rutinski
već obezbeđen plasman u 1/8 finala
sutra od 18:00h protiv Saudijske Arabije
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
I kod Šveda.crohanball wrote:da se nadovežem na ove prognoze..
unazad 10 godina od 2003. pa do danas imamo uzi krug favorita a to su naravno Francuska, odmah iza njih Hrvatska, pa Danska i tek onda Španjolska iako je domaćin sto za mene nema neke veze, naravno tu je porpora domaćih navijača i to je mali vjetar u leđa ali to je samo kod Nijemaca prolazilo.
Sigurno da je Hrvatska imala boljih šutera od ovih pobrojanihcrohandbal wrote:2.Hrvatska- igraju najljepši rukomet, brz s puno trčanja i križanja, vanjski šuteri nikad bolji Vuković,Duvnjak,Kopljar,Bičanić,čudo od djeteta Stepančić, Mandalinić bomba u ruci...mana neiskustvo jer su jos mladi ali bas to i moze biti prednost zelja za ostvarivanjem i dokazivanjem.. obrana jedna od najboljih.
htio sam reć sto se tice zadnja 2-3 natjecanja ali i mozda u povjesti jos su mladi a jako velik potencijal ako gledas kad ligu prvaka ( igraju u zagrebu ) sto se tice ovih mladih. stvarno jako mladi a već sad jako dobri naravno jos ima prostora puno za napredaklegenda reala wrote:I kod Šveda.crohanball wrote:da se nadovežem na ove prognoze..
unazad 10 godina od 2003. pa do danas imamo uzi krug favorita a to su naravno Francuska, odmah iza njih Hrvatska, pa Danska i tek onda Španjolska iako je domaćin sto za mene nema neke veze, naravno tu je porpora domaćih navijača i to je mali vjetar u leđa ali to je samo kod Nijemaca prolazilo.
Apsolutnog favorita na ovom prvenstvu nema, Francuska,Danska,Hrvatska,Španija sve to trenutno u pet deka.
Francuzi nisu u formi kao prije.
Sigurno da je Hrvatska imala boljih šutera od ovih pobrojanihcrohandbal wrote:2.Hrvatska- igraju najljepši rukomet, brz s puno trčanja i križanja, vanjski šuteri nikad bolji Vuković,Duvnjak,Kopljar,Bičanić,čudo od djeteta Stepančić, Mandalinić bomba u ruci...mana neiskustvo jer su jos mladi ali bas to i moze biti prednost zelja za ostvarivanjem i dokazivanjem.. obrana jedna od najboljih.
a ja imam kecacrohanball wrote:utakmica Tunis-Crna Gora jako napeto
ipak je tunis uspio pobijediti crnu goruvejza00 wrote:a ja imam kecacrohanball wrote:utakmica Tunis-Crna Gora jako napeto
majke mi xDvejza00 wrote:pa jbt ovi kengure da su izveli na parket bolje bi igrali, jebo ih otac
Ja sam zadovoljan,jeste da su igrali protiv refuznih ekipa...valensija wrote:Srbija - Belorusija 34-28
rutinskidrugi trijumf u nizu
već obezbeđen plasman u 1/8 finala![]()
sutra od 18:00h protiv Saudijske Arabije
Njemci bi prošli dalje kako god. Čak im ovaj rezultat manje odgovara što se prolaska tiče nego li pobjeda Tunisa. Sada su im samo šanse za drugo mjesto vraćene, ali i to je vrlo teško (trebalo bi da Tunis ne dobije Argentinu, ili da oni uzmu Francuze, ili da Brazil dobije Đetiće).vejza00 wrote:ne znam gledatel brazil tunis, ali meni se cini da sudije pomazu brazil, samo da bi nijemci prosli dalje