Sve je pocelo ovako...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Kumberlator

#76 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Kumberlator »

Sve je to fino, i tacno, samo tesko je vratiti se nakon svega ovoga. Zaprosis je, pristala, krenes spremas se i tu stana. sta sad? sve mi je ohladilo. Sve se srusilo, imam osjecaj da se sve oko mene samo rusi. Neznam sta cu dalje, neznam kako cu, nisam se bas toliko raspizdio, ali se osjecam kao da sam izgubio sve.
Kumberlator

#77 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Kumberlator »

In love with Bosnia wrote:
Kumberlator wrote: To i radim, ne zovem, ne javljam se, nepricamo nikako, najgore je to sto je tu blizu kraj mene. Neznam koliko dugo cu ja bit pod ovakvim utiskom, balit za njom dugo sigurno necu, samo me pece to sto sam se posvetio njoj, bio vjeran, bio dobar, zavolio je, stao na noge, kreno sa privatnim poslom :) dobro mi ide hvala bogu, sve nekako slozio, i sad to.
kod ovog boldovanog si se za*ebo do koske. :D

čuvena replika iz "mi nismo andjeli":
marta: ne shvatam zasto te zene toliko vole. neodgovoran si, nemas para, uvaljujes se ribama u gajbu, tretiras zene kao stoku... "
nikola: mislim da je ovo poslednje presudno!

pa ti sad vidi... :wink:
Bio sam takav, pravi fakin, prolazilo je i to jako dobro, samo negdje sam ispustio lopticu, postao bolji prema njoj, to me kostalo.
Great Cornholio

#78 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Great Cornholio »

Kumberlator wrote:
Kumberlator wrote: To i radim, ne zovem, ne javljam se, nepricamo nikako, najgore je to sto je tu blizu kraj mene. Neznam koliko dugo cu ja bit pod ovakvim utiskom, balit za njom dugo sigurno necu, samo me pece to sto sam se posvetio njoj, bio vjeran, bio dobar, zavolio je, stao na noge, kreno sa privatnim poslom :) dobro mi ide hvala bogu, sve nekako slozio, i sad to.
kod ovog boldovanog si se za*ebo do koske. :D

čuvena replika iz "mi nismo andjeli":
marta: ne shvatam zasto te zene toliko vole. neodgovoran si, nemas para, uvaljujes se ribama u gajbu, tretiras zene kao stoku... "
nikola: mislim da je ovo poslednje presudno!

pa ti sad vidi... :wink:
Bio sam takav, pravi fakin, prolazilo je i to jako dobro, samo negdje sam ispustio lopticu, postao bolji prema njoj, to me kostalo.
Možda si samo skinuo "masku" i prikazao se onakvim kakav stvarno jesi.

Čuj "tretiraj žene kao stoku pa će te voljeti", pa šta će ti nenormalna žena :?
Aleluja

#79 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Aleluja »

...ti pjevaj, ljubav si prodala za kratko vrijeme ostao je okvir za prazan razgovor... :D ...da budem ozbiljna, budi srećan čovječe, vrišti od sreće što si se riješio jedne takve persone, nije vrijedna ni spomena!
In love with Bosnia

#80 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by In love with Bosnia »

Great Cornholio wrote: nenormalna žena :?
omg, ne opet! :lol:
JThomas

#81 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by JThomas »

bolje da si kod tetke zilhe u narodnu kuhinju dao, al' eto...
Great Cornholio

#82 Re: Sve je pocelo ovako...

Pa je l' to normalno, bi l' ti voljela da te neko tretira kao stoku?
MedenoSrce

#83 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by MedenoSrce »

Pravo zbori GC, nenormalno nego sta. Opet mnogo muskaraca treba da namaze izmisljaju da bi se zahvalili za toliku kolicinu dedi isjus emotivnih invalida
duplanula

#84 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by duplanula »

Off topic:

Predlazem, ako je ikako moguce, forumashu Great Cornholio preimenujemo nick u JEL_TO_NORMALNO ali da mu ostane broj postova isti :)
In love with Bosnia

#85 Re: Sve je pocelo ovako...

