Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post Reply
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#76 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by sabina1 »

-LIBERO- wrote: Al' sta znaju ovi "lijevi" i "liberalni"...tu su ovi nacionalno osvjesteni da se bore za interese drzave bla bla bla :D :dance: :bih:
Gluho bilo pupupupupupu...lijevi i liberalni nisu Bošnjaci...s obzirom da evo ni Izetbegovići nisu Bošnjaci (oni su valjda Srbijanci , Srbi ???) mogu samo zamisliti gdje su lijevi i liberalni ?? Nevidljivi , nepostojeći , targetirani i markirani...takva nam se sudbina sprema moj libero u slučaju njihove apsolutne pobjede i demokratije...ma kakva Koreja .....i oni žele "rasprave" OMG :roll:

Shvatam Tita :roll:
hAZNADAR

#77 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by hAZNADAR »

De vas dvoje shabab i tvsabina malo ohladite ovdje sa vjerom, licnim izjasnjavanjem, svojim identitetom,svojom familijom, citatima nekog sejha,.. i opcenito svojim vjerskim frustracijama i trpanjem vjere u svaki moguci kontekst.

Ovo je politicki skandal na stetu drzave, bosnjackih nacionalnih interesa i interesa svih BiH patriota a ne islama, - svoja vjerska osjecanja zadrzite za sebe ili tu pricu prosipajte na kakvoj hutbi.

Ovaj skandal je udar na sve BiH patriote bez obzira koje vjere bili, bili vjernici ili ateisti, agnostici,.. - ovo je udar na sve patriote kojima ova drzava nesto znaci. I prekinite trolati vise - nastavite li sa svojom pricom o vjeri - samo dokazujete da vam je licna promocija preca od ovog problema sa skandalom i lobiranjem dodikovog kabineta.

Vezano za temu - nije poenta sto se Bakir sjetio reagovati. Bakir samo govori ono sto svaki BiH patriota misli i na ovaj nacin nebi trebao zaradjivati poene. Hvala mu i drago mi je, ali reagovati na ovaj skandal je isto kao osuditi genocid - a te stvari su alfa i omega svih nas - i to nije za aplauza. Problem je sto neki rekose najvise u tome sto ostali politicari sute. Sute jer se boje da bi zatalasali. Pa sepure se zemljom ruski, slovacki, izraelski,.. zvanicnici i otvoreno zagovaraju secesiju u Bosnajcima omcu oko vrata. Kao onaj izraelski politicar sto je dosao Dodiku i Kusti u Andricgrad da izjavi kako je lijepo etnicki ocisceno. Ovo sad neka bude test za sve politicare - treba im se nakaciti na kosti da se oglase i to javno - inace se zna sta ih slijedi na sljedecim izborima.
cindrlimindrli

#78 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by cindrlimindrli »

tvsabina wrote:I još da mi nametnu kako da se zovem ? E NE MOŽE. NE DAM .
Ko ti sta moze nametnuti? I zasto mislis da si nekome toliko bitna da bi ti se nesto nametalo? Boga ti, k`o da
smo svabe pa nam neobicno da u komsiliku vazda ima neka Sabin`ca?
tvsabina wrote:Ah da , tema je tvsabina i njena mama....

Sta, da nije slovak i kod vas na kafi bio?
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#79 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by -LIBERO- »

Josko Domorocki wrote:
bjelave wrote:Sabina TV je tako suptila da bi komotno mogla raditi na FTV. Ona i njena mama, ko da je nekog briga.
Mislim da se iza Sabine krije licnost koja je bila kandidat za nacelnika ispred Nase Stranke za Novo Sarajevo .. Sabina sto ne komentarises vijest da je centralni stab,kandidata Jakoba Fincia za izbor gradonacelnika Sarajeva, u Banjaluci i to sef staba onaj dodikov savjetnik Emil Vlajki .. Nasa Stranka i Dino Mustafic u sluzbi dodika .. Cestitam.
Jel' to preuzeto iz casopisa "Bum", nisam znao ni da postoji taj casopis u Sarajevu, ili sa portala bosnjaci.net ???

