Sad' čitam ovo pola vas stalo u odbranu profe.
Evo mog primjera koji mi se desio:
Čas ispitivanja profesorica ispraznila prve redove učenici rade test iz gramatike (prvih 10 u dnevniku) ostali sjede u zadnjim klupama i čekamo svi da nas prozove književnost da pita
I tako rade ovi test, a mi polahko odgovaramo (rekla ona zatvorite sve ispred sebe) mi to shvatili kao ono da ne govorimo ovima što rade test. Sad' mi otvorili svi sveske ponavljamo književnost kad' proziva ona mene ustajem ja a meni bila zatvorena sveska ja kako sam ust'o samo sam otvorio svesku da pogledam koji je pisac bio u romantizmu i zatvorio (to je sve trajala u vrh glave 5 sekundi ne znam ni kako je vidjela) kad' me vidjela da sam to uradio bilo je "Senade ti nećeš odgovarat dobit ćeš 1 zato što si otvorio svesku" a onda u pozadini čuješ kako se zatvaraju ostalim učenicima sveske...a ja sam dobio 1 oni nisu
JE L' TO REALNO ?
Ista profesorica drugi primjer :
Čita ona nama ocjene iz pismenog ja dobio 2 :S dolazim ja do nje pita ona mene Senade što si ovako loše napisao ti si uvijek dobro pisao ove pismene (ne znam šta mi je tad' bilo -.-) ja samo ono ramenima slego kao "ne znam profesorice" a ona će meni na to "JE L' TO SLJEŽEŠ RAMENIMA ?! MA NIKAKAV PROBLEM SAD' ĆEMO PREPRAVITI OCJENU" i paf pisalo "dovoljan" a ona samo dodala "ne" na "dovoljan" i to je izgledalo "(ne)dovoljan" i upisa mi 1.
To su neki biseri profesora pa vi recite je l' to normalno ?
A naravno da ima i od djece konti hahah pa bilo je dogovora mrsko nam učiti haj da svi dobijemo jedinice da ponovi test qrac ona ponovi test al' unese ove jedinice plus sljedeče ocjene tako da...