Stvarno?opa22 wrote:evo upravo se FACETV kao dio "Euronews Network" ponudila da organizira spektakl u Skenderiji ili Zertri o svom trošku, kako bi BiH imala svog predstavnika u Švedskoj
Eurosong 2013-idemo ka turkoviziji :)
Moderator: _BataZiv_0809
-
Ambrozija
#76 Re: Eurosong Ma zdraO:)
- So What!
#77 Re: Eurosong Ma zdraO:)
Pa eto nije baš da mi je svejedno, ali oduvijek sam se radovao onom dijelu sa glasanjem i potajno se nadam da ćemo pobijediti jer smo eto svake godine favoriti
.
Uglavnom taj novac teško da će završiti tamo gdje treba i teško da ćemo primjetiti da se nešto promjenilo. Do sada se ulagalo oko milion maraka u taj projekt pa bi im bolje bilo da su kupili sezonu neke lige 5 ako već ne šalju nikoga.
Uglavnom taj novac teško da će završiti tamo gdje treba i teško da ćemo primjetiti da se nešto promjenilo. Do sada se ulagalo oko milion maraka u taj projekt pa bi im bolje bilo da su kupili sezonu neke lige 5 ako već ne šalju nikoga.
- opa22
#78 Re: Eurosong Ma zdraO:)
da na kraju dnevnika ponudio da FACETV preuzme odraginaziciju, jer kao ne postoji nikakva zakonska preprekaAmbrozija wrote:Stvarno?opa22 wrote:evo upravo se FACETV kao dio "Euronews Network" ponudila da organizira spektakl u Skenderiji ili Zertri o svom trošku, kako bi BiH imala svog predstavnika u Švedskoj
-
Ambrozija
#79 Re: Eurosong Ma zdraO:)
Ne bi to bilo lose, mada cisto sumnjam da ce biti ista od toga, jer koliko sam shvatila sutra je posljednji dan za prijavu ucesca, a i ne vjerujem da bi se BHRT slozio s tim...opa22 wrote:da na kraju dnevnika ponudio da FACETV preuzme odraginaziciju, jer kao ne postoji nikakva zakonska preprekaAmbrozija wrote:Stvarno?opa22 wrote:evo upravo se FACETV kao dio "Euronews Network" ponudila da organizira spektakl u Skenderiji ili Zertri o svom trošku, kako bi BiH imala svog predstavnika u Švedskoj
-
crnoplavo
#80 Re: Eurosong Ma zdraO:)
znaci nisu dali srpska grupa da ide na eurosong, pa odustaju, a srbi hoce da ide njihov predstavnik,
-
dječak sa šibicama
#81 Re: Eurosong Ma zdraO:)
Fazla s one dvijeEdin H. wrote:Nalazile se pare u ratu i nacini da posaljemo izvodjace, a sada ne mere![]()
Onda je otpjevao jednom dvaput "sva bol svijeta je nocas u Bosni, ostajem da bolu prkosim" u Zagrebu i vodnikovoj domaciji u Ljubljani, i zapalio za Ameriku. Ne znam gdje su zavrsile one dvije.
- Edin H.
#82 Re: Eurosong Ma zdraO:)
dječak sa šibicama wrote:Fazla s one dvijeEdin H. wrote:Nalazile se pare u ratu i nacini da posaljemo izvodjace, a sada ne mere![]()
skupa smo preko piste
![]()
Onda je otpjevao jednom dvaput "sva bol svijeta je nocas u Bosni, ostajem da bolu prkosim" u Zagrebu i vodnikovoj domaciji u Ljubljani, i zapalio za Ameriku. Ne znam gdje su zavrsile one dvije.
Imao je i Fudo (ako se dobro sjecam imena) - tehnicar sa Televizije dobru, ali tuznu pjesmu na engleskom, ali pobjedi Fazla.
Bio je i Zera
A to je inace bio pravi cirkus, ja bio u studiju.
Velik studio, nema grijanja, nevjerovatna hladnoca se uvlaci u kosti, ma bas ono kao sto nas je Djogo zajebavao kada je skidao dzemper (kao njemu vruce u studiju na Palama).
Elem Ismeta Dervoz vodi program, skine se u neku lafo haljinicu, cim zavrsi najavu, skoce pomocnici i zamotaju je u bunde.
Ako ne znas gdje su one dvije sa piste zavrsile, nisi ni trebao napisati komentar
-
julisiz es grant
#83 Re: Eurosong Ma zdraO:)
Imaju svi ti snimci na YouTube. Evo npr Žere:
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#84 Re: Eurosong Ma zdraO:)
imal makar kakva grupa na FB-hocemo na eurosong 
- Edin H.
#85 Re: Eurosong Ma zdraO:)
Fazla napisao pjesmu da se osigurajulisiz es grant wrote:Imaju svi ti snimci na YouTube. Evo npr Žere:
- Point.
#86 Re: Eurosong Ma zdraO:)
Euro Neuro Song Contest jest kic i zesce sranje sto se tice muzike i toga ali ipak mi je zao sto nas nece biti ove godine, jer ipak je ovo jedna vrsta promocije zemlje. Ne razumijem vas sto svrsavate na ovu odluku, isto da Dejan licno iz vasih dzepova uzme po milion maraka. Kad smo vec kod ovih para, pitaj Boga dragog gdje ce one zavrsiti umjesto na Eurosong, jedno je sigurno, nece u dzep "onih koji nemaju sta jesti", sto ova u izvjestaju rece. Kako god okrenes u gubitku smo.
