TIHIC
- dustaban
#76 Re: TIHIC
rekao sam - NAJZRELIJI OVDJE.
I mislim naravno na trenutnu političku scenu OVDJE.
imas li ti nekoga ko ti djeluje zrelije?
SADA I OVDJE
SADA I OVDJE
- FOČANSKI PROPISI
#77 Re: TIHIC
Edhem Bičakčić-Edodustaban wrote:rekao sam - NAJZRELIJI OVDJE.
SADA I OVDJE
-
Pitari-CHWIILA
#78 Re: TIHIC
Po cemu najzreliji?dustaban wrote:rekao sam - NAJZRELIJI OVDJE.
SADA I OVDJE
Po godinama, iskustvu, pameti ili politickim potezima?
-
Diox
#79 Re: TIHIC
Vozi se u najskupljem autu, 325 hiljada maraka ili 160 hiljada eura.Pitari-CHWIILA wrote:Po cemu najzreliji?dustaban wrote:rekao sam - NAJZRELIJI OVDJE.
SADA I OVDJE
-
smekerica
#80 Re: TIHIC
I zivi u najvecem stanu od svih politicara. Ni manje ni vise u Importane Centru. Sala nije! A, to mu je samo jedan od stanova u gradu. I sve to od svoje platice predsjednika stranke.Diox wrote:Vozi se u najskupljem autu, 325 hiljada maraka ili 160 hiljada eura.Pitari-CHWIILA wrote:Po cemu najzreliji?dustaban wrote:rekao sam - NAJZRELIJI OVDJE.
SADA I OVDJE
- zateznistub
#81 Re: TIHIC
Tihic, vrlo opasna i zajebana pojava u obliku finog i mirnog cove!
- Ja_Ja
#82 Re: TIHIC
Covjek je najnesposobniji politicar kojeg trenutno i sigurno jedan od najnesposobnijih koje je ova drzava ikada dala. Nista, apsolutno nista pozitivno nije doslo njegovim politickim angazmanom. Spreman je da potpise sve i svasta pravdajuci to kompromisom koji u sustini ne postoji jer tim kompromisom pro-bosanska strana nikada nikakvog dobra nije vidjela. Nista drugo do stranacki pijun ciji je jedini uspjeh zaposljavanje i udomljavanje SDA kadrova.
-
smekerica
#83 Re: TIHIC
Pa hajde da ga kandidujemo. Mozda nam donese jos jednog Oskara. Ovaj put za masku i autentican scenski izrazaj negativca.Rock Flock wrote:Znaju li oni u Holywoodu da imaju u Sarajevu original facu za nastavak ,, gospodara perstenova ,, da ne prave one lutke i kreatureOmerD wrote:FOČANSKI PROPISI wrote:Tihić , ne samo da nije demokrata,nego je i veliki lažov.
Nedavno na televiziji,u dnevniku "d",izjavio je da je SDA zauzela stav da neko ko je osuđivan ne može obnašati nijednu važnu funkciju.
Njegov ortak Sena(h)id Memić je pravosnažno osuđen na zatvorsku kaznu,a on ga je kandidovao za načelnika Ilidže mimo svih demokratskih procedura.
SRAMOTA da postoje ovakvi predsjednici stranaka.![]()
- dustaban
#84 Re: TIHIC
E jebiga!FOČANSKI PROPISI wrote:Edhem Bičakčić-Edodustaban wrote:rekao sam - NAJZRELIJI OVDJE.
SADA I OVDJE
Sulejman Tihic je zaista karikatura u poredjenju sa Winstonom Churchillom, ali kazati da je od njeg bolji gorepomenuti Edo... to samo potvrdjuje moju tezu da mi zaista i na nasu veliku zalost trenutno nemamo politicara koji je dostojan vodjenja jedne poljoprivredne zadruge, kamo li naroda i nacije.
Ako sam ovu temu zapoceo i sa malom dozom zajebancije i provokacije, nakon ovih nekoliko postova sam shvatio - da sam ubo !
Kad mi nevedete facu koja je trenutno na relevantnoj politickoj poziciji u BiH a da zadovoljava elementarne kriterije modernog politicara tj. politicara boljeg od Tihica, ja cu reterirati i priznati da sam u krivu.
Zaista zvuci nevjerovatno da je Tihic, onakav kakav je, trenutno najbolji (najuspjesniji, najmudriji, najstalozeniji, najzreliji...) BH politicar !