Great Cornholio wrote:
Pa je l' to normalno, bi l' ti voljela da te neko tretira kao stoku?
jesi ti čuo nekada za metaforu i hiperbolu? :D

pravo da ti kažem, ne bih ni da me tretira kao dete, da mi ispunjava svaki hir, da izgubi individualnost i postane krpa o koju ću u prolazu da obrišem cipele...

ok je da bude moj ali mora, da bi me uopšte interesovao, prvenstveno da ostane svoj.
Great Cornholio

#86 Re: Sve je pocelo ovako...

ja, arhitektica wrote: , mama je barem nece navesti na zlo.Pitam .
Može bit istina, al' i ne mora, pa bih na ovom mjestu citirao onu narodnu " slušaj starije, al' radi kako ti misliš da treba".
Kumberlator

#87 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Kumberlator »

ja, arhitektica wrote:
xcober wrote:ma neda je majka, ona je babino zlato... razmazena zena sa mozgom djevojcice, koji odron, braca ako imalo pameti imas bjezi od tog glavom bez obzira, imao sam zenu slicnih osobina, svaki dan zove mamu po 3 puta, samo da joj kaze sta smo jeli, sta smo pili, jesmol gdje bili, ko je tu ko nije, da prostis je***ol se, razlog "sta ima veze pricam sa mamom"...

dok smo bili u vezi kuhala je gori, sve je znala, cim se udala 2-3 mjeseca druga prica, ja nevolim da kuham, perem, cistim, kako bi fino bilo da pomocnicu uzmemo, sve pocinje da joj smeta, sto moj kum kaze, jeli moguce, kad je dosla covjek nije mogo sam casu vode natocit, neda, ona ce to, sad nesmijes zatrazit vode, donesi sebi al pazi koju ces casu uzet... ja se furam na "drugarski" brak, kako je meni tako i tebi a ona bi da bude komadant, stalno je nesretna, sve joj se pocelo gadit, da joj zvijezde skines ona bi rekla sto bas te, mogul one... uglavnom da ne se*em vise, sretan si ako se na vrijeme kutarises, "ne bacaj bisere pred svinje" je zlatna, nastavi dalje pametniji, bar ces znat sta neces, a ona nek ostane sa roditeljima, tu joj je najbolje, tu je sve po njenom, kakva crna ljubav, to je samo jedan hir, ono da proba...
Ti si izgleda zelio kucnu pomocnicu a ne suprugu pa kad joj je dojadilo da ti ugadja vise ti nije valjala:P Ibolje sto se mami povjeravala nego da je mahalala s ''drugaricama'' o vasem braku, mama je barem nece navesti na zlo.Pitam se koliko si ti doprinosio tom braku i jesi li uopste ili si samo zanovjetao: daj ovo,daj ono pa se zeni ogadilo da ti izigrava sluskinju.

Pokretacu teme treba samo cestitati na sreci jer se rijesio potencijalnog belaja a slobodnih zena i drugih opcija na svkom koraku,ova nije vrijedna truda.
Nikakva kucna pomocnica mi netreba, nije ona igrala oko mene ni ja oko nje, odnos je bio uzajaman totalno, sluskinju nije izigravala nikako nit je imala potrebe, nisam ni ja neka muska mazilica koja samo nesto trazi. Normalan odnos je bio, uzajaman.
duplanula

#88 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by duplanula »

jesi ti čuo nekada za metaforu i hiperbolu?

pravo da ti kažem, ne bih ni da me tretira kao dete, da mi ispunjava svaki hir, da izgubi individualnost i postane krpa o koju ću u prolazu da obrišem cipele...

ok je da bude moj ali mora, da bi me uopšte interesovao, prvenstveno da ostane svoj.

Reci mi samo koja je to granica kada neko treba da bude tvoj, ali da ostane svoj?

Koja je to granica kada njegova "finoca" postaje teret o kojem ti pricas?

Ne zamjeri, ali po komentarima koje sam vidio od tebe, nesto kontam da ni ti sama ne znas sta bi :D
Great Cornholio

#89 Re: Sve je pocelo ovako...

duplanula wrote:Off topic:

Predlazem, ako je ikako moguce, forumashu Great Cornholio preimenujemo nick u JEL_TO_NORMALNO ali da mu ostane broj postova isti :)
:lol: Može što se mene tiče 8-) :lol:
Great Cornholio

#90 Re: Sve je pocelo ovako...

In love with Bosnia wrote: jesi ti čuo nekada za metaforu i hiperbolu? :D

Jesam, u mjesnoj zajednici na kursu 8-) :lol:

Znači ti tražiš nekog normalnog :D
Great Cornholio

#91 Re: Sve je pocelo ovako...

ja, arhitektica wrote: Slazem se ali svako osjeca potrebu dijeliti probleme i slicno s nekim a stajalista sam da je mama tu najpreca.
Mama je mama, a supružnik je supružnik, uglavnom kad se mame miješaju u brakove, u rješavanje problema koje "djeca" jedno drugom prave, to ne izađe na dobro.

Nije pravilo, ali bezbroj je takvih slučajeva.
Not My Idea

#92 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Not My Idea »

De, jel neko mazn'o nick Great Cornholio-u? :zoka:
MedenoSrce

#93 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by MedenoSrce »

Ovaj ima i smisao za humor jel NMI? :D
Great Cornholio

#94 Re: Sve je pocelo ovako...