Obzirom da su to jako relevantni mediji, i dakako novinari koji pisu za njih, onda je sve to istina, naravno :lol: :D
cyprus

#80 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by cyprus »

Kolt12 wrote:Ocigledno je da su Slovaci, "cetnici" bivseg Varsavskog pakta. Pogledajte samo sta rade Madjarima u Slovackoj.
Oh, imaju i Mađari odgovor :mrgreen: Recimo, ovo je popularna mapa među mađarskom desnicom, bila je tema o tome na ovom forumu ranije..

Image

A ovom Slovaku bi bilo dobro da tim Mađarima da entitet, pa nek onda njega upoređuje sa Češkom :oops:

PS A osuđujem ovom prilikom izljeve mržnje prema Slovacima kao narodu i Slovačkoj kao državi, koji se mogu pročitati u nekoliko postova na ovoj temi :oops:
limeni

#81 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by limeni »

-LIBERO- wrote:
bjelave wrote:To je ono dok djeparis a vices"Drzte lopova" ili "Dje su pare".
...upravo to radi Bakir Izetbegovic.

Al' sta znaju ovi "lijevi" i "liberalni"...tu su ovi nacionalno osvjesteni da se bore za interese drzave bla bla bla :D :dance: :bih:
ne znam sta ima bakir sa djeparosima, njegov posao je dati izjavu i on to barem radi dok lagumdzija ne smije zbog druga dodika da da izjavu ili se mozda slaze sa gasparevicem..to sto je ovdje sda vjecni krivac i sdp omiljen na forumu ne bi trebalo sprijeciti neke da razmisle objektivno i u interesu drzave..
bjelave

#82 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by bjelave »

-LIBERO- wrote:

Al' sta znaju ovi "lijevi" i "liberalni"...tu su ovi nacionalno osvjesteni da se bore za interese drzave bla bla bla :D :dance: :bih:
Bas si lijepo argumentirao svoj stav. Jedino sto si mogao dodati jos koji smajli cisto cinjenica radi. Uz to si lepsavi ko Pedja Kojovic.
sabina1

#83 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by sabina1 »

Kolt12 wrote:
tvsabina wrote: Ti i dalje pričaj na bosanskom jeziku....sretno...
tvsabina wrote:Ne izjašnjavam se niti ja niti moja majka niti bio ko iz moje porodice Bošnjakom/akinjom zbog aplikacije za posao već zbog toga što to zbilja jesmo. Moja majka je Muslimanka a rodila je Bošnjake/inje i udata je za Bošnjaka.
Ja bi s tobom vrlo rado diskutirao o tome do zore, ali nakon ovog tvog zadnjeg posta, sad zaista vise nemam pojma kako se ti i tvoja mama izjasnjavate i koga je tvoja mama rodila, Bosnjake ili "Muslimane"? Izgubila si se totalno.
Ponavljam posljednji put i tebi i svim forumašima - najnormalnije , prestanite se šegačiti prelazite sve norme.
Argumenti ? Kuda odlaziš ? Argumentovano odgovori.
Kolt12 wrote: Inace ja kad procitam da neko oslovljava Bosnjake kao "muslimane", odmah pomislim da se radi o srpskom ili hrvatskom provokatoru.
Pošto me pitaš shvati dobro , moja majka se nikada neće izjasniti kao Bošnjakinja već isključivo kao Muslimanka bez obzira na sve pamfletizme koje šire ljudi iz tvoje "fele" od devedesete do danas.
Svi vaši novci , infrastruktura i način ispiranja mozga ne pije vode - jer postoje ljudi koji razmišljaju svojom glavom i basta.

