Kladionica 1+ !

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
PriNc_ba

#76 Re: Kladionica 1+ !

Post by PriNc_ba »

Evo mene nakon produzenog vikenda bez kontakta s civilizacijom :D U cetvrtak fino odigrao za sve dane i proslo sve tako da sam sada na 63 markice s obzirom da sam splitao na 2 listica ali sam igrao sve do sada iste parove jer sam bio presiguran u te parove ;)

1. Dan - utorak : Juventus, Barca, United, Celzi
2. Dan - srijeda : Real, Arsenal, Kiev, City
3. Dan - cetvrtak : Stutgart, Marsej, PSV, Lazio, Basel
4. Dan - petak : /
5. Dan - subota : Admira, City, Celzi, Viking, Hacken, Benfika
6. Dan - nedjelja : Rapid, United, Fiorentina, Zenit, Dortmund, Celtic

odstupio sam od pravila samo iz razloga sto u petak nisam imao osjecaj niti za jedan par a za vikend ih je bilo i vise nego dovoljno. stavio sam na papir 27 parova i svih 27 je proslo u subotu i nedjelju ;) ali ne zalim :) samo polako do konacne pobjede :)
dobitak trenutni tacno 63KM. Bilo je par gutavih tekmi sa prvim golom tek u drugom poluvremenu i to Zenit i Lazio cini mi se a svi ostali su prosli vec u prvom poluvremenu koliko sam uspio da nafatam :) cestitke i ostatku ekipe i da nastavimo i u sljedecoj sedmici niz ;)

@Kladara heknut ces ti vrlo brzo s tim sistemom igranja ;) ne znam sta ti znaci hoces li za 20 ili za 30 dana dobiti onu konacnu cifru ? :) ja bih sad potpisao da mi neko kaze da cu svakih 60 dana dobiti pola one cifre :)
Kladara

#77 Re: Kladionica 1+ !

Post by Kladara »

Jarane hekno ne hekno libo me hekam svakako svaki dan.Vise optimizma momci nije u pitanju zivot ili smrt :D

U temi kladionica sam odgovorio i bubalu ovde necu zacatavat.Ako je sudbina stavit cu bas taj jedan na ta 3 ili 4 para sto bi odigrao.Nema tu mudrovanja jednostavno imao sam feeling za ove utakmice uz sat vremena studiranja ranije :D
karanana

#78 Re: Kladionica 1+ !

Post by karanana »

sutra i nema nesto ponude.
da li preskociti? ima jedan par u cvajti, eventualno jedan finac.
pirmin

#80 Re: Kladionica 1+ !

Post by pirmin »

Kladara wrote:Image
Prvo pa musko :D
Sve ovo mijenja jedna pobjeda domacina, Frajburga juce recimo. :-) :D
Kladara

#81 Re: Kladionica 1+ !

Post by Kladara »

Stvarno me tjerate da zacatavam a ne zelim majke mi :D

Jebiga jarane dok sam tako igro duvo sam ne kazem da i ovako necu duvat al ko ga jebe treba probat na vise fazona pa sta uleti.Ja uporedo igram i 2+ u premijeru danas samo proso 6 parova :D
Mustang1

#82 Re: Kladionica 1+ !

Post by Mustang1 »

Ono sto ti svi hoce reci je da si "pohlepan" i zuris .. A u ovakvom sistemu za takvo nesto nema mjesta ..
Giancarlo

#83 Re: Kladionica 1+ !

Post by Giancarlo »

Moj neki savjet bi bio da ne treba igrati na silu dan za danom, glavom kroz izd. Treba(mo) mozda sami sa sobom rascistiti da mozes "pauzirati" 2 dana sedmicno maximalno. Uglavnom, sve zavisi od ponude, ali kada bas nema nista treba povuci rucnu. I da napomenem da ni lutrija ne daje uopce za sve lige ovo 1+, ali bio je evo vikend, moglo se vidjeti gdje se to moze igrati. Sretno dalje :thumbup:
Kladara

#84 Re: Kladionica 1+ !

