Dekodiranje mobitela

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

probook

#76 Re: Dekodiranje mobitela

Post by probook »

Zna li neko moze li se Microsoft lumia 830 dekodirati?
kokolina

#77 Re: Dekodiranje mobitela

Post by kokolina »

bila ja u bh telecomu i dala imei broj mobitela, rekli su da ce kod za otključavanje poslati na kućnu adresu
djigibau

#78 Re: Dekodiranje mobitela

Post by djigibau »

Da li je neko otkljucavao tel. putem koda preko stranica na internetu gdje platis kod cca 15 doloresa koji posalju na mail?
probook

#79 Re: Dekodiranje mobitela

Post by probook »

djigibau wrote:Da li je neko otkljucavao tel. putem koda preko stranica na internetu gdje platis kod cca 15 doloresa koji posalju na mail?
Ja jesam, prije tri godine jedan Soni Erikson i sve ok. Nzm sada koja je stranica bila, nasao na netu, platio i poslao imei kod i dobio kod za otkljucavanje. Bitno je da na stranici ima opcija za nase BiH mreze. Pozz
djigibau

#80 Re: Dekodiranje mobitela

Post by djigibau »

Hvala, ima sada stranica na pretek pa cak i oficijelnih stranica prizvodjaca koji nude kodove.
sizifinho

#81 Re: Dekodiranje mobitela

Post by sizifinho »

Da ponovim pitanje...

Gdje najjeftinije dekodirat telefon i spasiti se ovih šupaka iz telekoma
jahac96

#82 Re: Dekodiranje mobitela

Post by jahac96 »

kokolina wrote:bila ja u bh telecomu i dala imei broj mobitela, rekli su da ce kod za otključavanje poslati na kućnu adresu
Je li ti trebalo jos nesto osim tog koda? recimo ugovor ili kutija od mobitela ili slicno?
Ja kupio polovan mobitel nemam nista uz njega a kodiran pa kontam otici kod njih da trazim kod ali ne znam hoce li mi dati?
YuGiOhMoDDeR

#83 Re: Dekodiranje mobitela

Post by YuGiOhMoDDeR »

jahac96 wrote:Je li ti trebalo jos nesto osim tog koda? recimo ugovor ili kutija od mobitela ili slicno?
Ja kupio polovan mobitel nemam nista uz njega a kodiran pa kontam otici kod njih da trazim kod ali ne znam hoce li mi dati?
nedavno sam ja bio u telecomu..trazili da napisem nekakav zahtjev za otključavanje, u kojem navedem model telefona i imei broj.. i svoje kontakt podatke, naravno..nakon cca. 4 dana stig'o na mail unlock code, i sve perfektno odrađeno.. u vezi tvog slučaja, nezz da li će ti dati kod, jer telefon nije kupljen u telecomu :-?
jahac96

#84 Re: Dekodiranje mobitela

Post by jahac96 »

YuGiOhMoDDeR wrote:
jahac96 wrote:Je li ti trebalo jos nesto osim tog koda? recimo ugovor ili kutija od mobitela ili slicno?
nedavno sam ja bio u telecomu..trazili da napisem nekakav zahtjev za otključavanje, u kojem navedem model telefona i imei broj.. i svoje kontakt podatke, naravno..nakon cca. 4 dana stig'o na mail unlock code, i sve perfektno odrađeno.. u vezi tvog slučaja, nezz da li će ti dati kod, jer telefon nije kupljen u telecomu :-?
Ma kupljen je 100% u telecomu cim moze samo njihova kartica, ali me zanima da li ce traziti jos nesto posto ja imam samo mobitel, ni papire od njega ni kutiju ni ugovor nista...
YuGiOhMoDDeR

#85 Re: Dekodiranje mobitela

Post by YuGiOhMoDDeR »

meni nisu nista trazili od navedenog..samo to gore sto sam rekao...otiđi, upitaj i mozda prođe :D
avaks

#86 Re: Dekodiranje mobitela

Post by avaks »

Otiđi slobodno u poslovnicu i podnesi zahtjev, zakonski su ti dužni otključati telefon nakon isteka ugovora!
aga111

#87 Re: Dekodiranje mobitela

Post by aga111 »

Poz svima ja mogu otkljucati sve te navedene modele cak i sony kojem je canter block, nokia svi modeli lumia itd... servis je instant nema cekanja i ostalog huawei za sve informacije na pp (ps nevolim ovo al predugo citam da nesto nije moguce itd ) ako krsim uslove koristenja foruma obrisite moj post .
toniran

#88 Re: Dekodiranje mobitela

Post by toniran »

Pozdrav

Dobio sam Iphone 6s iz Amerike koji je bio na mrezi T mobile.
Iz T mobile su mi poslali neki sim unkock kod al ja ne znam gdje da to ukucam da otkljucam telefon da moze na bh mrezu. Dali neko moze da mi objasni kako da otkljucam .
stachu

#89 Re: Dekodiranje mobitela

Post by stachu »

.
aga111

#90 Re: Dekodiranje mobitela

Post by aga111 »

[Pozdrav

Dobio sam Iphone 6s iz Amerike koji je bio na mrezi T mobile.
Iz T mobile su mi poslali neki sim unkock kod al ja ne znam gdje da to ukucam da otkljucam telefon da moze na bh mrezu. Dali neko moze da mi objasni kako da otkljucam .*]
dekodiranje iphon telefona se neradi unosom koda ako ti treba da se otkljuca javise na pp lijep pozdrav
Post Reply