E ako vala poslije hiljada godina postojanja religija niste to još odredili ne znam šta više čekate ...nasa wrote:Morali bi najprije odrediti koji su kriteriji za dobrog vjernika,ko je pravi musliman ,katolik ili pravoslavac...
Može li religija pomoći državi BiH ?!
- fatamorgana
#76 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
- fatamorgana
#77 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Haj' ti prvi počni pa ako primijetiš kak'u pozitivnu il' negativnu promjenu dojavi!pussysmoke wrote: E zato treba da se molimo da nam bude bolje ...
- nasa
#78 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Ma kako nije doslovno je Opisao veliki dio danasnjih "vjernika" .....pussysmoke wrote:Autor bajki koje si ozbiljno shvatio nije upisao ni jednu lošu karakteristiku svojim likovima.It_is_a_Leclerc wrote:Može.
Koja to religija kaže - ukradi, opljačaj poljoprivrednika, sramoti studente, ukradi od nezaposlenih i invalida, zaposli rodbinu ?! Koji je to islamski poslanik ili kršćanski svetac dobio taj epitet zato što je bio ohol, vozao skupe aute dok mu je narod umirao ?!
U BiH na vlasti ima jako malo vjernika. Da ih ima više, bilo bi nam sjajno !
- fatamorgana
#79 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Ma kako nije doslovno je Opisao veliki dio danasnjih "vjernika" .....nasa wrote:
Autor bajki koje si ozbiljno shvatio nije upisao ni jednu lošu karakteristiku svojim likovima.
A jesil' ti današnji il' jučerašnji?
- pussysmoke
#80 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
fatamorgana wrote:E ako vala poslije hiljada godina postojanja religija niste to još odredili ne znam šta više čekate ...nasa wrote:Morali bi najprije odrediti koji su kriteriji za dobrog vjernika,ko je pravi musliman ,katolik ili pravoslavac...

- pussysmoke
#81 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Sile svemira ujedinite se i pomozite da se zaustavi glad i neimaština na zemlji, da se kazne zli ljudi i da se legalizuje marica.fatamorgana wrote:Haj' ti prvi počni pa ako primijetiš kak'u pozitivnu il' negativnu promjenu dojavi!pussysmoke wrote: E zato treba da se molimo da nam bude bolje ...
Evo dosta od mene. Sada nam je još ostalo da vidimo da li je upalilo. Ubi me očekivanje rezultata moje molitve.
- fatamorgana
#82 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Nešto kontam .... znači postoje i lažni vjernici .... pa što odma' ne reče, ja se ovdje slomi' na ovom pdf-u,nasa wrote:Morali bi najprije odrediti koji su kriteriji za dobrog vjernika,ko je pravi musliman ,katolik ili pravoslavac...
- nasa
#83 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Pa nisam duhfatamorgana wrote:A jesil' ti današnji il' jučerašnji?nasa wrote:
Ma kako nije doslovno je Opisao veliki dio danasnjih "vjernika" .....
- fatamorgana
#84 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Prati redovno dnevnik radi rezultata,pussysmoke wrote:
Evo dosta od mene. Sada nam je još ostalo da vidimo da li je upalilo. Ubi me očekivanje rezultata moje molitve.
- fatamorgana
#85 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
A kakav ti je nijjet, današnji il' jučerašnji?nasa wrote:Pa nisam duhfatamorgana wrote:A jesil' ti današnji il' jučerašnji?nasa wrote:
Ma kako nije doslovno je Opisao veliki dio danasnjih "vjernika" .....danasnji naravno, a Bog zna u koju vrstu spadam
- nasa
#86 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Daaaaaa,licemjeri i tako to,jako dobro opisani u Kur'anu,vjeruju ili se pretstavljaju kao takvi zbog ovozemaljskih koristi,vjeruju ,a slijede strasti itd.fatamorgana wrote:Nešto kontam .... znači postoje i lažni vjernici .... pa što odma' ne reče, ja se ovdje slomi' na ovom pdf-u,nasa wrote:Morali bi najprije odrediti koji su kriteriji za dobrog vjernika,ko je pravi musliman ,katolik ili pravoslavac...