Cekam da se sjetite nekoga boljeg.
- FOČANSKI PROPISI
#85 Re: TIHIC
Morao bi nekoga i poznavati da bi vršio selekciju,a ne ovako,napamet.dustaban wrote: Sulejman Tihic je zaista karikatura u poredjenju sa Winstonom Churchillom, ali kazati da je od njeg bolji gorepomenuti Edo... to samo potvrdjuje moju tezu da mi zaista i na nasu veliku zalost trenutno nemamo politicara koji je dostojan vodjenja jedne poljoprivredne zadruge, kamo li naroda i nacije.
Ako sam ovu temu zapoceo i sa malom dozom zajebancije i provokacije, nakon ovih nekoliko postova sam shvatio - da sam ubo !
Kad mi nevedete facu koja je trenutno na relevantnoj politickoj poziciji u BiH a da zadovoljava elementarne kriterije modernog politicara tj. politicara boljeg od Tihica, ja cu reterirati i priznati da sam u krivu.
Zaista zvuci nevjerovatno da je Tihic, onakav kakav je, trenutno najbolji (najuspjesniji, najmudriji, najstalozeniji, najzreliji...) BH politicar !
Znaš li ti ,uopšte, ko je EDHEM BIČAKČIĆ? (izuzmi informisanje FTV i DNEVNOG AVAZA)
-
Pitari-CHWIILA
#86 Re: TIHIC
Kakav je to covjek koji sveze zastavu sa cetnicima iz sds-a a onda nemusto i jadno ne zna objasniti zasto je za smjenu ZL i Denisa B..??
Mislim da se rahmetli Alija rotira u mezaru...pa sjetite se da je je na unutarstranackim izborima "neke" godine...plakao i govorio...da mu je Alija reko...cuvaj mi Bosnu Tihi. Pa ne gumo da vjerujem da neko moze reci da je to najzreliji politicar. Odgovor na to je www.lijecenje-Kuranom.com.....
Mislim da se rahmetli Alija rotira u mezaru...pa sjetite se da je je na unutarstranackim izborima "neke" godine...plakao i govorio...da mu je Alija reko...cuvaj mi Bosnu Tihi. Pa ne gumo da vjerujem da neko moze reci da je to najzreliji politicar. Odgovor na to je www.lijecenje-Kuranom.com.....
-
Diox
#87 Re: TIHIC
Jedna stvar koja cini Tihica modernim, ok, izuzev VW Pheatona?dustaban wrote:
E jebiga!
Sulejman Tihic je zaista karikatura u poredjenju sa Winstonom Churchillom, ali kazati da je od njeg bolji gorepomenuti Edo... to samo potvrdjuje moju tezu da mi zaista i na nasu veliku zalost trenutno nemamo politicara koji je dostojan vodjenja jedne poljoprivredne zadruge, kamo li naroda i nacije.
Tihic kad nastupa, on sam sebe ocijenjuje i hvali, "znate, mi u SDA imamo politiku da ne kandidujemo nijednog kandidata na izborima protiv kojeg je podnjeta krivicna prijava", pa mu treba u studiju navede dva primjera, a on se napravi blesav. Pa "znate, mi se borimo protiv korupcije, znate Brankovic ima krivicnu prijavu, i bla, bla, bla", a opste poznata cinjenica je da je Sulejman Tihic direktno odgovoran za Energopetrol i terminal EP u Zagrebu. Ujeo vuk magarca. Naravno da nikad necemo dozivjeti da protiv Tihica bude podignuta krivicna prijava za Eenergopetrol jer je sudstvo u njegovom djepu. Iskoristio je Brankovicevu korumpiranost, da se predstavi kao borac "protiv korupcije", a nema korumpiranijeg covjeka od njega u SDA, izuzev mozda princa.
Gledajte njegove nastupe, oni su skromni, kad ga covjek vidi rekao bi, ovog su sad pokupili sa prosenja, ali najvjerovatnije da su to smisljeni nastupi da upravo ostave takav utisak, uz naravno hvaljenje samog sebe.
Ovo je lice Sulejmana Tihica sa medijskom maskom

Ovo je lice Sulejmana Tihica bez medijske maske

Last edited by Diox on 21/10/2012 19:43, edited 1 time in total.