A ako te bilo šta zanima o meni i mojoj porodici u smislu nacionalnosti , pošalji mi pp
Hvala
Last edited by sabina1 on 28/11/2012 23:47, edited 1 time in total.
Kolt12

#84 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by Kolt12 »

limeni wrote:
ne znam sta ima bakir sa djeparosima, njegov posao je dati izjavu i on to barem radi dok lagumdzija ne smije zbog druga dodika da da izjavu ili se mozda slaze sa gasparevicem..to sto je ovdje sda vjecni krivac i sdp omiljen na forumu ne bi trebalo sprijeciti neke da razmisle objektivno i u interesu drzave..
Marku da Zlaja, koji inace voli pricati, ne smije pisnuti, jer se boji da ga Dodik ne smijeni i ne uzme mu fotelju.
palermo

#85 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by palermo »

-LIBERO- wrote:

Kakogod, ali on je rekao, ono što većina ljudi misli. Dok mi dočekamo,da pošteni, pravovjerni, nenacionalsiti,kosmopoliti, vaki, naki progovore......ode država na bubanj.

Ja zaista ne znam, u čemu je problem sa ovom izjavom. ne znate ni vi, ali po defaultu reagujete (zapravo, vjerujem da ti tako reaguješ, ovi neki drugi baš i ne, oni svjesno reaguju kako reaguju)
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#86 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

hAZNADAR wrote:De vas dvoje shabab i tvsabina malo ohladite ovdje sa vjerom, licnim izjasnjavanjem, svojim identitetom,svojom familijom, citatima nekog sejha,.. i opcenito svojim vjerskim frustracijama i trpanjem vjere u svaki moguci kontekst.

Ovo je politicki skandal na stetu drzave, bosnjackih nacionalnih interesa i interesa svih BiH patriota a ne islama, - svoja vjerska osjecanja zadrzite za sebe ili tu pricu prosipajte na kakvoj hutbi.

Ovaj skandal je udar na sve BiH patriote bez obzira koje vjere bili, bili vjernici ili ateisti, agnostici,.. - ovo je udar na sve patriote kojima ova drzava nesto znaci. I prekinite trolati vise - nastavite li sa svojom pricom o vjeri - samo dokazujete da vam je licna promocija preca od ovog problema sa skandalom i lobiranjem dodikovog kabineta.

Vezano za temu - nije poenta sto se Bakir sjetio reagovati. Bakir samo govori ono sto svaki BiH patriota misli i na ovaj nacin nebi trebao zaradjivati poene. Hvala mu i drago mi je, ali reagovati na ovaj skandal je isto kao osuditi genocid - a te stvari su alfa i omega svih nas - i to nije za aplauza. Problem je sto neki rekose najvise u tome sto ostali politicari sute. Sute jer se boje da bi zatalasali. Pa sepure se zemljom ruski, slovacki, izraelski,.. zvanicnici i otvoreno zagovaraju secesiju u Bosnajcima omcu oko vrata. Kao onaj izraelski politicar sto je dosao Dodiku i Kusti u Andricgrad da izjavi kako je lijepo etnicki ocisceno. Ovo sad neka bude test za sve politicare - treba im se nakaciti na kosti da se oglase i to javno - inace se zna sta ih slijedi na sljedecim izborima.
:thumbup:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#87 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by -LIBERO- »

limeni wrote:
-LIBERO- wrote:

Ne pakuj me uz SDP, mozda je tebi za ocekivati da ako nisi za SDA onda si automatizmom za SDP ili SBB, ali vidi, na pogresnom si tragu...totalno. ;-)
bjelave wrote:
Bas si lijepo argumentirao svoj stav. Jedino sto si mogao dodati jos koji smajli cisto cinjenica radi. Uz to si lepsavi ko Pedja Kojovic.
Otprilike kako si i ti "argumentirao" uletanje na ovu temu, nicim izazvan, sa temom o kojoj se ovdje ne pise.
Zapravo, moji argumenti su krucijalni, ako bi se poredili sa tvojim ARGUMENTIMA...plus sto si u totalnom off-u sa ovdje aktuelnom tematikom.
sabina1

