Trebala bi baba zavrsiti lagano do kraja ..Ovaj Tomic ce izgubiti 95 % Jel ono i prosle godine ovdje rano ispao ?
Dosta za danas idem ufatiti sna sinoc sam spavao 3 sata samo ..
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Bit ce Bernard tvrdji ove godine, sasvim sigurno. Nego, Leo, znas li s kim Roger ima negativan skor osim Nadala i Murraya?Leopold_IV wrote:Prethodno ocekivani mec Fedex - Tomic ce se ipak dogoditi
Nadam se reprizi proslogodisnjeg meca
Moja prognoza 3:1 za Fedexa.
Mislim da je Canas, ali vise nije aktivan. Od aktivnih a da je barem odigrao 2 meca ne znam nikoga. Znam da mu ne lezi Simon nikako. Prosvjetli me Shakeshake69 wrote:Bit ce Bernard tvrdji ove godine, sasvim sigurno. Nego, Leo, znas li s kim Roger ima negativan skor osim Nadala i Murraya?Leopold_IV wrote:Prethodno ocekivani mec Fedex - Tomic ce se ipak dogoditi
Hrbaty!Leopold_IV wrote:Mozda Berdych, sad mi naumpade. Znam da je u zadnje 3 god tu negdje.
Možda bude i gušće a i možda ga i počisti.Ovo je meč gdje je sve ama baš sve otvorenoLeopold_IV wrote:Prethodno ocekivani mec Fedex - Tomic ce se ipak dogoditi
XI JINPING wrote:Možda bude i gušće a i možda ga i počisti.Ovo je meč gdje je sve ama baš sve otvorenoLeopold_IV wrote:Prethodno ocekivani mec Fedex - Tomic ce se ipak dogoditi
On mi nikad ne bi pao na pametshake69 wrote:Hrbaty!Leopold_IV wrote:Mozda Berdych, sad mi naumpade. Znam da je u zadnje 3 god tu negdje.S njim Roger ima 1:2 a s Canas je egal, koliko znam. Pred Argentincevu penziju ga je jednom bas ponizio, ali Ceh ima razloga da bude happy zbog odabranoga drustva!
da nije Alex Corretja, samo mi on pada na pamet kao izrazito jak šljakas koji je zatekao Nadala prije 2005 i koji je bio bolji na zemlji od Federera prije nego li se Fed unaprijedio znacajno pojavom Nadala.ultima_palabra wrote:Hrbaty vodi u međusobnom duelu i protiv Federera i protiv NadalaJedini koji je još može pohvaliti tim je...
Ne znam,ali mene je mali Tomić oduševio protiv Novaka.Jeste da je bila egzibicija ali zapinjo je i broj 1 u tom meču pa izgubi glat.Leopold_IV wrote:XI JINPING wrote:Možda bude i gušće a i možda ga i počisti.Ovo je meč gdje je sve ama baš sve otvorenoLeopold_IV wrote:Prethodno ocekivani mec Fedex - Tomic ce se ipak dogoditi
Jedino otvoreno sto ja ovdje vidim je Fedexov put u 4 kolo. Mali Berni je kurcevit, prepotentan i pun samopouzdanja ali mnoge takve je do sada Roger grubo prizemljio pa mislim da ce i Tomica.
Svakako je da ce mec biti zanimljiv i mislim da ce ga postaviti u nocni tetmin, dakle poslastica za subotu ujutro za nas.
Dobar, pogodio si. Alex je taj a razlog je dominacija na zemlji dok su obojica bili 'upcoming stars'.Leopold_IV wrote:da nije Alex Corretja, samo mi on pada na pamet kao izrazito jak šljakas koji je zatekao Nadala prije 2005 i koji je bio bolji na zemlji od Federera prije nego li se Fed unaprijedio znacajno pojavom Nadala.ultima_palabra wrote:Hrbaty vodi u međusobnom duelu i protiv Federera i protiv NadalaJedini koji je još može pohvaliti tim je...
niko drugi mi ne pada na pamet
ali informacija za D.Hrbatyja mi je bila novost i bas mi je drago da si me uputio na ovu zanimljivu informaciju.shake69 wrote: Dobar, pogodio si. Alex je taj a razlog je dominacija na zemlji dok su obojica bili 'upcoming stars'.
Steta zbog brutalnog zrijeba za pojedine, ali i dalje mislim da ce iz drugog esalona neko napraviti dobar rezultat, prije svih mislim na Janowicza, Raonica, Nishikorija i Chilkana, iako potonja tri vec igraju blizu odabranog Top 10 drustva ili su tamo kratko bili.Leopold_IV wrote:ali informacija za D.Hrbatyja mi je bila novost i bas mi je drago da si me uputio na ovu zanimljivu informaciju.shake69 wrote: Dobar, pogodio si. Alex je taj a razlog je dominacija na zemlji dok su obojica bili 'upcoming stars'.
Imam nekakav utisak da bi Janowicz mogao ispisati Almagra.
Kakvo brutalno "flat" mlaćenje lotice ce biti na tom mecu.
Malo je igraca koji onako baskompromisno udaraju lopticu kao ova dvojica.
Ima na kladionici koef da ce u mecu biti TB i postavljen je na visokih 1,50 i mislim da treba odigrati...
Ko zna, znaLeopold_IV wrote:da nije Alex Corretja, samo mi on pada na pamet kao izrazito jak šljakas koji je zatekao Nadala prije 2005 i koji je bio bolji na zemlji od Federera prije nego li se Fed unaprijedio znacajno pojavom Nadala.ultima_palabra wrote:Hrbaty vodi u međusobnom duelu i protiv Federera i protiv NadalaJedini koji je još može pohvaliti tim je...
niko drugi mi ne pada na pamet
Smijem se i ja uključiti ?!shake69 wrote:znas li s kim Roger ima negativan skor osim Nadala i Murraya?
Biće, možda, ako budem imo vremena.Leopold_IV wrote:Necko, moze li jedan strucni uvod u ovaj mec nakon odigrana 2 kola, onako kvalitetno kako znas
Smijem se i ja uključiti ?!necko_hz wrote:shake69 wrote:znas li s kim Roger ima negativan skor osim Nadala i Murraya?
I meni je Simon pao na pamet ali sam se sto se tice ostalih ogranicio samo na aktivne igrace.necko_hz wrote:Upravu si za Simona, zaboravio sam onu predaju iz Miamia. Nisam vidio da si se ograničavao na godine, pa sam zato nabrojao pomenute tenisere. Hrbaty je i Federera i Nadala odradio sa stilom.