tvsabina wrote:
Ponavljam posljednji put i tebi i svim forumašima - najnormalnije , prestanite se šegačiti prelazite sve norme.
Argumenti ? Kuda odlaziš ? Argumentovano odgovori.
Evo ja se ne segacim, ozbiljan sam. Zaista me zanima sta ste ti i tvoja mama po nacionalnosti?
Ovdje govoris da ste ti i tvoja mama Bosnjakinje, ne zbog aplikacije za posao, nego jer se tako zbilja ti i tvoja mama osjecate, kao Bosnjakinje.
tvsabina wrote:Ne izjašnjavam se niti ja niti moja majka niti bio ko iz moje porodice Bošnjakom/akinjom zbog aplikacije za posao već zbog toga što to zbilja jesmo.
Pa onda ovdje pises da je tvoja mama "Muslimanka" i da je rodila Bosnjake i Bosnjakinje, sto znaci tebe, sto znaci ti se ne osjecas "Muslimankom", nego Bosnjakinjom? Jesam li uhvatio dobro tvoje misli ili nisam?
tvsabina wrote:Moja majka je Muslimanka a rodila je Bošnjake/inje i udata je za Bošnjaka.
tvsabina wrote:Pošto me pitaš shvati dobro , moja majka se nikada neće izjasniti kao Bošnjakinja već isključivo kao Muslimanka bez obzira na sve pamfletizme koje šire ljudi iz tvoje "fele" od devedesete do danas.
Inace koji su to ljudi moje fele?