Blueeyes wrote:Pozdrav svima, pokušat ću vam ukratko objasniti svoju situaciju. Nadam se da ćete mi pomoći. Momak kojeg sam poznavala od ranije iz grada je prije nekoliko mjeseci počeo da se dopisuje sa mnom, stalno, čuli smo se telefonom, zvao me, slao poruke, bilo je naznaka flertovanja, zainteresovanosti sa obje strane i tako sretnemo se par puta u klubu da bi jedne noći došao s prijedlogom da idemo negdje nasamo popričat Ja sam pristala i riječ po riječ prešli smo na nešto više i išli do kraja. Poslije te noći ja sam se osjećala shrvano i rekla sma mu to, mislila sam da će steći pogrešno mišljenje o meni, a on je govorio da za to nema razloga da je sve ok da mu se sviđam, privlačim ga da zna kakva sam i da nije promjenio mišljenje. Poslije toga smo nastavili s dopisivanjem zakazali brojne sastanke i uvijek bi nešto iskrslo pa se ne bismo vidjeli. i tako par mjeseci, nedavno smo se opet vidjeli u parku, pričali smo o svemu, uppznavali se bukvalno i ponovo imali odnos. Nakon toga opet sve isto dopisujemo se, dogovarmo sljedeći susret, ali ovaj put mi je drugačije, mislim da sam se baš zaljubila u njega i krivo mi je što sam sve tako uradila. Kajem se jer sam sebi možda uništila šansu da uđem u vezu s njim. Bojim se da će pomisliti da sam laka djevojka i da će se sve svesti samo na sex. Ne usuđujem se pitati ga o njegovim osjećajima jer se bojim da bih se razočarala. Kad smo prošli put bili skupa pitao me jesam li se to ja zaljubila na što sam ja burno reagovala govoreći da nisam, ne, nisam. Možda sam pogrješila što mu tada nisam rekla,ali jednostavno se plašim da bih ga time otjerala, a ovako više niti mogu niti želim.
Omaklo ti se dva puta

Ja nisam neki moralista ali se omakne uglavnom jednom.. ne dva puta... i kad te pitao jesi se zaljubila u njega, mogla si biti iskrena i reci da jesi .. znala bi na cemu si jer ili bi pobjegao glavom bez obzira ili bi ostao i bili bi u nekakvoj vezi... U principu ako si mu sex sema zaljubljivanje mu s tvoje strane samo stvara dodatne komplikacije....
No da ne duzim... JAvio se ne javio... nastavi sa zivotom.. ucimo na svojim greskama... ti si svoju lekciju naucila... Ne kazem da izigravas sveticu ali sljedeci put sacekaj malo prije nego stupis u odnose sa nekim deckom...
I nemas potrebe da se ubijas u pojam zbog toga sto si napravila.. Bilo i proslo.. ako mislis da si pogrijesila pokusaj da gresku ne ponovis...
Sama odlucuj o svom zivotu...