ja koristim priliku da se evo..sad nominujem za NAJMERAKLIJU...u rubrici....."Meza, piće i akšamluci"...dzejkej wrote:evo gledam slike.. bas su slatki![]()
![]()
http://www.najmenadzer.biz/index.php?op ... &Itemid=88
a ko nam je kriv sto se ne znamo organizovati i fino jedni drugima podjeliti po koju diplomu, naj ovo, naj ono, napraviti sebi lijepo web site na kojem nista ne kazemo konkretno, usminkamo se lijepo i slikamo sa diplomicama. na kraju metnemo sve na taj web site i po webu trubimo kako smo eto mi najbolji.. blago nama sa nama![]()
Senaid Memić - ALL ABOUT
-
Aqua_S
#76 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
- dzejkej
#77 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
ti odmah u kategoriju sa najvecom konkurencijom..Aqua_S wrote:ja koristim priliku da se evo..sad nominujem za NAJMERAKLIJU...u rubrici....."Meza, piće i akšamluci"...dzejkej wrote:evo gledam slike.. bas su slatki![]()
![]()
a ko nam je kriv sto se ne znamo organizovati i fino jedni drugima podjeliti po koju diplomu, naj ovo, naj ono, napraviti sebi lijepo web site na kojem nista ne kazemo konkretno, usminkamo se lijepo i slikamo sa diplomicama. na kraju metnemo sve na taj web site i po webu trubimo kako smo eto mi najbolji.. blago nama sa nama![]()
- dzejkej
#78 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
da dodam, ne mozete se kandidirati na mjesto najnacelnika.
poznato je da je to mjesto vec osvojio Senahid a dodacu jos i 'mnogo je nacelnika a samo je jedan najnacelnik'

poznato je da je to mjesto vec osvojio Senahid a dodacu jos i 'mnogo je nacelnika a samo je jedan najnacelnik'
- FOČANSKI PROPISI
#79 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Ja bih na sve ovo oko Sena(h)ida Memića, (naj)načelnika u nas, prokomentarisao ovako:
PSI LAJU,A KARAVANI PROLAZE!
- dzejkej
#80 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
meščini da su F.P. hakirali.. pomagajte programeri, spasavajte obraz coeku..FOČANSKI PROPISI wrote:Ja bih na sve ovo oko Sena(h)ida Memića, (naj)načelnika u nas, prokomentarisao ovako:
-
Trebam te
#81 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
FOČANSKI PROPISI wrote:![]()
DaysleepeR wrote:ne volim SDA, ne glasam za SDA, nemam nikakvo dobro mišljenje o toj stranci ali mi zaista ne ide u glavu kada već veliki broj ljudi u ovoj zemlji glasa i voli tu stranku, zašto ta stranka nema odgovornost makar prema svojim biračima i ne riješi se ljudi poput Senaida Memića i Hajriza Bećirevića, da sad ostale ne nabrajam. Pa majku mu zašto mora uvijek bit apsolutni kreten njihov izbor na neko mjesto koje nas direkt sve vraća u srednji vijek...![]()
Dignite ustanak protiv Senahida Memica, ako ste bas tolika intelektualna elita na Opcini Ilidza. Senahid je ocito odlican nacelnik cim ga mase vole i podrzavaju!!!
Ne smeta pojedincima Senahid vec sto je SDA uzela nacelnicko mjesto
Ima i gorih poput cobana iz Trnova-:))) ali nije iz SDA pa niko na forumu ne pljuje
Senahidu podrska
-
Trebam te
#82 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
FOČANSKI PROPISI wrote:Ja bih na sve ovo oko Sena(h)ida Memića, (naj)načelnika u nas, prokomentarisao ovako:
Sta ima u Jelecu? Je li snijeg prekrio brijeg
Simpa si skroz
- O'zone
- Globalni moderator
#83 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Ovo vidjeh još jučer ujutro i bi prvo malo
a onda se
ko nikad do sada.
najnačelnik

