jesm@m@ wrote:jel de da je tako?htcxone wrote:m@m@vidiš kako znaš
![]()
![]()
cuj tek 22sta bi ti , kad budes imala 26 kukat ćeš
to stoji
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
jesm@m@ wrote:jel de da je tako?htcxone wrote:m@m@vidiš kako znaš
![]()
![]()
cuj tek 22sta bi ti , kad budes imala 26 kukat ćeš
Tako jerumFo wrote:ovo zlocaste su najbolje livezlocka wrote:m@ma@,m@m@ ja sam se samo salilam@m@ wrote:necemo joj pricati iza ledja, saznat cemo kad bude online![]()
Pa na forumu su vecinom stariji momci,meni su tek 22 godiniceMada ih sigurno ima i mladjih,ja ipak nisam za ta poznanstva sklopljena preko interneta.Puno mi je drazi i ima puno vise cari onaj tradicionalni nacin upoznavanja dragog -znas na sta mislim
Uglavnom,drago mi je da sam ti popravila dan...kiss
Nema potrebeladyblue18 wrote:Najbolje da zlocka preimenuje temu pa ce onda 95% napisanog biti on topic.
znamol se?zlocka wrote:Tako jerumFo wrote: ovo zlocaste su najbolje live
Mislim da postoje osobe koje nam savrseno odgovaraju i sa kojima se razumemo skoro po svemu, samo je potrebno malo strpljenja i razumevanja sa obe strane i etozlocka wrote:Da li još uvijek tražite svoju gospođicu savršenu/gospodina savršenog ili ste odustali?![]()
Da li uopšte postoje ljudi koji nam savršeno odgovaraju ili je to samo mit,nešto što je moguće samo u filmovima?
neki ne traze,nadaju se da ce pasti sa nebaKemal Malovčić wrote:TRAŽIMO!
Ili će pasti ili će sići, sa neba, jer samo gore su savršeni.WildRedRose wrote:neki ne traze,nadaju se da ce pasti sa nebaKemal Malovčić wrote:TRAŽIMO!
Kemal Malovčić wrote:Ili će pasti ili će sići, sa neba, jer samo gore su savršeni.WildRedRose wrote:neki ne traze,nadaju se da ce pasti sa nebaKemal Malovčić wrote:TRAŽIMO!
dovoljno je neko s manama koje volimo i koje su simpaticne.veze s vezom wrote:A sto ce vam neko savrsen
e vala, ta ti ima mjestailluminated wrote:dovoljno je neko s manama koje volimo i koje su simpaticne.veze s vezom wrote:A sto ce vam neko savrsen
nutelina wrote:To savršenstvo ne postoji.Evo moj dragi je nesavršen,nervira me,vidim sve njegove mane,al' eto volim ga takvog kakav je i iako sam trenutno ljuta na njeg,opet ne bih mogla zamisliti život bez njeg
zlocka wrote:nutelina wrote:To savršenstvo ne postoji.Evo moj dragi je nesavršen,nervira me,vidim sve njegove mane,al' eto volim ga takvog kakav je i iako sam trenutno ljuta na njeg,opet ne bih mogla zamisliti život bez njeg
Sto ti je reć' ljubav
Nije... Malo paprike patlidzana .... Zimnica readynutelina wrote:zlocka wrote:nutelina wrote:To savršenstvo ne postoji.Evo moj dragi je nesavršen,nervira me,vidim sve njegove mane,al' eto volim ga takvog kakav je i iako sam trenutno ljuta na njeg,opet ne bih mogla zamisliti život bez njeg
Sto ti je reć' ljubav
Nije ljubav paradajz
Teško (nam) je!veze s vezom wrote:nemoj(te) traziti!Sorel wrote:Nismo našli!
ovo bi se isto moglo reci i za muskarce, cak bi vise odgovaralo!Simple Man wrote:''Što se tiče žena, bilo je nade sa svakom novom, ali samo u početku. Čak sam veoma rano prestao da tražim djevojku iz snova; samo sam želio neku koja nije košmar.''
C.B.