doduše - to si u pravu .......... oni to kriju kao zmija nogeplain vanilla wrote:pa izvoli napisi, niko ti ne brani
ima toga na netu, samo sto muskarci rjedje prijavljuju jer ih je sramota
Uhapsimo skota, zaštitimo naše djevojke!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- eluna
#76 Re: Uhapsimo skota, zaštitimo naše djevojke!
- fatamorgana
#77 Re: Uhapsimo skota, zaštitimo naše djevojke!
bolje bi im bilo da su krili pare,eluna wrote:doduše - to si u pravu .......... oni to kriju kao zmija nogeplain vanilla wrote:pa izvoli napisi, niko ti ne brani
- dale cooper
#78 Re: Uhapsimo skota, zaštitimo naše djevojke!
Ah čuj, it's better to be safe than sorry.eluna wrote:dale cooper wrote:plain vanilla wrote:
kad ti das oglas, licno cu legitimisati forumashice![]()
ma vidi ga što bježi ............ pa nisu forumašice baba roge cooper
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#79 Re: Uhapsimo skota, zaštitimo naše djevojke!
zivot ce ti proci u sakrivanju bolandale cooper wrote:
Ah čuj, it's better to be safe than sorry.
- eluna
#80 Re: Uhapsimo skota, zaštitimo naše djevojke!
i još im onda kolege kažu "šta kukaš - pa p***lio si takvu mačku, naravno da si trebao i da platiš"fatamorgana wrote:bolje bi im bilo da su krili pare,eluna wrote:doduše - to si u pravu .......... oni to kriju kao zmija nogeplain vanilla wrote:pa izvoli napisi, niko ti ne brani
- eluna
#81 Re: Uhapsimo skota, zaštitimo naše djevojke!
ništa ne nauči niti doživi onaj ko se uvijek skrivaplain vanilla wrote:zivot ce ti proci u sakrivanju bolandale cooper wrote:
- dale cooper
#82 Re: Uhapsimo skota, zaštitimo naše djevojke!
Bježanju kolegice, bježanju. Ne možeš se sakriti od žena.plain vanilla wrote:zivot ce ti proci u sakrivanju bolandale cooper wrote:
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#83 Re: Uhapsimo skota, zaštitimo naše djevojke!
ima ovdje tema, ja otvorila davno, s pitanjem-jel se bolje kajati sto jesi ili sto nisidale cooper wrote:Bježanju kolegice, bježanju. Ne možeš se sakriti od žena.plain vanilla wrote:
zivot ce ti proci u sakrivanju bolan
trenutno se nasekiras, ali kasnije ostane uspomena...ne valja ni kad je zivot samo na nuli, bez uspona i padova
- fatamorgana
#84 Re: Uhapsimo skota, zaštitimo naše djevojke!
Čekaj eluna, nije logično, ako kriju kako onda kolege znaju,eluna wrote:
i još im onda kolege kažu "šta kukaš - pa p***lio si takvu mačku, naravno da si trebao i da platiš"
- dale cooper
#85 Re: Uhapsimo skota, zaštitimo naše djevojke!
Znam, posjetio sam je i odgovorio čini mi se. Ali to nije tema ove teme.plain vanilla wrote:ima ovdje tema, ja otvorila davno, s pitanjem-jel se bolje kajati sto jesi ili sto nisidale cooper wrote:Bježanju kolegice, bježanju. Ne možeš se sakriti od žena.plain vanilla wrote:
zivot ce ti proci u sakrivanju bolan![]()
trenutno se nasekiras, ali kasnije ostane uspomena...ne valja ni kad je zivot samo na nuli, bez uspona i padova
- dusa_raskopuša
#86 Re: Uhapsimo skota, zaštitimo naše djevojke!
morate l' vi sve zacatat'? 
- madner
#87 Re: Uhapsimo skota, zaštitimo naše djevojke!
Preko stele naravno.fatamorgana wrote:Jel' sve ovo u domu zdravlja il' privatno?madner wrote:Ja provjerim porodicno stablo, ispitam mahalu, uzmem DNA uzorak kako bi provjerio geneticke bolesti te napravio sebi sliku o mogucim psihickim problemima. Da su pametne ne bi pale tako lako.
- Acta
#88 Re: Uhapsimo skota, zaštitimo naše djevojke!
Meni ovo nije ništa čudno!
Ne treba niko njih čuvati kad ne znaju same sebe. Ljudi su uvijek bili glupi generalno i svako ko se iole potrudi može manipulisati sa bilo kim. Pitanje je ima li to svrhu i čemu, ali je činjenica da se može. Pogotovo onima koji ne rade na sebi, žive hljeba i igara, nemaju dvije čiste u glavi... A takvih je najviše, ne samo ovdje nego u svijetu. Da se razumijemo, to što je žena profesorica ili na visokoj poziciji ("matematički inteligentna"), ne znači da je emotivno inteligentna i da zna živjeti život
Ne treba niko njih čuvati kad ne znaju same sebe. Ljudi su uvijek bili glupi generalno i svako ko se iole potrudi može manipulisati sa bilo kim. Pitanje je ima li to svrhu i čemu, ali je činjenica da se može. Pogotovo onima koji ne rade na sebi, žive hljeba i igara, nemaju dvije čiste u glavi... A takvih je najviše, ne samo ovdje nego u svijetu. Da se razumijemo, to što je žena profesorica ili na visokoj poziciji ("matematički inteligentna"), ne znači da je emotivno inteligentna i da zna živjeti život
- eluna
#89 Re: Uhapsimo skota, zaštitimo naše djevojke!
pa ljudi su ipak ljudi - nekome se požale .......... ili mu kolega nabasa na "istu damu", pa ga ovaj okolo okole upozorava, i naravno provale ga, ili se "sretnu u kafani"fatamorgana wrote:Čekaj eluna, nije logično, ako kriju kako onda kolege znaju,eluna wrote:
i još im onda kolege kažu "šta kukaš - pa p***lio si takvu mačku, naravno da si trebao i da platiš"
- p206
#90 Re: Uhapsimo skota, zaštitimo naše djevojke!
Meni je onaj Curbrigen isto sumLJiv... treba ga ispitati 
-
mamiiiii
#91 Re: Uhapsimo skota, zaštitimo naše djevojke!
ovo je strasno svi mi govorimo za mnoge stvari meni se to nikada ne moze desiti ili sto nisi ovo ili ono
meni se slicno desilo
umjesto sto optuzujemo zene i muskarce koji su vjerovali bolje da predlozimo da rijesiti taj problem kako raskrinkati njega ili nju da to vise ne radi
meni se slicno desilo
umjesto sto optuzujemo zene i muskarce koji su vjerovali bolje da predlozimo da rijesiti taj problem kako raskrinkati njega ili nju da to vise ne radi