Nešto ne vidim,vatrogasac wrote: Jok bolan, vidiš da se prilagođavaju našoj sogan dolmi i krompiruši.
Blasfemija - Boris DEŽULOVIĆ
Moderator: anex
- fatamorgana
#76 Re: Blasfemija - Boris DEŽULOVIĆ
-
occupylove
#77 Re: Blasfemija - Boris DEŽULOVIĆ
evo za Dezulovica od Dahlie Wasfi , A Dezulovica i Feral obozavam , samo kao mali prilog za osvijescivanje ..buzzer wrote:sve su to male bebe za mrzskog borisa... kako li se samo podlo podvukao pod kozu dobrom bosnji pricajuci viceve o vlasima, da bi ga onda iznutra ugrizao direktno za srce, dobro vjernicko.... proklet bio generacijama...vatrogasac wrote:Nisu učestvovali ni Ćosić ni Drašković ni Đogo, ali jesu Bogami svašta pisali.buzzer wrote:jos dvije stranice i bice nepobitno dokazano da je dezulovic ucestvaovao u srebrenickom genocidu.... sta ucestvovao, rukovodio i licno upute davao kako se kolje i ubija, katil vlaski, dabili....
ja da se smatram vjernikom, ocekivao bih kaznu svevisnjeg zbog lazi, podmetanja i zlobe... ali, ja to nisam i meni je dovoljno da mi ne vrijedjate borisa.![]()
umijem li klesti? mozda nije kasno za mene...
znanje je krhko, vodic za Islamofobe , u par koraka ;
-
mrAdil
#78 Re: Blasfemija - Boris DEŽULOVIĆ
Ovo je najodvratniji tekst koji je fukara iz Hrvatske htio uvaliti kao slobodu govora ljudima koji su zivotima branili pravo na svoju vjeru. Poruka - ubuduce nek' se bavi svojom (ne) vejrom i svojim svetim knjigama.
- buzzer
#79 Re: Blasfemija - Boris DEŽULOVIĆ
vec u ovom tekstu (a i u brojnim drugim, besbely) http://impious.wordpress.com/2009/02/05 ... ija/tekst/vatrogasac wrote:Jezik mu nije ništa čišći od njihovog...valjda to možeš prevaliti preko tastature pa priznati. Prljaviji i od tvoje kletve.buzzer wrote:sve su to male bebe za mrzskog borisa... kako li se samo podlo podvukao pod kozu dobrom bosnji pricajuci viceve o vlasima, da bi ga onda iznutra ugrizao direktno za srce, dobro vjernicko.... proklet bio generacijama...vatrogasac wrote:
Nisu učestvovali ni Ćosić ni Drašković ni Đogo, ali jesu Bogami svašta pisali.![]()
umijem li klesti? mozda nije kasno za mene...
je pokazao predrasude prema muslimanima, cak i prije nego su istima postali.... prljavi zlotvor kjafirski...
-
shuriken'
#80 Re: Blasfemija - Boris DEŽULOVIĆ
imamo dva lika
jednog koji je po mojim informacijama ateista, anarhista i bogumil i zajebava se sa jednim vjerskim sluzbenikom ciju je funkciju smislio becki, krscanski dvor
i tog vjerskog sluzbenika, vaseg vjerskog vodju, koji nije propisan nikakvim svetim pravilom nego ga je izmislio austrijski okupator i koji se sprda sa Bajramom, izmislja mali Bajram u britanskoj igri football da bi bio cool u medijima i za kojega njegova vlastita press sluzba pise da je on lično, Mustafa ef Cerić, PERSONIFIKACIJA ISLAMA, ni više ni manje
e sad, ja nisam vjernik ali kladio bi se u 100 eura da sad taj slucaj prezentiramo nekim islamskim mudracima u Iranu ili gdje već žive najveći islamski mudraci, da bi ovaj potonji fasovao neku fetvu i šup kartu u pakao
100 eura, anybody?
možemo i u Imaret uplatit ako necete haram pare od opklade
jednog koji je po mojim informacijama ateista, anarhista i bogumil i zajebava se sa jednim vjerskim sluzbenikom ciju je funkciju smislio becki, krscanski dvor
i tog vjerskog sluzbenika, vaseg vjerskog vodju, koji nije propisan nikakvim svetim pravilom nego ga je izmislio austrijski okupator i koji se sprda sa Bajramom, izmislja mali Bajram u britanskoj igri football da bi bio cool u medijima i za kojega njegova vlastita press sluzba pise da je on lično, Mustafa ef Cerić, PERSONIFIKACIJA ISLAMA, ni više ni manje
e sad, ja nisam vjernik ali kladio bi se u 100 eura da sad taj slucaj prezentiramo nekim islamskim mudracima u Iranu ili gdje već žive najveći islamski mudraci, da bi ovaj potonji fasovao neku fetvu i šup kartu u pakao
100 eura, anybody?