#88 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by sabina1 »

cindrlimindrli wrote:
tvsabina wrote:I još da mi nametnu kako da se zovem ? E NE MOŽE. NE DAM .
Ko ti sta moze nametnuti? I zasto mislis da si nekome toliko bitna da bi ti se nesto nametalo? Boga ti, k`o da
smo svabe pa nam neobicno da u komsiliku vazda ima neka Sabin`ca? ?
Ovaj totalno antifeministički a kod nas potpuno prihvatljivi žargon Sabin'ca Boga ti ostavi za kafane.
Uvreda. Shvati - vrijeđaš !
tvsabina wrote:Ah da , tema je tvsabina i njena mama....
cindrlimindrli wrote: Sta, da nije slovak i kod vas na kafi bio?
Ma ja. Sa reportetom BUM-a i otkrio nas u kobnom planu da raskrinkamo na sax-u ulogu prinčevih vitezova....
harač

#89 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by harač »

predsjednik jedne države umješao se sam sebi u posao i reagirao na provalu predsjednika druge države. revolucionarno. zaslužuje da bude dragi vođa. šta će čovjek sve pročitati na ovom forumu :-)
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#90 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

harač wrote:predsjednik jedne države umješao se sam sebi u posao i reagirao na provalu predsjednika druge države. revolucionarno. zaslužuje da bude dragi vođa. šta će čovjek sve pročitati na ovom forumu :-)
Sta bi tek bilo da se Radmanovic umjesao sam sebi u posao, pa da zasluzi da bude DRAGI VODJA. :oops: :D
MuaDib

#91 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by MuaDib »

Čovjek se prosto zapita, možemo li zaraditi koji dinar, ako počenmo izvoziti gluposti.
Mnogi nisu u stanju otkriti da Gašparović ima hrvatsko porijeklo, a zato su u stanju naveliko raspredati bajke bošnjačke. Ali ovo je vjerovatno riječ o prcoladiji, odrasloj na bajkama Imamovića, Latića, Alispahića, Lavića i dr. historsića. Tako da se ne vrijedi raspravljati ovdje.
Jer davanje pažnje idiotima, opasno smrdi na raspad BiH. :x :x
AkHolic

#92 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by AkHolic »

Volio bih pročitati šta čini Gašparevičevu izjavu neprijeteljskom prema Bošnjacima,Bosni Hercegovini,bilo kome ili u čemu je izjava netačna ?
palermo

#93 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by palermo »

MuaDib wrote:Čovjek se prosto zapita, možemo li zaraditi koji dinar, ako počenmo izvoziti gluposti.
Mnogi nisu u stanju otkriti da Gašparović ima hrvatsko porijeklo, a zato su u stanju naveliko raspredati bajke bošnjačke. Ali ovo je vjerovatno riječ o prcoladiji, odrasloj na bajkama Imamovića, Latića, Alispahića, Lavića i dr. historsića. Tako da se ne vrijedi raspravljati ovdje.
What :?

Opet, po tebi Bošnjaci krivi, sad što je taj Gašparević dao neku izjavu. Ima li negdje nešto, gdje možda nisu baš oni krivi ????
cyprus

#94 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by cyprus »

AkHolic wrote:Volio bih pročitati šta čini Gašparevičevu izjavu neprijeteljskom prema Bošnjacima,Bosni Hercegovini,bilo kome ili u čemu je izjava netačna ?
Poređenje međunarodno priznatih, nezavisnih i suverenih država sa političko-teritorijalnim jedinicama jedne suverene i međunarodno priznate države je nekorektno (bez obzira da li je namjerno ili nenamjerno), te je reakcija našeg člana predsjedništva logična i normalna.
swanfilter

#95 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by swanfilter »

AkHolic wrote:Volio bih pročitati šta čini Gašparevičevu izjavu neprijeteljskom prema Bošnjacima,Bosni Hercegovini,bilo kome ili u čemu je izjava netačna ?

Entitet Srpska nema niti priblizan status tadasnjim drzavama Cehoslovacke. Kroz tu izjavu zagovara raspad BiH .. Ukratko ..
Ima Bosne_Bice Bosne

#96 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

MuaDib wrote:Čovjek se prosto zapita, možemo li zaraditi koji dinar, ako počenmo izvoziti gluposti.
1. Vala da ima i marsovsko porijeklo ne mjenja stvar, predstavlja drzavu SLOVACKU. :sad:

2. Aha, ocekujmo navalu istih po volji onih sto zele raspad. :x

:lol:
MuaDib

#97 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by MuaDib »

palermo wrote:
What :?

