Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
-
mo - herc
#76 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Vrijeme je da na vidjelo izađu i zločini popularnog sarajevskog pjevača trenutno na studiranju u Milanu. Zašto se ne progovori o maltretiranju srpskih zarobljenika od strane F. B. zvanog D. poznatijeg kao bivši dečko voditeljice H.H. Navodno se radi o seksualnom zlostavljanju. A prema nepotvrđenim informacijama znao ih je sve postrojiti i pjevati im po više od sat vremena
- mrtva kokoš
#77 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
mo - herc wrote:Vrijeme je da na vidjelo izađu i zločini popularnog sarajevskog pjevača trenutno na studiranju u Milanu. Zašto se ne progovori o maltretiranju srpskih zarobljenika od strane F. B. zvanog D. poznatijeg kao bivši dečko voditeljice H.H. Navodno se radi o seksualnom zlostavljanju. A prema nepotvrđenim informacijama znao ih je sve postrojiti i pjevati im po više od sat vremena
ma nema sanse bio je premlad, osim ako ga zaim nije vodio sa sobom
sad znamo ko je kriv sto je decko onakav
- Muhamed Đakmić
#78 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Srbi su krivi, naravski.mrtva kokoš wrote:mo - herc wrote:Vrijeme je da na vidjelo izađu i zločini popularnog sarajevskog pjevača trenutno na studiranju u Milanu. Zašto se ne progovori o maltretiranju srpskih zarobljenika od strane F. B. zvanog D. poznatijeg kao bivši dečko voditeljice H.H. Navodno se radi o seksualnom zlostavljanju. A prema nepotvrđenim informacijama znao ih je sve postrojiti i pjevati im po više od sat vremena
ma nema sanse bio je premlad, osim ako ga zaim nije vodio sa sobom![]()
![]()
sad znamo ko je kriv sto je decko onakav
-
udrch
#79 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
samo se vi zezajte..
ali ovo će Čović iskoristiti da dobije kanal na hrvatskom jeziku..
ovakve argumente da na takozvanim multietničkim kanalima godinama pjevaju najmonstruozniji ratni zločinci je vrlo teška situacija..
ovdje niko ne spominje Merlina, namjerno prešućujete nejgove zločine..treba ga poslati u Australiju, pa da vidimo da li će opet dijeliti cigare ratnim zarobljenicima..
ali ovo će Čović iskoristiti da dobije kanal na hrvatskom jeziku..
ovakve argumente da na takozvanim multietničkim kanalima godinama pjevaju najmonstruozniji ratni zločinci je vrlo teška situacija..
ovdje niko ne spominje Merlina, namjerno prešućujete nejgove zločine..treba ga poslati u Australiju, pa da vidimo da li će opet dijeliti cigare ratnim zarobljenicima..
- Muhamed Đakmić
#80 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Javio nam se golub, čekamo da se javi neki gavran, jastreb, ili soko i da kaže da je od Merlinovih cigara dobio rak pluća.
- %tacno*
#81 Re: Hanka Paldum
Sarajevo1946 wrote: Ja volim recimo Eru Ojdanića, jesam li i ja za dijagnozu?
procijeni sam...
- Muhamed Đakmić
#82 Re: Hanka Paldum
On je bio primoran na ovo.%tacno* wrote:Sarajevo1946 wrote: Ja volim recimo Eru Ojdanića, jesam li i ja za dijagnozu?
procijeni sam...
- %tacno*
- Muhamed Đakmić
#84 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Ričarde, je l' tako da je Era natjeran na ovo?
-
Hodidid
#85 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Era Ojdanic je pjevao cetnicke pjesme sa sajkacom i kokardom na glavi jos 1987 godine u Okucanima u zapadnoj Slavoniji i to u dvorani pred par hiljada odusevljenih posjetilaca.
- It_is_a_Leclerc
#86 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Jel uhapšena djihatlijka Hanka ? Ja sam sve na iglama, i čekam moment kad će javiti da su herojci dohakali ovoj mudolomki.
Upravo sam dobio informaciju od zarobljenika Dragana Noja, koji kaže da je Hanka uobičavala tjerati srpske zarobljenike da napamet nauče recepte za baklavu, pirjan, drobeni burek, tikvenjaču i druge peksimete.
"Ni sama ne znam zašto ih volim, kad mojoj sreći došao je kraj". Upravo tako, Hankice ! Došao je kraj tvom zulumu !
Upravo sam dobio informaciju od zarobljenika Dragana Noja, koji kaže da je Hanka uobičavala tjerati srpske zarobljenike da napamet nauče recepte za baklavu, pirjan, drobeni burek, tikvenjaču i druge peksimete.
"Ni sama ne znam zašto ih volim, kad mojoj sreći došao je kraj". Upravo tako, Hankice ! Došao je kraj tvom zulumu !
- mO k3
#87 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Hanka u ekstazi .....prljavi Hare wrote:Istina izlazi na vidjelo.Nisu islamistima bili dovoljni lavovi,već su nejač pomahnitaloj Hanki vodili.
Hanka Paldum-"Nije to prvi put"
https://www.youtube.com/watch?v=evA_NZhDdFU
- uglavnomja
#88 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
jukin helikopter 
-
vivace
#89 Re: Hanka Paldum
koji je ovo kiceraj,velikosrpski kiceraj. strava i uzas.%tacno* wrote:Sarajevo1946 wrote: Ja volim recimo Eru Ojdanića, jesam li i ja za dijagnozu?
procijeni sam...
- harell
#90 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
malac neznalac wrote:Slusam hanku godinama i pravo je gotivim... Nebih zelio da je ovo istina!

- bingov buraz
#91 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Zar sumnjas,eno ima i slika na naslovnici...doduse malo fotosopirana al imamalac neznalac wrote:Slusam hanku godinama i pravo je gotivim... Nebih zelio da je ovo istina!
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#92 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Sad barem znamo ko je najveći krivac za negativni priraštaj u slobodarskoj šumskoj!
HANKA-TESTIS SLAYER!!!
HANKA-TESTIS SLAYER!!!
- %tacno*
#93 Re: Hanka Paldum
ne vrijedjajvivace wrote:koji je ovo kiceraj,velikosrpski kiceraj. strava i uzas.%tacno* wrote:Sarajevo1946 wrote: Ja volim recimo Eru Ojdanića, jesam li i ja za dijagnozu?
procijeni sam...
- Muhamed Đakmić
#94 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Era je car, pripadnik jedne druge ere, nemojte na njeg.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#95 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Nemoj reagovati na prvu,možda je samo novinarska patka.malac neznalac wrote:Slusam hanku godinama i pravo je gotivim... Nebih zelio da je ovo istina!
- Muhamed Đakmić
#96 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Možda je, ali ja sumnjam da bi neko izlazio sa ovakvim optužbama bez provjere.prljavi Hare wrote:Nemoj reagovati na prvu,možda je samo novinarska patka.malac neznalac wrote:Slusam hanku godinama i pravo je gotivim... Nebih zelio da je ovo istina!
-
Hodidid
#97 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Kako god Hanka je kriva sto se Golub nije ozenio.
-
nihoniho
#98 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
To su istorijske cinjenice. Radili su 2 - 4 sata, Hanka, Pimpek, Kindze, Fadil Toskic.malac neznalac wrote:Slusam hanku godinama i pravo je gotivim... Nebih zelio da je ovo istina!
- bingov buraz
#99 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Cojones assasin!prljavi Hare wrote:Sad barem znamo ko je najveći krivac za negativni priraštaj u slobodarskoj šumskoj!![]()
HANKA-TESTIS SLAYER!!!
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise