Povreda tokom sexa

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
SultanSuljke

#76 Re: Povreda tokom sexa

Post by SultanSuljke »

ima da dobije cola pranje umjesto bijelo pranje :lol: :lol: :lol:
Ugljesa_

#77 Re: Povreda tokom sexa

Post by Ugljesa_ »

Ghost_Rider_XXX wrote:
Ma ja ba wrote:
Ugljesa_ wrote:Decki vi znate da vas vrsnjak u sebi nema kostiju koje se mogu slomiti...? Molim vas recite mi da to znate... :lol:
Nisu jos skontali da se radi o misicu. :lol:

Nadoce u voznji jednog dana. :lol:
Penis nije mišić, i da, vrlo lako se može slomiti, i ako se ne reaguje na vakat, možeš se kasnije s njim slikat.
Slomiti u smislu o kom oni govore ne mozes, da ga cujes da pukne ko daje ruka, moze se ostetiti odnosno popucati mebrana zbog naglog savijanja u toku odnosa...doslo bi do oticanja, jakog bola itd...
Sanchezsa90

#78 Re: Povreda tokom sexa

Post by Sanchezsa90 »

Je*ala vas kola to je bila zadnja opcija naravno da sam pokusao pljuvackom ali mi se usta sasusila i to ono pri ruci bilo i vise od zajebancije . Za vas sto kenjate da sam povrijedio djevojku znaci djevojku vidjam skoro svaki dan bas smo dobri nema razloga da mi ne kaze :)

Znao sam ja da ce ovo prerasti u zajebanciju ali hajde kad je zajebacije nek bude da valja :D
eluna

#79 Re: Povreda tokom sexa

Post by eluna »

Sanchezsa90 wrote:Je*ala vas kola to je bila zadnja opcija naravno da sam pokusao pljuvackom ali mi se usta sasusila i to ono pri ruci bilo i vise od zajebancije . Za vas sto kenjate da sam povrijedio djevojku znaci djevojku vidjam skoro svaki dan bas smo dobri nema razloga da mi ne kaze :)

Znao sam ja da ce ovo prerasti u zajebanciju ali hajde kad je zajebacije nek bude da valja :D
ajde malo proguglaj kao da si žensko - kad dođe do nasilne penetracije penisa u vaginu, tj. kad je vagina suha - šta se zbiva ............... čuj nema razloga da ti ne kaže :-) :-) :-)
Ugljesa_

#80 Re: Povreda tokom sexa

Post by Ugljesa_ »

Sanchezsa90 wrote:Je*ala vas kola to je bila zadnja opcija naravno da sam pokusao pljuvackom ali mi se usta sasusila i to ono pri ruci bilo i vise od zajebancije . Za vas sto kenjate da sam povrijedio djevojku znaci djevojku vidjam skoro svaki dan bas smo dobri nema razloga da mi ne kaze :)

jok eto nece u zahebanciju prerasti, ne moze bolan kola bit nikakava opcija ni prva ni zadnja :D
al hajd ucis dok si mlad, valjda nisi pokvario nista dolje
ek0

#81 Re: Povreda tokom sexa

Post by ek0 »

-
Last edited by ek0 on 09/11/2016 13:20, edited 1 time in total.
starii

#82 Re: Povreda tokom sexa

Post by starii »

pitaj tu macu sto si je guzio da i njoj nisi sta polomio :D
SultanSuljke

#83 Re: Povreda tokom sexa

Post by SultanSuljke »

napreduje tema........ovaj je ubo s temom ko prstom u govno ..... :lol: :lol: :lol: :lol:
eluna

#84 Re: Povreda tokom sexa

Post by eluna »

III SULTAN III wrote:napreduje tema........ovaj je ubo s temom ko prstom u govno ..... :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ugljesa_

#85 Re: Povreda tokom sexa

Post by Ugljesa_ »

ek0 wrote:
Ugljesa_ wrote:Decki vi znate da vas vrsnjak u sebi nema kostiju koje se mogu slomiti...? Molim vas recite mi da to znate... :lol:
Objasni to njemu http://www.24sata.hr/sport/moralo-je-bo ... nis-293867

Sto se tice teme, jarane, gdje ces kolu pa dobro je da ti nije otp'o unutra nakon toga. Evo ti savjet ako se nadjes jos jednom u "bezizlaznoj" situaciji, uzmes ono Floriol ulje, ovo sam testirao kada sam bio u slicnom belaju kao i ti i radi, klize k'o ludo. A prije toga sam bio naivan k'o i ti pa sam tako ni tamo ni 'vamo i nedugo nakon toga mi se "napuhao" u sirinu skoro duplo, strahota bilo gledati. I sta cu, odem ja spavati nakon toga, probudim se ujutro i vidim da se skoro vratilo u normalu.

Cek aha, jel ti tvrdis da penis ima kosti koje se mogu slomiti??? :D Procitaj moj post opet, jasan je. Moze se ostetiti, vjerovatno se njemu isto desilo, proci ce.

