Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post Reply
udrch

#76 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by udrch »

Bakir je kralj..najbolji političar kojeg BiH trenutno ima..
FOČANSKI PROPISI

#77 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by FOČANSKI PROPISI »

ušće wrote:@FOČANSKI PROPISI
ti toliko mrziš SDa pa pomalo i Bošnjake (mada tvrdiš da si iz Jeleča u šta sve manje vjerujem ) da to postaje paranoidno ponašanje ..
SDA se je uvijek predstavljala kao zaštitnik Bošnjaka i kao Bošnjačka stranka.
Hipotetički:
Sve rečeno protiv njih je i protiv Bošnjaka.
Ja znam da mnogi koriste ovu situaciju kako bi im j.... nanu naninu.

p.s.
Kako to izgleda pravi fočak,šta me je odalo?
Rima_amiR

#78 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by Rima_amiR »

Lupate gluposti, Ganic je jedini politicar u ex-yu koji je prije prvih visestranackih izbora bio milioner.
Vjerovatno ih je zaradio u Pretisu i Energoinvestu, gdje ga je udomio KOS.
VjecitiStudent

#79 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by VjecitiStudent »

cindrlimindrli wrote:
PipiDugaDevetka wrote:
Propast i katastrofa wrote:Odakle Ganicu za privatni univerzitet??
Prvi milion $ ukraden, otet od djece izbjegle iz Goražda koji su dobila, dakle, djeca dobila lično od Muamera el Gadafija na poklon kada su se vraćali kućama.

Sada više nema Gadafija, ( :( El-Fatiha šehidu :( ), a nema ni tih milion $.
Lupate gluposti, Ganic je jedini politicar u ex-yu koji je prije prvih visestranackih izbora bio milioner.
:-)
cindrlimindrli

#80 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by cindrlimindrli »

Rima_amiR wrote:Vjerovatno ih je zaradio u Pretisu i Energoinvestu, gdje ga je udomio KOS.
Moguce je, KOS mu stelio Pretis, Energoinvest i potijernice Interpola, a CIA poslove na katedrama americkih
univerziteta. :roll:
sase.ba

#81 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by sase.ba »

Ima li u ovoj zemlji ijedan značajniji (Bošnjački) političar koji nije ocrnjen i etiketiran kao lopov, profiter, varalica, izdajnik...navedite mi bar jednog? Najveći dio njih (bar 95%) ocrnio je Radončić i FTV sa Bakirom Hadžiomerovićem. Ljudi ne mogu razlučiti istinu od neistine, kontunirano nas bombarduju lažima i raznoraznim konstrukcijama. Živimo u sasvim medijski kontaminiranoj sredini za izluditi. Najveći grijeh (teret) Bakira Izetbegovića je njegov babo, svi ostali grijesi su izvedeni iz toga. Mislim da je Bakir posteniji (mada ne i sposobniji) od većine lidera bošnjačkih stranaka, te da trenutno ne postoji političar koji bi mogao ujediniti ovaj napaćeni i zavedeni narod.
Mađutim, mislim da je glavni problem BiH njena ustavna struktura koja ne dozvoljavaja neki značajniji napredak, a ne nesposobni lideri. O čemu mi ovdje pričamo kad polovina stanovnika BiH želi njen nestanak....a vi samo nastavite širiti Fahrine (avaz) i Zlatkove (ftv) laži o bošnjačkom vodstvu, rasturajte ovo bošnjačko tkivo što čuva ovu džavu od raspada, glorificirajte velikog vođu, izmišljajte, konstruišite, liječite frustracije i lijepo nam se piše...
FOČANSKI PROPISI

#82 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

sase.ba wrote:Ima li u ovoj zemlji ijedan značajniji (Bošnjački) političar koji nije ocrnjen i etiketiran kao lopov, profiter, varalica, izdajnik...navedite mi bar jednog? Najveći dio njih (bar 95%) ocrnio je Radončić i FTV sa Bakirom Hadžiomerovićem. Ljudi ne mogu razlučiti istinu od neistine, kontunirano nas bombarduju lažima i raznoraznim konstrukcijama. Živimo u sasvim medijski kontaminiranoj sredini za izluditi. Najveći grijeh (teret) Bakira Izetbegovića je njegov babo, svi ostali grijesi su izvedeni iz toga. Mislim da je Bakir posteniji (mada ne i sposobniji) od većine lidera bošnjačkih stranaka, te da trenutno ne postoji političar koji bi mogao ujediniti ovaj napaćeni i zavedeni narod.
Mađutim, mislim da je glavni problem BiH njena ustavna struktura koja ne dozvoljavaja neki značajniji napredak, a ne nesposobni lideri. O čemu mi ovdje pričamo kad polovina stanovnika BiH želi njen nestanak....a vi samo nastavite širiti Fahrine (avaz) i Zlatkove (ftv) laži o bošnjačkom vodstvu, rasturajte ovo bošnjačko tkivo što čuva ovu džavu od raspada, glorificirajte velikog vođu, izmišljajte, konstruišite, liječite frustracije i lijepo nam se piše...
Ako je uređenje prepreka u Mostaru,šta je sa Sarajevom ,gdje su fabrike?
sase.ba

