alchak.ba wrote:argumenata za sta?
za primitivce koji moj grad nazivaju prknom?
ti stvarno mislis da cu ja s tobom ozbiljno diskutovati, a i od ranije si poznat kao trol i odbrambeni mehanizam svega sto se tice Tibre.
Da sam "Tibrin covjek" ne bi branio Benis na Stupu (u vezi sa pricom oko toga da nece imati prikljucka na glavnu cestu), niti bi branio gradnju stambenog kompleksa na Vilsonovu, niti bi branio navodnu izgradnju Hiltona na Marin Dvoru. To da sam trol, valjda jesam, jer sam se pobogu drznuo da pricam protiv "forumske elite"

kojoj je osnovni problem za sve u zivotu pokvareni politicar, pokvareni investitor, pokvareni ovaj i onaj.
Sto se tice argumenata, postavio sam 5-6 pitanja jednom od prethodnih postova, ali ti nisi uzeo da taksativno odgovaras na njih nego si se uhvatio uzgredne rijeci u citavom postu i ocigledno skrenuo raspravu s konkretnog pitanja/odgovora na licnu raspravu o mojim kalosama.
A sto se tice moga misljenja da je Sarajevo prkno, nista nisam slagao. Otidji malo proputuj, vidi svijeta, otvori oci, rasiri horizonte, a to naglasavanje kako je ovo tvoj grad je skroz nepotrebno, ovo je i moj grad, ali nisam budala da ne vidim sta se u svijetu dogadja, a sta se kod nas (ne) dogadja. Mozda jednog dana ovaj grad ne bude prkno, ali sad zasad to sigurno jeste.