Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pajero wrote:Koliko Dell ima garanciju? Ja Della sa ovom konfiguracijom nisam mogao naci ispod 2000KM. I jos nesto zasto sam uzeo Toshibu...ona je imala (ne znam je li sada ta akcija) onu garanciju "No matter what".
Ma brate, zahebi ti to no mather what...cisto ja sumnjam da to radi kod nas
A ne znam dje si ti trazio pa nisi mogao ispod 2000 .... Pa nije i7 jbt
DEll 3 godine, Toshiba 2 godine
Izvini buraz ali ja jesam trazio i7. Pa vidis da mi je i Toshiba i7. A sto se tice garancije dao Bog da je ne probam da li to radi kod nas ili ne...
Dobro si rekao ili Dell ili jacu Toshibu...u tom slucaju ja bih uvjek uzeo "jaci"...
Sve je kako ko ima srece, ja sam imo 2 della Studio i Inspiron oba izgorila.....
Toshiba mi se pokazala puno bolje X205 SLI1 mada je i on rashodovan sad..
Pozdrav ljudi, može li mi neko ko se razumije u laptope reći je li velika razlika između ova dva laptopa (mislim na karakteristike procesora itd. jer izgled je isti)? Zanima me da li se isplati dati 100KM više za ovaj skuplji ili je to tu negdje? Napominjem da mi laptop koristi samo za internet, rad u office-u, gledanje filmova, i tako tih osnovnih radnji, igrice me ne zanimaju
Sunshine'90 wrote:Pozdrav ljudi, može li mi neko ko se razumije u laptope reći je li velika razlika između ova dva laptopa (mislim na karakteristike procesora itd. jer izgled je isti)? Zanima me da li se isplati dati 100KM više za ovaj skuplji ili je to tu negdje? Napominjem da mi laptop koristi samo za internet, rad u office-u, gledanje filmova, i tako tih osnovnih radnji, igrice me ne zanimaju
Pa nista, taj skuplji ima malo bolji i brzi procesor al nije sad nesto drasticno, ja mislim da ti je za to sto ti hoces sasvim dovoljan i ovaj jeftiniji
Sunshine'90 wrote:Pozdrav ljudi, može li mi neko ko se razumije u laptope reći je li velika razlika između ova dva laptopa (mislim na karakteristike procesora itd. jer izgled je isti)? Zanima me da li se isplati dati 100KM više za ovaj skuplji ili je to tu negdje? Napominjem da mi laptop koristi samo za internet, rad u office-u, gledanje filmova, i tako tih osnovnih radnji, igrice me ne zanimaju
Pa nista, taj skuplji ima malo bolji i brzi procesor al nije sad nesto drasticno, ja mislim da ti je za to sto ti hoces sasvim dovoljan i ovaj jeftiniji
Hvala lijepa na mišljenju! Znači ne misliš da će štopati kod korištenja? Znaš li kakvi su inače ASUS laptopi po dugotrajnosti? Ja imam njihov procesor baš dugi niz godina, i nije me nikad zezao, ali ne znam kakvi su im laptopi.
Sunshine'90 wrote:
Hvala lijepa na mišljenju! Znači ne misliš da će štopati kod korištenja? Znaš li kakvi su inače ASUS laptopi po dugotrajnosti? Ja imam njihov procesor baš dugi niz godina, i nije me nikad zezao, ali ne znam kakvi su im laptopi.
Ma ne proizvodi ti asus procesore procesor ti moze biti intel ili amd, a nisam nikad imao asus laptop pa sacekaj da neko jos da svoje misljenje u vezi toga
I ja imam slican laptop po specifikacijama i nemam nikakvih problema sto se tice interneta muzike filmova itd, meni sasvim dovoljno i ne stopa nista, brzo se pali itd
Sunshine'90 wrote:
Ma ne proizvodi ti asus procesore procesor ti moze biti intel ili amd, a nisam nikad imao asus laptop pa sacekaj da neko jos da svoje misljenje u vezi toga
I ja imam slican laptop po specifikacijama i nemam nikakvih problema sto se tice interneta muzike filmova itd, meni sasvim dovoljno i ne stopa nista, brzo se pali itd
Mislila sam na kućište, što ja zovem procesorom, dakle ovo čudo mi je od ASUS-a, barem tako piše I funkcioniše super
Ok, hvala tebi, bitno je da ne štopa kod tih radnji, za drugo mi i ne treba
Da li je preporucljivo kupovati laptop u Dr. Techno i zna li iko kakav im je servis?