I stvarno zar toliko zapne pa se moraju i namirnice koristiti za sex :lol:
Logovan

#86 Re: Povreda tokom sexa

Post by Logovan »

starii wrote:pitaj tu macu sto si je guzio da i njoj nisi sta polomio :D
Eh ako je i njoj nešto polomio onda jebi ga, usro je i šefa i stanicu. :lol: :lol: :lol:
eluna

#87 Re: Povreda tokom sexa

Post by eluna »

zlo87 wrote:
Eh ako je i njoj nešto polomio onda jebi ga, usro je i šefa i stanicu. :lol: :lol: :lol:
i pendrek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kokuz_sa

#88 Re: Povreda tokom sexa

Post by kokuz_sa »

eluna wrote:
zlo87 wrote:
i pendrek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
valjda su im ostale lisice citave :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#89 Re: Povreda tokom sexa

Post by Velkoski »

Što nisi prob'o ovu soluciju

Image

:mrgreen:
Sanchezsa90

#90 Re: Povreda tokom sexa

Post by Sanchezsa90 »

U ponedjeljak idem popravila se situacija ili ne , a ko bude los ishod sljedeca tema je trzim momka :D :D
4m3l

#91 Re: Povreda tokom sexa

Post by 4m3l »

Ja sam cuo da je najbolje sa TOT MASTI podmazat..
Ma ja ba

#92 Re: Povreda tokom sexa

Post by Ma ja ba »

Ghost_Rider_XXX wrote:
Ma ja ba wrote:
Nisu jos skontali da se radi o misicu. :lol:

Nadoce u voznji jednog dana. :lol:
Penis nije mišić, i da, vrlo lako se može slomiti, i ako se ne reaguje na vakat, možeš se kasnije s njim slikat.
Opusti se. Nije valjda da je taj penis tako osjetljiva tema!

Tkivo, organ, misic, blah, blah, blah ljudi se mogu prepirati do sutra. Da, zvanicno nije misic, ali u svom sklopu ima majusne misice koji kontrolisu protok krvi, blah, blah da ne idemo u strucne nazive....

Elem, poenta je da ako ko sivonja guras nesto u nesto sto nije pripremljeno za primanje, logika ti nalaze da ces povrijediti svoj "njezni" organ, ali ga slomiti neces jer nema u sebi kost da bude slomljen.

I jos kad sve to podmazes kolom, sta drugo uraditi nego se sprdati sa cijelom temom.
l33t

#93 Re: Povreda tokom sexa

Post by l33t »

leet wrote:Što nisi prob'o ovu soluciju

Image

:mrgreen:
:thumbup: sa okusom kole :)
Ghost_Rider_XXX

#94 Re: Povreda tokom sexa

Post by Ghost_Rider_XXX »

Ma ja ba wrote:Opusti se. Nije valjda da je taj penis tako osjetljiva tema!

Tkivo, organ, misic, blah, blah, blah ljudi se mogu prepirati do sutra. Da, zvanicno nije misic, ali u svom sklopu ima majusne misice koji kontrolisu protok krvi, blah, blah da ne idemo u strucne nazive....

Elem, poenta je da ako ko sivonja guras nesto u nesto sto nije pripremljeno za primanje, logika ti nalaze da ces povrijediti svoj "njezni" organ, ali ga slomiti neces jer nema u sebi kost da bude slomljen.

I jos kad sve to podmazes kolom, sta drugo uraditi nego se sprdati sa cijelom temom.
Jašta neg treba u stručne nazive i dijagrame postaviti ne bi li ovakvi šta naučili, jerbo ne mogu da vjerujem da bilo ko, kome je IQ veći od jebene temeperature u sobi može koristiti kolu kao lubrikant. Meni je to za stručno psihološko vještačenje. :-)
eluna

#95 Re: Povreda tokom sexa

Post by eluna »

jao temperatura mije skoro 38, ali ne da mise da propustim ovu zajebanciju :lol: :lol: :lol: :lol:
last mohicans

#96 Re: Povreda tokom sexa

Post by last mohicans »

radostan dan wrote:zajebo se s kolom, trebo je gusti kakav uzeti...
:lol: :lol: :lol:
radostan dan

#97 Re: Povreda tokom sexa

Post by radostan dan »

samo gusti da je uzeo sa stola, ne bi bilo problema, bilo koji, čak i onaj vitinkin.
kokuz_sa

#98 Re: Povreda tokom sexa

Post by kokuz_sa »

napisa lik da mu nije tvrd ko prije

garant je Light Coca Colu koristio :D :D
last mohicans

#99 Re: Povreda tokom sexa

Post by last mohicans »

Ja mislim da je to zato što je neposredno prije poljevanja promućko kolu :lol: :lol:
Ma ja ba

#100 Re: Povreda tokom sexa

Post by Ma ja ba »

Ghost_Rider_XXX wrote:
Ma ja ba wrote:Opusti se. Nije valjda da je taj penis tako osjetljiva tema!

Jašta neg treba u stručne nazive i dijagrame postaviti ne bi li ovakvi šta naučili, jerbo ne mogu da vjerujem da bilo ko, kome je IQ veći od jebene temeperature u sobi može koristiti kolu kao lubrikant. Meni je to za stručno psihološko vještačenje. :-)
Suti bolan, mogo mu je i korodirati kao novcic u casi kole, ali sva sreca pa nije od metala napravljen. :lol:
Doduse, i komad djigerice u casi kole zacas bude poparen. :lol: :lol:

Momak ga je testirao i kaze da mu nije vise tvrd kao nekada. ahahhahahahha, izjela ga kola. :lol:
Post Reply