Daljina+jos veca daljina+nemogucnost komuniciranja

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Sunrise00

#76 Re: Daljina+jos veca daljina+nemogucnost komuniciranja

Post by Sunrise00 »

ladyblue18 wrote:Sunce drago (ne ti suncice :mrgreen: ), ljudi ti govore iz iskustva, svi smo mi mislili nekada da je nasa ljubav tako jaka, epska, hebo Romea i Juliju 'ta ce oni :oops:, ali hajde shvatit ces jednom da su stariji i iskusniji ipak bili u pravu.

Prvih par mjeseci dok je med i mlijeko sve je fino i bajno i krasno, pricekaj jos par mjeseci da vidis kako ce joj odgovarati to sto bi ti njoj da kako zabranis da ona ode na to cudo, ali eto ne mozes.
:thumbup:
nek' se i ja jednom s tobom slozim :D
Neko Nebitan

#77 Re: Daljina+jos veca daljina+nemogucnost komuniciranja

Post by Neko Nebitan »

ladyblue18 wrote:Sunce drago (ne ti suncice :mrgreen: ), ljudi ti govore iz iskustva, svi smo mi mislili nekada da je nasa ljubav tako jaka, epska, hebo Romea i Juliju 'ta ce oni :oops:, ali hajde shvatit ces jednom da su stariji i iskusniji ipak bili u pravu.

Prvih par mjeseci dok je med i mlijeko sve je fino i bajno i krasno, pricekaj jos par mjeseci da vidis kako ce joj odgovarati to sto bi ti njoj da kako zabranis da ona ode na to cudo, ali eto ne mozes.
Shvatam ja..da vi meni pokusavate pojasniti neke stvari....Postujem iskustvo....ali opet,ne mozete vi ni vidjeti sadasnju situaciju a Boga mi ne mozete ni predvidjeti dalje razvijanje situacija..Kao sto sam i prije naveo,nema nikakvih problema u nasoj vezi..sve je hvala Bogu savrseno(barem do sad)
Ali eto...vrijeme ce pokazati svoje...:)
Neka Bog odluci sta je najbolje za nas :)
Neko Nebitan

#78 Re: Daljina+jos veca daljina+nemogucnost komuniciranja

Post by Neko Nebitan »

Lud i ponosan wrote::lol: :lol: :lol: :lol:

Ja, recimo, bolje pogadjam od Dzemile (sve sa saradnicima), doduse nisam ljekovit kao Torabi (ocigledno), ali sam ubojit kao Kleopatra... Pogrijesim i ja tu i tamo, ali dobije raja i jackpot, tu i tamo...

Sretno i zakljucaj ovo lady, apsolvirali smo.
jes' vala..krajnje bi vrijeme bilo...
Moze LOCK :D
ravena

#79 Re: Daljina+jos veca daljina+nemogucnost komuniciranja

Post by ravena »

ako ima android mobitel koji ima skype, onda nece biti problem da razgovarate, gdje god ima wireless :))
Locked