McDonalds u Tuzli?

Tuzla, Bijeljina, Brčko, Gradačac, Živinice, Srebrenik, Lukavac, sve do Gračanice, Kladnja i Zvornika...
Post Reply
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#76 Re: McDonalds u Tuzli?

Post by plain vanilla »

Ivo Lola wrote:iiiii pocelo jeeeee :-)

danas cu brojati kolko fb prijatelja ce postaviti slike iz novog "meka"
ja tipujem na 10 +
jbg nisam bas tako bogat sa tim prijateljima oko 300 ih je, al pola nije u tuzli
tako da je svaki 15. prilicno dobra (ili losa :roll: ) kvota
ee, kad sam se slikala u sarajevskom, moram i u tuzlanskom
ali kad guzva prodje :mrgreen:
Neradnik

#77 Re: McDonalds u Tuzli?

Post by Neradnik »

cim se u tuzli otvorio daleko je doguro.bio je nekad ok taj mek a sad svaka provincija ga ima.
plain vanilla

#78 Re: McDonalds u Tuzli?

Post by plain vanilla »

Gospodin_bez_kravate wrote:cim se u tuzli otvorio daleko je doguro.bio je nekad ok taj mek a sad svaka provincija ga ima.
sta ima u New Yorku, gospodine :D
detroit-mercy

#79 Re: McDonalds u Tuzli?

Post by detroit-mercy »

Gospodin_bez_kravate wrote:cim se u tuzli otvorio daleko je doguro.bio je nekad ok taj mek a sad svaka provincija ga ima.
Inace je nekada bio rezervisan samo za kulturne prijestolnice :mrgreen: , :mrgreen: cuj sad i Tuzla ga ima :mrgreen: .
Pa hebote, nisu otvorili on Gugenhajm muzej nego McDonald's :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . :lol:
:lol: . Ja svasta ce covjek procitati :mrgreen: .
plain vanilla

#80 Re: McDonalds u Tuzli?

Post by plain vanilla »

detroit-mercy wrote:
Inace je nekada bio rezervisan samo za kulturne prijestolnice :mrgreen: , :mrgreen: cuj sad i Tuzla ga ima :mrgreen: .
Pa hebote, nisu otvorili on Gugenhajm muzej nego McDonald's :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . :lol:
:lol: . Ja svasta ce covjek procitati :mrgreen: .
jasta je nego selendra, cim nije dosao clan Predsjednistva da ga otvori :D
Neradnik

#81 Re: McDonalds u Tuzli?

Post by Neradnik »

Niste ni malo objektivni.Tuzla je selo poznato po soli i sta ce selu mek donalds?Drago mi je ako nista sto je zaposleno oko 50 mladih ljudi mada mislim da ih vise i nema u tuzli :D
sanjam-te

#82 Re: McDonalds u Tuzli?

Post by sanjam-te »

plain vanilla wrote:
jasta je nego selendra, cim nije dosao clan Predsjednistva da ga otvori :D

a stvarno nije???pih..neću ondaK ni ići :D ak ćemo realno,ja sam mišljenja da je u najmanju ruku Obama trebo doć da otvori,ako je on baaaaaš busy ondak je mogo doć neki ovaj Amer što ko fol nešta radi u BiH :lol: :lol: :lol:
plain vanilla

#83 Re: McDonalds u Tuzli?

Post by plain vanilla »

Gospodin_bez_kravate wrote:Niste ni malo objektivni.Tuzla je selo poznato po soli i sta ce selu mek donalds?Drago mi je ako nista sto je zaposleno oko 50 mladih ljudi mada mislim da ih vise i nema u tuzli :D
nema, po cesti ih lovili da ih zaposle :D
sanjam-te

#84 Re: McDonalds u Tuzli?

Post by sanjam-te »

Gospodin_bez_kravate wrote:Niste ni malo objektivni.Tuzla je selo poznato po soli i sta ce selu mek donalds?Drago mi je ako nista sto je zaposleno oko 50 mladih ljudi mada mislim da ih vise i nema u tuzli :D

Sve se slažem s tobom...možda ako malo pričekaš možda će ko i doći ko ima vremena da se spušta na tvoj nivo i da "diskutuje"(čitaj-preserava se9 s tobom. Hajd ž
Neradnik

#85 Re: McDonalds u Tuzli?

Post by Neradnik »

sanjam-te wrote:

Sve se slažem s tobom...možda ako malo pričekaš možda će ko i doći ko ima vremena da se spušta na tvoj nivo i da "diskutuje"(čitaj-preserava se9 s tobom. Hajd ž
Zasto da se spusta ja samo pisem realno.Tuzla je selendra obicna kao i zenica nikakvi to gradovi nisu.Sarajevo,Banjaluka,Bjeljina to se moze nazvat gradom ostalo su sve selendre u pokusaju i zelji da budu grad.Nemate 5 ulica neboderi se na prst ruke mogu prebrojat itd itd.
plain vanilla

#86 Re: McDonalds u Tuzli?