Not My Idea wrote:De, jel neko mazn'o nick Great Cornholio-u? :zoka:
Nije, jesam li to počeo ličit' na nekog :? pu, pu, pu da se pomaknem s mjesta :lol:
In love with Bosnia

#95 Re: Sve je pocelo ovako...

duplanula wrote: Reci mi samo koja je to granica kada neko treba da bude tvoj, ali da ostane svoj?

Ne zamjeri, ali po komentarima koje sam vidio od tebe, nesto kontam da ni ti sama ne znas sta bi :D
uh, još kako znam šta bih. :D

teško je reći na konkretnom primeru tipa ne treba da uradi ovo ili ono. jednostavno, ne sme da se da bez ostatka, ne sme da ubije osećaj "neuhvatljivosti", mora da me natera da ga konstantno osvajam, ne treba da mi da svoju slobodu na "izvoli". mora da mi ostavi moju slobodu, kao što je ja ostavljam njemu. mora da me tretira kao ravnopravno misleće ljudsko biće, ne kao nekoga koga treba da uzme u zaštitu. ne treba da mi bude ni mama ni tata već ravnopravan partner koga cenim zbog onoga što jeste i volim ga sa svim vrlinama i manama koje sobom nosi.

preterana pažnja, tj. finoća i te kako ume da guši. nema potrebe da nekoga paziš preko granice njegovih potreba jer to onda nije pažnja nego gušenje.

teško da sam išta uspela da objasnim ali eto, bar sam pokušala. :D
hanady

#96 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by hanady »

@ duplanula Svaka ti je zlatna!! :D
kockica_kockica

#97 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by kockica_kockica »

Iz onog kako je postavljac napisao:
1. upoznali se onako
2. poceli vezu onako
3. dobro im islo onako
4. ona bila uplakana jer su je smarali s udajom
5. da sevap zaradi on je zaprosio
6. i sad ona nece

Mozda je to "onako" osjetila i da to medju njima nije prava ljubav..... :cry:
insomnia78

#98 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by insomnia78 »

Jesu se popalili forumski čistunci i čistunice, napadate momka bezz. zato sto je bio iskren, a vi ste svi naravno iz najcistijih pobuda usli u brakove ili veze, Rome i Julija i jadi onog Wertera (il kako bi) su nista prema cistoci i velicini vasih ljubavi i osjecanja a tek razumjevanja i slaganja.
Ne znam koga samo folirate, nas ostale ili sami sebe.
A za poktetaca, znam da je tesko i cini se nemoguce al to je gotovo i sto prije to shvatis bolje za tebe.
I da se sad vrati, uvijek ce te ova desavanja kopkati.

s' moje sokocalo
golem69

#99 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by golem69 »

insomnia78 wrote:Jesu se popalili forumski čistunci i čistunice, napadate momka bezz. zato sto je bio iskren, a vi ste svi naravno iz najcistijih pobuda usli u brakove ili veze, Rome i Julija i jadi onog Wertera (il kako bi) su nista prema cistoci i velicini vasih ljubavi i osjecanja a tek razumjevanja i slaganja.
Ne znam koga samo folirate, nas ostale ili sami sebe.
A za poktetaca, znam da je tesko i cini se nemoguce al to je gotovo, i sto prije to shvatis bolje za tebe.
I da se dad vrati uvijek ce te ova desavanja kopkati.

s' moje sokocalo
Ljudi ne brane nju nego uglavnom hoce da kazu da nije ni ona zlatan, s obzirom kako se ponasao.
A eto kako se ponasao ne treba ni a ga cudi da mu se ovako vrati.
Ghost_Rider_XXX

#100 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Ghost_Rider_XXX »

duplanula wrote: Reci mi samo koja je to granica kada neko treba da bude tvoj, ali da ostane svoj?

uh, još kako znam šta bih. :D

teško je reći na konkretnom primeru tipa ne treba da uradi ovo ili ono. jednostavno, ne sme da se da bez ostatka, ne sme da ubije osećaj "neuhvatljivosti", mora da me natera da ga konstantno osvajam, ne treba da mi da svoju slobodu na "izvoli". mora da mi ostavi moju slobodu, kao što je ja ostavljam njemu. mora da me tretira kao ravnopravno misleće ljudsko biće, ne kao nekoga koga treba da uzme u zaštitu. ne treba da mi bude ni mama ni tata već ravnopravan partner koga cenim zbog onoga što jeste i volim ga sa svim vrlinama i manama koje sobom nosi.

preterana pažnja, tj. finoća i te kako ume da guši. nema potrebe da nekoga paziš preko granice njegovih potreba jer to onda nije pažnja nego gušenje.

teško da sam išta uspela da objasnim ali eto, bar sam pokušala. :D
Objašnjenje za svaku pohvalu, eblo me ono malo kineza, ako bi kriptografsko odjeljenje CIA-e ovo riješilo kako treba.
Locked