Post by Kladara »

Bubalo1 wrote:Ono sto ti svi hoce reci je da si "pohlepan" i zuris .. A u ovakvom sistemu za takvo nesto nema mjesta ..
Jarane da sam pohlepan nebi stavio na ovo cenera nego stoju mislim ako tako kontate kont vam je nidje veze.
Postujem misljenje svacije ali bez nekih pridjeva.Fino sam rekao da sam imo filing za utakmice koje sam odigro.
Mustang1

#85 Re: Kladionica 1+ !

Post by Mustang1 »

Jebiga ne kontas al hajd dabogda uzeo milion a mi samo par hiljada € .. :D
Bronco_Billy

#86 Re: Kladionica 1+ !

Post by Bronco_Billy »

Ja sto sam odigrao i subotu i nedjelju pao sam osim sistema 1+ koji me ide od ponedjeljka.
Definitivno pravim pauzu 2 sedmice od redovnog kladjenja jer zadnjih 10 dana sam probao sve, od kornera, golova, vecih kvota do sigurica. Jednostavno nece, a tako to dodje poslije serije dobrih dobitaka.

Dakle nastavak samo 1+
I ja sam negdje napisao da je tesko igrati svaki dan, narocito kad se ne igra Evropa. Bolje i pauzirati koji dan nego glavom kroz zid :-)
Kladara

#87 Re: Kladionica 1+ !

Post by Kladara »

Bubalo1 wrote:Jebiga ne kontas al hajd dabogda uzeo milion a mi samo par hiljada € .. :D
Ipak je kod tebe pogresan kont ja ne zelim milion mada normalno ko bi se bunio kad je milionce u pitanju :D
al pokusaj shvatit prva igra dosta interesantnih parova i osjecaj da ce proci.To je to :D
Nisam rekao da cu stalno rokat po 16 parova i da zelim milione.Ja da dodjem do 5 joja zaustavio bi se.Dosta mi.
tarikBA

#88 Re: Kladionica 1+ !

Post by tarikBA »

@princ pa prince dobro ti napreduje taj sistem, svaka cast. ima li mjesta za prepisivanje parova :D
adis.p

#89 Re: Kladionica 1+ !

Post by adis.p »

Joj da sam znao da će se ovoliko raje navuć na ovaj 1+, davno bih pitao kako se i šta igra, a ne tek prošle nedjelje :D :D :D ima da se za mjesec dana redom krenu zatvarat Lutrije, od Sarajeva pa na dalje :-D
Mustang1

#90 Re: Kladionica 1+ !

Post by Mustang1 »

Ja igram na bet365 :D I oni ce da bankrotiraju :D
Verocious

#91 Re: Kladionica 1+ !

Post by Verocious »

Svaka cast za temu :thumbup: krecem i ja uskoro :-D
elmirčo

#92 Re: Kladionica 1+ !

Post by elmirčo »

haha, briši temu, ko vidio - vidio :mrgreen:
PriNc_ba

#93 Re: Kladionica 1+ !

Post by PriNc_ba »

tarikBA wrote:@princ pa prince dobro ti napreduje taj sistem, svaka cast. ima li mjesta za prepisivanje parova :D
ma stash prepisivat ba :lol: al eto kad ti dodju dani bez ideje javi se na pvt ili kad zafali neki par javi se pa ako bude kakav plah ja ti proslijedim ;) mislim nije neka nauka al eto uz malo truda i onih par pravila sto sam na onoj temi napisao moze se ;) bez srkleta samo i bez forsiranja ;) u 35-42 dana se moze odigrati 30 puta po 3-4 para 1+ golovi... pa cemo vidjeti kako ce proteci naredna sedmica. npr vec za subotu sam pripremio 8 parova u kvalifikacijama ali zato znam da cu petak imati 1 ili 2 para plafon a i nedjelja daj Boze da bude vise od 2 para :)

sretno momci sutra ko bude igrao :)
tarikBA

#94 Re: Kladionica 1+ !

Post by tarikBA »

PriNc_ba wrote:
tarikBA wrote:@princ pa prince dobro ti napreduje taj sistem, svaka cast. ima li mjesta za prepisivanje parova :D
ma stash prepisivat ba :lol: al eto kad ti dodju dani bez ideje javi se na pvt ili kad zafali neki par javi se pa ako bude kakav plah ja ti proslijedim ;) mislim nije neka nauka al eto uz malo truda i onih par pravila sto sam na onoj temi napisao moze se ;) bez srkleta samo i bez forsiranja ;) u 35-42 dana se moze odigrati 30 puta po 3-4 para 1+ golovi... pa cemo vidjeti kako ce proteci naredna sedmica. npr vec za subotu sam pripremio 8 parova u kvalifikacijama ali zato znam da cu petak imati 1 ili 2 para plafon a i nedjelja daj Boze da bude vise od 2 para :)

sretno momci sutra ko bude igrao :)
prince pisi nam ovdje parove, ja mislim da se niko nece buniti :dance: a svako igra na svoju odgovornost. realnije je tako dobiti nego ganjati neke fensi kvote jebavat se :thumbup: :bih: :bih:
Bronco_Billy

#95 Re: Kladionica 1+ !

Post by Bronco_Billy »

Ja sam nekako shvatio da je primarni cilj ove teme da diskutujemo o parovima koje treba da igramo.
Sto ste skrti na analizama :P
Kladara

#96 Re: Kladionica 1+ !

Post by Kladara »

adis.p wrote:Joj da sam znao da će se ovoliko raje navuć na ovaj 1+, davno bih pitao kako se i šta igra, a ne tek prošle nedjelje :D :D :D ima da se za mjesec dana redom krenu zatvarat Lutrije, od Sarajeva pa na dalje :-D
Samo da ne bude ko sa pm3 kada je pocelo.Dobre kvote kad je raja pocela uzmat lovu spustili ih.Nebi me iznenadilo da ovde budu kvote 1.01,1.02 plafon ako ih raja pocne uzmat.Imaju oni ljeka za sve :D
karanana

#97 Re: Kladionica 1+ !

Post by karanana »

nesto mi je govorilo da ne srljam danas nakon vikenda sa veoma malo 0-0 rezultata. ali dzaba, ne da shejtan mira i stavim 36 KM na koln, monaco, inter turku i brann
Tomahawk11
Globalni moderator

#98 Re: Kladionica 1+ !

Post by Tomahawk11 »

karanana wrote:nesto mi je govorilo da ne srljam danas nakon vikenda sa veoma malo 0-0 rezultata. ali dzaba, ne da shejtan mira i stavim 36 KM na koln, monaco, inter turku i brann
:mrgreen: djes prekididati seriju 8-) Nisam jos razmotrio kandidate za danas, ali imacu u vidu ove tvoje.
karanana

#99 Re: Kladionica 1+ !

Post by karanana »

Tomahawk11 wrote:
karanana wrote:nesto mi je govorilo da ne srljam danas nakon vikenda sa veoma malo 0-0 rezultata. ali dzaba, ne da shejtan mira i stavim 36 KM na koln, monaco, inter turku i brann
:mrgreen: djes prekididati seriju 8-) Nisam jos razmotrio kandidate za danas, ali imacu u vidu ove tvoje.
osim ovih gore nabrojanih, nema jos 2-3 na ponudi. to me brine.
Kladara

#100 Re: Kladionica 1+ !

Post by Kladara »

Trebali bi proci kad se malo pogledaju dosadasnji susreti ali ja cu preskociti turku posto ne igram te na vrhu kad igraju (u ljevim ligama)jedan protiv drugog to mogu biti veoma neizvjesne utakmice.Rađe cu stavit helsnikija posto mogu i prelaz komotno odigrat :D
Post Reply