Opet, po tebi Bošnjaci krivi, sad što je taj Gašparević dao neku izjavu. Ima li negdje nešto, gdje možda nisu baš oni krivi ????
Pa dok su velikoj većini Bošnjaka pomenute spodobe intelektualne veličine, krivi su za stanje u kome se nalaze. Sve je ovo samo odraz nedostatka bošnjačke samosvjesti i odlučnosti da se prebrodi sindrom žrtve, što je osnovni preduslov da propale politike odbaci od sebe. Priznaju realnost u kojoj žive i pokušaju ispraviti što se ispraviti da. Sve dok se kuka i očekuje međunarodna pomoć, Bošnjaci neće biti u stanju postati uvažen politički faktor, čiji će se princip morati respektovati u svim političkim krugovima.
AkHolic

#98 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by AkHolic »

cyprus wrote:
Poređenje mađunarodno priznatih, nezavisnih i suverenih država sa političko-teritorijalnim jedinicama jedne suverene i međunarodno priznate države je nekorektno, te je reakcija našeg člana predsjedništva je logična i normalna.
On i nije pravio poređenje u smislu poziva na disoluciju što se jasno vidi iz dijela rečenice od napretku BiH .Napravio je poređenje uređenja BiH i nekadašnje države u kojoj je bila Slovačka a u kontekstu objašenja svog prisustva.
bjelave

#99 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by bjelave »

[
LIBERO
Otprilike kako si i ti "argumentirao" uletanje na ovu temu, nicim izazvan, sa temom o kojoj se ovdje ne pise.
Zapravo, moji argumenti su krucijalni, ako bi se poredili sa tvojim ARGUMENTIMA...plus sto si u totalnom off-u sa ovdje aktuelnom tematikom.
[/quote]

Libero ono sto sam ja komentirao je direktno vezano za temu. Dakle, zasto osporaviti jedan dobar potez clana predsjednistva BiH, u ovom slucaju Bakira Izetebegovica samo radi ideoloske mrznje a bez ikakvih cinjenica vezanih za dati kontekst. Ispravi me ako grijesim. Uostalom, vrati se par stranica nazad pa ces vidjeti da se bavim onim sto je topic. Kad smo vec kod aktualne tematike imali iko da se pozabavi ovom tvsabinom i njenom mamom?
Kolt12

#100 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by Kolt12 »

tvsabina wrote:
Ponavljam posljednji put i tebi i svim forumašima - najnormalnije , prestanite se šegačiti prelazite sve norme.
Argumenti ? Kuda odlaziš ? Argumentovano odgovori.
Evo ja se ne segacim, ozbiljan sam. Zaista me zanima sta ste ti i tvoja mama po nacionalnosti?

Ovdje govoris da ste ti i tvoja mama Bosnjakinje, ne zbog aplikacije za posao, nego jer se tako zbilja ti i tvoja mama osjecate, kao Bosnjakinje.
tvsabina wrote:Ne izjašnjavam se niti ja niti moja majka niti bio ko iz moje porodice Bošnjakom/akinjom zbog aplikacije za posao već zbog toga što to zbilja jesmo.
Pa onda ovdje pises da je tvoja mama "Muslimanka" i da je rodila Bosnjake i Bosnjakinje, sto znaci tebe, sto znaci ti se ne osjecas "Muslimankom", nego Bosnjakinjom? Jesam li uhvatio dobro tvoje misli ili nisam?
tvsabina wrote:Moja majka je Muslimanka a rodila je Bošnjake/inje i udata je za Bošnjaka.
tvsabina wrote:Pošto me pitaš shvati dobro , moja majka se nikada neće izjasniti kao Bošnjakinja već isključivo kao Muslimanka bez obzira na sve pamfletizme koje šire ljudi iz tvoje "fele" od devedesete do danas.
Inace koji su to ljudi moje fele?
Post Reply