KatarinaKosaca wrote:Da, biće da je takodječak sa šibicama wrote:Ja ne znam sto si ti kristina toliko nahorozena na Sanku, bice da je neuzvracena ljubav?s obzirom da je uvijek bio sarmer i zavodnik, ali ne i takav ljubavnik
![]()
![]()
Po čemu? Pojam samo po tome što je on imao štelu, protekciju i privilegije od ranog djetinstva, a oni od 1992. Jedina razlika... Inače, otac mu je kadrovik i baš jedan od onih podobnih nekvalitetnih iz prošlog sistema. Kad je Šanko upisivao Medicinu cijela jedna generacija je radila prijemni običnom olovkom, da bi se Šankin prijemni mogao ispraviti.. jer je bio loš učenik i nije znao.. Dakle, cijela generacija. Potom je na sličan način, navodno i ispite polagao, pa je ostala uzreka " Da Bog da te Šanko liječio".. I to je tebi "ono pojam"dječak sa šibicama wrote:Salu na stranu, covjek je sigurno upleten u kojekakve mutljavine i ono ja tebi ti meni, ali Sanko je za ovu SDA mladomuslimansku halku, ono, pojam.![]()
![]()
Inače, loš običaj foruma, kad se nešto kaže ili napiše o nekome iz SDP-a, odmah je "nešto osobno" "nauzvraćena ljubav" itd, ili svaki post treba početi sa "Mrzim SDA", da ne bi bilo tako... A fakat gadi mi se SDA, iako nije tema ove teme
Vrlo dobro sjećanje i zapažanje . Kao da je juče bilo, kad se tako pričalo ...a od strane studenata njegove generacije potvrđivalo i smijalo. Niko se ne sjeća da je polagao ispit sa Šankom. Sve je to bilo iza zatvorenih vrata sa desetkama po "babi" koje su ga dovele do studenta generacije. ( bar se tako govorilo). A onda je došao rat , i Šanko je sa dijagnozom karcinoma testisa " evakuisan" u Ljubljanu , gdje je završio specijalizaciju iz interne medicine ( a tamo su mu dg.raka "opovrgli"
Uzgred, slažem se sa forumašima koji smatraju da treba ukinuti izmišljene nesvrishodne funkcije " direktora disciplina" i " savjetnika" nastalih za legalno zgrtanje enormnih plata , koji KCUS koštaju "velikih para"... samo za 4-5 savjetnike izdvaja se 50.000 KM mjesečno. Dok ostali "bezimeni" rade i rimbače dan i noć za mizerne plate, ovi uživaju ko sultani i veziri. Sa" crvenom akreditacijom" s malo rada do velikih para...