možemo i u Imaret uplatit ako necete haram pare od opklade
- stochar
#81 Re: Blasfemija - Boris DEŽULOVIĆ
zivite u 14. vijeku! nema Boga, k'o sto nemq ni Teletubbiesa! postujem ja sve to, vjerujte, ali nemojte se meni mijesati u zivot, necu ni ja vama! zamisli sad nas dovoljno se skupi, utripujemo da Telettubies postoje, i provodimo teror nad svima vama koji se usudite reci da je to glupost, i tjeramo vasu djecu da u skoli uce o Teletubbies?!?!?! pun mi je vise kurac vrijedjanja vjerskih osjecaja! boli me q za vasa osjecanja, Dezulovic napis'o duhovit tekst, ako vam se ne svidja ne citajte ga, i to je to! dosta nam vi vise krojite stvarnost s vasom SF pricom!!!
- buzzer
#82 Re: Blasfemija - Boris DEŽULOVIĆ
nije dovoljno uvredljivo nazvati nekoga fukarom (siromahom). kad se tome doda jos pridjev "hrvatski", onda to postaje uvreda priblizno ekvivalentna pocinjenom grijehu. 
- fatamorgana
#83 Re: Blasfemija - Boris DEŽULOVIĆ
K'o pokvaren gramofon, Adile zar ti nije malo dojADILo ....mrAdil wrote:Ovo je najodvratniji tekst koji je fukara iz Hrvatske htio uvaliti kao slobodu govora ljudima koji su zivotima branili pravo na svoju vjeru. Poruka - ubuduce nek' se bavi svojom (ne) vejrom i svojim svetim knjigama.
- vatrogasac
#84 Re: Blasfemija - Boris DEŽULOVIĆ
Nisi gledao posljednju epizodu Star Treka?fatamorgana wrote:Nešto ne vidim,vatrogasac wrote: Jok bolan, vidiš da se prilagođavaju našoj sogan dolmi i krompiruši.
- stochar
#85 Re: Blasfemija - Boris DEŽULOVIĆ
ko je tebi spomenuo majku i sestru? reis ti majka a bajram sestra? de ba vise! ako vam znaci, šprvo se obratite ovimak oji organizuju Bajram partyje, pa to rijesite, to je uvreda i vjere i blagdana, a onda predjite na rijaset i ostale koji toliko vrijedjaju svojim postupcima vjeru, da je 1000 dezulovica ne moze izvrijedjati sve i da hoce!!!vatrogasac wrote:Hajd' ovako. Može da ja tebi opsujem i majku i sestru i dragu nasred Ferhadije pred svom rajom bez ikakva razloga i ti produži mrtav hladan dalje? Nemoj mi uskraćivati slobodu izražavanja.stochar wrote:jebala vas vise blasfemija! gonite se u sto persuna i vi i vase mambo-jumbo bajke! pa jebemmu, vi vjerujete u neke pizdarije, i sad cijeli svijet treba tome da se klanja?!?!?! znam mnoge koji su fanovi ratova zvijezda, pa ne tjeraju sve nas da budemo fanovi, i da nam djeca u vrticima uce o doktoru spocku!
Šta se Boris kači za Bajram kada mu ne znači ništa, ali ima nas kojima znači pa nam nije smiješno.
- fatamorgana
#86 Re: Blasfemija - Boris DEŽULOVIĆ
Star Dreka?vatrogasac wrote:Nisi gledao posljednju epizodu Star Treka?fatamorgana wrote:Nešto ne vidim,vatrogasac wrote: Jok bolan, vidiš da se prilagođavaju našoj sogan dolmi i krompiruši.
- vatrogasac
#87 Re: Blasfemija - Boris DEŽULOVIĆ
Kur'an mi je kao mati, a ismijavao se sa surama. Bog mi je više nego sestra i tu je sprdnju pravio. Da ne redam dalje....kontaš?stochar wrote:ko je tebi spomenuo majku i sestru? reis ti majka a bajram sestra? de ba vise! ako vam znaci, šprvo se obratite ovimak oji organizuju Bajram partyje, pa to rijesite, to je uvreda i vjere i blagdana, a onda predjite na rijaset i ostale koji toliko vrijedjaju svojim postupcima vjeru, da je 1000 dezulovica ne moze izvrijedjati sve i da hoce!!!vatrogasac wrote:Hajd' ovako. Može da ja tebi opsujem i majku i sestru i dragu nasred Ferhadije pred svom rajom bez ikakva razloga i ti produži mrtav hladan dalje? Nemoj mi uskraćivati slobodu izražavanja.stochar wrote:jebala vas vise blasfemija! gonite se u sto persuna i vi i vase mambo-jumbo bajke! pa jebemmu, vi vjerujete u neke pizdarije, i sad cijeli svijet treba tome da se klanja?!?!?! znam mnoge koji su fanovi ratova zvijezda, pa ne tjeraju sve nas da budemo fanovi, i da nam djeca u vrticima uce o doktoru spocku!