Ima li ko iskustva sa Sony Vaio laptopima? Koliko sam primjetio niko njih nije spominjao.
Nalozio sam se da ovo kupim,trenutno u Imtec-u na akciji milju maraka :
HP ProBook 4540s Intel® pentium dualCore™ B980(2.4GHz), DISPLAY: 15.6 HD LED-backlite AntiGlareVGA: AMD Radeon HD 7650M 2 GB DDR3, RAM: 4 GB DDR3 1600MHzHDD: 750 GB 5400RPM, HP 3D drive guard, ODD: DVD+/-RWWLAN: 802.11a/b/g, Bluetooth 4.0, Card Reader, USB 3.0 x 2, Torba gratis, HDMI, 720p HD webcam, OS: Windows 8 Standard 64-bit, GARANCIJA: 1 godina, Full aluminijska sasija.
Isplati li se?
Glanzer wrote:Nalozio sam se da ovo kupim,trenutno u Imtec-u na akciji milju maraka :
HP ProBook 4540s Intel® pentium dualCore™ B980(2.4GHz), DISPLAY: 15.6 HD LED-backlite AntiGlareVGA: AMD Radeon HD 7650M 2 GB DDR3, RAM: 4 GB DDR3 1600MHzHDD: 750 GB 5400RPM, HP 3D drive guard, ODD: DVD+/-RWWLAN: 802.11a/b/g, Bluetooth 4.0, Card Reader, USB 3.0 x 2, Torba gratis, HDMI, 720p HD webcam, OS: Windows 8 Standard 64-bit, GARANCIJA: 1 godina, Full aluminijska sasija.
Isplati li se?
Kupuj . Imam isti takav samo 17 incha ekran i i5 procesor i mogu reci sve najbolje o njemu. Brz, tih, ne grije se i onaj Al dizajn mi je fantastican pored gomile plastikanera koje sam gledao. Generalno sam laptopom ekstra zadovoljan.
Glanzer wrote:Nalozio sam se da ovo kupim,trenutno u Imtec-u na akciji milju maraka :
Isplati li se?
Kupuj . Imam isti takav samo 17 incha ekran i i5 procesor i mogu reci sve najbolje o njemu. Brz, tih, ne grije se i onaj Al dizajn mi je fantastican pored gomile plastikanera koje sam gledao. Generalno sam laptopom ekstra zadovoljan.
Vjerujem da si ti zadovoljan jer je kod tebe i5 a vidi u njegovoj ponudi... dualCore???
Moj ti je savjet da kao kod kolege ganjas i5...ili cak i7 ako ti razlika u cijeni nije ogromna.
Haver mi je sa ekupi imao prilično loše iskustvo. Naručio laptop, čekao 10 dana i dobio ga nekom brzom poštom.
Ispostavilo se da neće da upali nešto, pa se natezao s nekim likovima iz Viteza. 2 puta ga slao na servis i još je neke troškove plaćao.
Haver mi je sa ekupi imao prilično loše iskustvo. Naručio laptop, čekao 10 dana i dobio ga nekom brzom poštom.
Ispostavilo se da neće da upali nešto, pa se natezao s nekim likovima iz Viteza. 2 puta ga slao na servis i još je neke troškove plaćao.
ja sam za male pare uzeo pravo jeftin laptop sa instaliranim original windowsom. http://techonbudget.com/laptops/top-5-c ... -8-laptops
Marka je samsung treće generacije što ne bih nikada pomislio da prodaju u nas.. Za pare koje sam uložio dobio sam performanse kojih se ne bi postidio ni igraći stolni računar. Još mi nije jasno kako sam ovako dobro prošao a šta mu radim čudim se da je još živ. ZAto Koreja i samo Koreja
Samo firma se nalazi u tam negdje u Mostaru tako da ništa od mene