Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
E moj Suade, vidim ja da se tebi odmah ova slika stvorila u glavi cim si procitao moj pocetni post. E vidis Suade, pogresna slika, na tvoju veliku radost ciku mozes zadrzati za sebe, ja sam malo skromnija i ne koristim vazelin kao sto ga predpostavljam koristis ti pa mi to ne bi moglo stati. No, hvala ti na lijepim zeljama i na pokazanoj volji da ciku sa slike podjelimo. Ipak ga ti zadrzi za sebe
Kumo, ma mi cemo skontati sta cemo i kako cemo. A kupiti mi mozes samo srce lijepim osmjehom i lijepom rijecju
wedo wrote:e ljudi evo samo da ja kazem da se i ja mogu pridruziti vjencanju nemojte na mene zaboraviti ja cu samo da sa vama ako nikome ne smeta. to je sve sto mi treba
suad/ wrote:hani ja koliko samo mogo skontati ti trazis nesto ovako
suad, nemas ti pojma sta hani trazi!
kao sto ti moja draga vec rece-obicno prva asocijacija koja ti padne na pamet je vezana iskljucivo za samog tebe i tvoj karakter...
zato bez vazelina ne mrdaj u carsiju
A sta ako se usvoji onaj zakon o tome da muskarac moze imati nekoliko zena
Ipak bih ja da mi napravimo predbracni ugovor, inace nista od vjencanja
Zna se da ja vrijedim za pet ali to treba fino crno na bijelo pa tek onda Bermude, Haiti, Grcka ostrva i sta ja znam gdje ce nas jos Maya voditi, prvo predbracni Jer ja sam ljubomorna i ne zelim iznenadjenja da mi jedno vece dovedes jos jednu, pa sutradan jos jednu i tako...
hananah wrote:Ne znam ja nista osim da te sa oklagijom trazim u Majinoj kafani
p.s. Oklagija nije tebi namjenjena
ama, ama, kakva oklagija!!!??? i kome moze biti drugo namijnjena nego meni :shock:??!!!
i oklagija mi je od moje mlade draga!!!
jooooj, jedva cekam da se "zaoklagijamo"!!! :)
Sexy je lijepa okrugla guza, lijepe sake i stopala, pune usne, svijetle oci, dubok pogled, da lijepo mirise i ima drzanje i samopouzdanje, da je njezan a opet muzevan, da udovolji a da nije papucar, da je vrijedan povjerenja i iskren, duhovit i pametan....uhhhh, ma mrsko mi sad sve nabrajati
Sexy je lijepa okrugla guza, lijepe sake i stopala, pune usne, svijetle oci, dubok pogled, da lijepo mirise i ima drzanje i samopouzdanje, da je njezan a opet muzevan, da udovolji a da nije papucar, da je vrijedan povjerenja i iskren, duhovit i pametan....uhhhh, ma mrsko mi sad sve nabrajati
da udovolji a da nije papucar.... da je njezan a opet muzevan.....
N E S E R I
kreten, alkos, bad boy, kako god, i odmah si pozeljan medju zenskinjama...
smjesko, kad muskarac ima "ono nesto" pa i da pije i case razbija svako vece on je muskarac cik pogledaj se u ogledalo, jer ocigledno imas razlog za takvu suplju pricu iz koje izbija razocarenje
:) wrote:
da udovolji a da nije papucar.... da je njezan a opet muzevan.....
N E S E R I
kreten, alkos, bad boy, kako god, i odmah si pozeljan medju zenskinjama...
ne znam kako je u evropi, al tako je kod nas
Bad boys su me zanimali dok sam bila mladja i naivnija pa kontala BAS BAS ja mogu da ga promijenim. Onda sam shvatila da mi se ne da gubiti vrijeme na to, nego da mi treba nesto drugo ('nako nesto k'o sto nabrojah ).
A ti care budi "kreten, alkos, bad boy......i pozeljan medju zenskinjama" ako pali za tebe
sto rece jedan moj poznanik, jos ti samo macak fali da mu ga okacis o rep