- nasa
#87 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Sutrasnji,napredni vjernikfatamorgana wrote:A kakav ti je nijjet, današnji il' jučerašnji?nasa wrote:
Pa nisam duhdanasnji naravno, a Bog zna u koju vrstu spadam
- pussysmoke
#88 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Eto tako se to radi. A ne kao pojedini "vjernici", bez zastave Saudijske Arabije ne idu nigdje, da svi mogu da vide kojem se oni klanjaju. Religija je privatna stvar pojedinca, a ako se ne slažete, onda neka vam ne smetaju karikature Muhameda a.s. Ako ti imaš pravo da nešto iznosiš u javnost, imam i ja pravo da kažem šta mislim o tome.nasa wrote:Pa nisam duhfatamorgana wrote:A jesil' ti današnji il' jučerašnji?nasa wrote:
Ma kako nije doslovno je Opisao veliki dio danasnjih "vjernika" .....danasnji naravno, a Bog zna u koju vrstu spadam
- fatamorgana
#89 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
A što su ti takvi bezobrazni pa to je čudo jedno, ja kakvog sve svijeta ima ....nasa wrote: Daaaaaa,licemjeri i tako to,jako dobro opisani u Kur'anu,vjeruju ili se pretstavljaju kao takvi zbog ovozemaljskih koristi,vjeruju ,a slijede strasti itd.
Last edited by fatamorgana on 11/01/2013 20:15, edited 1 time in total.
- pussysmoke
#90 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Šta je miskin onda?nasa wrote:Sutrasnji,napredni vjernikfatamorgana wrote:A kakav ti je nijjet, današnji il' jučerašnji?nasa wrote:
- fatamorgana
#91 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Znači i ti od sutra okrećeš stranicu,nasa wrote:Sutrasnji,napredni vjernikfatamorgana wrote:A kakav ti je nijjet, današnji il' jučerašnji?nasa wrote:
- nasa
#93 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Miskin je nostalgicarpussysmoke wrote:Šta je miskin onda?nasa wrote:
Sutrasnji,napredni vjernik
- nasa
#94 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
I tako svaki dan ali nikako da pobjegnem iz bosanske stvarnosti....fatamorgana wrote:Znači i ti od sutra okrećeš stranicu,nasa wrote:Sutrasnji,napredni vjernikfatamorgana wrote:
A kakav ti je nijjet, današnji il' jučerašnji?
- fatamorgana
#95 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Jes' al' ne Jugo već bliskoistoĆni, Kabul, Kandahar, te turistiĆke destinacije,nasa wrote:
Miskin je nostalgicar
- nasa
#96 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Mislim da je halifat u pitanjufatamorgana wrote:Jes' al' ne Jugo već bliskoistoĆni, Kabul, Kandahar, te turistiĆke destinacije,nasa wrote:
Miskin je nostalgicar
- fatamorgana
#97 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
To je davno određeno od strane Nadležnog,nasa wrote: I tako svaki dan ali nikako da pobjegnem iz bosanske stvarnosti....
- fatamorgana
#98 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
ZnaĆi ni on nije odolio privlačnoj snazi Hiljadu i jedne noći,nasa wrote:Mislim da je halifat u pitanjufatamorgana wrote:Jes' al' ne Jugo već bliskoistoĆni, Kabul, Kandahar, te turistiĆke destinacije,nasa wrote:
Miskin je nostalgicar
- nasa
#99 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
La Havle Vela Kuvvete Illa Billahfatamorgana wrote:To je davno određeno od strane Nadležnog,nasa wrote: I tako svaki dan ali nikako da pobjegnem iz bosanske stvarnosti....
- fatamorgana
#100 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Vidim šica se stranim jezicima,nasa wrote:
La Havle Vela Kuvvete Illa Billah