Post by plain vanilla »

Gospodin_bez_kravate wrote:
sanjam-te wrote:

Zasto da se spusta ja samo pisem realno.Tuzla je selendra obicna kao i zenica nikakvi to gradovi nisu.Sarajevo,Banjaluka,Bjeljina to se moze nazvat gradom ostalo su sve selendre u pokusaju i zelji da budu grad.Nemate 5 ulica neboderi se na prst ruke mogu prebrojat itd itd.
i Laktasi :mrgreen:
forris

#87 Re: McDonalds u Tuzli?

Post by forris »

sanjam-te wrote:

Druze pa evo ja sa balkona na bulevaru vidim vise zgrada nego sto ih bijeljina ima ukupno.
Nek si ti nama ziv i zdrav :-)
Neradnik

#88 Re: McDonalds u Tuzli?

Post by Neradnik »

plain vanilla wrote:
Laktasi su L.A za tuzlu.
Neradnik

#89 Re: McDonalds u Tuzli?

Post by Neradnik »

forris wrote: Druze pa evo ja sa balkona na bulevaru vidim vise zgrada nego sto ih bijeljina ima ukupno.
Duplo vidis ili si bio prije rata u Bjeljini al drugog svjetskog :D .
forris

#90 Re: McDonalds u Tuzli?

Post by forris »

forris wrote: Druze pa evo ja sa balkona na bulevaru vidim vise zgrada nego sto ih bijeljina ima ukupno.
Prije ce bit da si ti bio u tz prije rata, odem ja tamo do apeirona pocesto. Ulaz u bijeljinu sa onog brezuljka --narandzasta dolina, crijep do crijepa :lol:
Neradnik

#91 Re: McDonalds u Tuzli?

Post by Neradnik »

forris wrote:
Prije ce bit da si ti bio u tz prije rata, odem ja tamo do apeirona pocesto. Ulaz u bijeljinu sa onog brezuljka --narandzasta dolina, crijep do crijepa :lol:
Nisam bio nikad sto je najgore.Lozim malo ovu rOju :D
Last edited by Neradnik on 23/11/2012 14:58, edited 1 time in total.
plain vanilla

#92 Re: McDonalds u Tuzli?

Post by plain vanilla »

plain vanilla wrote:
Laktasi su L.A za tuzlu.
to ti pricam
kako si ih zaboravio :-)

a tek sekovici..ehh
forris

#93 Re: McDonalds u Tuzli?

Post by forris »

Gospodin_bez_kravate wrote: Nisam bio nikad sto je najgore.Lozim malo ovu rOju :D
I jedini se ja nafato :mrgreen:
Great Cornholio

#94 Re: McDonalds u Tuzli?

Post by Great Cornholio »

Gospodin_bez_kravate wrote: Zasto da se spusta ja samo pisem realno.Tuzla je selendra obicna kao i zenica nikakvi to gradovi nisu.Sarajevo,Banjaluka,Bjeljina to se moze nazvat gradom ostalo su sve selendre u pokusaju i zelji da budu grad.Nemate 5 ulica neboderi se na prst ruke mogu prebrojat itd itd.
Haj' Sarajevo i Banjaluka, al' đe Bijeljinu stavi ispred Tuzle.

U Tuzli su ulice duge, a nebodera nemamo, imamo solitere 8-) :D , stani da ih prebrojim :-? imamo tri ili četiri na Brčanskoj, jedan na Stupinama, ona dva kod "Crveni 7, dva u Dragodolu, četiri na Slatini, i 5 ili 6 na Ircu , možda sam jedan ili dva zaboravio, al tu je to jedan gore dole, uglavnom trebaju ti prsti obje ruke da bi ih prebrojao. Tuzla ima, vjerovatno, najjači klinički centar u BiH, ima Univerzitet, ima pozorište, muzej, kina, ima sportske terene i dvorane za bavljenje većinom popularnih sportova, i nije mi jasno kako Bijeljina, Mostar ili Prijedor imaju status grada, a Tuzla ga nema :?

Ne znam zašto tolika frka oko otvaranja još jednog fast- food restorana :)
plain vanilla

#95 Re: McDonalds u Tuzli?

Post by plain vanilla »

Great Cornholio wrote:
Gospodin_bez_kravate wrote: Zasto da se spusta ja samo pisem realno.Tuzla je selendra obicna kao i zenica nikakvi to gradovi nisu.Sarajevo,Banjaluka,Bjeljina to se moze nazvat gradom ostalo su sve selendre u pokusaju i zelji da budu grad.Nemate 5 ulica neboderi se na prst ruke mogu prebrojat itd itd.
Haj' Sarajevo i Banjaluka, al' đe Bijeljinu stavi ispred Tuzle.