Šta se Boris kači za Bajram kada mu ne znači ništa, ali ima nas kojima znači pa nam nije smiješno.
- DaysleepeR
#88 Re: Blasfemija - Boris DEŽULOVIĆ
da ga koljemo onda?
- stochar
#89 Re: Blasfemija - Boris DEŽULOVIĆ
ko bosnjacima podmece dezulovica izmedju dva mala dzekina bajrama?DaysleepeR wrote:da ga koljemo onda?
- vatrogasac
#90 Re: Blasfemija - Boris DEŽULOVIĆ
Haram!DaysleepeR wrote:da ga koljemo onda?
- vatrogasac
#91 Re: Blasfemija - Boris DEŽULOVIĆ
Tvoj problem što ne kontaš.voulevoupateavecmoi wrote:Haha evo ga taliban, prodo bi mater i sestru za komad papira svakavih budalaština i nasilništva, te nečega što ne postoji, užas od ljudi, da te bog sačuva...vatrogasac wrote:
Kur'an mi je kao mati, a ismijavao se sa surama. Bog mi je više nego sestra i tu je sprdnju pravio. Da ne redam dalje....kontaš?![]()
- DaysleepeR
#92 Re: Blasfemija - Boris DEŽULOVIĆ
šta ćemo onda? čemu priča ovolika?vatrogasac wrote:Haram!DaysleepeR wrote:da ga koljemo onda?
- fatamorgana
#93 Re: Blasfemija - Boris DEŽULOVIĆ
Pa malo, da se narod ibreti,DaysleepeR wrote:
šta ćemo onda? čemu priča ovolika?
- vatrogasac
#94 Re: Blasfemija - Boris DEŽULOVIĆ
Neki su rekli da je to smeće što je pisao dok su neki pokušali to smeće umotati u celofan i ništa. Čekamo dalje do pisanije neke druge budale.DaysleepeR wrote:šta ćemo onda? čemu priča ovolika?vatrogasac wrote:Haram!DaysleepeR wrote:da ga koljemo onda?
-
Bodkin
#95 Re: Blasfemija - Boris DEŽULOVIĆ
samo ga nalupati..i izbaciti iz carsije. ali pazi, nece to ultrancionalisti nego navijaci zelje i sarajeva. jer pobogu, cak i tom sloju drustva smeta vrijedjanje vjere do te mjere da ce nalupati piscaDaysleepeR wrote:šta ćemo onda? čemu priča ovolika?vatrogasac wrote:Haram!DaysleepeR wrote:da ga koljemo onda?
- buzzer
#96 Re: Blasfemija - Boris DEŽULOVIĆ
http://www.youtube.com/watch?v=gpeJQx-JncADaysleepeR wrote:da ga koljemo onda?
ionako se nista promjeniti nece
- stochar
#97 Re: Blasfemija - Boris DEŽULOVIĆ
nema boga
- vatrogasac
#98 Re: Blasfemija - Boris DEŽULOVIĆ
Kroz 20, 30 ili 40 godina Bog će reći....neeeema više stochara.stochar wrote:nema boga
- DaysleepeR
#99 Re: Blasfemija - Boris DEŽULOVIĆ
moram reći da mu dugo treba da reaguje. jednako dugo kao da i ne reaguje nikako nego priroda samo svoje uradi. što implicira da ga ni nema. razmisli malo o tomevatrogasac wrote:Kroz 20, 30 ili 40 godina Bog će reći....neeeema više stochara.stochar wrote:nema boga
-
occupylove
#100 Re: Blasfemija - Boris DEŽULOVIĆ
kao kroz maglu se sjecam Travnickih Ezana kada sam bio kod rodbine na feriju ( da ! u 'komunisticka vremena " , vi kratko pamteci u tim "zloglasnim vremenima" se Ezan cuo takodjer )
nemam pojma koja je ovo Crkva ali je fenomenalno i tako smirujuce i lijepo
jedan od najljepsih Ezana koje ikada cuh , meni kao Marxistu i Agnostiku se ovo svidja , lijepota , tradicija i kultura !
sami skontajte ;
nemam pojma koja je ovo Crkva ali je fenomenalno i tako smirujuce i lijepo
jedan od najljepsih Ezana koje ikada cuh , meni kao Marxistu i Agnostiku se ovo svidja , lijepota , tradicija i kultura !
sami skontajte ;