- brezan
#88 Re: TIHIC
Je li SDP svezao zastavu sa cetnicima i fasistima iz SDS-a i SNSD-a na drzavnom nivou i zada pokusava da smijeni SDA-ove ministre?? Koji su razlozi Zlaji da i dalje drzi svezane zastave sa cetnicima a sa druge strane smjenjuje ministre iz SDA??Pitari-CHWIILA wrote:Kakav je to covjek koji sveze zastavu sa cetnicima iz sds-a a onda nemusto i jadno ne zna objasniti zasto je za smjenu ZL i Denisa B..??
-
Diox
#89 Re: TIHIC
Ma nemoj, ja sam uvijek kontao da je to bosnjacki izbor?SULEJMAN TIHIĆ: Srbi i Hrvati treba da se odluče između SDP-a i SDA
REZULTAT POLITIKE SULJEMANA TIHICA, SRBI I HRVATI ODLUCUJU O SDA, A NE ONI KOJI SU GLASALI ZA SDA, BOSNJACI.
Gdje su sad oni koji ovu karikaturu i politicku i vizuelnu, dizu u nebo? Glasajte za SDA, dajte glas Sulejmanu poniznom, pa ce Mile Dodik u Bakincima imati krajnju rijec i odluciti hoce li SDA ici u vlast ili ne?
- FOČANSKI PROPISI
#90 Re: TIHIC
Zapazio sam jednu interesantnu pojavu na forumu.
Velika većina hvali SDP,kritikuje SDA.Isto k'o da su to dva svijeta različita
Na skoro svim anketama pobjeđuje SDP.
Do izbora
Poslije izbora ,opet isto.
Pobjedila SDA.
Kako?
Do izbora
Pobjedila SDA.
Kako?
- Shahab
#91 Re: TIHIC
Sada si svome opusu islamofobije i turkofobije dodao i rasizam...smeta ti porijeklo Radončića a ne njegov kriminalni backround, što govori o još težoj devijaciji ateizma i materijalizma u kojem toneš sve dublje i dublje...Sada ti više ne smetaju džamije po Sarajevu, sada ti smetaju i džamije po Turskoj...Nevjerovatna mržnja prema Islamu i muslimanima zapakovana u pseudograđanstvo a u suštini se radi o najrigidnijem recikliranom komunizmu....Po tvojoj logici Obama nikada ne bi bio predsjednik USA, šta više predsjednici USA mogli bi biti samo Apachi, Comancherosi ili Siouxi...Diox wrote:Ako mi citiras jednu recenicu, samo jednu recenicu u bilo kojem postu gdje sam ja branio SBB, Fahru ili bilo sta povezano sa Fahrom, OK, priznati cu ti da je broj dzamija u Turskoj veoma bitan za ekonomski razvoj Turske. U stvari, ne mora recenica, moze i par rijeci.Shahab wrote:
Pošto je poznato da si advokat narko kartela registrovanog kao poltička stranka...svaka tvoja kritika sa pozicije zakona i morala je zaista tragična...SDA i Tihić su u kontekstu kriminalnih ambicija SBB-a apsolutne..bebe...
Apsolutno, ama bas apsolutno nikad moja 1/10 glasa ne bi otisla Fahri i apsolutno lazes i insinuiras, ako nista, a onda upravo sto i Fahro ima da objasni nekakve simularnosti sa Tihicem, recimo njegov odnos sa Miskovicem, za kojeg je dobro poznato da je on bankar od Milosevica.
Ako vec zelis znati moj politicki odabir, njega nema. Ne simpatisem nijednu stranku, nijednu politicku nakazu u Bosnjaka, jer su svi na granici izdaje, a neki su je davno i presli.
Uglavnom misljenja sam da Bosnjake ne trebaju voditi ni Turci, ni Srbijanci, ni Crnogorci, nego Bosnjak koji je ne samo iz Bosne, nego je i porijeklom iz Bosne. A takvih je bilo vrlo malo od rata do danas, ako iskljucimo Zlaju kojem predstavljanje Bosnjaka bas i nije prioritet.
-
smekerica
#92 Re: TIHIC
Zato sto vecina SDA glasaca ne posjecuje forume, mozda nemaju ni internet (bez uvrede, ali ovo je tacno), pa ne mogu svoje misljenje iznijeti u javnosti.FOČANSKI PROPISI wrote:Zapazio sam jednu interesantnu pojavu na forumu.
Do izbora
Pobjedila SDA.
Kako?
