit. Njemu 25 a njo 50+ nema sanse.

Ja barem sebe nemogu zamislit ja bi radije zivio sa curom u stanu, nego sa nekom bogatom babom u dvoru.
Last edited by Tequila on 01/02/2013 22:14, edited 1 time in total.
Kvačilo

#82 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by Kvačilo »

sour cherry wrote:
Nisu sve žene sa starijim muškarcima s njima zbog novca ,ali ima i onih koje jesu.Ne možeš sad izvući neko pravilo.Ima i muškaraca koje su sa ženama zbog novca.Svačega ima.Čak ako muškarac nema novca,opet će željeti da je žena lijepa i da uz to ima novac i da će kompletno kao ličnost biti zanimljivija.Možda se ona još i bavi nečim interesantnim,možda ima veliki stan.Šarm kao šarm ima veliku ulogu,naravno.Nije sve trgovina.Od osobe do osobe.Ma svako zna svoje i šta mu je bitno.
a kad sam ja pricao o svakome? poenta je bila o tendenciji.

nije neuobicajeno da mlada i lijepa zena se uda za debelog i ruznog muskarca koji ima pare. na ovo si ti ponudila argumente kako bogate zene idu sa bogatim muskarcima iako im pare ne trebaju. po tebi, ti muskarci su iz ko zna kojih razloga sarmantni. to nista ne dokazuje jer:

nikad neces vidjeti da mladi i zgodni muskarac ozeni staru, ruznu i SIROMASNU zenu. nikad se ne desi da bar jedna takva sarmira mladog i zgodnog muskarca.
sha_ba

#83 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by sha_ba »

raja ba ne generalizujte, nije uvijek sve u parama, nesto je i u zlatu... il papirima :mrgreen:[/quote][/quote]

Ma daj covece boziji taj iz Afrike garant fura interese da samo pobjegne o tamo a tu ljubavi nema barem ja nemogu to zamislit. Njemu 25 a njo 50+ nema sanse.

Ja barem sebe nemogu zamislit ja bi radije zivio sa curom u stanu, nego sa nekom bogatom babom u dvoru.[/quote]

ja samo rekoh da ima razlicitih razloga da se ljubav desi.....
sour cherry

#84 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by sour cherry »

a kad sam ja pricao o svakome? poenta je bila o tendenciji.

nije neuobicajeno da mlada i lijepa zena se uda za debelog i ruznog muskarca koji ima pare. na ovo si ti ponudila argumente kako bogate zene idu sa bogatim muskarcima iako im pare ne trebaju. po tebi, ti muskarci su iz ko zna kojih razloga sarmantni. to nista ne dokazuje jer:

nikad neces vidjeti da mladi i zgodni muskarac ozeni staru, ruznu i SIROMASNU zenu. nikad se ne desi da bar jedna takva sarmira mladog i zgodnog muskarca.
Nije mi intencija da dokazujem išta.Žena uzima u obzir kompletnu ličnost.Šta ja znam šta se kome svidjelo.Ako neko ima para a ružan je,ne mora značiti da je neko s njim zbog para.Osim para i izgleda,ima i drugih bitnih stvari.To je ono što želim reći.
Što se tiče siromašne ružne starice, ona nema šanse kod mladića(možda ima izuzetaka),jer je muškarcima vrlo bitan fizički izgled,a bitne su vrlo i godine.
Last edited by sour cherry on 01/02/2013 22:33, edited 1 time in total.
sour cherry

#85 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by sour cherry »

sha_ba
Eh to.Jednostavno rečeno.
sha_ba

#86 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by sha_ba »

sour cherry wrote:sha_ba
Eh to.Jednostavno rečeno.
eeee da :)
drag_gost

#87 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by drag_gost »

A rec' ti men' jesi ti inace ovako lud il' samo petkom?
amazon

#88 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by amazon »

insomnia78 wrote:
sour cherry wrote:Evo npr Flavio Briatore.S njim su bile isključivo lijepe i bogate žene koje su mogle sebi sve priuštiti.Nije moje da ja nagađam zašto su one bile s njim.
Stvarno je tesko pogoditi zasto
Image

s' moje sokocalo
Pa ovo je istinska ljubav, ja vjerujem da on nju voli :D i ja bi je volio :D
mentalist

#89 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by mentalist »

ljubav nema granica

Image
Image
honky tonk

#90 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by honky tonk »

fazon je sljedeci: od ljubavi se ne zivi.
BadBoy

#91 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by BadBoy »

Znači savršeno je legitimno da se žena uda za frajera koji ima veliki kurac (dakle razlog braka: obdarenost) a nije da se uda zbog debelog novčanika (razlog braka: bogatost)?

Dalje, žene su površne, vake-nake ako se udaju zbog para i situiranosti, a muškarci su divni krasni i otvorenog uma ALI neće biti sa punijim, starijim, ružnijim ženama? Zguzio bi je samo iz sažaljenja? Možda je ONA tebe zguzila iz sažaljenja?