U Tuzli su ulice duge, a nebodera nemamo, imamo solitere 8-) :D , stani da ih prebrojim :-? imamo tri ili četiri na Brčanskoj, jedan na Stupinama, ona dva kod "Crveni 7, dva u Dragodolu, četiri na Slatini, i 5 ili 6 na Ircu , možda sam jedan ili dva zaboravio, al tu je to jedan gore dole, uglavnom trebaju ti prsti obje ruke da bi ih prebrojao. Tuzla ima, vjerovatno, najjači klinički centar u BiH, ima Univerzitet, ima pozorište, muzej, kina, ima sportske terene i dvorane za bavljenje većinom popularnih sportova, i nije mi jasno kako Bijeljina, Mostar ili Prijedor imaju status grada, a Tuzla ga nema :?

Ne znam zašto tolika frka oko otvaranja još jednog fast- food restorana :)
:lol: :lol: :lol:

e TuzlOk, nisi normalan :mrgreen:

kad cemo u MCD na cheesecake
Great Cornholio

#96 Re: McDonalds u Tuzli?

plain vanilla wrote: :lol: :lol: :lol:

e TuzlOk, nisi normalan :mrgreen:

kad cemo u MCD na cheesecake
Fala na komplikaciji 8-) :lol:

Nema tam ćurte s jabukovim pekmezom, a ota jela sa stranjskim nazivima mene strah jest', sve mislim ima svinjetine u njima :cry: :D
plain vanilla

#97 Re: McDonalds u Tuzli?

Post by plain vanilla »

Great Cornholio wrote:
Fala na komplikaciji 8-) :lol:

Nema tam ćurte s jabukovim pekmezom, a ota jela sa stranjskim nazivima mene strah jest', sve mislim ima svinjetine u njima :cry: :D
a uvijek :kiss:

neki dan sam jela curtu u pekmezu, sjetila sam te se :mrgreen:
nema bolan svinje u siru :lol: zbog toga cu otici u MCD, dok djeca potrose dzeparac :lol:
Great Cornholio

#98 Re: McDonalds u Tuzli?

plain vanilla wrote: a uvijek :kiss:

neki dan sam jela curtu u pekmezu, sjetila sam te se :mrgreen:
nema bolan svinje u siru :lol: zbog toga cu otici u MCD, dok djeca potrose dzeparac :lol:
da ti se osvetim :kiss:

Svi se vi mene sjetite samo kad vam je do ćurti, isto k'o moj, alarahmetile, ljetni rođak :D

Neka fala, oti amerikanci 'oće slagat :D Ja ne jedem ni tunjevinu, kažu da je to svinjska riba :shock: :lol:
plain vanilla

#99 Re: McDonalds u Tuzli?

Post by plain vanilla »

Great Cornholio wrote: da ti se osvetim :kiss:

Svi se vi mene sjetite samo kad vam je do ćurti, isto k'o moj, alarahmetile, ljetni rođak :D

Neka fala, oti amerikanci 'oće slagat :D Ja ne jedem ni tunjevinu, kažu da je to svinjska riba :shock: :lol:
kako te se necu sjetiti kad si mi obecao curtu :lol:

ne izvodi bolan, znam ja, skup tebi kolach u MCD; radije bi ti u Jagodu :lol:
Great Cornholio

#100 Re: McDonalds u Tuzli?

plain vanilla wrote: kako te se necu sjetiti kad si mi obecao curtu :lol:

ne izvodi bolan, znam ja, skup tebi kolach u MCD; radije bi ti u Jagodu :lol:

ne sjećam se, kad sam ti to obećao :-? :lol:

Btw 8-) ovo ja da zvučim pametno :D Iako neki, koji nisu baš "na zemlji" šansu za razvoj Tuzle vide u turizmu :-) ja mislim da Tuzla ima potencijal da postane jedan od vodećih kliničkih centara u regionu, i ja bih volio da u budućnosti Tuzla zarađuje na liječenju ljudi iz cijelog regiona, i zbog toga je pametno ovo što se uradilo, što se otvorio ovaj stranjski restoran :D , jer iako ja ne vidim neku veliku razliku između McDonaldsa i ovih naših sendvičara, ćevabdžinica i kolačara :D, stranci vjerovatno više vjeruju nečemu što je provjereno i što ima pozitivan imidž.
Jest' da je srčanim bolesnicima nije baš preporučljivo da jedu hamburgere, pomfrit, gazirana pića, al' eto ima u tom McDonaldsu ta pita od jabuka pa to smiju :D

Jest' da će ispast da sam neki kompleksaš iz provincije,i al' uskoro će Tuzla imati najluksuzniji, najveći i najviši hotel u BiH 8-) :P :D
Post Reply