najnačelnik
- dzejkej
#84 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
meni ne smeta Senaid kao pojedinac, ne smeta mi SDA ni cobani iz Trnova ali mi smeta kako ne vidis vecu sliku.. pogledaj kako branis ono sto je lose jer eto 'ovi su jos gori'Trebam te wrote: Dignite ustanak protiv Senahida Memica, ako ste bas tolika intelektualna elita na Opcini Ilidza. Senahid je ocito odlican nacelnik cim ga mase vole i podrzavaju!!!
Ne smeta pojedincima Senahid vec sto je SDA uzela nacelnicko mjesto![]()
Ima i gorih poput cobana iz Trnova-:))) ali nije iz SDA pa niko na forumu ne pljuje![]()
![]()
Senahidu podrska
- _Reds_
#85 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Smijesan izbor, platis im milju maraka i dobijes da si naj za ne znam sta, komad papira.
- FOČANSKI PROPISI
#86 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Dajmo zadatak NaSem jaranu Vreti da to ispita.micki125 wrote:i onda tu organizaciju nazovemo međunarodnom ili evropsko (to je sada moderno) i eto ga.dzejkej wrote:evo gledam slike.. bas su slatki![]()
![]()
koliko se sjećam kada je direktor telekoma dobio istu "nagradu", novine su pisale da je prethodno morao uplatiti 10000KM (nije avaz). nebi bio nimalo iznenađen, jer ko finansira ovu "svjetsku" i nezavinsu agenciju?
- dzejkej
#87 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
jašta nego međunarodna.. zaboravili su dodati prestižna, to je isto moderno..micki125 wrote:i onda tu organizaciju nazovemo međunarodnom ili evropsko (to je sada moderno) i eto ga.dzejkej wrote:evo gledam slike.. bas su slatki![]()
![]()
koliko se sjećam kada je direktor telekoma dobio istu "nagradu", novine su pisale da je prethodno morao uplatiti 10000KM (nije avaz). nebi bio nimalo iznenađen, jer ko finansira ovu "svjetsku" i nezavinsu agenciju?
- testovi3
#88 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
odes u rodno mjesto i pogledasTrebam te wrote:
Sta ima u Jelecu? Je li snijeg prekrio brijeg![]()
Simpa si skroz
-
Trebam te
#89 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
dzejkej wrote:meni ne smeta Senaid kao pojedinac, ne smeta mi SDA ni cobani iz Trnova ali mi smeta kako ne vidis vecu sliku.. pogledaj kako branis ono sto je lose jer eto 'ovi su jos gori'Trebam te wrote: Dignite ustanak protiv Senahida Memica, ako ste bas tolika intelektualna elita na Opcini Ilidza. Senahid je ocito odlican nacelnik cim ga mase vole i podrzavaju!!!
Ne smeta pojedincima Senahid vec sto je SDA uzela nacelnicko mjesto![]()
Ima i gorih poput cobana iz Trnova-:))) ali nije iz SDA pa niko na forumu ne pljuje![]()
![]()
Senahidu podrska![]()
![]()
Da gori su i to je ocito!!!
Izdajnici
-
Trebam te
#90 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
testovi3 wrote:odes u rodno mjesto i pogledasTrebam te wrote:
Simpa si skroz
Nazalost nisam iz Jeleca
- _Reds_
#91 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
De nam reci ti sta ti bi sa pulenom Mirsadom Pindzom, u kojoj je sad on stranci ??Trebam te wrote:testovi3 wrote:odes u rodno mjesto i pogledasTrebam te wrote:
Simpa si skroz
Nazalost nisam iz Jeleca
- FOČANSKI PROPISI
#92 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
U Jeleč ovih dana ne idem.(Provjerio, snijega desetak cm)Trebam te wrote:FOČANSKI PROPISI wrote:Ja bih na sve ovo oko Sena(h)ida Memića, (naj)načelnika u nas, prokomentarisao ovako:
Simpa si skroz
Ugrožen mi ovdje grunt.
Butmir okolčan,sad prelaze u Hrasnicu.
Treba opravdati priznanje.
- jon_jovi
#93 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Ako je moguće povedi još 10 zemljaka i nemojte se vraćat.
- FOČANSKI PROPISI
#94 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Rekoh ne idem,mogao bih jedino još koga dovesti,nego šta ima kod vas u Rakovici,dolazi li Mema?jon_jovi wrote:Ako je moguće povedi još 10 zemljaka i nemojte se vraćat.
p.s.
Čujem i UDBA opet jaše?
- Ne volem
#95 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Direkcija za izbor menadžera BiH, jugoistočne i srednje Evrope
Titova 23a * 72.000 Zenica * Bosna i Hercegovina
+387 (0)32 402 124 * +387 (0)32 402 125 * +387 (0)32 402 126

Titova 23a * 72.000 Zenica * Bosna i Hercegovina
+387 (0)32 402 124 * +387 (0)32 402 125 * +387 (0)32 402 126
- jon_jovi
#96 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Đe ti je zemljak Muhamed Čengić - plata nejma, more bit bidne, a more bit i ne bidne?FOČANSKI PROPISI wrote:Rekoh ne idem,mogao bih jedino još koga dovesti,nego šta ima kod vas u Rakovici,dolazi li Mema?jon_jovi wrote:Ako je moguće povedi još 10 zemljaka i nemojte se vraćat.
p.s.
Čujem i UDBA opet jaše?
- FOČANSKI PROPISI
#97 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
@jon_jovi,jon_jovi wrote:Đe ti je zemljak Muhamed Čengić - plata nejma, more bit bidne, a more bit i ne bidne?FOČANSKI PROPISI wrote:Rekoh ne idem,mogao bih jedino još koga dovesti,nego šta ima kod vas u Rakovici,dolazi li Mema?jon_jovi wrote:Ako je moguće povedi još 10 zemljaka i nemojte se vraćat.
p.s.
Čujem i UDBA opet jaše?
Šta mišliš, ima li načelnik u nas jaranske odnose sa tvojim ahbabom Fikretom Muslimovićem?
- jon_jovi
#98 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Sitna je Memaga ribica
- FOČANSKI PROPISI
#99 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Bazen (Ilidža ) je sitan!jon_jovi wrote:Sitna je Memaga ribica
- jon_jovi
#100 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Nešto je stalno brljo sa ratnim invalidima a oni su dobili taj bazen na uslugu.