Uspjehu SDA naravno doprinosi i njihov Komitet za sigurnost koji redovno obilazi glasace i odradjuje posao za stranku.
-
Rima_amiR
#93 Re: TIHIC
Izetbegovićevu kvislinško-kriminalnu SDA-bandu treba otpremiti tamo gdje je i zaslužila, što znači: (1) politički – među najokorjelije kvislinge; (2) pravno – u sudnice, u optuženičke fotelje; (3) historijski – u najogavniji vrtlog mračne dobi; (4) kulturno – u nepopravljiv zaborav. Svaka druga kombinacija ravna je političkom samosmaknuću onih subjekata koji u njoj sudjeluju. Međutim, pošto je daytonska bh-politička kombinatorika i najzvaničnije destruktivna (zašto nije zaslužan Holbrooke, već demonkratsko trojstvo: Milošević – Izetbegović – Tuđman), đavolje tikve se razbijaju o bh-glavu.FOČANSKI PROPISI wrote:Zapazio sam jednu interesantnu pojavu na forumu.
Do izbora
Pobjedila SDA.
Kako?
Sa najnovijom ponudom, čini se, Zlatko Lagumdžija je bio i ostao najodaniji podanik navedene kombinatorike. To je već najavio - do danas ne objasnivši kako i zbog čega se, 02. Maja 1992. godine, našao u Lukavici. A potom, uz ostalo, to je i potvrdio nakon što je Holbrooke, da bi oslobodio BiH od daytonske prokrustovke, raspršio SDS i HDZ, uz dogovor sa Izetbegovićem da će i njegova SDA-banda u historiju. Međutim, Zlatko Lagumdžija je – zloupotrijebivši ratne stradalnike – izvršio klasičan državni puč, sa očitom namjerom da od “Holbrookeove historije” amnestira kvislinško-kriminalnu SDA-bandu. Naravno, to je istovremeno (i neminovno) značilo i amnestiranje SDS-a i HDZ-a. Zlatko Lagumdžija je zdušno sudjelovao i u pokušaju legaliziranja daytonske prokrustovke. Usput, Zlatko Lagumdžija je iz SDP-a rastjerao sve bh-patriote, doslijedno slijedeći Izetbegovićev model privatizacije i zloupotrebe političke, te i svake druge, moći (i u situaciji je da i najzvaničnije bude podanik Izetbegoviću junioru, ukoliko ga te “obaveze” ne oslobode Tihić, Čović i Dodik). Uglavnom, slično se događa i sa socijaldemokratijom Milorada Dodika, s tim što – za razliku od Dodika - Holbrooke nije imao imalo milosti prema SDS-u. (Saturday, November 27th 2010, 11:50am)
- Shahab
#94 Re: TIHIC
Koji model privatizacije ti podržavaš ukoliko privatizaciju kao model podržavaš uopće?Rima_amiR wrote:Izetbegovićevu kvislinško-kriminalnu SDA-bandu treba otpremiti tamo gdje je i zaslužila, što znači: (1) politički – među najokorjelije kvislinge; (2) pravno – u sudnice, u optuženičke fotelje; (3) historijski – u najogavniji vrtlog mračne dobi; (4) kulturno – u nepopravljiv zaborav. Svaka druga kombinacija ravna je političkom samosmaknuću onih subjekata koji u njoj sudjeluju. Međutim, pošto je daytonska bh-politička kombinatorika i najzvaničnije destruktivna (zašto nije zaslužan Holbrooke, već demonkratsko trojstvo: Milošević – Izetbegović – Tuđman), đavolje tikve se razbijaju o bh-glavu.FOČANSKI PROPISI wrote:Zapazio sam jednu interesantnu pojavu na forumu.
Do izbora
Pobjedila SDA.
Kako?