#83 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by sase.ba »

FOČANSKI PROPISI wrote:
sase.ba wrote:Ima li u ovoj zemlji ijedan značajniji (Bošnjački) političar koji nije ocrnjen i etiketiran kao lopov, profiter, varalica, izdajnik...navedite mi bar jednog? Najveći dio njih (bar 95%) ocrnio je Radončić i FTV sa Bakirom Hadžiomerovićem. Ljudi ne mogu razlučiti istinu od neistine, kontunirano nas bombarduju lažima i raznoraznim konstrukcijama. Živimo u sasvim medijski kontaminiranoj sredini za izluditi. Najveći grijeh (teret) Bakira Izetbegovića je njegov babo, svi ostali grijesi su izvedeni iz toga. Mislim da je Bakir posteniji (mada ne i sposobniji) od većine lidera bošnjačkih stranaka, te da trenutno ne postoji političar koji bi mogao ujediniti ovaj napaćeni i zavedeni narod.
Uništio ih agresor,
Trebao bi znati da pare ne dolaze u nesređene države, već i one iznutra bježe gdje je sigurnije investirati i tu je glavni problem. A što država nije sređena i ko ne želi da se sredi to je pitanje za ove svjesne ili nesvjesne rušitelje BiH u koje i tebe ubrajam. Evo ti plastičan primjer, Čović više voli da firme iz hrvatske uvoze u BiH nego da mi izvozimo tamo, isto tako ti je i sa Srbima, samo što su i oni skontali da će skapavati od gladi ako ovako nastave pa malo hoće da zaštite svoju proizvodnju. S kime ti da gradiš bolju klimu za investiranje kad se ne može dogovoriti ni oko opstanka ove države, a kamo li da kroz međudržavne ugovore štitiš domaću proizvodnju, dozovite se dok još nije kasno
FOČANSKI PROPISI

#84 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

sase.ba wrote:
FOČANSKI PROPISI wrote:
Uništio ih agresor,
Trebao bi znati da pare ne dolaze u nesređene države, već i one iznutra bježe gdje je sigurnije investirati i tu je glavni problem. A što država nije sređena i ko ne želi da se sredi to je pitanje za ove svjesne ili nesvjesne rušitelje BiH u koje i tebe ubrajam. Evo ti plastičan primjer, Čović više voli da firme iz hrvatske uvoze u BiH nego da mi izvozimo tamo, isto tako ti je i sa Srbima, samo što su i oni skontali da će skapavati od gladi ako ovako nastave pa malo hoće da zaštite svoju proizvodnju. S kime ti da gradiš bolju klimu za investiranje kad se ne može dogovoriti ni oko opstanka ove države, a kamo li da kroz međudržavne ugovore štitiš domaću proizvodnju, dozovite se dok još nije kasno
Bahrudun Čomor je Čovićev igrač?
sase.ba

#85 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by sase.ba »

FOČANSKI PROPISI wrote: Bahrudun Čomor je Čovićev igrač?
Mene interesuje čiji si ti igrač i takvi kao ti :?
FOČANSKI PROPISI

#86 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

sase.ba wrote:
FOČANSKI PROPISI wrote: Bahrudun Čomor je Čovićev igrač?
Mene interesuje čiji si ti igrač i takvi kao ti :?
Onog lopova,EDE!
XXS

#87 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by XXS »

sase.ba wrote:Uništio ih agresor,
A ko biva Bosnjacke stranke bi nesto gradile al' im nedaju. Kakva suplja.
Ista su to govna. SDA, SDP i svi ostali korist ovu tvoju matricu kao izgovor dok u mulju u kojem smo vec 20 godina trpaju pare u svoje djepove. Oni su prvi kojim ne odgovar da se situacija sredi, stabilizuje i da se stvori pozitivna klima za ulaganje jer kad se to desi oni ostadose bez talova i profita.
Propast i katastrofa

#88 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by Propast i katastrofa »

Sanader u zatvoru, danas u Srbiji hapsenja najmocnijih tajkuna.... kod nas se masovno ubacuje suplja, medijski spinuje i raspravlja je li "gospoda" posteno stekla milione KM-ova. Svaki anonimus moze da ubaci pricu da je mu je ostalo od dede ili da je zaradio na klikerima....i raja guta, najveci ublehasi zauzimaju prve drustvene pozicije. Kako smo jadni :sad:
Rima_amiR