Čemu tolike generalizacije?
Hepek_X

#92 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by Hepek_X »

@sour cherry priznas svima da ti dupe zinulo na novac i da ti fizicki izgled uopste nista ne predstavlja i svi mirni :thumbup:
Kvačilo

#93 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by Kvačilo »

BadBoy wrote:Znači savršeno je legitimno da se žena uda za frajera koji ima veliki kurac (dakle razlog braka: obdarenost) a nije da se uda zbog debelog novčanika (razlog braka: bogatost)?

Dalje, žene su površne, vake-nake ako se udaju zbog para i situiranosti, a muškarci su divni krasni i otvorenog uma ALI neće biti sa punijim, starijim, ružnijim ženama? Zguzio bi je samo iz sažaljenja? Možda je ONA tebe zguzila iz sažaljenja?

Čemu tolike generalizacije?
bravo, bravo... takvo mi se razmišljanje sviđa. generalizacije su samo u svrhu pojadnostavljenja teorije kako bi se lakše izanalizirali muško ženski odnosi.
pometi-sa

#94 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by pometi-sa »

:D kada citam neke od ovih komentara tacno pozelenim kao ovaj smjesko:)
naravno i jedina prava istina je ta da niko nece biti s nekim s kim nema sigurnosti..prema tome svaka zena gleda prvo sigurnost u covjeku ostalo ce sve proci.mozes da je volis 10 godina i da 11 toga vise nema ali boga mi poslije 10 godina joj opet treba sigurnost u svakom smislu te rijeci:)prema tome lupate bezvez sto je neko s nekim..
blesava

#95 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by blesava »

Nisam citala cijelu temu pa cu samo kratko:

Od kad je svijeta i vijeka, najpozeljniji muskarac za zenu je onaj koji je sposoban da se skrbi o njoj i buducoj djeci. Sad je to malo mutiralo pa su zene koje zele da se muskarac brine o njima nazvane sponzorusama, a prije su se zvale domacicama.

Sposobnost muskarca je najveca hemija koja postoji.

Hajd zdravo
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#96 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by ladyblue18 »

A domacice danas ne postoje i izumrla su vrsta jel?

Samo ovdje covjek moze procitati kako je domacica ekvivalent sponzorusi.
Da je nekadasnja domacica ustvari sponzorusa, sumnjam da bi bila domacica. :mrgreen:
JThomas

#97 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by JThomas »

pogledajte oko sebe i vidjećete da se najveća bijeda prva oženi, pouda i izrodi djecu, a ovi situirani i ambiciozni čekaju limun... :D
sour cherry

#98 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by sour cherry »

Hepek_X wrote:@sour cherry priznas svima da ti dupe zinulo na novac i da ti fizicki izgled uopste nista ne predstavlja i svi mirni :thumbup:
Nek si ti mene analizirao.Ne znam samo kako dođe do tog zaključka :? Rekla sam da osim novca i izgleda ima i drugih stvari,a ti očito nisi ni čitao.Isto tako,ne sudim nikome zbog čega je neko s nekim,jer nemam na to pravo niti me zanima.Kraj priče.
ho oponopono

#99 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by ho oponopono »

blesava wrote:Nisam citala cijelu temu pa cu samo kratko:

Od kad je svijeta i vijeka, najpozeljniji muskarac za zenu je onaj koji je sposoban da se skrbi o njoj i buducoj djeci. Sad je to malo mutiralo pa su zene koje zele da se muskarac brine o njima nazvane sponzorusama, a prije su se zvale domacicama.

Sposobnost muskarca je najveca hemija koja postoji.

Hajd zdravo

...znam hrpetinu domaćica koje nemaju slobodnog vremena za sebe jer im je tempo života takav... kućanski poslovi, briga o djeci...a pri tome ne primaju plaću vode se kao nezaposlene, a ne dižu glavu od posla, a da su kojim slučajem plaćene mnogi bi im na istoj mogli pozavidjeli ali šipak...

...s druge strane ne znam nijednu sponzorušu koja bar sebi nokte nalakira jer pobogu sponzor joj plati ful tretman niti zna šta je trulex a još manje da pospremi, to njen stajling ne može podnjeti, tako da za mene nije isto domaćica i sponzoruša! :wink:
silvana87

#100 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by silvana87 »

Vidim da se neko ko je postao ovo prijavio 29.1. ocito s nekim problemom, vezanim za ljubavne odnose.
Nisam ni za sta strucnjak. Dakle , vjeruj , logicno je da ce svaka zena izmedju muskarca koji ima status u drustvu ukljucujuci tu i nekretninu, posao, stednu knjzicu, auto itd. i onoga koji to nema , ili nema kao prethodni, izabrati prethodnog radi boljeg svog zivota. Takodjer ako je muskarac i malo kak da kazem , nije lijep ko siromasni, uglavnom tu se vaga na status :D ...

Ipak , ko se danas zeli muciti , i zivjeti u bijedi ? Bolje je 1 sedmicno otici na Vlasic :P :-) :skoljka:
Post Reply