Sa najnovijom ponudom, čini se, Zlatko Lagumdžija je bio i ostao najodaniji podanik navedene kombinatorike. To je već najavio - do danas ne objasnivši kako i zbog čega se, 02. Maja 1992. godine, našao u Lukavici. A potom, uz ostalo, to je i potvrdio nakon što je Holbrooke, da bi oslobodio BiH od daytonske prokrustovke, raspršio SDS i HDZ, uz dogovor sa Izetbegovićem da će i njegova SDA-banda u historiju. Međutim, Zlatko Lagumdžija je – zloupotrijebivši ratne stradalnike – izvršio klasičan državni puč, sa očitom namjerom da od “Holbrookeove historije” amnestira kvislinško-kriminalnu SDA-bandu. Naravno, to je istovremeno (i neminovno) značilo i amnestiranje SDS-a i HDZ-a. Zlatko Lagumdžija je zdušno sudjelovao i u pokušaju legaliziranja daytonske prokrustovke. Usput, Zlatko Lagumdžija je iz SDP-a rastjerao sve bh-patriote, doslijedno slijedeći Izetbegovićev model privatizacije i zloupotrebe političke, te i svake druge, moći (i u situaciji je da i najzvaničnije bude podanik Izetbegoviću junioru, ukoliko ga te “obaveze” ne oslobode Tihić, Čović i Dodik). Uglavnom, slično se događa i sa socijaldemokratijom Milorada Dodika, s tim što – za razliku od Dodika - Holbrooke nije imao imalo milosti prema SDS-u. (Saturday, November 27th 2010, 11:50am)
-
Rima_amiR
#95 Re: TIHIC
Svaki u kojem ne sudjeluju ratni profiteri, pošto je Izetbegovićev model privatizacije, očito, bio namijenjen i sveo se na uživanju njegovih šegrta na lovorikama genocida, odnosno i bosnocida.Shahab wrote:Koji model privatizacije ti podržavaš ukoliko privatizaciju kao model podržavaš uopće?
- brezan
#96 Re: TIHIC
Dok oni sa internetom i malo obrazovaniji naravno glasaju za SDP.smekerica wrote:Zato sto vecina SDA glasaca ne posjecuje forume, mozda nemaju ni internet (bez uvrede, ali ovo je tacno), pa ne mogu svoje misljenje iznijeti u javnosti.FOČANSKI PROPISI wrote:Zapazio sam jednu interesantnu pojavu na forumu.
Do izbora
Pobjedila SDA.
Kako?
Uspjehu SDA naravno doprinosi i njihov Komitet za sigurnost koji redovno obilazi glasace i odradjuje posao za stranku.
- Shahab
#97 Re: TIHIC
U pravu si....ratni profiteri nisu bili sposobni da organizuju biznise i da se uključe na globalna tržišta...Privatizacijom je trebalo da se resursi predaju na upravljanje privatnoj inicijativi, kako bi organizovali biznis i osigurali nova radna mjesta. Umjesto toga privatizacijom su resurse predali nesposobnim profiterima i tajkunima koji su propali u uvjetima otvorenog tržišta jer nisu bili sposobni izdržati konkurenciju iz Evrope i susjedstva. Pozitivan primjer privatne inicijative je Prevent Holding...takav model treba podržavati...Rima_amiR wrote:Svaki u kojem ne sudjeluju ratni profiteri, pošto je Izetbegovićev model privatizacije, očito, bio namijenjen i sveo se na uživanju njegovih šegrta na lovorikama genocida, odnosno i bosnocida.Shahab wrote:Koji model privatizacije ti podržavaš ukoliko privatizaciju kao model podržavaš uopće?
-
smekerica
#98 Re: TIHIC
To si ti rekao.brezan wrote:Dok oni sa internetom i malo obrazovaniji naravno glasaju za SDP.smekerica wrote:Zato sto vecina SDA glasaca ne posjecuje forume, mozda nemaju ni internet (bez uvrede, ali ovo je tacno), pa ne mogu svoje misljenje iznijeti u javnosti.FOČANSKI PROPISI wrote:Zapazio sam jednu interesantnu pojavu na forumu.
Do izbora
Pobjedila SDA.
Kako?
- dustaban
#99 Re: TIHIC
Sa druge je teme, ali mora se metnuti i ovdje
NESPOSOBAN - vidi sta je uradio Silajdzicu i Lagumdziji !

Koja KONTRADIKCIJA !Shahab wrote:Opasan i mutan tip je Tihić...uz to još i nesposoban i sklon spletkama. Ovo što radi Lagumdžiji, prethodno je radio Silajdžiću ...
- FOČANSKI PROPISI
#100 Re: TIHIC
I ja bih se složio:dustaban wrote:Sa druge je teme, ali mora se metnuti i ovdje
Koja KONTRADIKCIJA !Shahab wrote:Opasan i mutan tip je Tihić...uz to još i nesposoban i sklon spletkama. Ovo što radi Lagumdžiji, prethodno je radio Silajdžiću ...
![]()
![]()
![]()
Vrlo sposoban i nadasve opasan tip.