#89 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by Rima_amiR »

http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/ ... bruxellesu
Izetbegović na samitu Evropskih narodnih stranaka u Bruxellesu
Image
„Reformski procesi u zemlji se moraju ubrzati, nipošto vratiti unazad" kazao je Izetbegović, posebno ističući da tužilaštva, policija i Centralna izborna komisija moraju služiti građanima, a ne političkim liderima.
SDA je kvislinško-kriminalno leglo u (R)BiH, instalirano od strane svetosavskoosmanske katedre i pod liderstvom Alije Izetbegovića, a s ciljem uništenja države Bosne i Hercegovine, tj. bosnocida. Stoga najbolji babov savjetnik nastavlja širiti poluistine da je SDA narodna stranka te da su postdaytonske institucije služile građanima BiH. One su služile i služe upravo onom cilju koji im je namjenjen od strane Alije Izetbegovića, a to je: BOSNOCID!
palermo

#90 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by palermo »

Rima_amiR wrote:http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/ ... bruxellesu
Izetbegović na samitu Evropskih narodnih stranaka u Bruxellesu
Image
„Reformski procesi u zemlji se moraju ubrzati, nipošto vratiti unazad" kazao je Izetbegović, posebno ističući da tužilaštva, policija i Centralna izborna komisija moraju služiti građanima, a ne političkim liderima.
SDA je kvislinško-kriminalno leglo u (R)BiH, instalirano od strane svetosavskoosmanske katedre i pod liderstvom Alije Izetbegovića, a s ciljem uništenja države Bosne i Hercegovine, tj. bosnocida. Stoga najbolji babov savjetnik nastavlja širiti poluistine da je SDA narodna stranka te da su postdaytonske institucije služile građanima BiH. One su služile i služe upravo onom cilju koji im je namjenjen od strane Alije Izetbegovića, a to je: BOSNOCID!
O jebo te život, pa ne postani u ovom vremenu SDA-ovac
Opetja033

#91 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by Opetja033 »

Rima_amiR wrote:SDA je kvislinško-kriminalno leglo u (R)BiH, instalirano od strane svetosavskoosmanske katedre i pod liderstvom Alije Izetbegovića, a s ciljem uništenja države Bosne i Hercegovine, tj. bosnocida. Stoga najbolji babov savjetnik nastavlja širiti poluistine da je SDA narodna stranka te da su postdaytonske institucije služile građanima BiH. One su služile i služe upravo onom cilju koji im je namjenjen od strane Alije Izetbegovića, a to je: BOSNOCID!
Zavjera ustasko-dzihadska. :lol: :lol: :lol: Cudna roba se ovih dana koristi u nasoj drzavi, praaavo cudna. :lol:
bjelave

#92 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by bjelave »

Palermo, drago mi je da polako dolazis tobe.
dragonz

#93 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by dragonz »

FOČANSKI PROPISI wrote:Jedni kažu krio se od granata u sef narodne banke,drugi pokrao Fahru na izborima,treći vele preuzima SDA...
Ko je ustvari Bakir Izetbegović ?
Bakir je šupak kao i onaj iz 60 minuta jer je izvukao fahru tornjaka iz zatvora u ratu.

Dosta od mene.
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#94 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by antimobbing »

sase.ba wrote: Mislim da je Bakir posteniji (mada ne i sposobniji) od većine lidera bošnjačkih stranaka, te da trenutno ne postoji političar koji bi mogao ujediniti ovaj napaćeni i zavedeni narod.
Bakir ništa nije prošao u životu i trenutno je okružen ogromnim materijalnim bogatstvom koje ga je totalno umrtvilo. Primijetio sam da uopće nema nekog zavidnog intelektualnog kapaciteta niti nekog velikog suosjećanja i empatije prema sirotinji iz vlastitog naroda kao što je imao rahmetli Alija (El-Fatiha).
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#95 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by JoseMujica »

Bosno moja poharana

Zemljo moja neorana
cetir' ljeta nesijana

Stajo moja bez volova

Kuco moja bez zidova
stara majko bez sinova
:-)
Gradski

#96 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by Gradski »

It_is_a_Leclerc

#97 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by It_is_a_Leclerc »

Bakir se oglašava isključivo po pitanju Srbije i odnosima s istom.

Šta će nam takav član predsjedništva ? To mogu i ja.
bosan

#98 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by bosan »

Eh da ja babo svog Bakira malo na Zuc poslo ,vjerovo bi im obojici ,ovako sikter.
ušće

#99 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by ušće »

Aman jarabi što se brinete ,..nego kad ste toliko informisani gdje je čiji babo bio a gdje je bio njegov sin de mi nabrojte gdje je bila Kćerka Suljinog malog ,...Gdje je su bila Djeca utemeljitelja , gdje to ratova Sin Ede od Bičakčića ..Gdje je bio Jasenko Selimović... Gdjesu bili mnogi drugi čiji su Očevi imali bar Malo važnije položaj ....
Eto vi bi ste svoje dijete posllai na Žuć ...Ustvari pola vas i nezna ni gdje se Žuć nalazi a mlatite praznu priču ..

Princ Neonko jeste govno ali ni drugi prinčevi nisu baš dalje od njega ako nisu daleko ispod ...
Zatamnjena stakla

#100 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by Zatamnjena stakla »

Prošlost. Ćao. Vozdra. Adios.
Post Reply