Al et, bitno je raji reci kako se grozimo Eurosonga a svi mi isti gledamo svake godine. Doduse ove ne posto nas nece biti.

Al et, bitno je raji reci kako se grozimo Eurosonga a svi mi isti gledamo svake godine. Doduse ove ne posto nas nece biti.
- Privatna poruka
- Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!
- Twice
#88 Re: Eurosong Ma zdraO:)
Gospodin_bez_kravate wrote:Bosna i Hercegovina odustala od učešća na Eurosongu u Švedskoj
Sve manje i manje nade i tržišta za Ramba Amadeusa
A taman je pronašao sebe
- Irm@
#89 Re: Eurosong Ma zdraO:)
a pazi kako su oni dan prije isteka roka objavili da odustajemo od Eurosonga taman da ih ne stigne niko drugi zamjeniti.. koja stokaAmbrozija wrote:Ne bi to bilo lose, mada cisto sumnjam da ce biti ista od toga, jer koliko sam shvatila sutra je posljednji dan za prijavu ucesca, a i ne vjerujem da bi se BHRT slozio s tim...opa22 wrote:da na kraju dnevnika ponudio da FACETV preuzme odraginaziciju, jer kao ne postoji nikakva zakonska preprekaAmbrozija wrote: Stvarno?
- Janjicar
- opa22
#91 Re: Eurosong Ma zdraO:)
ovakvu pjesmu zelim u Svedskoj
- irac300
#92 Re: Eurosong Ma zdraO:)
Pa nije to baš tako bResplatno, kako se misli. Valja platiti kotizaciju za učestvovanje, a to sve opet ovisi o veličini zemlje. Tako da...NeJma ništa za naredni Eurosong, bar što se nas tiče. Za ove što spominju da Dejan ne uzima naše pare! Ne znam za vas, ali iz moje se kuće plaća ta pretplata, pa samim tim i Dejan.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#93 Re: Eurosong Ma zdraO:)
da, samo sto ti nece vratiti X KM koje bi potrosili na eurosong nego ce te pare otici drugdjeirac300 wrote:Pa nije to baš tako bResplatno, kako se misli. Valja platiti kotizaciju za učestvovanje, a to sve opet ovisi o veličini zemlje. Tako da...NeJma ništa za naredni Eurosong, bar što se nas tiče. Za ove što spominju da Dejan ne uzima naše pare! Ne znam za vas, ali iz moje se kuće plaća ta pretplata, pa samim tim i Dejan.
u ovome smo bar bili solidni
- Revolucionar ★
#94 Re: Eurosong Ma zdraO:)
A dobro, jest sjeb sto nas nece bit koliko god da je kič takmicenje.. ta lova nece biti upotrebljena za bolji sadrzaj na BHRT 100 %, a ti paša gledaj pa nemoj platit pretplatu .. stesali su sve moguce u zadnjih 5 - 6 godina, za koju godinu ce ostati vijesti samo, a ostatak dana ce se vrtit reklame za kosmodisk
- MedenoSrce
#95 Re: Eurosong Ma zdraO:)
i Turska odustala
sad moram cekati da vidim ko ce imati najzgodniju pjevacicu kako bih znala za koga navijati
- Revolucionar ★
#96 Re: Eurosong Ma zdraO:)
Mislim, evo ti prognoza odmah . . Spanija, Engleska i tako te zemlje ce zapet na dnu sa oko 20 poena, Balticki blok standardno u vrhu na celu sa Rusijom, Skandinavci ima da domacinski poglasaju za sebe tako da me ne bi cudilo da neka zemlja iz tog podrucja uzme " pehar ", mada bih ja svoje pare bacio na Italiju ove godine ..
- MedenoSrce
#97 Re: Eurosong Ma zdraO:)
kome su pederi zabremedet 
-
dječak sa šibicama
#98 Re: Eurosong Ma zdraO:)
Sta god ja mislio o tom sajmu kica i pederluka, to je jedna od rijetkih manifestacija na kojima se BiH predstavlja kao normalna drzava, i konkurentna ostalima, bez obzira sto uglavnom dijaspora nabija glasove telefonima.
Naravno, novac treba uloziti u jos jedan film o ratu, silovanje, klanje, ubijanje, cmizdrenje, neka nas svijet samo po tome zna. Mozda daju jos malo sadake.
Naravno, novac treba uloziti u jos jedan film o ratu, silovanje, klanje, ubijanje, cmizdrenje, neka nas svijet samo po tome zna. Mozda daju jos malo sadake.
- Logovan
#99 Re: Eurosong Ma zdraO:)
Sad kad bude, oni odu na Eurosong i osvojimo prvo mjesto.Janjicar wrote:http://www.klix.ba/magazin/muzika/euros ... /121215019
Svaka im cast![]()
Podrzajem ih i svaka cast
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#100 Re: Eurosong Ma zdraO:)
Meni je ovdje najjaca UNHCR folijajulisiz es grant wrote:Imaju svi ti snimci na YouTube. Evo npr Žere: