Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa nije valjda sva estetika mjerena komšijinim očima i poenta u komšijskim komentarima, ima nešto i za tvoju dušu i oči. Ovo jeste ok, ako gledaš samo praktičnost. Ali vala može daleko ljepše od ovoga.
citroen xm wrote:Pa nije valjda sva estetika mjerena komšijinim očima i poenta u komšijskim komentarima, ima nešto i za tvoju dušu i oči. Ovo jeste ok, ako gledaš samo praktičnost. Ali vala može daleko ljepše od ovoga.
ovako mozda ? , al je i 4x skuplje
samo mi jedna stvar smeta a to je šav , ljepsi je fabricki onaj sitni
Last edited by amar1994 on 10/09/2018 17:09, edited 1 time in total.
Jel kupovao neko one tipske navlake za rucnu i mjenjac u Bingu, Fis-u i slično? 15-tak KM je za rucnu, kod mene ima nesto kao zagrebano na toj kozi od rucne, skoro puklo pa da zamijenim, da ne ganjam nikog radi sitnice ako su i te ok? Mislim, ni ne vidi se jer je ispod naslonjaca al eto mene nervira kad znam da je lose
Throttle wrote:Jel kupovao neko one tipske navlake za rucnu i mjenjac u Bingu, Fis-u i slično? 15-tak KM je za rucnu, kod mene ima nesto kao zagrebano na toj kozi od rucne, skoro puklo pa da zamijenim, da ne ganjam nikog radi sitnice ako su i te ok? Mislim, ni ne vidi se jer je ispod naslonjaca al eto mene nervira kad znam da je lose
iskreno smece , kupovao je stari za astru davno , poderalo se za godinu
Ma ima i ovdje po Zenici par tih sto rade presvlake i ostalo, nije to neko mudro slovo, vise me interesovao materijal. onda cu ipak zaganjat nekog. Hvala ti
citroen xm wrote:Pa nije valjda sva estetika mjerena komšijinim očima i poenta u komšijskim komentarima, ima nešto i za tvoju dušu i oči. Ovo jeste ok, ako gledaš samo praktičnost. Ali vala može daleko ljepše od ovoga.
ovako mozda ? , al je i 4x skuplje
samo mi jedna stvar smeta a to je šav , ljepsi je fabricki onaj sitni
super odradjeno vjerujem
ja sam ovo stavio na svoje cisto navike radi, inace volan je kozni fabricki
citroen xm wrote:
Ovo je ipak prava stvar. Teško da može biti identično kao original, ali ovo je bar kvalitetno i lijepo urađeno.
Kaze covjek da su fabricke smece vecinom , jedino na luksuznim i skupim autima dobre . Kod mene je vec bio nacet volan , dali prstenom ili noktima (zena vozala)
ja sam ovo stavio na svoje cisto navike radi, inace volan je kozni fabricki
Taj je volan kvalitetniji nego na novijim modelima , ako se ne varam po sredini je sa rupicama ?
ovaj nema te rupice, nema pojacanje ono na '10 i '2 ure niti rez na dnu volana; ipak je ovaj moj starija izvedba ali je ono podjeljen na 4 dijela, valjda da kvalitetnije ili preciznije bude postavljena koza, sta li; vidim to svi rade tako danas
sto se tice ovih rupica, sa strana, mislim da ih nemaju svi i onoliko koliko sam upucen da ih imaju samo auta koja imaju fabricko grijanje volana ugradjeno; moje misljenje ali nisam 100%, uostalom to moze neko da demantuje ovdje na temi vec ko ima tu opciju ili zna vise...
ovaj nema te rupice, nema pojacanje ono na '10 i '2 ure niti rez na dnu volana; ipak je ovaj moj starija izvedba ali je ono podjeljen na 4 dijela, valjda da kvalitetnije ili preciznije bude postavljena koza, sta li; vidim to svi rade tako danas
sto se tice ovih rupica, sa strana, mislim da ih nemaju svi i onoliko koliko sam upucen da ih imaju samo auta koja imaju fabricko grijanje volana ugradjeno; moje misljenje ali nisam 100%, uostalom to moze neko da demantuje ovdje na temi vec ko ima tu opciju ili zna vise...